Sluiten

Camping & Spa Cap Soleil in Vias Plage

Camping & Spa Cap Soleil

Camping & Spa Cap Soleil lligt in Vias Plage, in de Hérault, dicht bij een zandstrand, en is de ideale vakantiebestemming voor jong en oud: waterpark met 5 glijbanen, balneotherapie-ruimte met verschillende verwarmde zwembaden (massagestralen, jacuzzi, sauna en stoombad, massages, verwarmd binnenbad, goed uitgeruste fitnessruimte, amusement voor kinderen, tieners en volwassenen overdag en 's avonds) en diverse sportuitrusting (tafeltennis, petanquebaan , multisportterrein ...) .

Camping & Spa Cap Soleil biedt ook hoogwaardige accommodatie in verschillende soorten stacaravans, sommige zelfs met een eigen badkamer, en kampeerplaatsen. Restaurant, snackbar, bars, winkels, fietsverhuur, staan ook tot uw beschikking. Het gebied biedt een grote keuze aan historische of natuurlijke bezienswaardigheden om te bezoeken, ontspannende plekken (Europark, ranch, stranden).Zeker gedenkwaardige vakantie!

Camping & Spa Cap Soleil
Laatste mening
Er zijn helaas nog geen meningen over deze camping geplaatst. Heeft u in de afgelopen 3 jaar op deze camping gekampeerd, wilt u dan zo vriendelijk zijn om een mening te plaatsen?

Plaats mening

Campingtips in de buurt