Sluiten

Vakantiepark La Carabasse in Vias Plage

Vakantiepark La Carabasse

La Carabasse is een luxe vakantiepark in Vias Plage (Herault) in het zuiden van Frankrijk. Er is een groot zwembad met een eigen beachclub op het nabijgelegen zandstrand.

La Carabasse is populair bij gezinnen die houden van een actieve vakantie. Er zijn in de omgeving mogelijkheden voor talloze activiteiten en culturele bezienswaardigheden.


+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Vakantiepark La Carabasse

Vakantiepark La Carabasse
Laatste mening

Algemene beoordeling

Rustig in voor- en naseizoen aanbeveling als u niet gebonden bent aan schoolvakanties.

In het hoogseizoen veel campings, die tegelijkertijd veel muziek maken. Niet aan te bevelen, als u n

In het voor- en naseizoen heerlijk vertoeven. Heerlijke temperaturen, Alles is open. Voor de kinderen zijn er kinderclubs. Leuke restaurants en winkeltjes op weg naar het strand. De Franse VVV verzorgt dagreizen in de omgeving.
Mevr. Vrolijks - Nijmegen  30-07-2016
Plaats mening
Mening nr: 65380
Datum: 30-07-2016
Mevr. Vrolijks - Nijmegen 
april - juni 2015
Met vrienden

Algemene beoordeling

Rustig in voor- en naseizoen aanbeveling als u niet gebonden bent aan schoolvakanties.

In het hoogseizoen veel campings, die tegelijkertijd veel muziek maken. Niet aan te bevelen, als u n

In het voor- en naseizoen heerlijk vertoeven. Heerlijke temperaturen, Alles is open. Voor de kinderen zijn er kinderclubs. Leuke restaurants en winkeltjes op weg naar het strand. De Franse VVV verzorgt dagreizen in de omgeving.
Mening nr: 32392
Datum: 26-01-2007
Mevr. Veroni 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier geweest met 2 kinderen van 15 en bijna 17. We verbleven in een stacaravan. Mooie camping maar veel te veel regels. In het zwembad mocht je alleen heel rustig zitten en rustig zwemmen en er waren veel te weinig ligbedden. Van het zwembad hadden we al na 2 dagen schoongenoeg. Volgens de Vrij-Uit gids (waar we geboekt hadden) was het een leuke camping voor de leeftijd van onze kinderen... absoluut niet! Bijna geen Nederlander te vinden en helemaal niet van hun leeftijd. Ze hebben hun best gedaan om contact te maken met de weinige franse en engelse kinderen maar ook dat liep op niets uit. Voorgaande jaren (op andere campings) hebben we hier nooit problemen mee ondervonden. Iets verderop richting het strand is camping Le Club Farret, volgens ons een aanrader! Meer te doen en veel gezelliger voor de jeugd!
Mening nr: 26970
Datum: 04-07-2006
Dhr. R. Clements 
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

VERSCHRIKKELIJK, als je met kinderen op vakantie gaat naar een camping met zwembad. Je mag niets; er staan minimaal 6 arrogante "lifegards" die de hele dag met een fluitje alle plezier uit het zwembad te halen. In het zwembad zijn verder ook geen gelegenheden om te spelen. Dus alleen netjes baantjes trekken mag. Entertaiment is leuk en goed alleen wordt je er dagelijks mee geconfronteerd, ook als je het niet wilt, omdat de volume zo hard staat dat er nergens op de camping een rustig plaatsje is.
Mening nr: 19839
Datum: 25-07-2005
Mevr. aliescha 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik kom hier samen met mijn zussen en mijn pa en stiefma al 4 jaar. Ik heb het hier vanaf de eerste keer al heel erg naar mijn zin. Het animatieteam is altijd erg leuk en ook dit jaar heb ik me weer uitstekend vermaakt. We zijn dit jaar jammr genoeg maar 2 weken geweest maar volgend jaar gaan we gelukkig drie weken. Ik vind het ook heel tof dat ze de hele tijd met de kinderen bezig zijn zodat de ouders lekkr naar het zwembad kunnen. Je moet wel een beetje geluidsbesstand zijn maar voor de rest is het een hele leuke camping.
Mening nr: 18354
Datum: 13-05-2005
Mevr. K.Mons 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben nog niet eerder zo'n goede vakantie gehad dan op camping la carabasse. Een schone caravan, een prachtig zwembad waar het zeer schoon was, veel controle door badmeesters; Vuilcontainers werden iedere dag geleegd,en nog veel meer positiefs. Het enige is de prijs die aardig aan de hoge kant is maar als je het zo naar je zin hebt dan denk je daar niet meer aan. Onze kinderen vonden het alleen te ver rijden waardoor wij dit jaar een andere bestemming voor onze vakantie hebben uitgezocht, anders waren wij hier beslist terug gekomen.
Mening nr: 18179
Datum: 26-04-2005
Mevr. G.  
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

