Sluiten

Camping Le Ventoulou in Thégra

Camping Le Ventoulou

Camping Le Ventoulou ligt in de buurt van Rocamadour en Padirac en van de populaire toeristische sites in de Lot.

Camping Le Ventoulou beschikt over ruime en schaduwrijke staanplaatsen, dit alles in een bloemrijke omgeving, ook over een overdekt en verwarmd zwembad, wat uniek is in het departement Lot.

De rijkdom van de natuur en cultuur in de omgeving, de nabijheid van belangrijke plaatsen, biedt men de mogelijkheid om de geschiedenis te leren kennen.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Le Ventoulou

Camping Le Ventoulou
Laatste mening

Algemene beoordeling

Camping met schoon sanitair en zwembad. Hollandse kidsclub .Prachtige uitstapjes in de mooie omgevi

Het is niet echt duidelijk wanneer restaurant/bar open is en wanneer niet. Geplande Activiteiten gaa

2 weken op deze camping gestaan. Fijne compacte camping met zwembad wat overdekt is bij slecht weer. Mooie oude stadjes en grotten in de buurt .
Fam. Wattenberg - Appeltern  15-08-2017
Plaats mening
Mening nr: 66922
Datum: 15-08-2017
Fam. Wattenberg - Appeltern 
juli - augustus 2017
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 7| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 8| Animatie/Activiteiten: 7| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Camping met schoon sanitair en zwembad. Hollandse kidsclub .Prachtige uitstapjes in de mooie omgevi

Het is niet echt duidelijk wanneer restaurant/bar open is en wanneer niet. Geplande Activiteiten gaa

2 weken op deze camping gestaan. Fijne compacte camping met zwembad wat overdekt is bij slecht weer. Mooie oude stadjes en grotten in de buurt .
Mening nr: 59828
Datum: 07-08-2013
Fam. Rina Harsmolle 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben deze zomer onze vakantie op deze camping doorgebracht en we hebben ons erover verbaasd dat lang niet alle plekke bezet waren. Want wat een fijne camping is dit! Prachtig terrein, goed verzorgd. Ruime plekken met zon en schaduw, water en elektra op de plek. Schoon en ruim sanitair (je kunt fatsoenlijk je spullen kwijt in de douchecabine zonder dat ze nat worden). Papier op de wc, zeep om je handen te wassen en zelfs doekjes om ze af te drogen. Wasmachine en zelfs een droger! Goede ruimte om (af) te wassen. Ruim zwembad met lekker water, overdekt bij minder weer.Veel speelgelegenheid. Vriendelijke eigenaren en overig personeel. Kleinschalige animatie (knutselclub, waterpolotoernooitjes en dergelijke), soms ' s avonds ook wat te doen, altijd op tijd afgelopen. Boodschappen doen in Gramat, op 15 minuten. Brood trouwens elke morgen op de camping. En dan die prachtige omgeving met op een steenworp afstand pareltjes als Rocamadour en Gouffre de Padirac en nog een aantal schilderachtige dorpjes waar je dan door het prachige, groene, glooiende landschap waar koeien in de wei staan te grazen naartoe rijdt... zucht....
Mening nr: 41583
Datum: 12-08-2008
Fam. J. Wille 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

We hebben deze camping half juli 2008 bezocht. Was nog lang niet vol. Verbaasde ons want het is werkelijk een heerlijke camping. De ontvangst was hartelijk en we kregen gelijk informatieboekjes mee over wat er te doen is in de omgeving. En dat is meer dan voldoende voor de hele vakantie. De plaatsen zijn ruim en er is voldoende schaduw. Iedere plaats heeft eigen kraantje. Sanitair is top. Zeer functioneel en schoon, wordt 2x per dag schoongemaakt. De kinderen (3,6 en 9jr.) hebben zich prima vermaakt in het mooie zwembad en in de speeltuin met trampolines. De camping is gelukkig niet zo groot en daardoor erg overzichtelijk. Ook kleinere kinderen kun je lekker hun gang laten gaan. In het hoogseizoen is er animatie voor de kinderen en wordt er van alles georganiseerd. Jammer dat dit alleen franstalig is en dat de organistaie nogal wat te wensen overlaat. Maar goed, er moet ook wat te verbeteren zijn.
Mening nr: 29268
Datum: 12-08-2006
Dhr. Lo Baauw 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een prima camping voor gezinnen met kinderen, prachtig sanitair, wordt ook goed schoon gehouden. Eigenaar bakt zelf iedere dag brood. Zelfs als je 's avonds weer brood wilt dan bakt hij voor de tweede keer!! Gelukkig stonder er ook veel Fransen, kan gebeuren in Frankrijk. In de buurt veel te doen, en je staat daar toch totaal buiten de drukte, ligt er schitterend!! Pour nous; CAMPING DE lÁNNEE 2006 !!
Mening nr: 16017
Datum: 28-09-2004
Mevr. arie de ruiter 
®  
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Sanitair werd onregelmatig schoongemaakt. Camping voor Franse vakantiegangers prima, voor Nederlanders eigenlijk juist niet.. Wij hadden geluk en hebben veel aan een ander Nederlands gezin gehad anders waren we na een paar dagen zeker naar een andere campinng gegaan. Smet op het verblijf was dat er heel luidruchtige Fransen( ook 's nachts) naast ons stonden die na VRIENDELIJK verzoek iets zachter te praten zelfs dreigden met aanstekers onze tent in de fik te zullen steken. De eigenaar kon ook bij de volgende dag bijna geen Engels meer praten en omdat wij het zeer hoog opnamen hebben we er zelf voor gezorgd dat deze Franse familie vertrok. DE EIGENAAR VOND DAT NIET NODIG. Omdat we 10 nachten vooruit hadden betaald en het geld niet terug kregen en omdat we goed met andere Nederlanders konden opschieten zijn we gebleven. Advies; ga hier NIET naartoe.
Mening nr: 15611
Datum: 05-09-2004
Mevr. Van Deurne 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Aardige camping, maar zeker niet meer dan dat. Eigenlijk te duur voor wat je krijgt. Sanitair wordt niet altijd dageliijks(!) schoongemaakt. Toen er vertegenwoordigers van ACSI waren drie maal daags; toen zij vertrokken waren slecht 1 x daags. Eigenaar spreekt een beetje Engels maar als het uitkomt niet, er zijn veel Fransen die ieder jaar naar de camping komen en zijn vaak negatief aanwezig (ook 's nachts). O ja, bijboeken van een nacht kan maar dan moet je de dag erna 16 Euro administatiekosten extra betalen ook al heb je reeds 10 nachten gestaan en die vooruitbetaald. Streek is prachtig daar moet je zeker eens naartoe, advies is wel om deze camping te mijden.
Mening nr: 10321
Datum: 07-04-2004
Mevr. conny de lange 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer prettige en gezellige familiecamping met eigenaars die hart voor hun camping hebben. Prima ontvangst. Klein schoon zembad met lekkere ligstoelen. In de buurt op 3 km afstand is een groot zwembad complex zaar je als kampeerder gratis in mag.