Sluiten

Camping Les Bö - Bains in Badefols sur Dordogne

Camping Les Bö - Bains
Camping Les Bö-Bains ligt aan de rivier de Dordogne, en is ideaal gelegen om diverse uitstapjes te maken in de omgeving zoals naar kastelen, grotten, vestingen, kerken etc.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Les Bö - Bains

Camping Les Bö - Bains
Laatste mening

Algemene beoordeling

Rust en schitterende plaats aan de Dordogne

eigenlijk niet

Hoewel de periode (begin juni 2018) nog vroeg was, was het weer De (nieuwe) eigenaar van de camping was zeer vriendelijk en behulpzaam. Schitterende plaats aan de oever van de rivier en vlakbij het dorp (bakker!)
Fam. Bijker - Almelo, Nl  15-07-2018
Plaats mening
Mening nr: 67835
Datum: 15-07-2018
Fam. Bijker - Almelo, Nl 
april - juni 2018
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Leiding van camping: 10| Animatie/Activiteiten: 6| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Rust en schitterende plaats aan de Dordogne

eigenlijk niet

Hoewel de periode (begin juni 2018) nog vroeg was, was het weer De (nieuwe) eigenaar van de camping was zeer vriendelijk en behulpzaam. Schitterende plaats aan de oever van de rivier en vlakbij het dorp (bakker!)
Mening nr: 66559
Datum: 05-07-2017
Fam. Wim Janssen - Millingen aan de Rijn 
april - juni 2017
Alleen
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 7| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 7| Leiding van camping: 7| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Een mooie kampeerplaats langs de Dordogne met voldoende schaduw, maar toch ontvangst met de schotel

De nieuwe eigenaar was met zijn mensen druk bezig om de camping (80 % van de plaatsen, zijn huisjes)

Schilders, mensen voor de elektriciteit en inventaris huisjes. Het was nu een gezellige drukte. Ik vond het niet storend; vriendelijke mensen, die ook een praatje maakte.
Mening nr: 42146
Datum: 18-08-2008
Mevr. Yvonne 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

De sta-caravan hadden wij via de camping zelf gehuurd. De caravan is slecht onderhouden met een niet zo'n fijn bed (je voelt letterlijk de veren). Er liggen dekens in de caravan die gewoon van zelf aan het lopen zijn.... Verder staan de cararvans dicht op elkaar en in de schaduw, waardoor het erg somber overkomt en ook snel koud is. Ik lees in de vorige verhalen over een verwarmd zwembad. Ik ben in de tweede week van augustus geweest, maar geen verwarm bad, het pierebadje was juist extreem koud!! Had wel fijn geweest, aangezien het weer niet optimaal was. Verder heb ik geen last gehad van de weg in tegenstelling tot de andere verhalen. Het restaurant was goed, bediening erg chagerijnig. Met meer zonlicht op de plekken, wat bomen gekapt, is dit een redelijke camping. Zwemmen in de Dordogne kan trouwens niet.
Mening nr: 39987
Datum: 23-07-2008
Fam. van der Meer 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

