Sluiten

Camping du Pylone in Antibes

Camping du Pylone

Camping du Pylone ligt onder de zon van de Coted'Azur, tussen Cannes en Nice, en in de buurt van St Tropez en Monaco, en is meer een vakantiedorp dan een camping.

Door ambitie en de ligging en de animatie kan men hier genieten van een heerlijke vakantie.

Camping du Pylone ★★
189 Avenue du Pylône - La Brague
06600 - Antibes
Frankrijk
Departement: Alpes-Maritimes
Tel: +33 493335286
Afstand vanaf Utrecht: 1344 km,
waarvan 1323 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.61127 / 7.11951
(43° 36' 40.6'' N    7° 7' 10.2'' O)
Aantal plaatsen: 111  / Hoogte: 3 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Rivier Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Camping du Pylone
Laatste mening

Algemene beoordeling

Nette camping vlakbij zee in een schitterende omgeving. Overal dichtbij zoals: Nice/Cannes/Monaco. Al 3x een mobilhome gehuurd en is zeer goed bevallen. Staplaatsen zijn niet groot en als je de stilte zoekt, dan zit je hier verkeerd.
Fam. rotterdam  04-06-2012
Plaats mening
Mening nr: 56208
Datum: 04-06-2012
Fam. rotterdam 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Nette camping vlakbij zee in een schitterende omgeving. Overal dichtbij zoals: Nice/Cannes/Monaco. Al 3x een mobilhome gehuurd en is zeer goed bevallen. Staplaatsen zijn niet groot en als je de stilte zoekt, dan zit je hier verkeerd.
Mening nr: 44614
Datum: 12-06-2009
Fam. gijs 
april - juni 2009
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

