Sluiten

Camping La Plage et Bord de Mer in Vendres

Camping La Plage et Bord de Mer

Camping La Plage et Bord de Mer ligt op een toplocatie, direct aan de kust van de Franse Middellandse Zee, ten zuiden van Beziers in het departement Herault.

Op zoek naar een vakantie met veel waterpret voor het hele gezin? Dan is deze camping in Zuid-Frankrijk het perfecte adres!

*Huisdieren zijn niet toegestaan

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
8
6
Hoogste
8
6
Gemiddeld
8.0
6.0

* over de jaren 2021 en later.
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping La Plage et Bord de Mer

Camping La Plage et Bord de Mer
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ligging aan het strand

Veel vaste Franse bezoekers, wat de sfeer bepaald.

Wij zijn na een week weggevlucht. Camping zelf is prima met alle faciliteiten en personeel, maar de bezoekers... Voornamelijk veel Fransen die er al jaren komen en elkaar ook allemaal kennen, kennelijk een klein beetje geld hebben en dat ook duidelijk moeten laten merken. Een hoop geschreeuw, gitaargepingel, radio's etc. Wij voelden ons er dus niet prettig en hebben besloten onze vakantie vroegtijdig te beëindigen.
Dhr. slimpie - A  09-08-2021
Plaats mening
Mening nr: 70589
Datum: 09-08-2021
Dhr. slimpie - A 
®  
juli - augustus 2021
Gezin met tieners
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 6| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 6| Comfort: 7| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Ligging aan het strand

Veel vaste Franse bezoekers, wat de sfeer bepaald.

Wij zijn na een week weggevlucht. Camping zelf is prima met alle faciliteiten en personeel, maar de bezoekers... Voornamelijk veel Fransen die er al jaren komen en elkaar ook allemaal kennen, kennelijk een klein beetje geld hebben en dat ook duidelijk moeten laten merken. Een hoop geschreeuw, gitaargepingel, radio's etc. Wij voelden ons er dus niet prettig en hebben besloten onze vakantie vroegtijdig te beëindigen.
Mening nr: 67319
Datum: 07-10-2017
Mevr. domaine - nvt 
juli - augustus 2017
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Accomodatie/plaats: 7| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Mooi zwembad met heerlijke glijbanen waar mijn kinderen zich prima mee vermaakt hebben.

Hier kan de camping niets aan doen maar wij zijn in 10 dagen tijd zeker 10 tot 20 meter aan strand b

Dit was mijn 3 de keer op deze camping, heb mij prima vermaakt lekker luieren aan het strand of bij de caravan. Maar ik heb deze camping gezien en keer niet meer terug . En niet omdat de camping zo slecht is, maar dat is onze beslissing.
Mening nr: 67309
Datum: 05-10-2017
Fam. Paul T. - Cothen 
april - juni 2017
(Echt)paar

Algemene beoordeling

direct aan het strand

contante betaling vooraf

Waren we vorig jaar erg te spreken over de camping, dit jaar een beetje een nare bijsmaak gekregen. Bij aankomst moesten we aangeven hoe lang we wilden blijven, op zich niks mis mee, gebeurt vaker. Maar wij moesten de dagen gelijk contant afrekenen. We hebben tegelijkertijd aangegeven misschien een paar dagen langer te willen blijven en dat was geen probleem en de plaats zou afgeblokt worden. Toen wij daadwerkelijk 2 dagen langer wilden blijven, was de plaats opeens gereserveerd en zouden we naar een andere plaats moeten. Overigens was de camping nog niet eens voor een kwart vol. Ook andere mensen die er al jaren kwamen, waren over deze gang van zaken niet erg gecharmeerd. Een ander punt, maar daar kan de camping niet veel aan doen is het feit dat het prachtige brede strand over de volle lengte bij de camping nagenoeg verdwenen was en er nog maar een smalle strook over was. Je moet nu een eind naar het "openbaar" strand sjouwen waar het weer breder wordt. In Valras een eind verderop zijn de stranden min of meer beschermd door paralelle dammen die in zee liggen en daar zie je ook het voordeel van, prachtig mooie brede stranden.
Mening nr: 66156
Datum: 28-11-2016
Fam. Paul T - Cothen 
april - juni 2016
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Animatie/Activiteiten: 8| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Direct aan het strand

