Sluiten

Camping Green Park in Cagnes sur Mer

Camping Green Park

Camping Green Park ligt op slechts 5 km van de stranden van de Rivièra, en ligt op een heuvelachtig domein.

Een verwarmd zwembad(2), een gratis pendelbusje naar het strand, vele sportactiviteiten... een ideale ligging tussen volledige rust en de drukke Côte d'Azur Een groene oase op steenworp afstand van de feestelijke kust.

Camping Green Park ★★★★
159 Bis, Vallon des Vaux
06800 - Cagnes sur Mer
Frankrijk
Departement: Alpes-Maritimes
Tel: +33 493070996 / +33 207219312
Afstand vanaf Utrecht: 1349 km,
waarvan 1331 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.68889 / 7.15662
(43° 41' 20.0'' N    7° 9' 23.8'' O)
Aantal plaatsen: 145  / Hoogte: 82 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping Green Park
Laatste mening

Algemene beoordeling

Camping met voornamelijk mobilhomes. Wij konden een plaatsje krijgen op het terrassengedeelte van de camping. Als het je lukt om boven te komen dan heb je een mooi uitzicht. Wij vonden het levensgevaarlijk en te heet om de spullen naar boven te sjouwen. Dus wij hebben er maar vanaf gezien.
Mevr. Carin - Varsseveld  08-08-2015
Plaats mening
Mening nr: 64017
Datum: 08-08-2015
Mevr. Carin - Varsseveld 
juli - augustus 2015
Anders
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4| Ontvangst: 7| Accomodatie/plaats: 3|

Algemene beoordeling

Camping met voornamelijk mobilhomes. Wij konden een plaatsje krijgen op het terrassengedeelte van de camping. Als het je lukt om boven te komen dan heb je een mooi uitzicht. Wij vonden het levensgevaarlijk en te heet om de spullen naar boven te sjouwen. Dus wij hebben er maar vanaf gezien.
Mening nr: 44859
Datum: 02-07-2009
Fam. Fam. Zwikker 
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

De drie weken vakantie zitten er bijna op. De camping, ik blijf hier bij, is erg volgezet met mobile home's. Wat wel veel beter is geworden en dat is de reden dat ik nogmaals iets schrijf, is de opgeruimdheid. We hebben nu een beetje de dagelijks gang van zaken kunnen zien en het moet gezegd worden, het is op de camping opgeruimd, netjes en ordelijk. Dus daarom stel ik ons cijfer toch bij naar boven. Wat ik wel hoop is dat ze de campingspeaker niet of nauwlijks (gaan) gebruiken. Dat is echt geen gehoor.
Mening nr: 44751
Datum: 25-06-2009
Fam. Zwikker 
april - juni 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De camping gaat richting Mobile Home park. Wij, mijn vrouw en ik en in het begin ook onze twee kinderen, komen hier nu voor de zesde keer. In het begin een gezellige familiecamping. Nu overgenomen door Homair, een meer commercieel gericht mobile-homepark. De plekken voor caravans/camper is momenteel (nog) 10. Het wordt drukker, met name het aantal mobile home's en daarmee ook het aantal bezoekers. Het is ook onrustiger geworden. Veel medewerkers die rond lopen en van alles aan het doen zijn. Dit kan ik mij van voorgaande jaren niet herinneren. Conclusie; Kom je voor je rust, dan zou ik niet meer naar deze camping gaan. Het is druk en hutje mutje gebouwd/ingericht. Kom je voor een accomodatie en ben je veel weg, (dat geld zeker voor ons) dan kan je hier best een plekje reserveren. De accomodaties zijn redelijk tot goed. Prijs/kwaliteit verhouding; redelijk. In het hoogseizoen vinden wij de prijs/kwaliteit verhouding niet meer in balans.
Mening nr: 38556
Datum: 22-02-2008
Fam. Marcel 
september - oktober 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Camping Green Park en Le Todos in Cagnes sur Mer (voorheen in eigendom van één familie) zijn onlangs verkocht aan de keten Homair. De website is eveneens gewijzigd. Via greenpark.fr kom je op een andere website dan voorheen. Wij hebben in 2003 en 2007 een prima vakantie gehad in een chalet op Green Park en hopen er ooit nog eens terug te komen.
Mening nr: 33608
Datum: 03-07-2007
Dhr. bassie 
april - juni 2007
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Geen beste indruk van deze camping gekregen, het mag eigenlijk geen 4 sterren hebben. Alles "voorzieningen" zijn wel aanwezig, maar dan in de meest uitgeklede vorm. Je zou het misleiding kunnen noemen. Ik werd geplaatst op het terassen gedeelte van de camping, maar deze is zo steil begaanbaar dat een tourrenner moeite mee zal hebben. Je moet goed ter been zijn en een aardige condite hebben. De medewerkers zijn trouwens wel vriendelijk en behulpzaam.
Mening nr: 31947
Datum: 13-12-2006
Mevr. Schol  
september - oktober 2006
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