De camping is kind onvriendelijk. Caravans zijn in zeer slechte staat het grootste gedeelte van het sanitair was afgesloten. Personeel is erg onvriendelijk, vooral in het zwembad. Daar mag je helemaal niks moet een zwembroek aan die daar gekocht is. Mag je kind niet eens in een zwembandje in het zwembad doen omdat er gezwommen werd, maar het hele zwembad was leeg.
Mening nr: 40582
Datum: 02-08-2008
Mevr. Irene Schot 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Het is een mooi aangelegde camping. Iedere avond is er wat te doen. Gezellig dus. Wij wisten dat we niet konden bespreken en hadden daardoor helaas geen grote plaatsen. Het sanitair is niet nieuw maar wel voldoende en redelijk schoon. Zeer vriendelijk personeel. En er is ook bewaking. Zwembad is ook heel fijn. Je kunt er internetten met je eigen note-book. Gratis. Er zijn meerdere winkeltjes aanwezig met acceptabele prijzen. De camping ligt op een zeer gunstige plaats voor uitstapjes.
Mening nr: 37764
Datum: 09-10-2007
Mevr. Anne 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik ben 2 jaar naar de camping geweest, en wil der snel weer heen. Ik was daar in 2005 en 2006 met mijn beste vriendin in een tentje..:D het eerste jaar vond ik het nog een beetje eng, ik kon geen france,. maar dat was geen probleem. Het was echt allemaal heel geweldig. goeie douches en er was een zwembad.. leuke mensen allemaal heel vriendelijk. niet iedereen kon engels maar de meeste wel. elke ochtend lekker stokbrood halen.. het was echt super.. ik vond het daar zo leuk dat ik gelijk geboekt heb voor het volgende jaar 2006. toen stonden we met onze tent tegen over de bar.. dat was wel minder want we hadden veel vrienden. en iedereen kwam bij ons.. dus der waren veel dingen kapot wat erg jammer was. we zijn naar het water park geweest en we zijn met de trein naar antibes geweest het was daar echt super mooi.. dit jaar ben ik niet geweest. maar 2008 ga ik zeker terug en dan in een caravan.. het is zeker een aanrader..:D
Mening nr: 35824
Datum: 12-08-2007
Fam. Bart Simons 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Goede en vriendelijke camping, en handige taakverdeling bedrijven regelen verhuur stacaravans, camping enkel de staanplaatsen, en als er plaats is kan je die nemen zolang je wilt, niets moelijk met van te voren betalen, gewoon dag voordat je weggaat personeel vriendelijk en behulpzaam, restaurant/entertainment ook uitbesteed, dit jaat in handen van engelsen, dus veel muziek en 2 screens met sport en muziek.
Mening nr: 33077
Datum: 22-05-2007
Dhr. B Assendelft 
april - juni 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Half mei 1 week met tent op deze camping geweest. In die periode enige camping in de buurt waar wat te doen was. Grote camping met heel veel stacaravans waarvan ongeveer de helft permanent wordt bewoond door gepensioneerden. Verder ook vrij veel jongeren. Aardige tentplaatsen met veel schaduw door bomen en met halfhoge hagen afgescheiden. Aardig zwembad, goeie bakker, flinke winkel, sanitair netjes en schoon. Wel vrij veel lawaai van landende vliegtuigen en kartbaantje. Naast Marinaland (mooi "dolfinarium", maar dan ook met orcashow en roofvogelshow), waterpretpark (in mei nog gesloten) en kermis met aardige attracties. Op 300 meter van kiezelstrand, maar wij gingen naar Antibes of verder richting Cannes (of Cannes zelf) waar zandstranden zijn.
Mening nr: 31011
Datum: 04-09-2006
Mevr. Yvonne  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Geen leuke camping. Kiezels op de staanplaatsen. Iedereen hutje mutje. Heel slecht sanitair. Wel ontzettend lekker gegeten in het restaurant op de camping. Leuke animatie. Vriendelijk personeel.
Mening nr: 26582
Datum: 12-06-2006
Dhr. Erik 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Zeer dure camping, de plaatsen zijn redelijk groot en door heggen afgeschermd. Sanitair is wel bizar slecht,m.n. de toiletten. Vliegveld in Nice is de hele dag hoorbaar aanwezig. Het strand ligt op een paar honderd meter, je moet wel een zeer drukke weg over. Ik ben hier 1 keer geweest en dit zal ook de laatste keer zijn. TIP: ga naar de Gorges du Verdon veel betere campings en een veel mooiere en relaxte omgeving.
Mening nr: 26137
Datum: 27-04-2006
Dhr. bk 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Deze camping is voor mij de allerslechtste die wij bezocht hebben. Zwembad niet véél een hoop achterstallig onderhoud, wc's/douches smerig, personeel onbeschoft, stacaravans met veel mankementen, aanvliegroute storend, etc..... De prijzen schofterig hoog, dus niet naar toegaan, zonde van het geld en tijd!!!!!!!!!!
Mening nr: 18703
Datum: 07-06-2005
Mevr. R. van Putten 
april - juni 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ben het in grote lijnen met de vorige spreker eens. We hadden hier een caravan gehuurd. Plaatsen zijn afgeschermd door hagen. Veel onderling contact met de buren komt er zo niet van (voor de een een plus). Niet echt gezellige camping. Het ongezellige kiezelstrand is 300 meter van camping maar moet je een drukke weg (onder spoor door) over. Hier vindt je in het weekend vooral 's avonds trouwens veel "Franse"jeugd met auto's waar erg veel lawaai uitkomt. Geen gezellige sfeer voor een avondwandeling. Vlakbij de camping is een leuke (permanente) kermis. Die is wel leuk voor kinderen 's avonds. Maar wat rumourig. Om naar Cannes/ Antibes te komen moet je met de auto (of trein) over de niet al te mooie kustweg die hier langs de stranden loopt. Verder prima zwembad (vrij groot), goed sanitair en lekkere afhaal pizza's. Niet echt een camping om nog een keer na toe terug te gaan. Er zijn gezelligere te vinden.
Mening nr: 17807
Datum: 17-03-2005
Dhr. Ronald Stevens 

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Al surfende over deze pagina zag ik dat deze goede camping nog geen mening heeft. Deze camping is ideaal gelegen tov "de" steden. Nice, Monaco, Canne, Antibes, Juan Les Pins, Saint troppez, corges du Verdon, Grasse. Alles binnen kort bereik. Je zit hier midden in. Dus ook midden in de drukte. Strand is niet zo bi, enkel stenen en zeer stijl aflopend. Maar "voor de deur" stopt de trein en dan ben je in een zucht aan het zandstrand (niet betalen!!!!) in Juan. Camping is goed, plekken afgescheiden door hagen, geeft veel privacy. Sanitair is voldoende. Restaurant (bestel eens hier een Bouillabesse!, helaas is het meubilair gedateerd), afhaal pizza zijn goed en camp winkeltjes zijn meer dan voldoende. Ben hier nu al 5 maal geweest, 1 maal in voorseizoen (dat is ideaal, lekker op het strand liggen en in de namiddag even skieen in het achterland), 1 maal hoogseizoen en 3 maal naseizoen (herfstvakanties). Voor bezoeken van plekken zou ik dit niet in het hoogseizoen doen, te warm en extreem druk. Je hoort lichtjes de vliegtuigen richting Nice, en ook de trein. Maar alles niet storend voor je nachtrust. De Cote is duur, maar even het binnenland in naar Biot en je kan voor spotgoedkope prijzen eten. Geant suppermarkten in de buurt, evenals een kermis en het waterland. Camping heeft goed zwembad. In het hoogseizoen is er Nl sprekend personeel.

Campingtips in de buurt