Prachtige langerekte camping (ruim 500m) direct aan het mooie brede strand met 3 eigen beveiligde opgangen. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie en tot alle vragen bereid ze te beantwoorden. Weinig tot geen schaduw op de plaatsen, die moet je dus zelf creëren. Per sectie is er een eigen sanitairblok die er soms aan de buitenkant verouderd uitziet, maar binnen prima verzorgd is. Wij waren er wel in juni en de camping was erg leeg itt campings 20km noordelijker diezelfde tijd. Op de camping is tevens een groot zwembad aanwezig. Direct buiten de poort kan men 's ochtend broodjes kopen en tevens is er een kleine Vival minisupermarket. Voor de grotere boodschappen moet men naar Valras zelf of naar de Lidl of grote Carrefour in Serignan. Fiets voor op de camping is ook wel handig gezien sommige afstanden tot aan de receptie en bakkertje.
Mening nr: 55081
Datum: 30-08-2011
Mevr. werbrouck lies 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een heel grote camping, met plaatsen van verschillende grote. Niet veel schaduw (wel in het eucalyptus deel). de laatste week van augustus stond de camping al bijna leeg, dus heerlijk veel plaats, maar in het topseizoen sta je tegen je buren aan. De verschillende sanitairblokken zijn reuze groot, schoon, maar verdienen dringend een opknap beurt. De camping ligt vlak aan het strand, heerlijk. Alleen het lawaai van de campings ernaast is vreselijk. Muziek en animatie de hele dag door tot 24u.
Mening nr: 54001
Datum: 04-08-2011
Fam. Peter 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Prima gelegen camping waar gelukkig de mobil-homes nog niet de overhand hebben, ze zijn er wel maar je heb er als kampeerder geen last van. Plekjes van verschillende grootte. Direct aan het strand, Super! Goed zwembad, maar ook hier heb je de zgn handdoekleggers. Sanitair voldoet, wordt één keer per dag afgespoten... niet echt schoon dus. Goede mix van nationaliteiten toen wij er waren (1e drie weken van juli) fransen, duitsers, denen engelsen en nederlanders. Van de camping animatie zelf heb je geen last, wel van de buurcampings dit gaat door tot 24.00 uur. Kortom prima strandcamping!
Mening nr: 47993
Datum: 13-09-2009
Fam. A. van Biert 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We zijn hiernaar toegegaan in de 2e helf van onze vakantie. In de eerste helft hebben we op een camping bij Anduze gestaan (zonder animatie). Opvallend was het hoog toeristisch gehalte net buiten de camping. Het was dus wel even wennen op deze camping. De camping had zelf wel animatie maar dat gaf geen geluidsoverlast. Wel kregen we gratis diverse soorten muziekgeluiden van andere campings. Die hielden om 24.00 uur op. Verder een prima camping heerlijk dicht bij de zee. Op het strand houden ze streng toezicht en wanneer er een aflandse stroming is wordt je tegen gehouden door een "Bay-bitch", tot grote ergenis van veel Nederlanders. Alert wezen is bij flinke golven natuurlijk noodzakelijk, maar je kunt ook daarin wel doorslaan. Ook in het zwembad was het toezicht erg streng. Niet spingen in het water, niet je dochter van 4 een klein beetje omhoog gooien en als je niet bij machte was om snel weg te zwemmen van de glijbanen mocht je daar ook niet vanaf - kwam op ons erg overdreven over. De plaatsen op de camping zijn prima en het sanitair is goed (niet altijd schoon). Voor onze kinderen van 4, 7 en 10 waren er voldoende Nederlandse vriendjes.
Mening nr: 40489
Datum: 01-08-2008
Mevr. j kuperus 
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hebben van 24-06 tot 03-07 op de camping gestaan en vonden het een heelrijke camping. Het is een grote camping die om deze tijd gezellig druk was. Ruime plekken, genoeg sanitair en schoon sanitair. Centre commercial waar je voldoende boodschappen kunt doen en wat wij heerlijk vonden was het strand zeer dichtbij. Het is een vrij open camping maar voor wie wil zijn er ook voldoende schaduwplekken. Bij de receptie is een nederlands sprekende mevrouw. In omgeving is voldoende te doen zoal Carcassonne (1 uur via tol), sluizen in Canal du Midi onder Beziers (20 min) en ook de Gorges de l'Herault met de grotten de Clamouse is makkelijk te doen. Voor ons een camping waar we zeker weer komen, ik denk volgend jaar weer.
Mening nr: 30864
Datum: 01-09-2006
Mevr. Debbie 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik ben het over het algemeen eens met de reactie van mijn voorganger, ik wil er alleen iets aan toevoegen. Beziers is idd een leuke stad, maar je moet onderaan Beziers zijn, bij de neuf ecluses de fonserannes (om maar eens iets te noemen) Of Capestang of Minerve! Het Canal du Midi, gegraven in de 16e eeuw stroomt door dit gebied! En wat te denken over de historische steden waar in de middeleeuwen de katharen zijn uitgemoord. De omgeving is echt prachtig!
Mening nr: 30769
Datum: 30-08-2006
Dhr. G.A. van Wijngaarden 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie ligging direct aan zee. Prachtig strand met toezicht en erg schoon. Sanitair is dik in orde. Camping is erg langgerekt dus als je op het mooiste gedeelte staat (zoals wij) moet je ver lopen om 's morgens brood te halen. Weinig schaduw op de plekken, behalve op het achterste gedeelte, wij hebben onze tent volledig onder de bomen kunnen zetten. Hou wel rekening met een straffe wind, die zorgt ook wel eens voor erg fris zeewater: 21gr, maar meestal was het zeewater zo'n 27gr. Veel verschillende nationaliteiten, goed uitgeruste winkel, nette bakker, prima restaurant en niet zo duur. Weet wel dat de camping omringt wordt door nog eens ca. 7 campings en die hebben allemaal wel eens een artiest of bandje, het was regelmatig redelijk rumoerig tot 23:30 uur, daarna echt stil. Op de receptie spreekt 1 dame duits, doe verder je best om frans te brabbelen dan doen zij het ook en kom je er echt wel uit. (maar dit geldt voor heel Frankrijk) Als je voor het eerst aankomt, mag je meerijden op een golfkarretje om een mooi plekkie uit te zoeken, de service is prima. Reserveren is niet echt noodzakelijk, er was altijd wel een plekje beschikbaar. Omgeving is niet bijster interessant, Béziers is een mooie stad, verder een paar kleine kustplaatsjes. Carcassonne is ook erg interessant en maar 50 min rijden over de autoroute.
Mening nr: 26746
Datum: 23-06-2006
Mevr. F.Driessen 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Ideale camping voor een strandvakantie. Een paar minuutjes lopen en je staat op het strand. Helaas hadden we in de week dat wij er waren behoorlijk last van de mistral, je kon ook eigenlijk door het koude water niet in de zee zwemmen. Erg jammer! We stonden tegenover hele oude stacaravans van de schoonmakers met hun gezinnen, wij vonden dit niet erg prettig. Sanitair werd goed schoongehouden.
Mening nr: 25237
Datum: 21-01-2006
Mevr. Jacqueline 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier in juli 2005 geweest. Een hele leuke camping waar veel georganiseerd wordt. Ideale ligging m.b.t. strand, waar wij stonden alleen het trapje op en we waren op het hele brede strand waar de zee heel geleidelijk afloopt en de golfslag heel stil was. Wij waren hier met een kind van 15 en 4 jaar oud. Sanitair prima in orde. Minpunt: de plekken dichtbij het strand helemaal geen schaduw.
Mening nr: 23603
Datum: 03-09-2005
Mevr. zuidenga 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