In de maand september had ik een stacaravan gehuurd van Vacansoleil op camping Green Park.. We kwamen wel bij camping Le Todos terecht wat dezelfde eigenaar heeft.. De camping was geweldig. We hebben lekker in het zonnetje kunnen zitten en het zwembad was heerlijk om te zonnen. Vooral het campingpersoneel was heel vriendelijk en behulpzaam! De omgeving was ook erg leuk en met de auto waren we zo in Cannes, Nice en Monaco! Zeker een aanrader!
Mening nr: 28108
Datum: 01-08-2006
Dhr. Mathijs ten Have 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik ben met 3 vrienden op deze camping geweest. De camping viel ons erg tegen. Bij de reservering speciaal gevaagd om een plek op een jongerenveld. Dat was uiteraard mogelijk werd ons toen verteld. Dit bleek uiteindelijk een zeer slecht toegankelijk terrassenterrein te zijn( via een super steil en glad pad) waar uiteindelijk ook wel gezinnen geplaatst werden. Niet specifiek voor jongeren dus! De shuttle naar het strand was uiteindelijk een gewone lijnbus waarvoor je moest betalen en die maar 2 x per dag rijdt. Erg misleidende info. Supermarkt... het mag de naam niet hebben, er is een heel beperkt assortiment. En wat nog het ergste is... bij problemen kun je niemand te spreken krijgen. De fransen hebben per definitie gelijk en alle verantwoordelijkheid wordt naar elkaar weggeschoven en je kunt alleen via een brief communiceren. Ook een gesprek met directie is niet mogelijk, zelfs niet middels een interventie vanuit het Office du Tourisme. Bij het reserveren superaardige mensen, maar als er iets niet lekker verloopt geeft er nemand thuis. Tip: betaal niet vooruit want bij problemen krijg je geen cent terug!!!!.
Mening nr: 25493
Datum: 12-02-2006
Mevr. Berlinda 
september - oktober 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zaten er in het naseizoen in een caravan van Vacansoleil. Geen aanrader, het was een oude, uitgeleefde caravan op een kleine plek langs de weg. Er ging veel vrachtverkeer langs de weg naar de fabriek toe. De camping was niet bijzonder, het zwembad was leuk en het sanitair was keurig. Geen bijzonder winkeltje, dus voor de boodschappen moesten we naar het erg drukke stadje. Wat een verkeer daar!
Mening nr: 21785
Datum: 13-08-2005
Mevr. verschuren 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

We zochten een overnachtingsadresje voor 2 nachten en vonden dat hier. Er was een plekje vrij op etage 6 (gaat tot etage 12!!!!), niet te bereiken met de auto (dus alleen voor tentjes), een pad erlangs dat stijl omhoog gaat en nog net te belopen is. Met een minimum aan benodigdheden hebben we hier overnacht, naar het sanitair gaan was van hieruit een beproeving. Het restaurant was prima, het zwembad een aangename verkoeling, de zee lekker dichtbij(wel met de auto), sanitair redelijk. Toch zoeken we volgende keer iets anders.
Mening nr: 21315
Datum: 09-08-2005
Dhr. jeroen van Tol 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij waren er met twee kleine kinderen met caravan op de camping. De plaatsen waren niet al te groot en gewone haringen krijg je niet de grond in. Keiharde grond. Wij zaten aan de wegkant waar toch wel wat verkeer over komt. Dus dat hoorde je goed. Wel voor de kids wat annimatie(ook Nederlands) leuk zwembad maar geen gescheiden kinderbad. Zwembad gaat overigens om 19.00 uur dicht. Wij zaten bij een nieuw sanitairblok en deze werd keurig onderhouden(3x per dag). Enige minpuntje was dat je op de afwasplaats geen heet water had. Verder vriendelijk personeel en er werd elke dag wel wat georganiseerd. De toegangsweg (een of ander industrieweggetje) werd op het moment dat wij er waren opnieuw geasfalteerd. Dat was ook wel nodig! Pizza's waren goed en niet te duur. Voor wat de camping in z'n totaliteit de bieden heeft is hij wel erg duur.
Mening nr: 18966
Datum: 25-06-2005
Dhr. Toon van Kroonenburg 
®  
april - juni 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Green Park en Los Todos zijn samen gevoegd. Green Park bestaat hoofdzakelijk uit (meest nieuwe) stacaravans. In het voorjaar vriendelijk receptiepersoneel en van hieruit alles bereikbaar. In het hoogseizoen lijkt het me een crime om met de auto ergens te komen. Er stopt een bus voor de camping. De weg naar de camping lijkt inderdaad een stukje over een industsrieterrein te lopen wat even een vreemde indruk geeft. Achterland goed bereikbaar. Ik denk dat je met de fiets ook aan het strand kunt komen (natuurlijk geen fietspaden).
Mening nr: 18947
Datum: 24-06-2005
Mevr. Jade 
april - juni 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Geen bijzondere camping. Ligt erg afgelegen, je moet een heel raar en slecht begaan baar industie weggetje af rijden om ergens te komen. Als je een chalet huurt let er dan wel op dat je geen "oude" krijgt, want hier kan je de deur gewoon van openen terwijl deze op slot zit. Niet erg veilig dus. Wel erg lekker pizzas overigens. Maar verder is er weinig vertier te vinden en is het echt wat afgelegen!
Mening nr: 9720
Datum: 14-02-2004
Dhr. Edwin 
september - oktober 2002
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Kleine leuke terras camping. Wij zaten hier met VancansSoleil. Sanitair basis, wel schoon. Goede piazza's. Wel aan een raar industrie weggetje...maar daar zie je niks van vanuit de camping. Druk gedeelte van de cote azeur, dicht bij NICE.
Mening nr: 7873
Datum: 01-10-2003
Mevr. ard  
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier in 2001 geweest. Het is en kleine camping (terrassen) met een leuk zwembad. Wij zaten in een tent van vacansoleil, en op een machtige stek. Op de camping zelf is niet veel te doen, speeltoestellen stelt niks voor, brood is bij de buurcamping (overkant straat) vers te koop. Wel ben je met 10 min autorijden aan het strand (kiezel) van cagnes sur mer. Mzzl ard e.

Campingtips in de buurt