We hadden voor 17 dagen een stacaravan van Vacan Soleil geboekt, de caravan was prima, de bedden minder. De camping is lintvormig gelegen tussen een doorgaande weg en de rivier. Overal op de camping is de weg te horen vooral als het rustig is op de vroege morgen, wordt je wel wakker van voorbij razend verkeer. De camping is ook erg donker. Er zijn erg veel bomen waardoor er op veel plaatsen geen zon is bij de carvan en het terras voor de carvan. Dat is natuurlijk niet erg als het warm is, maar bij minder weer is het erg jammer en erg donker. Er zijn ook helaas weinig plaatsen met goed uitzicht op de Dordogne, jammer want met wat kap en snoeiwerk zou deze camping veel beter uit de bus komen. Het zwembad was lekker verwarmd, je moest alleen uitkijken voor losliggende tegels. De pizza's die geserveerd worden zijn goed, het restaurant niet uitgeprobeerd maar vonden we ook niet zo aantrekkelijk om te gaan eten. Al met al een aardige camping, maar zeker geen 4 sterren waard!
Mening nr: 39857
Datum: 20-07-2008
Fam. Fernhout 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben voor 3 weken de chalet Star gehuurd op deze camping. Het chalet was van alle gemakken voorzien en had zelfs de beschikking over een airco. Vanaf het overdekte terras keken wij direct op de rivier de Dordogne. In de Dordorgne hebben wij met succes gevist. Met macaroni en mais hebben wij schubkarpers, kroeskarpers, brasems en barbeel gevangen. Weliswaar zijn er veel sportvelden (voetbal, basketbal, midgetgolf, jeu de boules banen, tennisbaan en tafeltennistafels) aanwezig, maar deze worden nauwelijks onderhouden waardoor de staat ervan verre van optimaal is. De zwembaden, waarvan 1 met glijbanen, vielen zeer in de smaak bij onze kinderen. Het eten bij de camping was eveneens prima in orde. Het animatieteam (met o.a. Jerome en Ewout) doet er alles aan om van elke avond een succes te maken. Elke woensdagavond wordt er een BBQ-avond georganiseerd met aansluitend het optreden van een live-band of DJ Domy. Wij hebben m.n. erg genoten van DJ Domy. Tijdens een van de animatieavonden (you are the star) trad Jerome op als Michael Jackson. Hij danste exact als Michael Jackson. Het receptiegebouw doet somber aan. Er is echter voldoende kennis en informatie aanwezig voor leuke uitstapjes in de omgeving. Echte aanraders zijn de markt in Monpazier, het maison forte de Reynac (even voorbij Tursac), het plaatsje Beynac (onderaan aan de rivier is een terras gelegen waar je prima kunt eten), het aquarium de Perigord Noir in Le Bugue (ideaal voor als het een dagje minder weer is) en de kanotochten die in de omgeving kunnen worden gemaakt. Sarlat is ook mooi en Bergerac viel ons (op het oude gedeelte na) een beetje tegen. De kinderen hebben zich prima vermaakt in de zwembaden en in de bar waar 2 pooltafels stonden. Gelukkig waren er ook veel Nederlandse kinderen waarmee onze kinderen zeer leuk hebben opgetrokken.
Mening nr: 38964
Datum: 14-05-2008
Fam. van Antwerpen 
april - juni 2008
Algemene indruk: 6|

