Sluiten

Camping La Cremade in Axat

Camping La Cremade

Camping La Cremade ligt vlakbij de hoge bergen van de Pyreneen en de grens met Spanje.

Een ideale bestemming om de vele bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping La Cremade

Camping La Cremade
Laatste mening

Algemene beoordeling

Beschrijving klopt zoals digioma beschrijft. Loopt een wandelpad door de natuur richting dorp. Was zeer rustig in begin september. 15,40€ voor 2 pers, hond, plaats en elektriciteit.
Dhr. daido1964 - -  03-09-2015
Plaats mening
Mening nr: 64419
Datum: 03-09-2015
Dhr. daido1964 - - 
®  
september - oktober 2015
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Leiding van camping: 8| Omgeving: 8|

Algemene beoordeling

Beschrijving klopt zoals digioma beschrijft. Loopt een wandelpad door de natuur richting dorp. Was zeer rustig in begin september. 15,40€ voor 2 pers, hond, plaats en elektriciteit.
Mening nr: 58432
Datum: 05-11-2012
Mevr. digi-oma 
®  
september - oktober 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Na drie jaar nu half september naar deze camping; de vorige maal waren we in het voorjaar. Vanuit deze plek Carcassonne (naar boven) en Prades (via de bergenwegen naar het Zuiden) bezocht. Je zit ook nog eens 77 km. vanaf de Middellandse Zee, dus keuze genoeg. Nog steeds bijna de enige kampeerders (soms 2 of 3 caravans/ motorhome's die je niet eens zag). Sanitair nog steeds simpel, maar prima schoon. Volgens de site en de FFCC gids 2012 was de camping open tot 30 september, maar een paar dagen voor de 23e gaf de eigenaar aan, dat hij het zat was met zo weinig gasten en de boel de 23e ging sluiten en zelf nog een paar weken met vakantie wilde. Wij zijn zwervers, dus geen probleem, maar bel even tevoren als je er zelf heen wilt. Een prima tussenstop in een schitterende omgeving als je de Pyreneeën van West naar Oost (of andersom) wilt doorkruisen).
Mening nr: 44834
Datum: 29-06-2009
Mevr. digi-oma 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een camping zoals een camping voor ons moet zijn. Stukje van de doorgaande weg afgelegen. Steile toegangsweg viel wel mee. Aardige beheerder. Plaatsen zowel onder in het bos als juist bovenaan onder de bomen. Wij hebben voor de laatste optie gekozen en stonden een week vorstelijk alleen met een subliem uitzicht op de omringende bergen. Op het terrein voor de kenners veel mooie wilde bloemen (waaronder verschillende orchideeën); alleen bekijken. Wel een stukje naar beneden en over een veldje naar het sanitair Gezien de hele entourage (woning eigenaar, sfeer etc.) zou ik het sanitair nostalgisch willen noemen. Normale toiletten, normale douches, goed schoon maar in een wat ouder gebouw. Afwassen buiten onder afdakje. Achter op de camping in het bos staan enkele houten chalets voor de verhuur. In de weekeinden kunnen gezinnen en groepen wel voor wat geluidsoverlast zorgen . De betonnen barbecue voor algemeen gebruik staat bij het veld voor de caravanners en de huurders van de chalets willen daar 's avonds nogal eens luidruchtig zijn tijdens het verbranden van het vlees. Omgeving prima voor allerlei leuke en spannende uitstapjes, zoals een treinreis, de grote Kartharenburchten Puilaurens, Puivert, Queribus, voor de liefhebbers Rennes le Château (eindelijk bekeken) en Rennes les Bains en niet te vergeten de Gorges de Galamus. Niet toegankelijk voor motorhome's. Een smalle kloof met 1 rijstrook en op enkele punten wat passeerplaatsen. IJzingwekkend diep. Hilarisch en hectisch... omdat stoppen verboden is kun je beter even de auto ervoor parkeren en de kloof inlopen om foto's te maken. Aan de kant van St. Paul de F. via een steil pad naar de grot van de kluizenaar (Hermitage) waar een grote kapel in de rots is. Een streek die een bezoek meer dan waard is.
Mening nr: 41313
Datum: 10-08-2008
Mevr. Y van Ooijen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wat een geweldige ligging heeft deze camping, een uitzicht zo mooi! Omringt door bergen midden in een bos met open plekken. Dus zowel schaduw als zon-plekken. Eigenaar byzonder aardig. Plekken zijn van middelmaat tot zeer ruim. Toiletgebouw is wat verouderd en zou beter schoongemaakt kunnen worden. Er ligt ook een wat nieuwer toiletgebouw, maar is kleiner en ook hier, het zou wat schoner mogen. Dit is zeker een camping voor rustzoekers, voor gezinnen is er niet veel te beleven, je komt hier dus voornamelijk wat oudere stellen tegen. Al met al voor ons een perfecte camping!!
Mening nr: 40026
Datum: 24-07-2008
Mevr. Rob Nagelkerke 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een fijne rustige camping. Voldoende uitgerusu voor een eenvoudig verblijf.
Mening nr: 30633
Datum: 28-08-2006
Mevr. Ilja Bloem 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Erg mooi gelegen camping met uitzicht op de bergen. Steile toegangsweg vanaf de snelweg, maar daarom geen last van het verkeer. De plaatsen waren ruim en het sanitair was prima.

    Campingtips in de buurt