Sluiten

Camping Les Gorges de L'Hérault in Sumene

Camping Les Gorges de L'Hérault

Camping Les Gorges de l’Hérault ligt tussen Ganges en Le Vigan, midden in de Gorges en de Cévennes, in een beschutte omgeving aan de oevers van een rivier.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Les Gorges de L'Hérault

Camping Les Gorges de L'Hérault
Laatste mening

Algemene beoordeling

Voorheen Camping Le Pont de La Selle. De camping heeft een nieuwe eigenaar en een nieuwe naam.
Dhr. Johan (webmaster)  10-01-2013
Plaats mening
Mening nr: 58586
Datum: 10-01-2013
Dhr. Johan (webmaster) 
®  

Algemene beoordeling

Voorheen Camping Le Pont de La Selle. De camping heeft een nieuwe eigenaar en een nieuwe naam.
Mening nr: 46531
Datum: 12-08-2009
Fam. De Vries 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke camping, grote plaatsen, meeste goed vlak. Leuk zwembad met een afzonderlijk kinderbadje. Speeltuintje, schoon sanitair, gratis internet (wifi). De camping is twee jaar geleden overgenomen en de nieuwe eigenaar pakt het achterstallig onderhoud aan. Er is helaas wel een probleem met deze camping en dat is de plaatselijke bevolking die op de camping staat. Het zijn er behoorlijk veel en sommige zitten tot diep in de nacht te drinken en te barbecuen. Sommige jeugdige bezoekers feesten to 5 uur in de ochtend. De nieuwe eigenaar zegt bewaking in te gaan stellen naar aanleiding van klachten. Je kunt je afvragen of het nog een leuke vakantie is als er bewaking nodig is. Wil je de hele dag barbecuen en drinken tot diep in de nacht dan is dit een prima camping, zoek je enige rust zoek dan verder. Een laatste opmerking over het riviertje waar je in kunt zwemmen. Dat kan, mooi riviertje met diepe plaatsen om van de rotsen te duiken. Alleen is het jammer dat de camping 100 meter stroomopwaarts het riool van het sanitair blok de rivier in laat lopen. Dit is ook te ruiken als de wind verkeerd staat.
Mening nr: 13285
Datum: 08-08-2004
Mevr. claudia 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Leuke camping met grote plaatsen. Er staan vooral fransen, een paar belgen en nederlanders. Er is een mooi zwembad maar de eigenaar is erg streng met de regels, niks mag alleen zwemmen. Hou je je er niet aan dan vlieg je eruit. Dit lag aan de verzekering heeft hij ons later uitgelegd. Er is een strandje met een riviertje met een kleine stroomversnelling, leuk om met een bootje doorheen te gaan. Voor de rest zit er niet veel water in. Er zijn wel rotsen waar je vanaf kunt spingen op dat punt is het water heel diep. Het sanitair is verouderd maar wel schoon, de deuren gaan niet goed op slot en dat is minder. Er is een restaurantje waar je lekker kunt eten en er is broodbestelling. De eigenaresse is australische dus met engels kun je er ook terecht.