Sluiten

Camping Plein Air des Chênes in Clapiers

Camping Plein Air des Chênes

Vier vakantie in een oase van groen op 10 minuten van Montpellier op 4-sterrencamping Plein Air des Chênes! Hebt u een voorkeur voor een cottage, een lodge-tent of een kampeerplaats? Kies uw favoriete accommodatie en geniet van alle troeven die deze camping in huis heeft: aquapark met semi-olympisch zwembad en glijbanen, sportvelden in de openlucht, gratis kinderanimatie …

Bovendien kunt u rekenen op de gratis shuttle van de camping naar de stranden van de Hérault! Of gaat u liever kanoën in het binnenland? Keuze zat!

Camping Plein Air des Chênes ★★★★
531 avenue Georges Frêche
34830 - Clapiers
Frankrijk
Departement: Herault
Tel: +33 467020253 / +33 207219217
Afstand vanaf Utrecht: 1189 km,
waarvan 1161 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.65136 / 3.89598
(43° 39' 4.9'' N    3° 53' 45.5'' O)
Aantal plaatsen: 257  / Hoogte: 55 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Waterspeeltuin Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan Privé sanitair Laadpaal

Reserveren en Verhuur

Website van camping
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Plein Air des Chênes
Laatste mening

Algemene beoordeling

Een vreselijk slechte camping. Ontvangst niet adequaat. Je staat op leem, erg ongelijk door boomwortels, bijna niet op te komen door stoeprand. Er lag nog afval van vorige bezoekers, dat niet werd weggehaald. Grand comfort bestond uit een niet schoon gemaakte prive sanitair-unit, zelfs de prullebak was niet geleegd en dit alles in het voorseizoen. Het is bijna geen camping te noemen, want hij bestaat voor minstens 80% uit vakantiehuisjes, erg ongezellig. We zijn direkt de volgende dag vertrokken. een absolute afrader.
Dhr. Holleman  25-06-2011
Plaats mening
Mening nr: 53196
Datum: 25-06-2011
Dhr. Holleman 
april - juni 2011
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Een vreselijk slechte camping. Ontvangst niet adequaat. Je staat op leem, erg ongelijk door boomwortels, bijna niet op te komen door stoeprand. Er lag nog afval van vorige bezoekers, dat niet werd weggehaald. Grand comfort bestond uit een niet schoon gemaakte prive sanitair-unit, zelfs de prullebak was niet geleegd en dit alles in het voorseizoen. Het is bijna geen camping te noemen, want hij bestaat voor minstens 80% uit vakantiehuisjes, erg ongezellig. We zijn direkt de volgende dag vertrokken. een absolute afrader.
Mening nr: 49778
Datum: 20-07-2010
Dhr. dhooghe 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Als je aan de ingang komt zul je denken wauw wat een mooie camping. De dame aan de receptie was vriendelijk. Wij hebben verschillende camping bezocht in Frankrijk waaronder camping international te castellane, camping Dourbie te Nant, hier moesten wij pas bij vertrek alles betalen en dit zijn echte aanraders, integendeel bij deze camping hier moesten wij op voorhand alles betalen, dus ze vroegen voor hoeveel nachten ik zei vier, alles werd betaald wij reden naar onze plaats, het sanitair was heel slecht, werd namelijks ??n maal per dag schoongemaakt, s'avonds geen verlichting in de toiletten. De toiletten stonden los van de afvoer en dergelijke meer! Ik besloot na twee nachten te vertrekken en probeerde mijn geld of een gedeelte terug te krijgen, maar dit kon hoegenaamd niet. Ik bleef erg vriendelijk bij deze vraag, maar de dame achter de desk was zeer onbeleefd. Het zwembad was goed, dit gaf ons via internet ook de indruk om op deze camping te verblijven, maar de rest was uitermate slecht, geen winkel aan de camping, strand heel ver. Verder is er niets in de directe omgeving te doen! Een aanrader aan iedere persoon die op deze camping wil verblijven, ga eerst een kijkje nemen naar het sanitair voordat u boekt, want eens betaald bent u uw geld kwijt.
Mening nr: 46257
Datum: 09-08-2009
Fam. Huberland 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Plaatsen zijn slecht afgebakend en je hebt er weinig privecy. Sanitair waren niet altijd proper en netjes , er waren daar vakantiecaolonies aanwezig (hangjongeren).Veel lawaai s'avonds, tot 1 u 30. Zwembad werd ook toegelaten aan omwonenden en daardoor overbevolkt.. In de omgeving wel groot warenhuizen.
Mening nr: 44366
Datum: 06-05-2009
