Sluiten

Camping Municipal Le Grand Large in Savines Le Lac

Camping Municipal Le Grand Large

Camping Municipal Le Grand Large ligt aan Lac de Serre Ponçon. In de omgeving zijn er mogelijkheden om te vissen, wandelen, parapenten, 4x4 quad ....

Camping Municipal Le Grand Large ★★★
Route de Barcelonnette (D954)
05160 - Savines Le Lac
Frankrijk
Departement: Hautes Alpes
Tel: +33 492442048
Afstand vanaf Utrecht: 1157 km,
waarvan 1015 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.51936 / 6.38732
(44° 31' 9.7'' N    6° 23' 14.4'' O)
Aantal plaatsen: 289  / Hoogte: 803 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Meer Municipal camping Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping Municipal Le Grand Large
Laatste mening

Algemene beoordeling

locatie, geweldig uitzicht over het meer, goede staanplaatsen.

sanitair is aan vervanging toe, kranen ontbreken. en bij sommige toiletten zijn de brillen stuk

van de drie toilet gebouwen waren er maar twee open, en dan waren er kranen gewoon weg! Voor 1 juli is er geen brood te koop, geen winkel open. Het is vooral een doorgangs camping geworden van campers, die dan water komen tanken en vuilwater komen lossen.
Fam. swartsenburg - purmerend  05-07-2021
Plaats mening

Meningen over Camping Municipal Le Grand Large

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
8
5
Hoogste
8
5
Gemiddeld
8.0
5.0
* over de jaren 2018 en later.
Mening nr: 70435
Datum: 05-07-2021
Fam. swartsenburg - purmerend 
april - juni 2021
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 5| Hygiëne sanitair: 5| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 5| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 5| Leiding van camping: 6| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 6|

Algemene beoordeling

locatie, geweldig uitzicht over het meer, goede staanplaatsen.

sanitair is aan vervanging toe, kranen ontbreken. en bij sommige toiletten zijn de brillen stuk

van de drie toilet gebouwen waren er maar twee open, en dan waren er kranen gewoon weg! Voor 1 juli is er geen brood te koop, geen winkel open. Het is vooral een doorgangs camping geworden van campers, die dan water komen tanken en vuilwater komen lossen.
Mening nr: 55823
Datum: 07-01-2012
Dhr. reygaerts victor 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hallo, ik kom in deze streek al van in 1974. Eerst stond ik op de camping aan de overkant, nadien ben ik op de municipal, deze camping dus gaan staan, alles bijeen ben ik drie jaar niet geweest. Als je niet tevreden bent, dan blijf je er niet, zo ben ik daar al een van de veteranen, en nog altijd zeer tevreden. PS: er staan geen jaren genoeg om in te vullen, daarom noteer ik 2008.
Mening nr: 53721
Datum: 27-07-2011
Fam. Chris 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Prima camping gezien prijs: 28 eur per nacht incl electra. Redelijk sanitair. Terrasvormige camping met ook veel ruime plaatsen. Een echte municipal camping. Electra heeft voldoende capaciteit voor gril en of bakoven. Onze dochter 14 jaar heeft zich goed vermaakt bij het kampvuur wat net buiten de camping min of meer vaste verzamelplaats is. Camping heeft winkeltje en een goede bakker. Het kan er wel goed koud worden. Mooie uitvalsbasis voor deze omgeving.
Mening nr: 47086
Datum: 19-08-2009
Mevr. van Vliet 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Mooi gelegen terassen camping direct aan het meer. Vooral de plekken vooraan bij het meer zijn er mooi gelegen. Wel flink klimmen naar de toiletgebouwen. Er is een oud toilietgebouw dat echt aan vervanging toe is, staan wc's die stinken en kapotte tegels in de douches. Nieuwe toiletgebouw wel goed. Deel van de plaatsen heeft geen stroom, deel wel. In hoogseizoen reserveren. Winkeltje met brood. Camping is eenvoudig, echter niet duur. Meer is geschikt voor zwemmen en surfen. In de omgeving kun je bergwandelen en zijn aantal bezienswaardigheden. Geschikt voor gezinnen met kinderen. Houd je van cultuur dan kun je beter even naar de Provence doorrijden. Sisteron, Briancon en een paar forten zijn de enige echte interessante bezienswaardigheden.
Mening nr: 45104
Datum: 13-07-2009
Mevr. Snel 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Dit jaar wordt mijn 12e jaar dat ik op deze camping sta (ben nu 19 jaar) en ik heb nog geen 1 jaar gehad dat ik me daar niet heb vermaakt! het is helemaal super! heerlijk weer, mooi meer, voor jong en oud helemaal goed! Wij staan vaak 3 tot 4 weken op deze camping.. maar er is zoveel te beleven en je komt heerlijk tot rust dus kan zo nog wel een week bij!
Mening nr: 44307
Datum: 27-04-2009
Mevr. Ingrid 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een prima camping met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het sanitair is eenvoudig, maar wel schoon. De camping ligt direct aan het fantastische meer, waar je heerlijk in kunt zwemmen of surfen. In de buurt zijn er veel mogelijkheden om bergwandelingen te maken. Plaatsen zijn niet heel groot, maar groot genoeg voor een caravan met nog een tentje ernaast. Echt een aanrader!
Mening nr: 42996
Datum: 12-09-2008
Mevr. Lonneke 
juli - augustus 2008

