Sluiten

Camping Parc Saint James - Le Sourire in Villeneuve Loubet

Camping Parc Saint James - Le Sourire

Camping Le Sourire strekt zich uit over een terrein van 5.5 hectare en ligt midden in de Provence, op 16 km van Nice, op 22 km van Cannes, op 33 km van Grasse en op 5 km van de stranden, in het hart van een bosrijk park van 300 hectare en vlakbij het sportcomplex van la Vanade.

Buiten de verschillende Recreatie & Diensten op Camping Le Sourire, kunt u gebruik maken van een buiten zwembad en kikkerbad voor de kinderen, een restaurant, een bar en een winkeltje in juli en augustus.

Vlakbij Camping Le Sourire, op 500 meter vindt u de tennisclub van la Vanade met 55 tennisbanen en de golfbaan 9-holes van Villeneuve- Loubet en op afstand tussen 5 en 15 km, kunt u gebruik maken van een paardrijcentrum van 26 hectare, een zeilschool en watersporten als duiken en waterskiën, maar ook wandelen in het achterland 's Avonds kunt u genieten van de casino’s van de Côte d'Azur, de bekende restaurants...

Camping Parc Saint James - Le Sourire ★★★★
Route de Grasse
06270 - Villeneuve Loubet
Frankrijk
Departement: Alpes-Maritimes
Tel: +33 493209611
Afstand vanaf Utrecht: 1349 km,
waarvan 1331 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.66002 / 7.10086
(43° 39' 36.1'' N    7° 6' 3.1'' O)
Aantal plaatsen: 411  / Hoogte: 33 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping Parc Saint James - Le Sourire
Laatste mening

Algemene beoordeling

Alle eerdere meningen ovr deze camping zijn ook in augustus 2009 nog onverkort van toepassing. De camping heeft weliswaar vele voorzieningen(zwembad, bar, restaurwnt, winkel) maar de ranzigheid van het sanitair is van een bedenkelijk niveau. De onvriendelijke receptie en de herrie van de weg en het naastgelegen depot van de vuilafhaal, waar de actie om 5 uur 's ochtends begint maken het nachtmerrie scenario compleet. Dus gewoon hier niet heen gaan !
Dhr. Frits Ringers  13-08-2009
Plaats mening
Mening nr: 46631
Datum: 13-08-2009
Dhr. Frits Ringers 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Alle eerdere meningen ovr deze camping zijn ook in augustus 2009 nog onverkort van toepassing. De camping heeft weliswaar vele voorzieningen(zwembad, bar, restaurwnt, winkel) maar de ranzigheid van het sanitair is van een bedenkelijk niveau. De onvriendelijke receptie en de herrie van de weg en het naastgelegen depot van de vuilafhaal, waar de actie om 5 uur 's ochtends begint maken het nachtmerrie scenario compleet. Dus gewoon hier niet heen gaan !
Mening nr: 37097
Datum: 31-08-2007
Fam. Lucardie 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Een echt waardeloze camping! Wij hadden een prachtige folder gezien en op basis daarvan van te voren geboekt en betaald. We wilden nu eenmaal graag in deze buurt kamperen en dachten dat er vele campings vol zouden zitten. Drie HELE GROTE nadelen van de camping zijn: 1. De camping ligt vlak aan de zeer drukke provinciale weg van Nice/Antibes naar Grasse. Dus lawaai door druk verkeer van 06.00 -01.00 uur. 2. Het is vooral een camping voor Fransen met stacaravans/huisjes. Met veel (laat binnenkomende) gasten en rondrijdende vaste gasten. 3. Er is ontzettend slecht sanitair. Het zijn gemengde ruimtes waarvan zowel de reinheid als de kwaliteit ronduit slecht is . We hebben er 's avonds niet één keer warm water gehad en een aantal keren lauw of koud gedoucht. Al met al een echt bedenkelijke camping met onvriendelijke bediening, een zeer matige kampwinkel etc etc. NIET heen gaan dus!!
Mening nr: 31390
Datum: 23-09-2006
Dhr. Vaessen 
juli - augustus 2006

