Sluiten

Camping Les Deux Glaciers in Chamonix

Camping Les Deux Glaciers

Camping Les Deux Glaciers ligt aan de voet van de Bossons gletsjer en Taconnaz en biedt een prachtig uitzicht op de Mont Blanc en Chamonix, en is een terrassencamping met schaduwrijke en zonnige staanplaatsen en is van alle gemakken voorzien.

De camping ligt op een hoogte van 1020 m. Het centrum van Chamonix ligt op 3km van de camping.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping Les Deux Glaciers ★★★
  • 80, Route des Tissières,
   74400 - Chamonix
   Frankrijk
   Departement: Haute-Savoie

   Tel: +33 450531584 /
  • Aantal plaatsen: 104  / Hoogte: 1027 m
   Afstand vanaf Utrecht:974 km,
   waarvan 908 km snelweg.
   GPS coördinaten: 45.90145 / 6.83734
   (45° 54' 5.2'' N    6° 50' 14.4'' O)

  Faciliteiten:

  • Wasmachine beschikbaar
  • Huisdieren toegestaan
   True
  • Verhuur van accommodatie
  • Gehele jaar open
  • BBQ toegestaan
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Les Deux Glaciers

Camping Les Deux Glaciers
Laatste mening

Algemene beoordeling

Mooie ligging. Goede uitvalbasis voor wandelingen. Sanitair niet zo nieuw meer, maar de douche was wel lekker warm! De eigenaresse was inderdaad niet de meeste vriendelijke en ze maakte bij ons ook een fout in de betaling en reageerde erg onvriendelijk toen ik zei dat het 6 ipv 5 nachten waren, maar gaf uiteindelijk wel toe een fout te hebben gemaakt. Helaas was er in het naseizoen geen vers brood te verkijgen in de nabijheid
Fam. -  20-09-2010
Plaats mening
Mening nr: 52103
Datum: 20-09-2010
Fam. - 
september - oktober 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Mooie ligging. Goede uitvalbasis voor wandelingen. Sanitair niet zo nieuw meer, maar de douche was wel lekker warm! De eigenaresse was inderdaad niet de meeste vriendelijke en ze maakte bij ons ook een fout in de betaling en reageerde erg onvriendelijk toen ik zei dat het 6 ipv 5 nachten waren, maar gaf uiteindelijk wel toe een fout te hebben gemaakt. Helaas was er in het naseizoen geen vers brood te verkijgen in de nabijheid
Mening nr: 49635
Datum: 13-07-2010
Mevr. Meurrens Els 
april - juni 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Ik kom net terug van deze camping. Vooral het uitzicht is onbetaalbaar. Het sanitair is helaas hopeloos verouderd. Het sanitair van het goedkopere Les Verneys dat wat verder ligt en van dezelfde eigenares is, is splinternieuw in vergelijking hiermee. Ik heb welgeteld 2 geopende douches gevonden in het centrale sanitaire blok. De camping wordt ook uitgebaat door een zeer onaangename dame die die geen flauw benul heeft van klantvriendelijkheid. Er werd een fout gemaakt bij het registeren van de betaling waardoor ik zo'n 5 euro te veel hebt betaald, maar ze weigert nu elke rechtzetting. In haar mailtjes is ze zo ongeloofelijk onbeleefd.
Mening nr: 40917
Datum: 05-08-2008
Dhr. Eugene Lemaire 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Ten dele ben ik het eens met de overige revieuws. Het sanitair is een drama. Er wordt inderdaad de gehele dag gepoetst maar alleen de vloeren. De toiletten zijn in 3 dagen niet schoongemaakt. Tevens zijn er van de 10 toiletten maar 2 met een bril... De eigenaresse van de camping is een drama. Ik heb nog nooit meegemaakt dat je uitgescholden wordt omdat je wilt betalen... Het uitzicht is inderdaad niet met woorden te beschrijven en de bakker perfect. De koeling, in de vorm an een riviertje, onbetaalbaar.
Mening nr: 32803
Datum: 10-04-2007
Mevr. Meijer 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier nu twee keer geweest en vinden het een super camping. Heerlijk uitzicht op de witte toppen en volop natuur om in te wandelen. Een bakker 's ochtends die het brood komt brengen is ook ideaal, want parkeren in Chamonix wil nog wel eens lastig zijn of heel duur. Over de gastheer en vrouw niks dan goeds, want ze hebben ons veel verteld over de omgeving en leuke tips gegeven. Om je drinken koel te houden loopt er een ijskoud stroompje dwars door de camping, waar iedereen zijn drinken in hangt of legt. Kortom geweldige camping voor een prima prijs!
Mening nr: 26853
Datum: 29-06-2006
Dhr. Michael Artz 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Inderdaad, dit is een mooie camping, prachtig gelegen in de ruige natuur. Afstand naar Chamonix, voor de wandelliefhebber te doen, ruim een half uur, maar niet om er even 's avonds naar toe te lopen om een kop koffie te drinken. Wij hadden de mountainbike bij ons dus dat scheelt wel. Prachtige omgeving voor de wandel- en fietsfanaten. Chamonix is een gezellige plaats met van alles te doen. De staanplaatsen zien er goed uit en het sanitair is schoon en wordt goed bijgehouden. Alleen wat ons tegenviel was het feit en daar zijn we eerlijk in, en wat ook al in voorgaande berichten vermeld staat, is dat de eigenaresse totaal NIET vriendelijk of wel enthousiast overkwam op ons. We werden bij aankomst en bij vertrek chagrijnig en kortaf te woord gestaan!! Dus wij hebben hier maar een nacht gestaan! Ze kwam totaal niet positief op ons over en zodoende kregen wij echt geen enthousiast gevoel over van de camping, terwijl het een mooie prachtig gelegen camping is. In plaats van dat ze haar camping nou positief en enthousiast overbrengt, was het tegenovergestelde het geval. Maar nogmaals wij zijn eerlijk en in andere berichten staan ook geen positieve woorden over de medewerkers en dat blijkt wel. Maar nogmaals een mooie en prachtig gelegen camping, vooral voor de natuurliefhebber en sportfanaat uitermate geschikt, alleen de eigenaresse zou wat enthousiaster moeten zijn om haar camping te promoten. Ons cijfer voor de waardering v/d camping is een 7 maar dat slaat NIET op de klantvriendelijkheid v/d eigenaars, maar op de camping zelf!!!!
Mening nr: 25343
Datum: 29-01-2006
Mevr. Jantiene 