wij stonden op deze camping 14 dagen, ik was toen 14 jaar het is echt een vet leuke camping! niet heel veel Nederlanders maar wel veel aardige Denen en Engelsen waar ik en mn zus een geweldige tijd mee hebben gehad, het is een super mooi zwembad voor de kleine kinderen wordt alles goed in de gaten gehouden, elke avond was er wel iets te doen wat altijd super gezellig was om 12 uur mocht je niet meer rond lopen op de camping dus wij gingen met zn allen naar Vias waar hele leuke discotheken waren, je kon feesten tot 2 uur ongeveer in de oranje brasserie en daarna kon je nog naar een andere discotheek al was dat van 18 jaar en ouder, dus daar kwamen wij helaas niet in wij gingen daarna nog gezellig met zn allen naar het strand waar we soms nog wel eens gingen zwemmen, het is er heerlijk weer, het water is lekker warm er zijn geen golfen dus geschikt voor kleine kinderen! er zijn rotsen waar allemaal krabjes lopen erg leuk om te vangen, maar na 1 keer in Vias heb je het er wel bekeken, en de mensen van het zwembad en de animatie team zijn super aardig en gezellig....! dit is echt een aanrader voor een gezin met alle leefdtijden, en die niet bang zijn om met kinderen uit een ander land te praten!
Mening nr: 17855
Datum: 22-03-2005
Dhr. R. Langereis 
april - juni 2004
Algemene indruk: 4|

Algemene beoordeling

Na jaren met veel plezier op deze camping gekampeerd te hebben, was het een grote teleurstelling e.e.a. weer eens terug te zien. Een fantastisch zwembad, dat wel. Maar verder is deze camping verworden tot een soort Engels "business" park met brede asfaltwegen en zeer veel identieke vakantiehutten, geplaatst op zeer korte afstand van elkaar. Kortom een woonwijk vakantie. Jammer!
Mening nr: 12670
Datum: 01-08-2004
Mevr. ilse 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Hallo wij zijn op de camping geweest, 14 dagen waren erg mooi. Ook s'avonds was er erg veel te doen en zo. Ik heb me daar geen minuut verveelt. Alleen 1 nadeel: de prijzen van zulke parken mogen echt wel omlaag want elke vakantie gaan de prijzen weer omhoog. Als dat nog zo door blijft gaan dan komt er straks helemaal niemand meer op jullie camping's! Maar verder was wel alles oke!
Mening nr: 11269
Datum: 23-06-2004
Mevr. Marina van Drongelen 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij komen al vele jaren op deze camping (ong. 13 jaar). Wij stonden altijd op het gedeelte foret. Deze plaatsen zijn er echter nu niet meer, er staan daar alleen nog maar stacaravans. Sinds 3 jaar staan we nu op een plek met eigen sanitair. Ideaal, hadden we vele jaren eerder moeten doen. De camping zelf wordt nu gelukkig weer wat gezelliger. De beplanting gaat weer groeien, alles valt weer een beetje op zijn plaats. Voor ons blijft dit onze camping zolang er nog plaatsen zijn met eigen sanitair.
Mening nr: 10856
Datum: 31-05-2004
Mevr. lieke en sanne 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Toen wij op de camping waren was het echt superleuk. We waren toen 14 en 15 en we hebben ons flink vermaakt! Er was altijd wat te doen en het zwembad was super. Wanneer je de camping uitliep, kwam je terecht in Vias Plage, een supergezellig stadje met veel leuke restaurantjes en winkeltjes. Echt een aanrader voor mensen met kinderen die wat ouder zijn in ieder geval, ook de kleintjes kunnen zich daar flink vermaken met een leuke kinderclub. Wij zouden er graag nog een keertje teruggaan! groetjes, ons.
Mening nr: 9648
Datum: 09-02-2004
Mevr. Brechtje Renzema 

