Sluiten

Vakantiepark Bot Conan Lodge in Beg-Meil

Vakantiepark Bot Conan Lodge

Glamping is mogelijk bij de Bot Conan Lodge, meer dan een standaardvakantie! Zij  zorgen voor een fantastische en unieke ervaring om nooit te vergeten. U vindt de glamping-tenten in Baie de la Forêt, waar u onder de indruk zult zijn van het intense, ongerepte landschap en waar, op slechts een steenworp afstand, het kraakheldere water aanspoelt op de rustige stranden. Baie de la Forêt staat bekend om zijn prachtige kustlijnen, schone stranden en een uitgebreid aanbod aan watersporten, allemaal eenvoudig te bereiken vanaf de camping.

Wat zegt u? Kamperen? Nee, dit is GLAMPING! De bedden hebben comfortabele matrassen en dekbedden, kussens en beddengoed. Ze weten dat u best een beetje primitief wilt vakantie vieren, maar ook gesteld bent op uw comfort. Daarom zijn de lodges voorzien van elektriciteit en Wi-Fi, zodat u contact kunt houden met het thuisfront! En in de kleine koelkast kunt u uw eten koel en vers bewaren.

De lodges staan in een veld met direct uitzicht op het afgelegen strand van Bot Conan. De camping is helemaal omheind, zodat kinderen er veilig kunnen spelen en de zee is kindvriendelijk (ondiep water zonder sterke stromingen of hoge golven). Op verzoek plaatsen ze ook kinderstoelen en babybedjes.

En met de gezellige barbecue en eigen houten picknicktafel is het buiten heerlijk vertoeven met het hele gezin.

Vakantiepark Bot Conan Lodge ★★★
Lantecoste-Bihan
29170 - Beg-Meil
Frankrijk
Departement: Finistère
Tel: +33 611051943
Afstand vanaf Utrecht: 1028 km,
waarvan 983 km snelweg.
GPS coördinaten: 47.87149 / -3.98838
(47° 52' 17.4'' N    3° 59' 18.2'' W)
Aantal plaatsen: 52  / Hoogte: 17 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Nederlands/Vlaamse beheer Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan

Campingtips in de buurt