Sluiten

Camping Municipal Le Paquis in Autry

Camping Municipal Le Paquis
Camping Municipal Le Paquis ligt aan de oever van de rivier de L'Aisne, in een rustige omgeving, men kan vissen in de rivier.
Camping Municipal Le Paquis
Rue du Paquis
08250 - Autry
Frankrijk
Departement: Ardennes
Tel: +33 324711057
Afstand vanaf Utrecht: 401 km,
waarvan 229 km snelweg.
GPS coördinaten: 49.26509 / 4.83855
(49° 15' 54.3'' N    4° 50' 18.8'' O)
Aantal plaatsen: 30  / Hoogte: 113 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Rivier Municipal camping Huisdieren toegestaan
True
BBQ toegestaan
Camping Municipal Le Paquis
Laatste mening

Algemene beoordeling

Rust

Wel erg oud sanitair, dat niet werd gereinigd

Het lijkt een klein parkje. Wij waren eind juni 2021 de enige kampeerders. Sanitair echt gedateerd. Op zich is dat niet erg, mits het goed wordt schoongemaakt. En dit gebeurde tijdens ons driedaags verblijf dus niet. Dorp is uitgestorven. Geen enkele winkel. Wel rust, veel rust.
Fam. Klein - Apeldoorn  13-07-2021
Plaats mening

Meningen over Camping Municipal Le Paquis

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
7
4
Hoogste
7
4
Gemiddeld
7.0
4.0
* over de jaren 2018 en later.
Mening nr: 70454
Datum: 13-07-2021
Fam. Klein - Apeldoorn 
april - juni 2021
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4| Hygiëne sanitair: 4| Faciliteiten: 6| Prijs/Kwaliteit: 6|

Algemene beoordeling

Rust

Wel erg oud sanitair, dat niet werd gereinigd

Het lijkt een klein parkje. Wij waren eind juni 2021 de enige kampeerders. Sanitair echt gedateerd. Op zich is dat niet erg, mits het goed wordt schoongemaakt. En dit gebeurde tijdens ons driedaags verblijf dus niet. Dorp is uitgestorven. Geen enkele winkel. Wel rust, veel rust.
Mening nr: 67528
Datum: 05-05-2018
Dhr. AB - Overberg 
juli - augustus 2017
Alleen
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 6| Ontvangst: 7| Accomodatie/plaats: 7| Leiding van camping: 8| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Simpel, rustig, landelijk, basic. Voor de echte kampeerder

Sanitair wordt nu toch wel wat oud, maar functioneert nog prima.

Basic, simple, but I love it. Only for people who are looking for a quit place to relax. Perfect for reading, discovering the beautiful country around it with the bicycle, making trips to small cities and getting impressed by the history of WWII. When you arrive, just find a place and put your tent or caravan somewhere. Around 18:00 hours some local people coming for a little game of petanque. The office will than be open for a hour. I always stay there a couple of days on my way to the south or coming back. There is a place to wash your dishes and your clothes, by hand of course. There is a mens room and a ladies room. Toilet, shower and sinks. That all in basic edition. More you don't need because you live outside. Dogs and cats are welcome. The place where you will meet only friendly people. Just 150 meter outside the little village of Autry along a quit road.Be aware that there are no shops. You have to do your shoppings in one of the (small) cities in the area. And enjoy everytime the trip through the fields, the woods, the hillsides, the villages.
Mening nr: 47821
Datum: 04-09-2009
Mevr. Veldhuizen van den Dobbelsteen 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

In augustus waren wij op deze camping, omdat wij in de buurt daar een tractor pulling evenement hadden. Alleen om maar even te overnachten. Deze kleine camping beviel ons zo goed, dat wij er nog een week zijn blijven staan. Als je van rust en stilte houdt, ben je daar op de juiste plek. Geen geschreew, geen water avontuur, geen disco, wel een rustig kabbelend riviertje en soms geloei van de koeien. De eigenaresse kwam 's avonds even langs met een schrifje waar ze alles in noteerde en ging dan met een paar mensen een uurtje jeu de boule spelen op de paden van de camping. De camping was spotgoedkoop 8 euro per nacht inclusief electriciteit, plus de douche muntjes 0,80 cent die je kon kopen. Nette toiletten en douches, 1 douche voor de vrouwen en 1 douche voor de mannen en voor ieder 2 wastafels, geen luxe maar goed warm water. Wij hebben daar een paar dagen gestaan en waren de enigste gasten. Voor de boodschappen kon je naar de grote hypermache in Vouziers (20 km) Een mooie uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen.
Mening nr: 39822
Datum: 20-07-2008
Dhr. benny 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Samen met mijn echtgenote brachten we in juli 2008 een week door op deze camping wat ons betreft een super camping. Eerst dachten we verkeerd te zitten , dat we in een park zaten, maar het was echt de camping. Bij aankomst was er helemaal niemand, maar na een telefoontje met de uitbater mochten we opbouwen waar we wilden. De uitbater logeert zelf in een van de vaste caravans, en is er alleen 's avonds. Er staan 3 vaste caravans, enkel in het weekend bezet. Voor de rest waren er maximaal 3 tourplaatsen bezet, als je rust wil is dit wel de max! Er was een dag dat er slecht 4 auto's zijn gepasseerd,en er zijn dagen geweest dat we met z'n tweeen alleen op de camping waren. Het campingterein is eigenlijk een klein park, met mooie vrij te kiezen plaatsen met of zonder schaduw de bodem is van de beste die ik al heb gezien, mooi gemaaid grasveld, dat uitstekend gedraineerd, is douches met jetons, zeer lang en warm water (het liep nog steeds als je terug was aangekleed) electriciteit : 13A !! prijs voor 2 personen in caravan nog geen 8 euro per nacht(incl electro). Vlak tegenover het terein ligt een enorme weide langs de rivier waar je vrij kunt wandelen met de hond. Winkelen kan je enkel in Grandpre (10km)er komt wel (rond 9u) een marktwagen langs met brood, beleg enz. Deze plaats is een mooie uitvalsbasis om de frontstreek rond Verdun te bezoeken. Het is er wel wat verder af maar door de spotprijs maak je dat makkelijk goed en rondtoeren in deze schitterende streek is op zich al zeer aangenaam. Dit was zeker niet ons laatste bezoek hier.
Mening nr: 25651
Datum: 25-02-2006
Dhr. bernard kulche 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een paar jaar geleden is dit heel rustige campinkje vernieuwd - er is een gazonnetje gelegd, het sanitair is op aanvaardbaar peil gebracht en er is hier en het geheel is wat met planten opgetut, pardon,opgefleurd... resultaat: een (misschien iets te) keurig terreintje in niet onaantrekkelijk, maar wat leeg boerenland. (Vroeger had je een lapje boerenland met een bushalte erop die bij nadere inspectie een sanitairblokje bleek te zijn - eigenlijk wel zo leuk...)

Campingtips in de buurt