Dhr. Henk 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij hadden via internet en na telefonisch contact gereserveerd voor een paar weken in augustus. We hebben een vrij grote caravan en wilden daarom ook een grotere plaats met privé sanitair. Dat kon allemaal. We waren begin mei in de buurt en besloten eens een kijkje te nemen. Ze hadden het kleinste plekje met privé sanitair voor ons gereserveerd waar onze caravan niet eens op kan. Plaats G024. Bovendien een joekel van een boomstronk die midden op het plaatsje omhoog uit de grond kwam. Wij wilden ter plekke bij de receptie onze reservering annuleren, maar de niet zo aardige dame (dochter van de baas?) wilde dat niet doen. Zij wees ons op de algemene voorwaarden dat een annulering per aangetekende post diende te geschieden. Ze was ook niet te vermurwen. Ze vroeg nog na bij de baas, maar het moest via de post. Overigens was de baas daarna opeens spoorloos verdwenen, hij wilde ons niet te woord staan. Op zich zag de camping er goed uit, maar de verbinding met het strand is waardeloos. Daar moet je veel te lang voor rijden (dwars door Montpellier). Bovendien geloof ik niet meer in de vriendelijkheid en oprechtheid van de eigenaar en het personeel. Zie ook het commentaar over het schoonmaken van de stacaravans.
Mening nr: 39961
Datum: 22-07-2008
Dhr. Rick 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Echt een top camping echt de moeite waard om erheen te gaan. De camping is top en de buurt is ook heel mooi. ik ben er dit jaar niet geweest maar wil er komend jaar wel weer heel graag heen. Er was dan wel eens wat geluid overlast maar daar sliep ik gewoon door heen. Het restaurant op de camping is ook super. Het zwembad is wel de kastkraker van de camping echt super voor al met super glijbaan. Het zwembad en de glijbaan krijgen van mij echt een dikke 10!!!!! Als we er komend jaar weer heen gaan we voor de 3e keer en natuurljik weer fietsen in de bergen!!!
Mening nr: 39936
Datum: 21-07-2008
Mevr. An Claerhout 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij verbleven er van 27/06/08 tot 12/08/08 in een gehuurde mobilhome van de camping. Wij waren over het algemeen tevreden. Erg rustig op de camping, vanaf 23u30 was alles stil. Zeer veel Belgen aanwezig, wel de meeste franstalig. Ook de animatie was altijd in het frans, weing engels, wel iedere avond iets te doen. Zwembaden vielen erg mee, hoewel het in het weekend erg druk was vanwege veel bezoekers uit de omgeving, wat soms wel eens aanleiding gaf dat alle stoelen bezet waren, en soms wat problemen met veeleisende bezoekers... Op de camping zelf was er wel geen winkel aanwezig, wel enkele basisprodukten kon je krijgen aan de receptie. Maar op 1km had je reeds een grote Intermarché, en de prijzen vielen hier erg mee. Ook nog andere winkels in de omgeving. Ook kon je op de camping zelf blijven eten, of snacks bestellen. Terras aangenaam zitten. Niet veel last gehad van muggen of ongedierte. Personeel aan de receptie erg vriendelijk, en ieder probleem werd zo snel mogelijk opgelost. Wel waren ze bij ons vertrek erg veeleisend voor de opkuis van de mobilhome, eisten zelfs dat we de ruiten aan de buitenkant ook deden, geen probleem voor mij zolang je er maar aan kunt, ze hadden juist orders gehad van baas dat alles piekfijn in orde moest zijn... Jammer dat dat ook niet zo was vóór we aankwamen... Ook af en toe douche genomen in sanitair blok: viel erg mee, nieuwe douches met een aan en uit knop, warmte water zeer goed te regelen. Speelplein was goed verzorgd, ook mooie minigolf. We hebben er een zeer mooie vakantie beleefd, en kunnen de camping aanbevelen.
Mening nr: 31568
Datum: 08-10-2006
Dhr. Fam. M. Linders 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij bezochten de camping in de eerste twee weken van augustus. De accomodatie ligt niet ver (ca 10 km) van de snelweg en is gemakkelijk te vinden. In de directe omgeving (1 km) vindt je meer dan voldoende inkoopmogelijkheden. Een bezoek aan Montpelleir is zeker de moeite waard. Een uitspapje richting zee is goed te doen. Hierbij is 'La Grande Mot' een absolute must. Deze plaats ligt op ongeveer een half uur rijden uiteraard in Zuidelijke richting. Het beschikt over schitterende zandstranden en een gezellige boulevard met eetgelegenheden, kinderanimatie etc. De camping zelf is zeker een aanrader voor gezinnen met een caravan of huurders van een chalet. Wij huurden een grand comfort plaats. De sanitaire voorziening is opgebouwd uit vier delen voor vier aangrenzende staplaatsen en beschikt elk over een eigen douche, toilet en wastafel. Het sanitair was schoon en vrij nieuw. De overwegend Franse bezoekers zijn vooral rustig. Het zwembad is perfect verzorgt en er is continu toezicht. Elke avond is er wel iets te doen. Als je niet te dicht in de buurt van het zwembad ligt, heb je er niet veel overlast van. Je moet zelf wel Frans spreken want elk evenement wordt in het Frans gebracht. De bediening is vrij jong en probeert er met handen en voeten iets van te maken. Mensen met een tent kunnen deze camping beter meiden. Het is inderdaad correct dat de meesten direct naast de ingang 'gedumpt' worden op vrij kleine plaatsen met continu verkeer voor de deur. Overall zou ik er nog wel eens terug willen. De kinderen waren haast niet weg te slaan uit het zwembad.
Mening nr: 30423
Datum: 24-08-2006
Mevr. coby 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

