Terug

Campings in Sarthe

Sarthe

Het departement Sarthe ligt in het westen van Frankrijk en is een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar prachtige natuur, geschiedenis en cultuur.

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Sarthe is het kasteel van Le Lude, een historisch gebouw met prachtige tuinen en een mooi uitzicht op de omgeving. Er zijn ook talloze kleine dorpjes met middeleeuwse huizen en charme, zoals La Fleche en Allonnes.

Voor liefhebbers van natuur is het departement Sarthe ook de perfecte bestemming. Er zijn talloze wandel- en fietsroutes door het prachtige landschap, en ook het nationaal park van Perche is een bezoekje waard.

Voor kampeerders is het departement Sarthe ook een ideale bestemming, met talloze campings in de omgeving. Een van de meest populaire campings is Camping La Vallee, gelegen in het mooie dorpje La Flèche. Deze camping heeft talloze voorzieningen, zoals een zwembad, speeltuin en een bar-restaurant.

In samenvatting biedt het departement Sarthe alles wat een toerist zoekt: prachtige natuur, historische bezienswaardigheden en leuke dorpjes, en ook talloze mogelijkheden om te kamperen in de omgeving. Een bezoek aan dit prachtige departement is zeker de moeite waard.