Sluiten

Camping Le Roucan West in Vias Plage

Camping Le Roucan West

In hartje Midi, gelegen aan de Middellandse Zee, tussen Cap d'Agde en Valras Plage, is Camping Le Roucan West in Vias Plage de ideale locatie voor de volgende vakantie, met nieuw zwembad. Directe toegang tot de zee en het strand kampeerplaatsen in de schaduw of langs de kustlijn.

Camping Le Roucan West ★★★
Côte Ouest
34450 - Vias Plage
Frankrijk
Departement: Herault
Tel: +33 467216464
Afstand vanaf Utrecht: 1223 km,
waarvan 1188 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.28678 / 3.39450
(43° 17' 12.4'' N    3° 23' 40.2'' O)
Aantal plaatsen: 140  / Hoogte: 2 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping Le Roucan West
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Dhr. Johan - Leiden  26-06-2014
Plaats mening
Mening nr: 61280
Datum: 26-06-2014
Dhr. Johan - Leiden 
april - juni 2014
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 54138
Datum: 07-08-2011
Fam. Claude Herman 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We zijn eerder toevallig op deze camping terecht gekomen. Door het slechte weer in de Indre en Dordogne, zijn we tijdens onze reis nog op zoek gegaan naar een camping in het Zuiden. We hebben geluk gehad dat ze hier nog een plaatsje hadden voor ons (al hebben we na enkele dagen moeten wisselen van plaats, maar dat vonden we niet erg). De camping bestaat uit verschillende delen, waarvan een groot deel met Mobilhomes. Wij stonden op de kampeerplaatsen onmiddelijk aan de zee. Zeker de eerste plaats (4) die we hadden was schitterend. Als je ooit plant hiernaar toe te gaan, geef dan zeker afmetingen van tent of caravan door, want niet alle plaatsen zijn even groot. Het sanitair, was wel wat verouderd, maar men deed behoorlijke pogingen het proper te houden, wat ook goed lukte. Het zwembad is prima, niet al te groot, maar als verkoeling welgekomen. Het armbandje met chip om naar het strand te gaan vind ik best een goede oplossing. Er werden ook activiteiten georganiseerd (overdag voor kinderen) en ook 's avonds was er wel eens een optreden. Het was eigenlijk nooit echt stil voor 23u30 maar je zit dan ook op een camping aan de Middelandse zee. Uitgaansmogelijkheden genoeg, al moet je hiervoor wel de auto nemen, want deze camping ligt wat afgelegen van Vias Plage zelf. Er is een klein winkeltje (en broodjesservice) en je kan er ook eten of frietjes afhalen. Eén van de eigenaren is Belgisch en er is ook wat Belgisch personeel wat bij taalproblemen zou kunnen helpen. Verder is er ook gratis Wifi aan de receptie of in de wifi-zone van de bar. Conclusie : wij zijn niet zo een strand-mensen, maar kunnen wel genieten van de zon en zee. We hebben ons hier dan ook prima vermaakt.
Mening nr: 53658
Datum: 25-07-2011
Fam. dekempies 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Super leuke, gezellige en overzichtelijke familie-camping. Direct toegang tot het strand (wel door een gesloten poort die open gaat met magneet aan polsbandje, wat wij erg handig vonden met kleine kinderen). Leuk zwembad, speeltuintje, volop animatie ook 's avonds. Lekker eten. Vriendelijke eigenaren en personeel. In de omgeving leuke plaatsjes en markten. Wij gaan volgend jaar zeker weer terug!!
Mening nr: 50906
Datum: 13-08-2010
Mevr. Rina 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Goed georganiseerde camping. Aangezien er veel jong en enthousiast personeel uit Belgie is, kun je met Nederlands "uit de voeten." Plaatsen dichtbij het strand hebben geen begroeiing als afscheiding. Niet alle plaatsen zijn groot. Verder van het strand zijn plaatsen die wel groot zijn en ook (veel) schaduw hebben. Voor een 2 sterrencamping wordt er veel geboden: animatie voor jong en oud, zwembad (niet groot, maar wel erg netjes), schoon sanitair. Receptie tussen 12.00 en 17.00 uur gesloten, maar voor nieuwkomers is altijd wel iemand bereikbaar. Polsbandje, code op het hek naar het strand en bewaking zorgen voor veiligheid. De weg naar de camping is smal en heeft een slecht wegdek.
Mening nr: 50683
Datum: 10-08-2010
Mevr. Pien 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Gezellige familie camping! Net terug van deze geweldige kleinschalige camping in het drukke Vias Plage.De camping ligt echt aan het strand en is voorzien van een zwembad en speeltuintje.Om van het strand naar de camping te komen moet je een code gebruiken om de deur te openen. Van 9 uur tot 12.00 uur is er kinderanimatie. Op de woensdag konden de kinderen een rondje te paard maken op de camping. Ook voor volwassenen was er voldoende te doen zoals boogschieten, jeu de boules en fietstochten. 2X per week was een een speciale avond, 1x een dansavond en 1x een paella of mossel avond. De plaatsen aan het strand liggen volledig in de zon, de plaatsen verder op de camping hebben wel schaduw. De toiletten zijn netjes. Helaas heb je er altijd viezerikken tussen zitten die niet doortrekken e.d., maar hier is de camping natuurlijk niet verantwoordelijk voor. Het personeel is uitmate vriendelijk. Een camping waar je geen nummer bent. Dit is absoluut een camping waar wij nog eens terug gaan komen.
Mening nr: 48773
Datum: 31-01-2010
Fam. Van Leeuwen 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Gezellige jonge terrein-eigenaren uit Belgie, welke een hoop talen spreken en zeker de taal van een goede vakantie. Zijn de camping volop aan het renoveren geweest en dat is goed te merken. Wij begrepen dat er volgend seizoen een zwembad gebouwd gaat worden, zeker een mooie aanwinst voor deze unieke locatie. Wij zijn zeker van plan deze camping weer aan te doen.
Mening nr: 43988
Datum: 16-02-2009
Fam. Wouter Lejewaan 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben deze camping vorig jaar bezocht en hebben er een leuke tijd beleefd, de kinderen waren dolenthousiast over het springkasteel en de animatie.
Mening nr: 43974
Datum: 15-02-2009
Fam. sven aartsen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Schitterende familiecamping en echt aan zee, de zee raakt aan de camping en er is een fijn zandstrand aan de camping. Voldoende kinderanimatie en ook avondanimatie.

Campingtips in de buurt