leuke camping aan het strand. Maar pas op, ons hebben ze €45,00 per nacht laten betalen voor een plaats plus 2 personen terwijl overal aan gegeven is dat het €25,00 is. En maak dat maar kenbaar in gebrekkig frans en engels verstaan ze dan opeens niet meer.
Mening nr: 18628
Datum: 02-06-2005
Dhr. Fam.Peters 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We gaan dit jaar 2005 voor de derde keer naar deze camping,en dat doen we niet zomaar. Het strand,loopafstand 50 meter,mooi aflopend in zee. De sanitaire voorzieningen zijn prima, goed onderhouden. De uitstekende kampwinkel. Een restaurant waarvoor je camping echt niet af hoeft. De pizzeria, uitstekend en goedkoop. De bakkerij van vroeg tot laat met brood en gebak. etc. etc. etc. Er is geen zwembad,maar de zee is dichtbij, en goede douches zijn aanwezig dus?. Deze camping was een beste stek van de caravankampioen in 2002 en ook onze reden om hier naar toe te gaan.
Mening nr: 14697
Datum: 22-08-2004
Mevr. caroline 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Het was voor ons de tweede keer op deze camping waren de eerste keer was in 1991 (toen nog met een heel klein tentje en geen kinderen). Toen vonden we al dat de sanitaire voorzieningen erg goed waren en dat zijn ze 13 jaar later nog steeds. De doucheruimtes zijn erg groot en vooral schoon. Deze keer waren we zonder te reserveren met de caravan en onze zoons van 8 en 10 die hebben zich uitstekend vermaakt op het strand. Er was nog voldoende plek (ook grote plaatsen)Op de camping zelf is weing te doen, verder is er alleen een schommel en klimtouw. Verder is er bij de uitgang een grote supermarkt, restaurantje waar je de verukkelijkste pain American kunt eten. Er is een bakkerijtje, souvernierswinkeltjes en de nodige fruitstalletjes. We gaan er zeker nog eens terug.
Mening nr: 14503
Datum: 19-08-2004
Mevr. lies 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We zijn begin juli op deze camping geweest, het was er toen nog heel rustig. De camping is heel erg groot, met veel verschillende sanitairblokken. Alles was heel erg proper en goed onderhouden. Het grote voordeel van deze camping is dat hij echt aan de zee ligt, je moet gewoon een duin over en dan ben je al op het strand.
Mening nr: 1294
Datum: 31-07-2002
Dhr. r.geerdink 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

prima camping
Mening nr: 1056
Datum: 06-07-2002
Dhr. Mark Gjaltema 
juli - augustus 2000
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Twee jaar geleden (2000) zijn wij hier ook geweest. De grootste aanrader is op het terras van de camping Een kan Sangria met een plateau du frommage. Echt heerlijk.De camping is goed; gezellig en ga zo maar door. Dit jaar gaan we weer.
Mening nr: 22
Datum: 26-07-2001
Mevr. M Reukema 
juli - augustus 2000
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Erg leuke camping aan het strand. 1 Nederlandse medewerker. 's avonds was er eigenlijk altijd wat te doen (animation). Helaas is er heeel erg weinig beschutting. Dus neem een parasol mee! De service en supermarkt etc. was allemaal prima in orde!