Sluiten

Camping L'Air Marin in Vias Plage

Camping L'Air Marin

Camping L'Air Marin ligt op ca. 6 km van Cap d’Agde en op 15 minuten loopafstand van de Middellandse Zee in Vias-Plage.Deze gezellige, schaduwrijke camping ligt aan de rand van de Canal du Midi en biedt diverse faciliteiten en activiteiten voor de hele familie!

Ontdek deze gezellige familiecamping in Mexicaanse sferen! De straatjes, de bar/restaurant, de winkels, het zwembad, het lijkt net of u in het hart van de Yucatan bent! …

U kunt verblijven in een van de comfortabele accommodaties, de unieke lodge tenten of gezellig met uw eigen tent, caravan of camper op de schaduwrijke kampeerplaatsen. Er is voor ieder wat wils!

Neem een verfrissende duik in het waterpark met glijbaan, peuterbad, jacuzzi, een verwarmd binnenbad en een weide om heerlijk op te zonnen! 

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping L'Air Marin

Camping L'Air Marin
Laatste mening

Algemene beoordeling

Schoon sanitair

Fijne camping, wordt goed Engels gesproken in receptie, geluidsoverlast waar de vorige menig over ging, hebben wij niet ondervonden, muziek gaat om 24.00 uit. En als je naar Frankrijk gaat, weet je dat personeel nagenoeg geen Engels spreekt.
Fam. Monique - Oosterhout  08-08-2015
Plaats mening
Mening nr: 64040
Datum: 08-08-2015
Fam. Monique - Oosterhout 
juli - augustus 2015
Anders
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 8| Animatie/Activiteiten: 7| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Schoon sanitair

Fijne camping, wordt goed Engels gesproken in receptie, geluidsoverlast waar de vorige menig over ging, hebben wij niet ondervonden, muziek gaat om 24.00 uit. En als je naar Frankrijk gaat, weet je dat personeel nagenoeg geen Engels spreekt.
Mening nr: 63944
Datum: 02-08-2015
Fam. Lotje - apeldoorn 
juli - augustus 2015
Gezin met tieners
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 5| Comfort: 6| Leiding van camping: 4| Animatie/Activiteiten: 5| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 4|

Algemene beoordeling

ruime plaats

ongelooflijke herrie

De ontvangst is vriendelijk en professioneel er wordt Engels gesproken in de receptie. De animatie is zeer enthousiast maar erg eenzijdig. Alles is gericht op jeugd t/m einde puberleeftijd en ondersteund door harde dreunende muziek,vanaf 10.00 tot laat 01.00. Bij campinginfo is dit niet van te voren vindbaar. Alle campingpersoneel buiten de receptie spreekt hoofdzakelijk Frans, incidenteel spreekt iemand Engels. In het restaurant ben je van harte welkom, kleinere groepen (4 personen of minder) worden in de hoek geparkeerd of buiten tussen de continue dreunende boxen weggezet. Tafelgesprekken zijn dus alleen mogelijk als je boven de muziek uitkomt. Kwaliteit is zeer matig, prijzen normaal voor Zuid Frankrijk. Loopafstand naar het strand is veel! verder dan de geadverteerde 10 minuten lopen. Absoluut geen aanrader, informatie is onjuist. door de geluidsoverlast van de bar een holiday from hell
Mening nr: 60669
Datum: 14-10-2013
Fam. Anoniem 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Super schone en nette camping. Helaas is s avonds voor de tieners bijna niks te doen. Dit is éen minpuntje. We hadden een top plek. Omgeving valt tegen en als je er op uit wilt sta je vanaf de camping al in de file.
Mening nr: 57397
Datum: 10-08-2012
Dhr. Mark 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

