Sluiten

Camping Medoc Plage in Vendays Montalivet

Camping Medoc Plage

Camping Médoc Plage ligt in het hart van een pijnbomenbos en op 1,2 km afstand van het strand. Hier kan men een ontspannen en recreatieve kampeervakantie beleven. Vanaf de camping loopt een voetpad naar de oceaan en ook zijn er veel fietsroutes in de buurt.

Omdat het strand dicht bij Camping Médoc Plage ligt, is het een ideale bestemming voor surfliefhebbers.

Camping Medoc Plage ★★★★
33 Avennue de L'Europe
33930 - Vendays Montalivet
Frankrijk
Departement: Gironde
Tel: +33 253187000 / +33 561690515
Afstand vanaf Utrecht: 1005 km,
waarvan 923 km snelweg.
GPS coördinaten: 45.37061 / -1.14142
(45° 22' 14.2'' N    1° 8' 29.1'' W)
Aantal plaatsen: 905  / Hoogte: 14 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterglijbaan Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Medoc Plage
Laatste mening

Algemene beoordeling

Deze voormalige municipal camping is sinds 1 mei 2011 overgenomen door Campéole.
Dhr. Johan (webmaster)  20-09-2011
Plaats mening
Mening nr: 55414
Datum: 20-09-2011
Dhr. Johan (webmaster) 
®  

Algemene beoordeling

Deze voormalige municipal camping is sinds 1 mei 2011 overgenomen door Campéole.
Mening nr: 38647
Datum: 16-03-2008
Fam. van Twillert 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij komen hier al heel wat jaren! Het sanitair is werkelijk te vies om naar te kijken laat staan te gebruiken. Vaak kapot en herstellen is er niet bij. Afgelopen jaar 2007 wast het wat beter. Wij durven deze camping niet aanbevelen aan anderen. Dat wij hier toch komen komt omdat deze grote camping in juli en zelfs augustus nog voldoende plaatsen heeft (begrijpelijk) rust, dicht bij de Oceaan, en de gezellige markt in het dorp, 7 dagen iedere morgen.Een fijn klimaat en je kan er goed fietsen op de aangelegde fietspaden. Reserveren van de camping hoeft niet dus een voordeel. Prima om hier te zijn, grote camping en ruime plaatsen. Jammer van het sanitair.
Mening nr: 38163
Datum: 26-12-2007
Mevr. Pauli Plaisier 

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Sanitair kan beter worden schoon gemaakt, maar de sanitair gebouwen achter op de camping tussen de mobilhomes zijn over het algemeen heel acceptabel. Er zijn kleine speelplaatsen met schommels en glijbanen voor de kleintjes. Er is een overdekte tafeltennisplaats en over de hele camping verspreidt staan diverse barbecueplaatsen. Voor wie geen druk annimatieprogramma verwacht een prima camping, zeker nu met de aldi naast de deur. Naar het strand kun je lopend via het bospad ong. 700m van de ingang van de camping. Bijna alleen fransen en een enkel duitser die niet van een naturistencamping houdt. En dan staan wij er als nederlanders met een eigen mobilhome. Het bevalt uitstekend! Voorjaar en herfst zeer rustige en in de zomer volop toeristische actracties, waaronder elke dag een markt met ruim 200 kramen, in het dorp zelf.
Mening nr: 29104
Datum: 11-08-2006
Dhr. Leo van Buren 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Op zich is de camping niet verkeerd: ruime plaatsen, dicht bij het strand (nog geen 5 minuten per fiets) bakker, winkel, bewaking etc. Maar: het personeel is niet echt gemotiveerd en doet weinig voor de "klant". Dit blijkt o.m. uit het volgende: de toiletten in blok B waren verstopt, vies en slecht onderhouden. Na een klacht hierover bij de receptie kregen wij de opmerking dat er wel wat aan gedaan zou worden. Op de vraag wanneer, werden de schouders opgehaald en kwam er een nietszeggende mededeling van vandaag of morgen. Toen wij enkele dagen daarna weggingen was het nog steeds niet op orde.......
Mening nr: 7117
Datum: 26-08-2003
Dhr. Hugo van Nisselrooij 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Grote, rustige camping op tien minuten lopen van de zee (mooi strand, wel ruwe zee dus niet geschikt voor kleine kinderen). Sanitair verschilt per deel van de camping. Ons toiletgebouw was oud en vies maar meer naar achter op het terrein is het in prima staat. Er is een winkeltje (pas op de verswaren die zijn nl. niet vers), een bakker, een (afhaal)restaurant en een wasserette. Voor kleine kinderen is de camping niet zo geschikt. Er is geen animatie en ook geen speeltuin. De camping wordt 's avonds goed bewaakt, maar alleen aan de poort. 's Avonds en 's nachts is het heel rustig (afgezien van de jongeren die terugkomen van het strand). Grote plaatsen van 80-100m onder dennenbomen. Weinig Nederlanders, vooral veel Fransen, Duitsers en Engelsen. Camping is zeer in trek bij trekkers, de doorloop is dan ook groot. Voor twee personen, tent en auto betaalden wij 14.64 euro per nacht.
Mening nr: 3068
Datum: 15-01-2003
Mevr. M. Baarda 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De camping ligt lekker dicht bij het strand en is zeer rustig. Het sanitair kon beter worden schoon gemaakt maar was verder goed voorzien van toiletpapier en savonds goed verlicht zonder dat je der als omliggende tent bewoners er last van had
Mening nr: 2436
Datum: 10-11-2002
Dhr. R. Korteweg 
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Voor mensen die van rust houden, prima camping. Beetje alternatieve jongeren, goede sfeer, ruime plaatsen. Jammer dat er veel bomen zijn verdwenen door recente stormen. Geen animatie, gelukkig! 2 km van strand, dagelijkse grote markt met veel wijn proeven en oesters eten. Fietsen mee is aan te bevelen.

Campingtips in de buurt