Sluiten

Camping Les Bergerolles in Vesdun

Camping Les Bergerolles

Camping les Bergerolles ligt aan de rand van het plaatsje Vesdun, in het departement Cher, en beschikt over 31 staanplaatsen, Vesdun is een van de 7 plaatsen in Frankrijk, dat claimt het middelpunt te zijn van Frankrijk.

Vesdun is een prachtige bestemming voor wijnliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een rustige en authentieke vakantiebestemming. Het biedt een rijke geschiedenis, mooie bezienswaardigheden en heerlijke wijnen.

Er zijn verschillende bezienswaardigheden in Vesdun die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo kunt u het kasteel van Vesdun bezoeken, dat dateert uit de 11e eeuw en nu dient als museum. Hier kunt u leren over de geschiedenis van Vesdun en de omgeving.

Ook is het leuk om een wandeling te maken door het oude centrum van Vesdun, met zijn smalle straatjes en karakteristieke huizen. U kunt ook een bezoek brengen aan de lokale markt op woensdagochtend, waar u verse producten kunt kopen van lokale boeren en producenten.

Er zijn ook verschillende wijnhuizen in de omgeving van Vesdun waar u terecht kunt voor een rondleiding en proeverij. De wijnen van de Loirevallei zijn wereldberoemd en u kunt hier dus heerlijke wijnen proeven.

In het hoogseizoen zijn er verschillende evenementen en festivals in Vesdun, zoals de jaarlijkse wijnfeesten en muziekfestivals. Dit maakt Vesdun een leuke bestemming voor een vakantie in het zomerseizoen.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping Les Bergerolles
  • 21 Chemin des Bergerolles
   18360 - Vesdun
   Frankrijk
   Departement: Cher

   Tel: +33 624447141 /
  • Aantal plaatsen: 31  / Hoogte: 324 m
   Afstand vanaf Utrecht:782 km,
   waarvan 721 km snelweg.
   GPS coördinaten: 46.54131 / 2.42683
   (46° 32' 28.7'' N    2° 25' 36.6'' O)

  Faciliteiten:

  • Buitenzwembad
  • Nederlands/Vlaamse beheer
  • Huisdieren toegestaan
   True
  • Verhuur van accommodatie
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Les Bergerolles

Camping Les Bergerolles
Laatste mening

Algemene beoordeling

Vanaf 2023 zijn wij de nieuwe eigenaren van deze camping en hebben een grote algehele opknapbeurt uitgevoerd. Nieuw sanitair, 10 ampere stroom op de palen, terrein opgeknapt enz. Laat u verrassen en bezoek onze website.
Dhr. Lamper - Zoetermeer  04-07-2023
Plaats mening
Mening nr: 72444
Datum: 04-07-2023
Dhr. Lamper - Zoetermeer 
april - juni 2023
Jong (echt)paar

Algemene beoordeling

Vanaf 2023 zijn wij de nieuwe eigenaren van deze camping en hebben een grote algehele opknapbeurt uitgevoerd. Nieuw sanitair, 10 ampere stroom op de palen, terrein opgeknapt enz. Laat u verrassen en bezoek onze website.
Mening nr: 61248
Datum: 22-06-2014
Fam. Kees en Toos Smulders - Rotterdam 
®  
april - juni 2013
Senioren
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 8| Comfort: 7| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Rust

Geen idee

Wij zijn bij deze camping uitgekomen omdat we het centrum van Frankrijk wilden bezoeken. Het exacte geografische centum dus! Er zijn meerdere plaatsen die prat gaan het centrum zijn van Frankrijk en Vesdun is er één van.Er stonden daar nog enkele Franse senioren die wilden voelen om in het centrum van hun land te zitten. Het campinkje stelt helemaal niks voor: een grasveldje met wat boompjes. Ik denk zo'n 30 plekken. Het sanitair is simpel maar schoon.

  Campingtips in de buurt