Sluiten

Camping Les Maritimes in Seignosse

Camping Les Maritimes

Camping Les Maritimes ligt in een van de grootste pijnbomenbossen van West Europa, en is omringd door een prachtige natuur, en ligt op 1300 m van de fijne zandstranden van de Atlantische Oceaan.

Het gebied staat vol met fietspaden en boswegen en kleine dorpjes met lokale markten en hun eigen producten, en een prachtige kustlijn en hoge golven waar men kan surfen, bodyboarden etc.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping Les Maritimes ★★★★
  • 2338 Route de Hossegor à Vieux Boucau
   40510 - Seignosse
   Frankrijk
   Departement: Landes

   Tel: +33 558433280 /
  • Aantal plaatsen: 310  / Hoogte: 8 m
   Afstand vanaf Utrecht:1196 km,
   waarvan 1120 km snelweg.
   GPS coördinaten: 43.72383 / -1.41375
   (43° 43' 25.8'' N    1° 24' 49.5'' W)

  Faciliteiten:

  • Wifi beschikbaar
  • Overdektzwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Wasmachine beschikbaar
  • Huisdieren toegestaan
   True
  • Verhuur van accommodatie
  • Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan
  • BBQ toegestaan
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Les Maritimes

Camping Les Maritimes
Laatste mening

Algemene beoordeling

Agelopen zomer een paar dagen geweest, Lekker dicht bij zee maar het achterland is verder niks bijzonders, je gaat er alleen heen voor de zee. De camping is goed, schoon sanitair vriendelijke eigenaars, maar voor een gezin met 2 kleine kinderen vind ik het minder geschikt. De zee is ook wel gevaarlijk, pittige golven, maar wel schitterend, alleen niet geschikt voor de hele kleintjes.
Mevr. Baudina  27-08-2006
Plaats mening
Mening nr: 30594
Datum: 27-08-2006
Mevr. Baudina 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Agelopen zomer een paar dagen geweest, Lekker dicht bij zee maar het achterland is verder niks bijzonders, je gaat er alleen heen voor de zee. De camping is goed, schoon sanitair vriendelijke eigenaars, maar voor een gezin met 2 kleine kinderen vind ik het minder geschikt. De zee is ook wel gevaarlijk, pittige golven, maar wel schitterend, alleen niet geschikt voor de hele kleintjes.
Mening nr: 27793
Datum: 29-07-2006
Dhr. Marc Noordink 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ze bestaan gelukkig nog, ouderwetse Franse campings! Dit is er in ieder geval één en het is een fijne camping. Zoals de vorige schrijver ook al opmerkt komen hier met name Fransen en dat geeft toch een andere en prettigere sfeer dan bij Nederlandse overheersing. Veel tentkampeerders ook De enige concessies aan het “moderne” kamperen zijn een aantal huurstacaravans. Het behoud van het oorspronkelijke karakter zal wel komen doordat de afstand naar het strand redelijk ver is; in de hitte doe je dat toch met de auto en dat maakt het allemaal wat lastiger. Dat is gelijk ook het enige nadeel van de camping, want de plaatsen zijn over het algemeen groot en altijd in de schaduw. Er is een prima zwembad, een goede winkel en een restaurant met afhaalmaaltijden. Af en toe wat kneuterig vermaak in de bar. Wij hebben hier twee weken in juli zeer plezierig gestaan. Kortom: een aanrader voor de liefhebber van een echt Franse camping.
Mening nr: 25192
Datum: 16-01-2006
Mevr. monbalieu vanessa 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik ben in juli een week in Seignosse geweest op camping Océliance en 2 weeken eind augustus, begin september op camping Les Chevreuilles. Ik vond Les Chevreuilles veel beter in vergelijking met Océliances. De afstand naar het strand is iets verder maar de camping is veel properder dan in de andere camping. Het sanitair was behoorlijk proper. Het winkeltje was dagelijks open, ook al was het er zeer rustig. Dagelijks verse stokbrood en boterkoeken. Het was er zeer rustig, weinig mensen op de camping en geen lawaai. Grote staanplaatsen voor je tent, stukken ook met veel schaduw. Ik vond het een heel gezelloge camping en je kon met al je vragen terecht aan de reseptie. Vriendelijk personeel! Zeker een aanrader. Te voet gaat wel niet naar het strand als je surft en verschillende planken wil mee doen. Ik denk dat het ongeveer 2 km wandelen is, dus een auto is aangeraden.
Mening nr: 23772
Datum: 06-09-2005
Dhr. Paul 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier 10 dagen in augustus 2005 geweest. In de folder en ook op de internetsite wordt de indruk gewekt, dat dit een camping is voor gezinnen met kleine kinderen. Dit valt heel erg mee. Er is wel een kleine speeltuin met een schommel en klimrek enz., maar er waren relatief weinig kleine kinderen. De camping wordt hoofdzakelijk bevolkt door fransen (gezinnen en veel surfers) en een paar engelsen en spanjaarden. Bijna geen nederlanders. Op zich een goede camping - aardig persooneel, wat goed probeert om je ergens mee te helpen, als je een vraag hebt. Je kan er fietsen huren en je kan er zeer goed fietsen in de buurt - er zijn bijna overal fietspaden. Je kan er dus ook met kinderen fietsen. Op de camping is een redelijk zwembad met ligstoelen, waar het nooit zo druk is. Er is een goede winkel, waar je bijna alles kan krijgen. Er is een bar en een klein restaurant op zijn frans met een redelijke keuken - ook afhalen. Vanaf de camping is het ong. 1,5 km lopen naar het strand (je kan via een mooie wandeling binnendoor via het bos naar het strand lopen). De camping ligt aan een vrij drukke weg (D79), waar soms hard gereden wordt. Als je meer achteraan staat, heb je daar weinig last van. Vooraan staan meer de jongeren - waar je eigenlijk helemaal geen last van hebt. Een paar honderd meter van de camping zit een disco (waar we niet geweest zijn), die je soms hoort met de vlagen van de wind mee. Wij vonden dat wel aardig. Er hangt een beetje lome en relaxte en prettige sfeer op de camping. Na 23:30 is het stil op de camping. Soms wordt er 's avonds iets gedaan (franse zanger (wel aardig) of een karaoke, maar het blijft allemaal klein en op zijn frans. De plaatsen zijn vrij groot - je staat tussen de bomen en redelijk vlak. Bijna allemaal tenten. Af en toe komt er een denneappel naar beneden, doordat de eekhoorntjes bezig zijn. Er zijn drie vrij grote sanitair gebouwen, wat voldoende is (we hebben nooit hoeven wachten) en het sanitair is goed en redelijk schoon. Er zijn een paar aardige plaatsjes in de buurt en zeer veel hele mooie stranden met hele hoge branding. Overal zijn er strandwachten die zeer goed opletten of iedereen zich aan de regels houdt op het strand (wat ook wel nodig is met de hoge golven). Wij hebben het er zeer naar onze zin gehad.

  Campingtips in de buurt