Algemene beoordeling

Deze camping staat heel slecht bekend, de campinghouder is een slechte gastheer en laat ik het maar niet over zijn echtgenote hebben. Ik heb er zelf gewerkt en ken een hoop Nederlanders die er absoluut niet meer willen terug komen. Deze camping is op televisie verschenen met een bezoekje van 2 journalisten met een verborgen camera op channel M6 en het intervieuw nog wel op te vragen bij deze televisie-station. Het was schandalig, hij vertelde gewoon dat hij de prijzen richtte op de gezichten en de auto van de mensen. Voorbeeldje: Als het een knappe vrouw zou zijn, dan is er een korting, een stelletje met een knappe vrouw is de hoogste prijs. Waarom? omdat deze man, Danny genaamd en directeur ook nog eens van deze camping, gewoon elke vrouw wilt versieren en zelfs jonge dames. Deze camping verdient absoluut niet die 4 sterren, nog geen eens een halve. Ik raad iedereen het af om daar heen te gaan. Er zijn vele goede campings in deze omgeving, maar deze is het echt niet waard. En dan praat ik over 1999 tot en met vandaag aan toe. Sanitair word heel slecht onderhouden en iedereen wordt maar binnengelaten, ik herinner me nog in 2000, dat ie ongeveer 25 caravans met zigeuners binnenliet, ik zal u de rest besparen. Elk jaar is er wel wat, zelfs de marechaussee word er gek van.*
Mening nr: 13495
Datum: 10-08-2004
Dhr. j.greven 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Dit jaar geboekt bij deze camping, wat overgens niet zonder slag of stoot ging. Na diverse pogingen maar een franse hollander ingeschakeld deze heeft tenslotte kunnen boeken. Aangekomen kregen we een plaats toegewezen die ik dan ook maar direct heb afgewezen, daar wilde n.l niemand staan. Ook wij dus niet. De rest zal ik u besparen, maar na ongeveer 1 uur stonden we dan op de plaats die ik had uitgezocht. Toen bleek pas dat de bevolking bestond uit ong. 60% mensen uit de omtrek die daar de hele zomer en in de weekeinden woonden. Allemaal haden ze een scooter motor auto brommer waarmee ze de onbedwingbare drang hadden om de hele dag en avond mee over de camping te crossen. De camping organiseerde voor mensen buiten frankrijk absoluut niks. Bij vertrek kreeg ik na betaling geen factuur. Verder waren er nog div. andere zaken die zeer slecht waren, maar dit wordt te veel. Ik heb maar een ding overgehouden van deze camping,n.l. spijt dat ik er was.
Mening nr: 6496
Datum: 12-08-2003
Mevr. M.Ras 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Had ik maar eerder op deze site gekeken, de camping is nog steeds geen 4 sterren waard maar eerder 2, het sanitair is nog steeds oud en er lopen nog steeds vieze beesten bij het sanitairgebouw. Zeer slecht onderhouden camping, wel vriendelijk personeel.
Mening nr: 4131
Datum: 18-05-2003
Mevr. M. de Gooijer 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Er is dus in de jaren niets veranderd! Rond 1992 overkwam ons hetzelfde. Drie weken gereserveerd en volledig vooruit betaald. Werden zijdelings (links) van de camping neergezet. Kregen geen geld terug als we eerder wilden vertrekken. Hebben we wel gedaan, want het was een nare camping en ook nog aan de doorgaande weg. Slechtste ervaring van ons in jaren; hebben nooit meer gereserveerd en hebben tot nu toe op pico bello plekjes gestaan door heel Zuid-Frankrijk. Campings stellen over het algemeen alles in het werk om je een plek te geven.
Mening nr: 3781
Datum: 02-04-2003
Mevr. Sabine 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Deze camping is niet meer dan twee sterren waard. Afgelopen zomer zijn wij (ik reisagent) naar deze camping gegaan. We waren de eerste en aan de andere kant van het park gezet waar we de enige waren. Sanitair was sinds de zomer daarvoor niet schoongemaakt. Plaatsen vies met veel insecten en ver van elektriciteiten stoppen. De volgende dag kwam er een groep van 6 mensen met kleine kinderen. De vrouwen zaten te huilen. Kinderen konden niet spelen want er was geen animatie team aanwezig. Afschuwlijk. We hebben het 4 dagen volgehouden en zijn daarna vertrokken. Inmiddels heb ik Vacansoleil gevraagt om de camping uit hun brochure te halen.
Mening nr: 2867
Datum: 04-01-2003
Mevr. Nijs Lieve 
juli - augustus 2000
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Geen idee waar de 4 sterren vandaan komen. Klein zwembad, veel jeugdig lawaai, sanitair préhistorisch, basse classe, animatie slaat vooral op andere campings die onder dezelfde naam reclame maken