Sluiten

Mini - Camping Le Saulet in Vignols

Mini - Camping Le Saulet

Camping Le Saulet is een camping waar een ieder zichzelf kan zijn. Een plek waar je de mooiste en beste versie van jezelf mag zijn in vrijheid en met respect voor elkaar en de natuur.

De camping is alleen toegankelijk voor volwassen. Gasten kunnen kiezen om tijdens het verblijf zowel naakt als gekleed op het terrein te verblijven.

Deze mini camping ligt op een glooiend natuurterrein van 5 hectare. Het landschap is een mooie variatie van bossen en grasland/bloemen met aan de achterzijde een beekje dat wordt gevoed door een bron. Het ligt tussen 2 dorpen in (Vignols en Saint Solve), beide op 10 minuten lopen. In het dorpje Vignols vind je een kleine bar, welke tevens ook een restaurant en épicerie is. Voor de grotere boodschappen kunt u terecht in Objat, een klein stadje op 8 minuten rijden hier vandaan.

In basis is het een naturisten-camping. Maar vindt u het soms zelf lastig of bent u nog aan het ontdekken of het wat voor u is, dan kan je ook gekleed verblijven. De camping is gericht op volwassen vanaf 18 jaar.

Mini - Camping Le Saulet
2 Route des Saulets
19130 - Vignols
Frankrijk
Departement: Corrèze
Tel: +33
Afstand vanaf Utrecht: 927 km,
waarvan 861 km snelweg.
GPS coördinaten: 45.31416 / 1.39597
(45° 18' 51.0'' N    1° 23' 45.5'' O)
Aantal plaatsen: 6  / Hoogte: 230 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Naturistencamping Nederlands/Vlaamse beheer Wasmachine beschikbaar

Campingtips in de buurt