Algemene beoordeling

De sta-caravan die wij via vacansoleil hadden gehuurd vonden wij slecht onderhouden. De deurkrikken vielen er spontaan af als je al langs de deur liep. De caravans staan dicht op elkaar en je schud je bed uit van de vrachtwagens die op de weg langs de camping rijden. Bij aankomst en vertrek was er niemand op de receptie aanwezig. Op de deur hangt een telefoonnummer dat je kan bellen en dan pas komt er iemand als je geluk hebt. Het enige positieve op deze camping is het verwarmde zwembad. Wij waren hier in de mei vakantie.
Mening nr: 38067
Datum: 02-12-2007
Mevr. Yvonne Lemmen 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Leuke camping, niet al te groot, maar wel gezellig. Veel Nederlanders. Wij verbleven in een caravan van Vacansoleil. Prima plaats in een leuk straat gelegen vlakbij de rivier. In de rivier is overigens niet te zwemmen of te spelen voor de kleine kinderen. Het zwembad is leuk maar als het zonnig wordt ook erg druk. Te weinig ligplaatsen. Een nadeel is toch wel de grote weg waarin de camping is gelegen. Het verkeer begint al vroeg te rijden en de vraag is of je dat wilt op je vakantie. Voor kleine kinderen genoeg speelgelegenheid, ook dichtbij zodat ze ook alleen kunnen spelen. Vanuit de camping is de omgeving goed te verkennen. Winkel op de camping stelt niet veel voor, op 4 km is een goede supermarkt te bereiken. Erg mooie omgeving.
Mening nr: 33911
Datum: 18-07-2007
Fam. Stephan Wiegmans 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Fantastische camping!!! Leuke animatie(Christophe is een franse topper die echt zijn best doet, vooral de bingo was hilarisch met een frans accent op zijn hollands de nummers omroepen, hoog Allo Allo gehalte, Bruno 1 de nederlandse animator is er pas maar wel topgozer) Fokko de nederlands/ frans/ limburgse receptionist draagt zijn steentje bij met zijn gitaar bij de gezellige avonden op het terras/bar. Topteam achter de bar met Audrey en Bruno 2, heerlijk en betaalbaar eten in het restaurant, dikke pluim voor de sympathieke kok Franky,. ook de eigenaar Lionel is zeer hulpvaardig en spreekt prima engels. BBQ avond is echte aanrader, heerlijk eten en wijn/rose inbegrepen. Helaas was alles al vol en was bijboeken na onze 2 weken niet mogelijk want deze camping is ons allemaal echt bevallen ook onze dochters van 10 en 12. Aanrader voor een ieder !!
Mening nr: 32098
Datum: 04-01-2007
Mevr. maran 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Het is gewoon een hele grave camping. Vooral bart en stefan waren gaaf..:) Heel veel nederlanders dus dat was wel leuk. Mooi zwembad. En altijd wel wat leuks te doen. Karaoke of voetbaltoernooien. Echt een top camping..! groetjes.
Mening nr: 31365
Datum: 21-09-2006
Dhr. Jeroen 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Medio augustus zijn we naar deze camping geweest. Hadden een stacaravan van Vacansoleil. Met deze mobile-homes is niets mis alleen de staanplaatsen (aan de fitness zaal kant) hebben iets weg van een uitzet-centrum voor asielzoekers. Ze staan tevens vlak bij de weg, dus als je van A-10 geluiden houdt om 7 uur 's-ochtends door moet je er zeker heen gaan. De animatie werd door een nederlandse jongen gedaan, die (petje af) er zeker wat van maakte en dat voor 12 uur weken en € 24,00 verdienen) . De overige'franse animators hebben er nog geen franse kaas van gegeten. Het eten op de camping is prima, zelfs kipnuggets en frikadelletjes voor de kinderen. De laatste week van augustus (ondanks hetgeen wat in de folder staat) was er geen animatie meer . De eigenaar is best aardig moet alleen als je hem wat vraagt , je wel helpen. Drie keer heb ik een klacht ge-uit omtrent de mengkraan en de geiser (warm-koud,warm, heet,koud etc). De beste man deed er gewoon niets aan, met als gevolg dat onze kinderen een douche-trauma opliepen. Ga je naar deze camping en huur je mobile-home kijk dan waar je geplaatst wordt op de camping.
Mening nr: 29202
Datum: 12-08-2006
Dhr. fam deconinck 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hele toffe camping met mooie staanplaatsen en uitzicht op de dordogne proper sanitair en een goede ontvangst ook in het nederlands. Zeker te vermelden waard is het restaurant op de camping lekker eten en mooi geserveerd voor een schappelijke prijs een aanrader, veel animatie en zeker voor de kinderen. Kortom het was een leuke vakantie en een aanrader.
Mening nr: 27315
Datum: 19-07-2006
Mevr. Peter, Inèz en Milan 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Helemaal geweldig! We hebben een enorm leuke vakantie gehad en de camping vonden we perfect. De ligging van onze stacaravan was prachtig (we keken mooi op de Dordogne) en de camping was erg schoon (niet alleen het sanitair, maar ook kwa groenonderhoud). Over de eigenaar is al vaak iets gezegd, maar wij hadden een erg leuk contact met hem. Het is natuurlijk ook net hoe je je zelf opstelt. Wij konden in ieder geval erg goed met hem (en vrouw +kinderen) overweg. De omgeving is een echte aanrader (Sarlat, Beynac, Bergerac). En dan met name ook die kleine dorpjes die wel uitgestorven lijken..... Kwa animatie werd er in de eerste week van onze vakantie (laatste week juni) niet veel gedaan. In de tweede week begon het te komen. Op zich jammer dat hier niet iets meer mee gedaan werd, want het is een leuke bar/zaal en een mooi terras. We werden erg leuk ontvangen door Kim, die ons regelmatig even opzocht. Ook de jongens van het animatieteam (2e week) waren enthousiast. Kortom: wij zijn erg tevreden over deze camping en gaan er zeker nog een keer naar terug.
Mening nr: 27281
Datum: 17-07-2006
Dhr. vossen 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9|