In 2010 op deze camping gestaan, hebben ons hier 3 weken heerlijk vermaakt. Grote camping met een permanente kermis vlakbij het park, dit kan je snachts horen (kermis gaat pas in de avonduren open), wij vonden dit geen probleem. Sanitair erg netjes en een leuk zwembad, waar je heerlijk kunt zwemmen. Camping is op loopafstand van zee en strand. Achterin de camping zou ik persoonlijk niet willen staan, vrij open plakken, omdat er nog erg jonge bomen staan.
Mening nr: 46895
Datum: 17-08-2009
Fam. Y.Bijlsma 
april - juni 2009
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Dit jaar weer naar deze camping geweest en weer een prima camping met heel vriendelijk personeel. Personeel bakkerij en restaurant waren nieuw. En helaas ondanks voorbereidingen weer door de muskieten en soortgenoten belaagd. Samen met de hond weer een prettige tijd gehad.
Mening nr: 46255
Datum: 09-08-2009
Fam. Michel 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Het word weer eens tijd om een mening over deze camping te geven. Wij zijn er twee weken geweest. Het is ons goed bevallen. Vriendelijke medewerkers, goed sanitair (douches soms wat koud). Schaduwrijke plekken (wel lekker bij 30 graden in de zon). 's Avonds gezellig entertainment tot 24.00 uur en dan stil. Nadeel is dat het hoofdsanitair ook om die tijd sluit. Muggenspul meenemen, want je wordt opgevreten. Van alle vakanties hebben wij met z'n vieren een record aantal muggenbeten opgelopen. Maar ja, wat wil je als je tot middernacht lekker buiten kunt zitten. Het strand is overigens best wel stevig lopen hoor. Op de fiets gaat dat een stuk beter.
Mening nr: 33976
Datum: 21-07-2007
Fam. Y. Bijlsma 
april - juni 2007
Algemene indruk: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben de eerste twee weken van juni 2007 via vacansolei een mobile home gehuurd en het is ons prima bevallen .Zeer mooie camping. ruime plaatsen, mooi zwembad .We konden met de hond wandelen langs de canal de midi in de zon of schaduw, en s`avonds naar het strand van Agde lopen Want honden mogen niet op het strand van Vias-plage.campingpersoneel en enkele fransen met een vaste plaats waren zeer vriendelijk. Het lunapark was nog gesloten dus geen last gehad maar de camping naast ons was duidelijk aanwezig. Ja, wij hebben ook last gehad van de Franse tatoeerdes(muggen)Dus neem genoeg citronelkaarsen (kopen in NL scheelt vele euro,s)en creme mee. WIJ GAAN ZEKER NAAR DEZE CAMPING WEER TERUG.
Mening nr: 32523
Datum: 13-02-2007
Mevr. Patrice 
april - juni 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Super leuke camping met onze 3 kleintjes (0-2-5) hadden we een mobilhome gehuurd begin juni 06. Lekker vers brood in de ochtend en wij vonden het strand hier echt fijn, loopt langzaam af. Lekkere zwembaden, waarvan 1 overdekt en bij warm weer open. Geen muggen gezien en helaas wel lawaai van nabij gelegen camping, maar in de mobil home geen last van gehad als je ging slapen. En op deze camping waren er een aantal super vriendelijke fransen met vaste staplekken, erg gemoedelijk allemaal.
Mening nr: 30374
Datum: 23-08-2006
Dhr. Brian Schleich 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben het ook naar onze zin gehad op deze camping. Maar muggenziften of niet, ... er was zeker wel een hoop herrie op de camping. Van half tien tot twaalf uur, van disco tot karaoke. Wij stonden vlak naast de tweede rij met mobile-homes en dus vlak bij het animatie-gebeuren en dat was best hard. En ja, de muggen hebben ons ook flink te grazen genomen (zit nu nog te krabben). De Fransen waren voor ons erg vriendelijk en rustig. Keurig sanitair en er is ook voor de kleine kinderen een apart badje om ze in te wassen. Wij hadden in het begin ook wat last met de badmeesters, je mag niet duiken en niet springen en ik-weet-niet-wat nog meer, maar ach, overal is wel wat. Wat we wel gek vonden, is dat de mannen alleen met strakke zwembroeken mogen zwemmen. Het schijnt daar een wet te zijn?!?? Maar zelfs daar is een winkeltje voor op het terrein. Wij vonden het stukje naar het strand lopen wel mee vallen, als je aan de achterzijde van de camping eruit gaat. (was echt niet langer dan 10 minuten). Het personeel aan de receptie is heel vriendelijk en ook gelukkig engels-sprekend.