Algemene beoordeling

Wij hadden deze camping gereserveerd en aanbetaald. Toen wij aankwamen bleek de camping gewoon vol te zijn. De "beheerder" beloofde het geld p.o. aan ons over te maken. Wij zitten nog steeds op het geld te wachten. SCHANDE!!!!!!!!!!!!! In het gastenboek op de camping stonden alleen maar negatieve berichten, dat was een geluk bij een ongeluk.
Mening nr: 34715
Datum: 31-07-2007
Fam. kempenaar 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

van 31-06 t/m 18 Juli voor het eerst met ons gezinnetje vertoeft op deze camping. Onze kinderen hebben zich uitermate vermaakt, omdat we zo vroeg waren, was er nog een ruime keus aan plekken met stroom. Maar kom je echt in het hoogseizoen dan is het advies daar om van tevoren een plek te bespreken. over plekjes gesproken; de een is smal en lang en aflopend en de ander is groter en eerder geschikt voor een caravan met voortent. 3x toiletgebouwen, 2x nieuw en 1x echt oud en aan grondige vernieuwing toe. De omgeving is prachtig, gelegen aan het meer en over het water kijkend naar Reallon/Ecrins(Bergen).Uitstapjes ; Stad Barcelonette, Briancon, Embrun, Chorges demouge, Dierenpark met roofvogelshow, wandelen, diverse Cols uit de Tour(Fietsers opgepast je rijd op de zelfde wegen als de auto,s), Mountenbiken divers. Surfers en zeilers en andere watersporten kunnen flink tekeer gaan op het grootste stuwmeer van Europa
Mening nr: 31211
Datum: 13-09-2006
Mevr. Fam. bouwmeester 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Periode aug. 2006!! WIj hebben anderhalve week op deze camping gestaan. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. In 2006 zijn er 2 grote nieuwe sanitairgebouwen bij gekomen, wat er echt keurig uitziet. Altijd heerlijk warm water, elke ochtend vers broodje en krantje, 's avonds heerlijke pizza eten!! Allemaal op de camping!! Verder super mooi meer, goede staanplaatsen dus wat wil je nog meer!!
Mening nr: 19566
Datum: 19-07-2005
Mevr. familie van der Made 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Een prachtig gebied met een helder blauw meer en een nog fantastischer uitzicht vanaf de camping. De camping is eenvoudig, veel plekken te klein voor een caravan met voortent en zonder reservering zijn er nog maar weinig mooie plekjes als je dicht bij het meer wilt staan. Hou er wel rekening mee dat het er ontzettend kan stormen; onweer, zeer harde wind. Een stormband is geen overbodige luxe als je dicht bij het water wilt staan. Mail gerust wanneer je vragen hebt wij komen er inmiddels al vele jaren.
Mening nr: 18750
Datum: 10-06-2005
Mevr. inez van driel 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Een heerlijke camping met een uitzicht om van te smullen, heerlijk zwem en surfwater, en een gemoedelijke sfeer. Sanitair is matig en wordt ook beperkt schoongehouden,boven aan de camping is een bakker,een heel klein winkeltje, en een soort snackbar waar je lekker en goedkoop wat kunt halen of daar opeten. De omgeving is werkelijk schitterend,er is veel te doen en te zien in de omgeving. Wij verheugen ons in ieder geval om er dit jaar weer naar toe te gaan!
Mening nr: 16475
Datum: 12-11-2004
Dhr. jonkers 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Drukke camping met een franse slag. Mooi gelegen aan het water, lekker helder en fris. Sanitair oud maar redelijk schoon. Een eerlijke camping!
Mening nr: 13872
Datum: 13-08-2004
Dhr. J.B. van Doornum 

Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Camping Municipal Les Eygoires, te Savines-le-Lac aan het Lac de Serre-Ponçon in de Franse Alpen. Prachtige ligging aan het water maar met een minder geslaagde inrichting. Een propperige terrassen camping met petieterige schuinsaflopende staanplaatsen. Geen sport – of trapveldjes voor de jeugd. Elke vierkante meter is praktisch volgebouwd met kampeermiddelen. Een ons kent ons sfeer door de sinds jaar en dag steeds weer terugkerende (surfende) Nederlanders. Spartaans ingerichte toiletgebouwen zoals we dat gewend zijn op Municipal campings. Het warme douche water leek vaak op rantsoen te zijn. Voor de jeugd 3 betonnen tafeltennistafels (leuk). De oudere jeugd vermaakte zich ‘s avonds en ‘s nachts op een strandje naast de camping (leuk), soms met enig geluidoverlast (niet zo leuk) en soms baldadig (helemaal niet leuk). In het laatste geval werd ‘s nachts een auto een terras lager geduwd die richting het water hobbelde, rakelings langs een paar koepeltentjes. We mogen van een wonder spreken dat er geen gewonden zijn gevallen. De auto kwam tot stilstand tegen een stelling waar surfplanken op lagen. Een surfplank kapot en de auto beschadigd. Ondanks de aanwezigheid van bewaking ‘s nachts kon dit incident toch plaatsvinden. Regelmatig was op de camping een uiterst smerig geur te ruiken die afkomstig was uit enkele rioolputten die zich naast de camping bevonden. Vooral op warme dagen. Toch heb ik er met mijn gezin nog twee en halve week gestaan. Waarom? Omdat de omgeving prachtig is, het weer heerlijk was, de kinderen (14, 17 en 19 jaar) het reuze naar hun zin hebben gehad en de prijs zeer aantrekkelijk is. Voor wie geen surfer is en van royaal opgezette campings houdt en een rustzoeker is, is deze camping geen aanrader. Voor wie een enthousiaste watersporter is zal bovengenoemde kritische opmerkingen geen beletsel zijn om hier zijn vakantie door te brengen.

Campingtips in de buurt