Sluiten

Vakantiepark Le Napoleon in Vias Plage

Vakantiepark Le Napoleon

Vakantiepark Le Napoléon  ligt op slechts 200 meter van het strand en de hoofdstraat van Vias-Plage. Kinderen én volwassenen kunnen zich uitleven in het 600 m² grote zwembadcomplex.

Het zwembadcomplex van Le Napoléon bestaat uit een groot zwembad met jacuzzi, sauna, stoombad, zonneterras en kinderbad. Heerlijk relaxen op één van de ligbedden langs het zonnige zwembad is natuurlijk ook een niet te versmaden optie.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Vakantiepark Le Napoleon

Vakantiepark Le Napoleon
Laatste mening

Algemene beoordeling

dicht bij zee

Met ingang van dit jaar (2020) geen staanplaatsen meer voor eigen kampeermiddel.
Fam. Johann - Molenlanden  31-01-2020
Plaats mening
Mening nr: 69748
Datum: 31-01-2020
Fam. Johann - Molenlanden 

Met vrienden

Algemene beoordeling

dicht bij zee

Met ingang van dit jaar (2020) geen staanplaatsen meer voor eigen kampeermiddel.
Mening nr: 63608
Datum: 05-07-2015
Mevr. Sminia - Almere 
april - juni 2015
(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Hygiëne sanitair: 9| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Op loopafstand van zee

Heerlijke camping, ligt in een toeristische straat met restaurantjes, boetiekjes, ijswinkels, heel gezellig! De plaatsen zijn verschillend van grootte maar prima. Gezellige omgeving, kortom we hebben hier 12 leuke dagen gehad met geweldig mooi weer.
Mening nr: 51696
Datum: 29-08-2010
Fam. Brinksma 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij kwamen per ongeluk op deze camping terecht omdat de uitgekozen ACSI camping vol was. Toevalligerwijs bleek dit ook een ACSI camping te zijn die vanaf 26 augustus per nacht met de ACSI-kaart maar 15 euro per nacht. Ingang is inderdaad een beetje smal, maar werden keurig ontvangen door de bewaker bij de slagboom. Ze hadden nog plek. De bewaker deed de slagboom open en we mochten aan de zijkant van de weg blijven staan, zelfs toen we met onze kleine onze 4 plaatsen mochten bekijken. We werden verrast door de enorme plekken met veel schaduw. Helaas veel zand, maar dat is overal in het zuiden. Borg van 50 euro betaalde je voor het pasje waarmee je de slagboom kon openen die de gehele dag dicht was en niet voor de armbandjes. Een sanitair als deze hebben we nog nooit meegemaakt: top! Super schoon en ook voor onze baby top voorzieningen. Zwembad prima, alleen niet super veel bedjes. Strand 2 minuutjes lopen, in de middag wel erg erg druk, maar in de omgeving (bijv. route van Agde naar Sete) vele grote ruime en brede stranden. We zouden blijven tot de 5e, maar vertrokken wegens omstandigheden al de 27e en dit was geen probleem. Veel animatie welke elke dag tot 0u duurde. Daarna was het ook echt over en rustig op de camping. Als je niet van drukte en animatie houdt, moet je hier zeker niet heen. Vele winkeltjes en eettentjes buiten de camping. Vriendelijk personeel, vers brood op de camping, lekkere pizza's, kip etc. Mocht je nog meer willen weten, kun je altijd ff mailen. Klein puntje nog: douches waren niet altijd warm, maar ach dan moet je niet gaan kamperen, toch?