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik heb zelf van mei tot en met september 1999 gewerkt op deze camping en heb een toptijd gehad. Toen was er ook al sprake van overname door Haven en niemand was enthousiast te krijgen. Ik heb me wel erg verbaasd over alle uiteenlopende meningen m.b.t. personeel, geluidsoverlast etc. Wel leuk om te lezen dat men erg enthousiast is over de animatie. Daar heb ik zelf ook aan meegedaan en we hebben erg veel lol gehad. Heel jammer dat de kwaliteit zo achteruit is gegaan. Ben wel van plan om een keer terug te gaan.
Mening nr: 9396
Datum: 25-01-2004
Mevr. Marcel &Sylvia 
april - juni 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier in juni 2003 geweest en hebben ons en de kinderen zeer vermaakt. Wij hebben genoten van de entertainment voor zowel jong en oud, het zwembad is erg leuk en hele aardige mensen, voornamelijk Britten en Denen. Het strand is ook niet ver van de camping, dus kortom een ideale camping en plaats.
Mening nr: 9119
Datum: 11-01-2004
Mevr. fam.Willems 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn augustus 2003 op deze camping geweest. Onze caravan van Haven was slecht onderhouden. Het personeel was slecht geïnformeerd en niet erg behulpzaam. Niet wat wij gewend zijn van Eurocamp en Keycamp. 's Morgens vroeg begon de aquagym al en de animatie was tot na middernacht letterlijk te volgen. En daarna nog van de camping ernaast. Bij het zwembad mocht niets. Nee, voor ons geen Carabasse meer.
Mening nr: 8468
Datum: 30-11-2003
Mevr. mevr. Peelen 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hallo ik ben Mariska Peelen en we zijn vorig jaar naar de camping la carabasse geweest. Het is een super mooie camping. Alles ik erg mooi aangekleed. Vooral voor kinderen is de animatie erg leuk. Het zwembad is echt helemaal niks over te klagen. De glijbanen zijn erg leuk, het water is lekker koel (vooral als je het erg heet hebt). Verder vind ik deze caming erg leuk en zou mensen deze camping zeker aanraden. Wij komen zeker hier nog een keer terug.
Mening nr: 8139
Datum: 26-10-2003
Mevr. mevr. Jacobs 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Onze buren zijn 3 jaar geleden naar La Carabasse geweest en vonden het wel een aardige camping. Goed verzorgd sanitair en een leuke omgeving. Dus wij afgelopen jaar er ook naar toe. Velen slechte reactie hadden we van te voren gehad. Toen we eenmaal aankwamen en de camping rond reden, vonden we wel dat alle caravans dicht op elkaar staan, maar wij hadden het geluk dat we voor het vertrek werden geinformeerd door het reisbureau dat onze caravan niet beschikbaar was, maar we zouden een grotere krijgen voor de zelfde prijs. Bij aankomst konden we onze ogen niet geloven: er stond toch een joekel van een caravan voor onze neus, eerste gebruikers en van alle gemakken voorzien, een vlonder, twee wc's, ruime woonkamer en een 10 meter lange vlonder ervoor. Prima opgelost dus: door Haven. De service naar de caravan was ook perfect. Niks lang zoeken naar de caravan of drie keer het campingterrein over. NEE we werden begeleid door Haven naar onze caravan. We lagen dan wel wat afgelegen, maar anders hadden we hutjemutje gezeten tussen de andere campinggasten en dat hoeft voor ons nou ook weer niet. Behalve de staanplaatsen van de stacaravan dan is het een geweldige camping. Van die slechte reacties van de tevoren was tijdens de vakantie voor ons helemaal geen sprake. Als ik de film van de buren van 3 jaar geleden zie en onze film en herinneringen van het afgelopen jaar kan ik alleen maar zeggen dat de camping veel mooier is aangekleed. 's morgens om 6 uur stonden mensen de bladeren van de straat weg te vegen. Ik bedoel maar. Het zwembad heeft bovendien glijbanen erbij gekregen wat al leuk voor de kinderen is. Een multi sportterrein voor vele sporten is aangelegd en 's avonds was het altijd gezellig op het terras, kijkend naar een show. Wat ons betreft een geweldige vakantie!
Mening nr: 8138
Datum: 26-10-2003