Mening nr: 30314
Datum: 23-08-2006
Dhr. Silvia en Loek, Lara,Vera Muyrers-Evers. 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We kwamen tegen de avond aan, en begonnen nadat we nummer 190 hadden gekregen, (kort bij de pétanke/jeu de boules banen; achteraan op de camping)gelijk met het opzetten van onze vouwwagen, want het was al tegen achten, en onze kinderen zijn bijna 2jr. en 5 jr. oud, dus werd het ook wel tijd, zeker als je het geheel nog moet opbouwen(althans we besloten, om die avond alleen de vouwwagen op te zetten, en de tent en luifel e.a. de dag daarna). Wat een geluk, dat we dit besloten hadden, want ondanks dat we "degelijk" spul bij ons hadden, nl. muggenmelk, hielp dit niet bij de BLOEDDORSTIGE FRANSE MUSKIETOS, die ons zo'n beetje die eerste avond, ondanks hulp van de Franse buren met allerlei middeltjes tegen dit vervelend en onverwoestbaar ongedierte, heeft dit zo'n beetje het totaal beeld van onze drie weken lang durende vakantie danig getergd. En na verloop van tijd neem je kranige maatregelen, en lig je 's avonds de tent en slaapvertrekken volledig vol met chemicalien te sprietsen om maar enigzins te kunne slapen zonder gezoem langs je oren, en 's morgens bij het ontbijt niet de hele tijd je overal op het lijf liggen te dabben. En dat terwijl alleen ik thuis zo af en toe wordt gestoken en nog minder mijn oudste dochtertje en verder niemand, werden we hier alle vier dagelijkse wel enkele malen geprikt ondanks goede maatregelen na direct de eerste dag met alle mogelijke middelen die de Franse overheid toestaat de drogisterijen te verkopen ed. En dat terwijl we twee jaar terug zo'n 100 km. zuidelijker waren bij Canet Plage(ook bij een meertje t.o. de zee), slechts een enkele mug die vakantie(maar die camping had ook maatregelen genomen, door vroegtijdig te spuiten en tegen insecten uit te zetten zoals lieve heersbeetjes die de muggen verslinden). Verder heb ik géén commentaar en was het allemaal wel oké, met zijn plusjes en minnetjes, zoals op alle Franse campings er wel altijd iets is waar men over struikelt als Nederlander(ook wij als Limburgers), maar daar moet je een beetje langs heen kijken, anders kan je zeker in zo een periode beter thuis blijven, wat niet inhoudt dat het sanitair niet goed gedaan moet zijn. P.S. die mensen die op deze site klagen over dat er géén brillen op de wc. zijn, hebben totaal géén recht van spreken, want er niets ONhygienischer dan brillen op zulke wc's, die zo vaak gebruikt worden, want die krijg je gewoon niet goed schoon van onderen; dus méér hygiene door de brillen eraf te laten(dan leg je toch twee zakdoekjes of wat wc. papier op de kale wc. rand en dan is het ook goed, maar wij als hollandskies staan bekend om muggenziffterij, misschien dat die Fransen daarom ons eens flink te grazen wilden nemen!!! Want de meeste Franse hadden niet zoveel last van dat alles geloof ik...............!!!! In ieder geval volgend jaar weer naar het zuiden maar dan weer richting Canet de Roussillon, Canet plage en Corlione eigelnlijk de mooiste plaatjes in de zuidelijke Langedouc de Roussillon.
Mening nr: 29862
Datum: 18-08-2006
Mevr. ingrid 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Mooie camping. Wij hadden een ruime plaats voor onze vouwwagen. Mooi zwembad, 3 baden, lekker water. Wij hebben niks gemerkt van vervelende badmeesters of dat je er niks mocht. Sanitair: ideaal dat er wel een stuk of 30 wc's zijn, en ook minstens 30 douche's. Daardoor hoef je nooit te wachten. Bij het wc gebouw stinkt het wel erg naar urine. Het water om te afwassen is niet echt warm, dat is onhandig met een vuile vaat. Wel warm water bij de wastafels en ook bij het gebouw van de wasserette. Het is inderdaad vrij ver lopen naar het strand, helemaal als je jonge kinderen mee hebt en ook stoeltjes / parasols enzo mee wilt neememen. Het is goed te doen met de auto, genoeg parkeerruimte bij het strand. Bij de campingwinkel hebben ze heerlijk vers brood. De pizza's vonden wij tegenvallen, de patat is prima, wel erg zout. Er staan veel Fransen op de camping. Ik denk iets van 30% Nederlanders. De camping heeft ook veel stacaravans. de paden zijn vrij smal, dat is lastig met de auto en er komt een tegenligger, maar verder wel te doen. Aardige mensen bij de receptie. Je kan ook geld pinnen uit een automaat bij de receptie, handig. Vias Plage is een gezellig dorpje, met kleine winkeltjes enzo. Boodschappen haalden wij bij de Leader Price, goedkope winkel met veel keus. 