Algemene beoordeling

Een hele fijne camping, je moet er wel rekening mee houden dat je een strakke zwembroek meeneemt. Het animatie team is heel leuk,dus Stefan en Bart, petje af. Ook Kim bedankt, het is fijn als iemand de Nederlandse taal verstaat. De baas is me 100% meegevallen, maar dit bleek een nieuwe eigenaar te zijn,vandaar. In elke caravan of chalet een airco. Dus al met al een prima camping. Groetjes fam Vossen
Mening nr: 20789
Datum: 05-08-2005
Mevr. Fam. Damen 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Nadat we sommige reacties op deze site hadden gelezen, gingen we met gemengde gevoelens op vakantie. Ten eerste hebben we helemaal geen last gehad van de weg! Een goede supermarkt ligt in Lalinde en is binnen 5 minuten bereikbaar! Wij hebben echt een fantastische vakantie gehad! De omgeving is echt prachtig en er is ongelooflijk veel te zien en te doen en dat allemaal binnen 45 minuten rijden! Het animatieteam heeft ontzettend leuke dingen georganiseerd en was heel vriendelijk (bedankt Paulien, Stefan en Jesper). De caravan was prima (airco is ideaal!). De camping is niet zo groot en ideaal voor kinderen. Ze kunnen er heerlijk spelen in de speeltuin, midgetgolfen (kost niets!) en trampoline springen. Het zwembad is prima en heeft 3 glijbanen. Ook werden er 's-avonds veel leuke dingen georganiseerd. Onze kinderen (7, 5 en 2) hebben een fantastische tijd gehad. Van de eigenaar hebben wij absoluut geen last gehad. Personeel is hulpvaardig en spreekt grotendeels engels.
Mening nr: 19841
Datum: 25-07-2005
Mevr. Fam. Boontje 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ook wij waren behoorlijk geschrokken van de meningen over de camping. Hebben niets aan onze kinderen (12 en 15) laten merken voordat we gingen. Het is ons 100 % meegevallen. We hadden een stacaravan met airco gehuurd. Was top. Onze hond kon mee. Ging ook prima. De kinderen werden iedere dag vermaakt en hebben veel vrienden en vriendinnnen gemaakt. Hebben het heel erg naar hun zin gehad. De omgeving is prachtig. Er wordt veel georganiseerd door het animatieteam. Minpunt: kampwinkel, papieren lakens, te weinig ligbedden bij het zwembad (waren constant bezet).
Mening nr: 19297
Datum: 08-07-2005
Mevr. M. Koster 
april - juni 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Voordat we naar deze camping gingen hadden we deze site al gelezen en waren behoorlijk geschrokken over bepaalde meningen. Nu zijn we inmiddels weer terug en ik moest gewoon een berichtje hier achterlaten. We zijn twee weken op deze camping geweest in een gehuurde stacaravan en alles was top! De beheerder loopt niet over van hartelijkheid, maar hij is vriendelijk en behulpzaam. Het eten in het restaurant is niet uitgebreid, maar wel erg lekker. De camping is knus en gezellig met een mooi zwembad. Er loopt een weg langs, maar daar konden wij ons niet aan storen. In de Dordogne langs de camping mag wel gezwommen worden, ze attenderen er alleen op dat het gevaarlijk kán zijn. De vacancesoleil medewerkers waren ontzettend aardig en er was een jongen uit Ierland die voor het tweede jaar daar kwam werken, dus zal het daar wel bevallen. Al met al hebben wij een zéér prettige vakantie gehad!!!
Mening nr: 15304
Datum: 29-08-2004
Mevr. Fam. Jakobs 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Kort en krachtig: Net zwembad, prima vacansoleil personeel, helemaal in orde. Verkeerslawaai is goed hoorbaar want de camping ligt heel ordinair tussen de doorgaande weg en de dordogne. Uiterst onvriendelijk beheerdersechtpaar. Gruwelijk bot, een dikke 0.
Mening nr: 13893
Datum: 14-08-2004