Mevr. mevr. Janssen 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben afgelopen vakantie een geweldige tijd gehad op La Carabasse. Het zwembad was geweldig en schoon. Het animatieteam was iedere avond even enthousiast. En wat betreft de caravans op het nieuwe stuk waren netjes aangelegd, en daar stonden bovendien 90% gekochte caravans. Het lawaai van de kermis en het animatieteam vielen reuze mee, want kunnen mensen moeilijk doen zeg. Ga dan niet naar een grote camping. Als je naar een grote camping gaat kun je verwachten dat het wat rumoerige is dan op een camping die helemaa afgelegen ligt van de bewoonde wereld. Het dorpje Vias was gezellig en het strand lag op loopafstand. De kinderclubs waren iedere dag druk om het de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Mijn kinderen hebben daar een geweldige tijd daar gehad!!
Mening nr: 8098
Datum: 22-10-2003
Mevr. Trea 
april - juni 2002
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hadden via Keycamp een stacaravan gehuurd. Wat een drama zeg! Net voor onze aankomst was het noodweer geweest dus het was 1 grote modderpoel bij de stacaravans, het zag er echt niet uit. Het weer kan natuurlijk niemand iets aan doen, maar aan de staanplaatsen wel. Het leek net of er een hijskraan 10 caravans tegelijkertijd zo op een stuk grond had gekwakt. Zo dicht op elkaar stonden ze. Van privacy was totaal geen sprake. Voor ons was het erg duidelijk dat wij hier niet wilden blijven, en via de Keycamp medewerkster konden we omboeken naar een andere camping die nog vrij was. Dit kostte alleen administratiekosten, en we hadden natuurlijk geluk dat we niet in het hoogseizoen zaten i.v.m. beschikbaarheid. Ik weet niet hoe het nu is met de staanplaatsen van de Keycamp caravans, maar de medewerkster vertelde wel dat ze al veel klachten hadden ontvangen over de staanplaatsen, ik hoop dat ze hier wel iets mee gedaan hebben.
Mening nr: 7428
Datum: 01-09-2003
Dhr. B Noppen 
juli - augustus 2000
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij hadden er een tent gehuurd. Hadden een grote plek stonden perfect prachtig zwembad leuk recreatie team. Maar....stond je aan de andere kant van de camping dan stond je boven op elkaar en het was er aarde donker overdag moest je bijna je licht aan beetje erg beschutte plekken. En als het ik geloof 19.00 uur was was het ene herrie van muziek van de campings erom heen tot ongeveer 24.00 uur kon je maar beter niet naar je bed. Je hoorde ook de hele avond de herrie van de enorme kermis op korte afstand van de camping. Daar moet je wel tegen kunnen. Vias is druk en smerig overal sta je in de file zelfs bij de grote supermarkt werden we teruggestuurd door de politie. Als je er een beetje doorheen prikt hebben we dat jaar best lol gehad maar wat een herrie. O ja een van de campings er naast had zo een mobilifoon waar 's morgens werd aangegeven dat onder andere de dokter was geariveerd.
Mening nr: 6900
Datum: 19-08-2003
Dhr. Hans Deeben 
april - juni 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Echt genoten van de rust en van het lawaai van het recreatie team. Ik heb nog nooit zo'n hard werkend er creatief recreatie team gezien. Hoe kinderen (genoemd Tigers en Tico) reageerde op deze mensen was een genot om te zien. Je moet er wel rekening mee houden dat bijna alle Engels talig is. De camping en het sanitair was zuiver en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ik weet niet hoe het in het hoogseizoen is maar in juni was het goed vertoeven.
Mening nr: 6864
Datum: 18-08-2003
Dhr. H.M.van den Berk 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

In 2002 voor de laatste maal geweest omdat we gehoord hadden dat er men er rigoreus ging veranderen. We konden het niet nalaten en zijn in de laatste week van july toch gaan kijken en wat zijn we geschrokken. Wij hebben altijd een plekje gehad vanaf de entree naar rechts, bruggetje over,l inksaf voor het sanitair en daar, dan tussen de bomen een ruime plek. Hoe het er nu uitziet ??Daar waar wij altijd gestaan hebben staan nu misschien 30% van het aantal caravans (als je het al zo mag noemen). De bomen zijn zo goed als gekapt op dit terrein en er ligt een asfaltweg door het hele park. Op de andere terreinen is weinig veranderd en ook het zwembad ziet er nog goed uit. Het is wel duidelijk dat 'Haven' een andere richting op wil met carabasse. Wij vinden dit geen camping meer maar meer een bungalowpark en zijn blij dat we in 2003 elders verbleven.