Mening nr: 40604
Datum: 02-08-2008
Dhr. John 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Top camping! Deze camping is erg veranderd de laatste 2 jaar. Het is een hele mooie en gemoedelijke camping geworden. De camping is erg netjes geworden en heeft een mooi zwembad. Je loopt zo naar zee en dit is ook een groot voordeel. Voor jongeren is dit ook een erg gezellige camping. 's Avonds gingen de jongeren vaak naar het straatje waar de camping aanlag. Hier was de oranjebar en een disco. Dit was erg leuk voor hen. Verder is er op de camping ook regelmatig leuke animatie. Wij hebben ons erg goed vermaakt op de camping en hebben nog leuke uitstapjes gemaakt. Wie weet volgend jaar weer deze camping. Aanrader.
Mening nr: 34226
Datum: 25-07-2007
Mevr. Marianne 
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier afgelopen juni ruim anderhalve week geweest. Schrokken toen we in de "Hoofdstraat" reden en merkten dat de camping hier ergens moest zijn. De smalle entree is vrij onhandig, want zodra je naar binnen bent gereden, sta je direct voor de slagboom en kan je geen kant meer op, plus dat de andere campinggasten met auto er niet meer langs kunnen. De ontvangst was vriendelijk. Behulpzame mensen. Je moest wel een polsbandje om, waar je ook een borg voor moest betalen. Groot was onze verbazing op de camping zelf. Hele ruime plekken. Keurige sanitair gebouwtjes. En van de drukte van Vias plage merkte je niets. Naar het strand kon je lopend toe. 's Avonds was het erg gezellig in de Hoofdstraat met veel winkeltjes, terrasjes, en restaurants. Tijdens onze laatste dagen was het hoogseizoen begonnen. En dat kon je op de camping zelf ook horen. 's Ochtends de muziek van de aquagym en 's avonds de muziek van het terras. Of van het verderop gelegen kermis terrein. Wij vonden dat niet zo'n probleem, maar als je van stille avonden houdt moet je niet hier zijn. De omgeving is erg leuk. Ook fietsen is hier goed te doen. De VVV van Vias heeft meerdere routes uitgezet in de omgeving. Geen echte fietspaden. Alleen hadden grappenmakers hier en daar de gekleurde richtingbordjes gesloopt en weggegooid, dus was het soms tobben om de juiste route te vinden. Ook een leuke tocht met de fiets is de route langs het kanaal du Midi naar Beziers. Je fietst langs verschillende sluizen naar de sluizen van Fonseranes, die overbruggen een hoogte van 22 meter. Wij hebben hier in elk geval een fijne tijd gehad en zijn zeker van plan hier nog eens terug te komen.
Mening nr: 26646
Datum: 16-06-2006
Mevr. Sevenhoven 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