Mevr. Marga van de kamp-Moerer 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ons chalet was echt klasse. Prachtig gelegen aan de rivier, schitterend balkon en de airco was super. Bij aankomst was het chalet goed schoongemaakt. Persoonlijk vond ik het jammer dat bij aankomst bleek dat zwemmen en varen in de Dordogne niet geheel zonder gevaar was(staat absoluut niet in de gids) maar mijn zoons van 13 en 15 hebben toch leuk gevaren in hun opblaaskano's en volop barbeel, meerval en snoekbaars gevangen. Het restaurant wat in de gids geroemd werd vanwege de regionale streekgerechten vond ik tegenvallen. Friet, kroket en frikandel (2 Euro!! per stuk), enkele pizza's, de keuze was niet echt geweldig te noemen. Er waren maar twee streekgerechten te verkrijgen en deze waren inderdaad heerlijk. Klein minpuntje was wel dat de eerste maaltijd daar, de heerlijk ijskoude rose in plastic wijnglazen werd geschonken. De kampwinkel stelt nog steeds niet veel voor, veel te weinig artikelen. Van het zwembad en de glijbanen hebben we genoten, hoewel het terras misschien wat beter schoongehouden kan worden en vooral s'avonds zou het leuk zijn om sfeerverlichting op het terras te hebben om het geheel wat gezelliger te maken, dat vonden wij nl. qua sfeer nogal magertjes. En inderdaad heb ik de eigenaar weleens zeer onvriendelijk zien uitvallen tegen kleine kinderen, maar verder was hij wel behulpzaam in bepaalde gevallen. Sietske van de receptie was bijzonder aardig zo ook de andere personeelsleden die inderdaad lange uren maakten, maar volgens mij doen ze dat overal. Ze waren ook iedere avond aanwezig bij de karaoke, playbackshow, baquettewerpen, kinderspektakel etc. Vol enthousiasme. Knap hoor! Mijn zoon van 15 vond het vooral 's avonds een beetje matig, ondanks de grote vriendengroep die haar daar had gemaakt. Hij vond dat er voor hun leeftijd weinig gedaan werd. Mijn zoon van 13 was tevreden en mijn dochtertje van 7 vond het geweldig en wilde niet weg. Wij eigenlijk ook niet, want de omgeving is schitterend en het uitzicht op de rivier was geweldig. Kortom, het was een heerlijke vakantie, ook voor de hond want die heeft iedere dag gezwommen in de Dordogne. Nog een pluspunt: papieren matrasbeschermers, lekker hygienisch.
Mening nr: 11795
Datum: 12-07-2004
Mevr. Familie Kuperus Almere 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hadden voor onze vakantie de meningen gelezen over deze camping. De eigenaar was niet aardig, zou onbeschoft zijn tegen de Vacancesoleil medewerkers, harde discomuziek aan de andere kant van de Dordogne. Ik ben van mening dat mensen bijna alleen hun mening geven over een camping, als er iets niet goed is bevallen. Dit geeft een verkeerd beeld over het geheel. De eigenaar was zeer hulpvaardig bij problemen (gas op, lampje kapot). De medewerkers van Vacancesoleil waren heel aardig (Sietske) en de disco hoor je heel vaag. De mobil homes zijn schoon, netjes en vrij nieuw. De kidsclub is ook een aanrader. Ons zoontje heeft zich daar prima vermaakt. De camping is niet zo groot, maar de faciliteiten zijn te vergelijken met een grote camping. Lekker zwembad met leuke glijbanen, grote speeltuin etc. Verder genoeg bezienswaardigheden in de omgeving voor als het weer wat minder is. Een aanrader voor jonge gezinnen!!
Mening nr: 9927
Datum: 01-03-2004
Mevr. C. van Fulpen 
september - oktober 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Als gezin met kleine kinderen een prima camping voor in het naseizoen. Ik lees veel negatiefs over het personeel, echter wij hebben wel te maken gehad met een redelijke service. We mochten eerder in de caravan en problemen met de geiser en de gasfles werden vrijwel onmiddelijk verholpen. De eigenaar was inderdaad zeer onvriendelijk en ik heb geen mensen van Vacancesoleil gezien. Helaas is het kinderbad en het bad met de glijbaan niet verwarmd, dat vind ik eigenlijk niet kunnen! De omgeving is geweldig, Sarlat is een aanrader maar het hele gebied is de moeite waard, de diverse kastelen, het water, het wijngebied richting Bergeract, prachtig!

    Campingtips in de buurt