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping, wij verbleven hier in Maart vorig jaar. Hadden ontzettend geluk met het weer. waardoor het extra genieten was. In de winter is deze camping dus ook open. Sanitair werd bijna de hele dag schoongepoetst volgens mij, er was altijd wel iemand bezig. Medewerkers vonden we niet zo vrolijk, maar daar heb je verder weinig hinder van. We liepen altijd naar Chamonix, dat duurt ong. een half uur. Leuke wandeling. Het is vooral ideaal dat je vanaf de camping de auto eigenlijk niet meer nodig hebt, je kan direct vanaf de camping je wandeltochten beginnen, de ene kant of de andere kant, allemaal super. Het uitzicht vanaf de camping is geweldig, net als de andere reactie al genoemd is, ... ook 's nachts uitzicht op de Mont Blanc, geweldig!
Mening nr: 9140
Datum: 12-01-2004
Dhr. Han 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooie camping, rustig. Veel wandelaars op de camping, bij mooi weer was overdag bijna iedereen weg. Ik heb al behoorlijk wat campings in Frankrijk gezien, maar zo'n mooi uitzicht als op deze camping had ik nog nooit gehad. De camping ligt op ongeveer 1000m hoogte, je kan het topje van de Mont Blanc bij mooi weer zien. Het dal waarin de camping ligt is erg smal, je kan in 10min van de ene naar de andere kant lopen. Aan de ene kant zijn de bergen zo'n 2500m hoog, aan de andere kant is echter het Mont Blanc massief te zien, je kijkt dus zo'n 3,8km omhoog. Je bent daardoor wel wat afhankelijk van het weer, de wolken kunnen er soms redelijk lang blijven hangen. Wij hebben in 7 dagen tijd, ongeveer 2 volle dagen (pittige) regen gehad, met als gevolg dat de bergen om ons heen midden in de zomer vanaf ongeveer 2000m ineens wit waren! Ook komen er twee gletsjers vlakbij de camping naar beneden. Naar de Glacies des Bossons kan je in ongeveer een uur naar toe lopen, dus zelfs tijdens de avondwandeling kun je 'even' naar de gletsjer! Ook de lift naar de Aguille du Midi (3842m) en deze bergtop zelf kun je vanaf de camping zien (als je in Chamonix bent mag je dit overigens NIET missen, zorg wel dat je vroeg bij bent, de wachtrij is bij mooi weer in het hoogseizoen nogal lang). Ook als je 's nachts op de camping naar de wc loopt, kan je de Mont Blanc trouwens zien, de altijd spierwitte toppen fel afsteken tegen de donkere hemel. Kortom, de camping is een echte aanrader.

  Campingtips in de buurt