wij hebben het prima naar onze zin gehad; aan onze kant waren niet zo veel douches bij de dames, maar als je naar een andere sanitaire ruimte ging, hoefde je niet te wachten; ik vond w,c,'s en douches redelijk schoon. Je moet wel tegen een beetje lawaai kunnen: op ons plekje hoorden we meer de muziek van de buurcamping dan van Napoléon; de winkelstraat was druk, maar ja, dat hoort bij dit soort oorden. Ik vond het heerlijk om zo dicht bij het strand te kamperen, onze zoon van 16 heeft zich prima vermaakt.
Mening nr: 20964
Datum: 06-08-2005
Dhr. wim beens 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben deze camping gekozen op basis van een aantal criteria: dicht bij zee, veel anlmatie, tennisbaan, gezellige sfeer (zoals op de website van de camping wordt verteld). Welnu, dat viel dus wel een beetje tegen. De camping ligt in een erg drukke winkelstraat, die overigens na een paar dagen wel wende: eettentjes, ijskramen, winkels met badkleding etc etc. Vanaf de camping moet je via die winkelstraat naar het strand. De zee is ter plekke ca. 30 cm diep. De camping was 95% bezet met Fransen. Voor ons en onze kinderen was dit niet wat we verwachtten. De medekampeerders waren weinig toegankelijk. Ook alle animatie was in het Frans, met heel veel shows die Fransen vast leuk vinden (vals gebler wat ze karaoke noemen), maar voor ons niet wat we verwachtten. De disco buiten de camping vraagt 10 euro entree per persoon. Hebben onze kinderen dus niet bezocht. De camping op zich is best aardig (als je de geluidsinstallatie van deze camping en van de buurcamping even buiten beschouwing laat), maar niet wat wij er via de website van verwachtten. Vandaar dat we na een week zijn vertrokken naar camping in de Cevennen, waar we wel vonden wat we wilden.
Mening nr: 20071
Datum: 28-07-2005
Dhr. familie vergauwen - dijckmans 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Dit jaar voor de eerste maal (en ook zeker de laatste keer) naar deze camping geweest. De ingang van de camping ligt middenin een winkelstraat, die meer op een braderij lijkt dan een winkelstraat. Als men op de website van de camping kijkt, lijkt het een grote zwemdok, doch, in werkelijkheid is die zwemdok vrij klein. Men schrijft dat het strand 100 m van de camping ligt, dit is idd zo, maar, dan wel vanaf de ingang van de camping gemeten. De plaats waar we stonden in de camping tot aan het strand was 400 m ruim, bovendien moet je eerst nog een stuk door die drukke winkelstraat, zwart van het volk, met al je spullen sleuren die je nodig hebt voor het strand. Op de website laten ze doorschemeren dat je precies vlak bij het strand ligt, hetgeen zeker niet het geval is. Voor je rust moet je er ook niet komen, want , tot 24 hr 's nachts spelen ze vrij lawaaierig muziek en geroep en dit niet alleen op de camping, doch minstens nog zeer veel lawaai, vanaf 3 plaatsen buiten de camping. Tot 24 hr zit je dus precies ergens in een open disco ???? Het sanitair zowel de toiletten als de douche waren ronduit smerig en dit zowel 's morgens als s'avonds. Bovendien viel het water regelmatig uit bv. ik ging in de douche kabine, liet 2 x het water lopen, begon me te wassen met zeep. Wilde me dan afspoelen doch geen water meer. 15 minuten geprobeerd of het water terug ging lopen, doch niets meer, dan maar alle zeep met de handdoek er terug af. Broek aan, naar voren naar het bureel, daar vielen ze niet uit de lucht, doch lachten, dus dat was blijkbaar niet de eerste keer en een half uur later terug water??? Dit is zo 4 x gebeurd de electriciteit viel 3 x uit , 1 x waren we weg, en de electriciteit was meer dan 5 uur uitgevallen , gevolg: alles wat in de ijskast stond de vuilbak in. De prijzen in het algemeen gewoon schandalig een blikje cola 3.20 € , enz....... Er hangen overal in de camping luidsprekers die eigenlijk moesten dienen om iets belangrijk mede te delen, doch die om de 5 minuten reklame maakten voor de diensten van de camping. Was je aan het rusten in je stoel of zetel, dan was je snel wakker en van rusten kwam niet veel in huis. Het meest vervelende is nog wel dat als je aankomt een plastieke armband aankrijgt die je overal en altijd moet aanhouden of je geraakt niet meer binnen, lijkt veel op een concentratiekamp. Verder op de website schrijft men dat er op de receptie gedurende de drukke maanden Nederlands gepraat werd , doch daar hebben we niets van gezien. De vakantie op deze camping is dan ook totaal mislukt, we hebben ons laten leiden (lijden) door een grote website (acsi) die blijkbaar die camping heel goed vind ???? We hebben die mensen wel gezien op die camping, ze waren reklame aan het maken, doch naar mijn inziens hadden ze beter de camping eens goed bekeken. Kort gezegd: wij gaan daar nooit meer naar toe en raden het iedereen af, we gaan nu in september nog eens op vakantie, om te bekomen van die ........ camping