's Avonds hoor je wel animatie van naastgelegen camping, voor ons niet storend. Vlak bij de camping is een europark. Als je van kermis/pretpark houdt hartstikke leuk om een keertje heen te gaan. Wij hadden 's avonds ook wel wat last van muggen, dus neem wat mee tegen de muggen (met Deet erin). Naast de toiletgebouwen is een leuk speeltuintje Wij hebben een super vakantie gehad. Onze kinderen ( 7-5-2)hebben zich ook prima vermaakt.
Mening nr: 29819
Datum: 17-08-2006
Dhr. Heuvelman 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke camping voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Mooi zwembad en niet druk Standplaats die wij hadden was ruim 100 vierkante meter. Wel veel Fransen op de camping en ze spreken er niet goed engels zoals overal in Frankrijk. Van geluids overlast heb je geen hinder of je moet een muggezifter zijn. Afstand tot de zee is wel ver maar je kunt de auto goed parkeren bij het strand.
Mening nr: 28962
Datum: 10-08-2006
Dhr. Martin de Kunder 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij vonden het een nette camping. Er zijn kleine en grote staanplaatsen. Wij hadden het geluk een grote staanplaats te hebben gekregen waarop onze vouwwagen, twee kleine tentjes en de auto ruimschoots geplaatst konden worden. Op deze camping komen veel Fransen en niet zoveel Nederlanders. Onze zoon van 15 had in het begin nog geen vrienden maar later waren er een aantal jongens van zijn leeftijd. Onze Franse buren waren gezellige mensen. De campingwinkel is eenvoudig maar gemakkelijk wanneer je iets bent vergeten en natuurlijk 's morgens wel stokbrood en overige broodjes. Er is een gezellig restaurant. Tevens de mogelijkheid op pizza's en patat af te halen. Het sanitair is voldoende, alleen was er vaak 's avonds geen warm water. Het wordt wel goed schoon gehouden. 's Morgen de grote schoonmaak en vanaf een uur of vier tot een uur of zeven loopt er permanent een schoonmaakster rond. Het zwembad is mooi. De afstand tot het strand vinden wij een nadeel. Je moet er eigenlijk met de auto naar toe. Het dichtsbijzijnde strand is erg druk. Wij gingen daarom vaak met de auto naar het strand tussen Marseillan Plagen en Sete. 's Avonds is er entertainment bij het restaurant. Regelmatig hoor je dan de muziek maar meestal is dit om twaalf uur afgelopen. Meer last heb je van het nabijgelegen Europark. Het was dan ook lastig om 's avonds een boek te lezen. Wel hebben we veel last van muggen gehad. We gaan er volgend jaar niet weer naar toe maar dat heeft meer te maken met de afstand tot het strand en het feit dat er weinig Nederlanders aanwezig zijn. Vooral voor onze zoon van 15. Verder is de camping prima. Een positieve opmerking: het receptie personeel doet haar uiterste best om in het Engels je te woord te staan.
Mening nr: 27605
Datum: 26-07-2006
Mevr. den Dunnen 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Een goede camping. Wij waren er de laatste 2 weken van juni. Geboekt bij Vrij Uit en we hadden een gloednieuwe caravan voor 312 Euro! Een hele ruime staanplaats met een groot betegelt terras met een grote luifel erboven. De auto mocht bij de caravan staan. Het zwembad was ook prachtig. 