Sluiten

Camping La Cabane des Frênes in Yves

Camping La Cabane des Frênes
Camping Aire Naturelle La Cabane des Frênes ligt midden in het natuurreservaat Marais d'Yves. De camping heeft vernieuwd sanitair en ruime, afgebakende plaatsen (400m²). De camping heeft een klein zwembad, WiFi, een groententuin, jeu-de-boule-baan, tafeltennistafel, trampoline, wip, voetbal-/volleybal-/badmintonveld, dierenweide, klein zwembad, broodvoorziening en fietsverhuur.
Camping La Cabane des Frênes
Cabane des Frênes
17340 - Yves
Frankrijk
Departement: Charente-Maritime
Tel: +33 546564131
Afstand vanaf Utrecht: 955 km,
waarvan 917 km snelweg.
GPS coördinaten: 46.03280 / -1.02280
(46° 1' 58.1'' N    1° 1' 22.1'' W)
Aantal plaatsen: 25  / Hoogte: 1 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Buitenzwembad Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Camping La Cabane des Frênes
Laatste mening

Algemene beoordeling

Camping zonder toeters en bellen. Wel heel erg grote plaatsen met voldoende privacy en schaduw. Eenvoudig maar erg schoon sanitair. Prima omgeving om te fietsen. (Ile de re ligt op 20 km.). Voor herhaling varbaar.
Dhr. jaapj2 - espel  17-09-2018
Plaats mening

Meningen over Camping La Cabane des Frênes

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
9
7
Hoogste
9
7
Gemiddeld
9.0
7.0
* over de jaren 2017 en later.
Mening nr: 68468
Datum: 17-09-2018
Dhr. jaapj2 - espel 
september - oktober 2018
(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Camping zonder toeters en bellen. Wel heel erg grote plaatsen met voldoende privacy en schaduw. Eenvoudig maar erg schoon sanitair. Prima omgeving om te fietsen. (Ile de re ligt op 20 km.). Voor herhaling varbaar.
Mening nr: 60966
Datum: 18-04-2014
Fam. Griet en Nico 
april - juni 2014
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een zonnige paasvakantie - halfweg april - maakte het mogelijk om te kamperen. We waren de eerste bezoekers van het jaar op de camping maar alles was dik in orde. We vonden de camping in "Rustiek kamperen" en het voldeed aan de beschrijving en aan onze verwachtingen. Heel aangenaam om met onze 3 kleine kinderen (2 - 4 - 6 jaar) te kamperen want er waren een trampoline, schommel, pingpong, fietsjes...en speelkameraadjes (de kinderen van de uitbaters). We konden croissants, baguettes bestellen voor 's anderendaags en kochten eitjes. Groenten kopen is ook mogelijk. De dieren (kippen, paarden, ezels) en de moestuin geven het gevoel van op den buiten te zijn. De camping, gelegen tussen beekjes en vijvers gaf een heel open en ruimtelijk gevoel. Heel sympathieke uitbaters en een gezellige bar. Het weer was tegen de 20°. We bezochten de eilanden en verschillende stranden in prachtige natuur. De kinderen konden zelfs in zee zwemmen. 's Avonds en 's nachts was het nog te fris maar met een kampeerverwarming was dit geen enkel probleem. Het gras kan in deze periode 's morgens nog erg nat zijn, maar we waren erop voorzien met laarsjes voor de kinderen.
Mening nr: 45917
Datum: 05-08-2009
Fam. Posno 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Heerlijke plek midden in een natuurgebied! Zeer ruime plekken, weliswaar met weinig tot geen schaduw. Half uurtje fietsen naar het strand. Bij het restaurantje kun je heerlijk eten met groente uit eigen tuin. Keurig sanitair en vriendelijke mensen.
Mening nr: 36319
Datum: 18-08-2007
Mevr. IJsveld 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Leuke, ietwat overboekte, aire naturelle camping midden in de Marais van Yves. Weinig schaduw, in het open veld. Wij hadden vantevoren geboekt en ook aanbetaald, maar bij aankomst leek de eigenaresse ietwat verrast over onze komst. Leuk klein restaurantje in een partytent met hooibalen, waar het lekker eten was. De gekko's en de ooievaars zorgen voor het echte natuur gevoel. Er was ook een klein zwembadje voor de gasten, erg lekker wanneer het heet is.

Campingtips in de buurt