Mening nr: 14888
Datum: 24-08-2004
Mevr. Marian Neefjes 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Dit jaar voor de vijfde keer geweest. Bij de receptie ging het dit keer voor het eerst een beetje sneller dan dat we gewend waren. De animatie was een stuk minder dan andere jaren. Karaoke, miss en mister verkiezing, danswedstrijden, terwijl er andere jaren veel meer artiesten waren die optraden. Ook dit jaar voor het eerst heel veel jeugd op de camping. Volgend jaar gaan we denk ik naar een andere camping, niet omdat ie niet beviel maar na 5 jaar toch eens iets anders proberen, maar dan moet het strand wel op loopafstand wezen, en de boulevard ook op loopafstand, anders denk ik gewoon weer naar Napoleon.
Mening nr: 14335
Datum: 18-08-2004
Mevr. Familie van der Molen 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij, 2 volw en 2 jongens (15 en 17 jaar) zijn op de bonnefooi met onze camper naar deze camping gegaan (22-juli) en kregen een plek tot de 28e, daarna konden we met verwisseling van plaats tot de 1e augustus blijven. Een prima camping voor strandliefhebbers, tieners die van vertier houden (disco bij de uitgang van de camping, permanente kermis 10 minuten lopen) Het strand is 100 meter van de camping. De straat waar de camping aan ligt, is de winkelstraat met ook weer om de hoek bij de uitgang van de camping een SPAR winkel. Dus ideaal voor mensen die de auto willen laten staan. In Vias is een grotere supermarkt, Intermarche, dit is ongeveer 3 km en gemakkelijk per fiets te doen. Op de camping zelf wordt iedere dag voor oud en jong wel iets georganiseerd. Het zwembad kunnen we geen mening over geven, want we gingen altijd naar het strand. Het sanitair was goed genoeg, maar o.i. in het hoogseizoen te weinig douches (lange wachtrijen)
Mening nr: 9577
Datum: 05-02-2004
Mevr. Marian Neefjes 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een leuke gezellige camping waar wij al 4 jaar heengaan. Dit jaar weer geboekt in augustus. Receptie is soms een puinhoop, maar ja dat is Frankrijk hè. 's Avonds van alles te doen, achterop de camping heb je hier geen last van. Strand vlakbij, heerlijk!!! Onze dochters gaan alleen nog maar mee als we naar deze camping gaan.
Mening nr: 3221
Datum: 27-01-2003
Dhr. Hans Bent 
®  
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij zijn erg te spreken over deze camping. In juli op de bonnefooi gekomen en konden zowaar 2 weken blijven met enig geschuif van de receptie. Mooie plek gekregen voor onze caravan. Voor de absolute rust moet je hier niet komen, want je wordt regelmatig 'lastig gevallen' door de omroepinstallatie. Ook kun je ´s avonds volop meegenieten (ook als je niet wil) van het recreatieprogramma van de camping, buurcamping en de karaokes van de restaurants. Iedere avond is er wel iets te doen op de camping, vaak in het Frans. Om 12 uur is wel alles stil. Heel leuk is toch de winkelstraat waar de camping aan ligt, erg druk en veel politie ´s avonds om mogelijke overlast te beperken. Het strand is op loopafstand, geweldig. We hadden heerlijk weer! En natuurlijk overal eettentjes met heerlijke pizza´s etc. Onze dochters (17,15 en 10) hebben zich bijna dagelijks vermaakt met andere jongeren o.a op de permanente kermis Europark. We hadden de dokter nog nodig voor 1 van de kinderen, die kwam ook iedere dag op de camping. Ook goed geregeld. Sanitair was wat minder, ketel was kapot toen wij er waren, dus een paar dagen weinig warm water. Ook niet altijd schoon. Totaalindruk: zon, zee, strand, drukte en gezelligheid. Een zeven.
Mening nr: 2930
Datum: 06-01-2003
Mevr. familie Ballast 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke, goed verzorgde camping midden in de winkelstraat en vlakbij het strand. Zwembad prima verzorgd, maar vrij klein. Wel lekkere (gratis) ligstoelen. Campingarmbandje verplicht. Grote plekken met voldoende schaduw. Iedere avond volop animatie tot 24.00 uur. Wij stonden helaas dichtbij het centrum en konden hierdoor wel iedere avond vanuit onze eigen luie stoel voor de caravan de animatie volgen, maar hadden hierdoor ook veel geluidsoverlast. Dat leverde de nodige slaapproblemen op bij de kinderen. Wat heel gezellig is om vanaf de camping de winkelstraat in te lopen, daar is altijd genoeg bedrijvigheid. Aan het eind van de straat is het strand en dat is natuurlijk, helemaal voor gezinnen met kleine kinderen, een prima loopafstand. Al met al een geslaagde vakantie op een prima camping met alleen 's avonds veel last van de herrie van de animatie. Dit is echter gemakkelijk te verhelpen door wat verder achter op de camping te gaan staan (wel bij reservering opgeven).