Sluiten

Camping Le Roquelongue in Boisse Penchot

Camping Le Roquelongue

Camping Le Roquelongue ligt in een prachtige groene omgeving in het dal van de Lot, beschikt over staanplaatsen van 80-200 m2, voor de kampeerders die graag vissen is deze camping een aanbeveling. De regio biedt verder een divers aanbod van culturele en sportieve bezienswaardigheden.

Camping Le Roquelongue ★★★
Lieu-dit Roquelongue
12300 - Boisse Penchot
Frankrijk
Departement: Aveyron
Tel: +33 565633967
Afstand vanaf Utrecht: 1058 km,
waarvan 947 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.58915 / 2.22083
(44° 35' 20.9'' N    2° 13' 15.0'' O)
Aantal plaatsen: 66  / Hoogte: 182 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Rivier Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan Gehele jaar open BBQ toegestaan

Reserveren en Verhuur

Campings.com Website van camping
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Le Roquelongue
Laatste mening

Algemene beoordeling

rust

ietwat vervallen

Midden hoogseizoen als passant op de camping geweest. Mooie ligging, groene plaatsen. Vriendelijke beheerder in een ietwat smoezelig kantoor. Plaats aan het water gekozen. Omdat het erg leeg was; veel privacy. Sanitair is wat verouderd, maar schoon. Leuk klein zwembadje. Algemene indruk: vergane glorie. Geen animatie. Geen winkel. Geen restaurant. Prima voor een paar nachtjes. Heerlijke stilte.
Fam. Trouwborst - Bergambacht  01-11-2022
Plaats mening

Meningen over Camping Le Roquelongue

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
7
6
Hoogste
7
6
Gemiddeld
7.0
6.0
* over de jaren 2020 en later.
Mening nr: 72176
Datum: 01-11-2022
Fam. Trouwborst - Bergambacht 
juli - augustus 2022
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 6| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 7| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

rust

ietwat vervallen

Midden hoogseizoen als passant op de camping geweest. Mooie ligging, groene plaatsen. Vriendelijke beheerder in een ietwat smoezelig kantoor. Plaats aan het water gekozen. Omdat het erg leeg was; veel privacy. Sanitair is wat verouderd, maar schoon. Leuk klein zwembadje. Algemene indruk: vergane glorie. Geen animatie. Geen winkel. Geen restaurant. Prima voor een paar nachtjes. Heerlijke stilte.
Mening nr: 56214
Datum: 05-06-2012
Fam. Harrie Bours 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn het helemaal oneens met de klachten over deze camping. Wij komen al zes jaar op deze camping en zijn zeer tevreden. Het sanitair wordt twee keer per dag gepoetst en wat het onkruid betreft, men zit in de natuur en de begroeiing hoort er bij. Er is ook niet te poetsen tegen vooral de jongere viespeuken, een taak voor de ouders. In het keurige aangeharkte Zwitserland was het hetzelfde verhaal. Verder zijn wij altijd op een vriendelijke en zeer effectieve manier geholpen geworden bij problemen met zowel onze hond, onszelf en materiële problemen. Chapeau !
Mening nr: 53752
Datum: 29-07-2011
Mevr. Saskia 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Ik sluit me aan bij de mening van mevrouw Wouterse: JAMMER! Je handen jeuken om deze camping eens aan te pakken, want de locatie is prachtig en het zwembad is heerlijk. De plaatsen zijn erg groot en een deel ervan kijkt direct uit op de Lot. Wat ontzettend jammer dat het sanitair zo slecht onderhouden is en niet goed wordt schoongemaakt, dat het onkruid overal groeit en dat de receptie en het overdekte gedeelte met tafeltennistafels etc. zo vuil zijn. Wij hebben de tweede week van juli enkele dagen op deze camping gestaan. Hij was toen ongeveer halfvol met voornamelijk Fransen. Nu zijn onze ervaringen met vaste Franse kampeerders niet zo positief, maar dat viel hier alles mee. Iedereen was erg vriendelijk, en toen we op een bewolkte dag de camping afreden werden we staande gehouden door twee vrouwen die vroegen of we de tent wel goed hadden dichtgedaan ivm de slechte weersverwachting. Bovendien was het er heel erg rustig, 's avonds hoorde je alleen de rivier. Onze kinderen van 15 en 17 hadden het zwembad meestal tot een uur of 15 voor zich alleen en hadden er best nog langer willen blijven. Van hen mag ik eigenlijk ook niets negatiefs over deze camping op internet zetten.
Mening nr: 48613
Datum: 29-12-2009
Mevr. A. Wouterse 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Op deze camping 5 nachten gestaan samen met vrienden. Zeer ruime plaatsen met schaduw aan de rivier de Lot, camping ligt aan een rustige weg waar af en toe wat verkeer langs komt. Lekker zwembad, mogelijkheid om in de rivier te waterfietsen, tennissen of kanoen. In de omgeving niet zo veel te doen. Decazeville (5 km) is geen mooie stad, alleen geschikt voor boodschappen. Voor mooie stadjes moet je naar b.v Figeac (20 km verderop). Van deze camping zou heel veel te maken zijn ware het niet dat de beheerders het allemaal wel goed vinden. Het sanitair is op zich goed (hete douches die zelf te regelen zijn, goed warm afwaswater) maar wordt slecht schoongehouden. In de 5 dagen dat wij er stonden is 1 keer de hogedrukreiniger erdoorheen gehaald waarna alles kletsnat achterblijft en er nog dagen lang plassen in het sanitair staan. Het onderhoud is slecht. De beheerders maken een ongeinteresseerde en uitgebluste indruk. Jammer !

Campingtips in de buurt