2 grote baden waarvan 1 mogelijkheid tot overdekt en nog een peuterbad. Er zaten overigens wel wat wespen aan de kant van de zwembaden. Heel vreemd, maar daar moest je wel op letten. De badmeester was overdreven oplettend, behalve voor de fransen.... Verder heerlijke afhaalpizza's! En de friet is ook goed. En neem alles wat er is mee tegen muggen want als ze je moeten hebben dan wordt je helemaal lekgestoken! De camping had niet aan muggenbestrijding gedaan dit voorjaar. Toen we weggingen werd er wel wat gedaan maar dat stelde niet veel voor volgens mij want ze pakten niet alle struiken mee. Wat geluidsoverlast betreft was de naastgelegen camping La Carabasse soms in de avond wat luidruchtig maar dat was hooguit tot 24.00 uur. De kinderen konden er gelukkig gewoon doorheen slapen. De caravan had namelijk ook dubbel glas en dat scheelt natuurlijk. Zelf ga je toch wat later naar bed dus dan is dat niet zo erg. Van het nabij gelegen attractiepark had je zeer weinig tot geen last. Soms hoorde je vaag wat maar dat lag aan de wind. In het dorp Vias zit een hele goede goedkope supermarkt. Leader Price. Het handigste is hier met de auto heen te gaan. Te voet is een aardig stukje lopen. Het strand van Vias Plage is ook zeker 20 minuten lopen. En in de brandende zon is dat vrij vermoeiend. Wij gingen gewoon met de auto. In Vias plage heb je ook nog leuke winkeltjes en heel veel restaurantjes met terrasjes. Leuk om er af en toe eens 's avonds heen te gaan. Het is een prima vakantie geweest voor heel weinig geld! Groetjes, Marcel, Bianca, Fleur en Benthe
Mening nr: 26944
Datum: 03-07-2006
Dhr. jp besseling 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooie caravan voor weinig geld. 312 euro voor de twee laatste weken van juni. Mooi kindvriendelijk zwembad maar dikke concierge(badmeester) is een echte franse nurk. Niks mag. Duiken , bommetje of ander vertier en zwemshorts streng verboden. Alleen fransen mogen alles. jammer! De service is erg goed en bij de receptie staat ook erg vriendelijk personeel! Al met al een leuke vakantie op een mooie camping. Wel zijn we helemaal kapot gestoken door muggen. vervelend. Toch gingen ze hier op onze laatste dag wat aan doen dmv. besproeiing. Groeten JP,Manuela en Nina.
Mening nr: 26398
Datum: 21-05-2006
Dhr. C. Cals 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Wij, gezin met twee kinderen van 8 en 10 jaar, zijn de laatste week van april en de eerste week van mei op deze camping geweest. Het is een grote camping met voornamelijk stacaravans. Onze caravan was gloednieuw en zag er perfect uit. De camping is schoon en heeft twee mooie zwembaden, waarvan één overdekt met plexiglas. Hierdoor is het mogelijk al vroeg in het seizoen te zwemmen (watertemperatuur binnenbad 24 graden). De leiding is naar mijn mening te strikt: wellicht nodig in het hoogseizoen, maar niet in het rustige voorseizoen. Campeerders die van een strandvakantie houden en veel vertier zoeken, zijn op deze camping op hun plek. In de omgeving is er weing anders te doen. Er is een eenvoudige camingwinkel, fitnessruimte (recent gerenoveerd). Afhankelijk van de windrichting en de plek op deze camping is het wel mogelijk om overlast te hebben van de grote weg die ca. 150 meter achter de camping loopt.
Mening nr: 22763
Datum: 21-08-2005
Mevr. anneke verschoor 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn voor het vijfde jaar op deze camping geweest en vinden het er prima, schone sanitair prima zwembad, niet ver van het strand, aardig personeel. Alleen voor oudere jeugd is er weinig te doen, er zijn goede afhaal maaltijden, meschien gaan we volgend jaar weer.
Mening nr: 16695
Datum: 12-12-2004
Mevr. G.J. de Groot 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Verzorgde camping met veel aandacht voor de beplanting en een mooi zwembad. Het ligt wel een ruim kwartier lopen van de zee, toch beviel het maar matig door teveel geluidsoverlast. Dit wisselde wat met de windrichting, echter de animatie op een naastgelegen camping en met name de vlakbij liggende kermis gaven tot de late uurtjes veel lawaai. Heel veel fransen op de camping, ook veel vaste plaatsen.
Mening nr: 14397
Datum: 18-08-2004
Mevr. M.L. de Wit 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Camping l'Air Marin is een prima camping. Er komen inderdaad veel Fransen, zeker in augustus, maar toch ook wel heel veel Nederlanders. En je gaat toch ook voor de Franse cultuur. De plaatsen voor caravans en tenten zijn inderdaad niet groot en niet afgebakend. Wij hadden het geluk wel een heel ruime plaats te hebben, omdat vanwege een afzegging 1 van de vaste standplaatsen nog vrij was. Er is heel veel te doen op de camping........ sporten, spellen, entertainment, een groot zwembad. Het gaat de hele dag door. Wij hebben zelf geen kinderen, maar voor mensen met kinderen lijkt het me dus ook een prima camping. Het avondentertainment is wel vrij luidruchtig. Als je pech hebt en er wat dichter bij zit (zoals wij), dan slaap je dus voor 0.00 - 0.30 uur echt niet. Na 01.00 uur is het wel stil op de camping. Er is ook bewaking. Wij zijn zelf niet op de nabij gelegen kermis geweest, dus kunnen daar geen oordeel over vellen, maar we hebben weinig last gehad van het geluid. Van een disco in de buurt is ons niets bekend. Niets van gehoord in ieder geval. Een absolute pluim voor het sanitair. Ik denk dat je maar weinig campings tegenkomt waar het in het hoogseizoen zo schoon is. Er wordt de hele dag door schoongemaakt. Weliswaar toiletten zonder bril, maar dat is denken wij een bewuste keuze vanwege de hygiene (de randen zijn wel verdikt en blinken enorm). Het is wel een gemengde sanitairruimte en het water van de douches kan 's avonds (spitsuur) koud zijn..... Op de camping zelf is verder een kleine (vreselijk dure) campingwinkel, een afhaalbalie (met prima pizza's en kip en patat) een bar en een restaurant. Het restaurant stelt niet zo veel voor en is qua hygiene heel slecht. Vias Plage zelf hebben wij als minder aantrekkelijk ervaren. Er is niet zoveel te doen en al helemaal niet veel moois te zien. Je moet echt naar plaatsen als Agde, Cap d' Agde en Sete of Beziers of zelfs nog verder de binnenlanden in om iets moois te zien of doen. Vias Plage bestaat eigenlijk alleen uit campings. Puur uit de grond getrokken voor het toerisme, verder niet. Groot voordeel van L'Air Marin is dat het nog enigszins buiten alle drukte ligt, in ieder geval niet in de grote drukke hoofdstraat (zoals veel van de campings). Dat betekent dus wel dat je even moet lopen naar het centrum of naar het strand (ongeveer een kwartiertje), maar dat is ook weer goed voor de nodige beweging tijdens de vakantie. Met de auto ben je er overigens wel zo, maar dat doen veel mensen, dus lastig parkeren. Wij vonden het zeker niet storend om te lopen. Vanwege de plaats en de omgeving zouden wij er niet nog eens naar toe gaan, maar de camping is zeker een aanrader.
Mening nr: 12634
Datum: 01-08-2004
Dhr. E de Jong 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Hallo. Wij zijn dit jaar (maand juli) naar deze camping geweest. Het is een gezellige camping met een gemoedelijke sfeer, veel Fransen maar dat vonden wij geen probleem. Het santair was in de periode dat wij er waren zeer schoon(dit kom je zelden tegen, en de toiletpotten zonder bril zijn speciaal hiervoor gemaakt, hebben jullie weleens onder een bril gekeken op een camping toilet deze wordt zelden of nooit op die plaats schoongemaakt). Van 7:00 t/m 20:00 uur liep er een schoonmaakster rond die alles goed schoon hield (prima). De douche gelegenheid wordt om 24:00 uur gesloten zodat de jeugd zich daar in de nacht niet terug kan trekken. Leuk animatie programma, voor jeugd rond de 16 wat minder. Na 12:00 uur complete rust op de camping, de kermis hoor je alleen als de wind naar de camping staat, maar dan nog viel het geluid mee. De beruchte discotheek Mosquito was in de periode dat wij er waren gesloten.(misschien teveel klachten gehad van geluidsoverlast). Als je op de kermis zelf liep veel het geluid ook mee, er werdt niet echt hard muziek gedraaid. Wij vinden dat de camping 1 minpunt heeft en dat zijn de plaatsen geen afscheiding tussen de plaatsen en de beloofde 80 tot 110 m2 hebben wij niet kunnen vinden. Omdat we begin juli aankwamen hadden we voldoende keus en konden dus een grote plaats bemachtigen opgemeten 6 meter breed en 12 meter lang onze caravan kon in de breedte precies op de plek staan(van kop tot dissel is deze 6 meter). De plaatsen op het midden stuk kwamen niet eens aan de 50 m2. Kortom als je hier met een kleine tent of kleine vouwwagen naar toe gaat een prima camping maar met een caravan kom je hier snel ruimte te kort zeker als je later aankomt en geen keuze meer hebt.