VERSCHRIKKELIJK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nog nooit een camping meegemaakt met zoveel lawaai.!! Wij stonden "gezellig" in de berm vlak na de receptie. De A9 is er niets bij, zoveel verkeer. Onze kinderen konden niet spelen in de buurt van de tent omdat de plekken te klein zijn en het vele verkeer dat vlak langs de tent gaat. Aan de andere kant was er een afgrond van ongeveer 2,5 meter. Het zwembad was fantastisch, alleen erg jammer dat er ook kaartjes aan buitenstaanders werden verkocht. Wij hebben regelmatig verschillende groepen schoolklassen van 25 a 30 kinderen binnen zien komen, dit maakt dat het heel druk is. Elke avond vanaf 22.00 uur animatie, waardoor wij elkaar niet meer konden verstaan en verplicht mee moesten luisteren naar (niet echt leuke) shows en bands. We hebben regelmatig meegemaakt dat het tot 2.00 a 3.00 uur duurde voordat het stil werd. Dan werden wij weer gewekt om 6.00 uur omdat de glascontainers werden geleegd. Al met al hebben wij er wel iets van gemaakt, maar we zijn doodmoe thuisgekomen.
Mening nr: 30324
Datum: 23-08-2006
Mevr. Kapteyn 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Mooie luxe camping, geweldig zwembad. Ruime plaatsen. Wij hadden een plek 'grand comfort' met eigen sanitair. Een aanrader! Helaas sta je dan wel een eind van het zwembad, speeltuin etc. Alles is vooraan op de camping te vinden. Zeer weinig Nederlanders op de camping, voor de kinderen is dit jammer. Alle animatie/kidsclub is in het Frans, men spreekt nauwelijks Engels. Enige minpunt van de vakantie was de aankomst. We waren er al om 11 uur en de plek was vrij, maar ze laten je gewoon tot 14 uur wachten. Om 14 uur kun je dan aansluiten in de rij, terwijl je in de tussentijd al je tent of caravan had kunnen installeren en de receptie om 11 uur alle tijd heeft je te helpen. Niet echt een leuke binnenkomer en ook niet over nagedacht. Verder een prima camping.
Mening nr: 29028
Datum: 10-08-2006
Dhr. Paul R 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima , middelgrote camping met veel nationaliteiten vertegenwoordigd. Veel faciliteiten ook voor een gezin met tiener kinderen. Schitterend zwembad waar jong en oud zich prima kan amuseren. Veel schaduw op de mooie plaatsen. De plaatsen met eigen sanitairblok zijn ongekend goed (schoon en verzorgd). Wij kunnen niets negatief aanmerken...... anders dan dat het een redelijke prijzige camping is... Maar ja dan heb je ook wat...
Mening nr: 27372
Datum: 21-07-2006
Mevr. Fam. Vermeer 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Begin juli 2006 op deze camping een chalet gereserveerd via Sunelia. Ter plaatse bleek dit 1 van de oudere chalets te zijn. Oud, donker en vies. Verder stonden er wel op deze camping nieuwere chalets met licht interieur die er wel beter uit zagen. Al met al naar de receptie gegaan en gevraagd om deze chalet om te ruilen met een stacaravan. Dit kon echter gelukkig omdat we nog vroeg in het seizoen zaten. Alleen nadeel was dat deze stacaravan nog niet schoon was gemaakt dus dat moest eerst met de franse slag gedaan worden. Nadeel receptie, alleen maar fransstallig bijna geen engelse taal. Aminatie ook alleen fransstallig nadeel als je kinderen mee willen doen in de mini club. Zwembad heeft uiteindelijk alles wel weer een beetje goed gemaakt. Mooi zwembad, goede badmeesters, zeer alert en vriendelijk. Sanitair was prima alleen naar onze mening te weinig schoongemaakt. Verder wel een leuke vakantie gehad met 2 kinderen van 5 en 9 jaar!!!!!!!!
Mening nr: 22059
Datum: 15-08-2005
Mevr. Astrid 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Super toffe camping, met prachtige animatie heel mooi zwembad met ervaren redderes vooral franstaligen, vriendelijk ( en knap ) personeel.
Mening nr: 20597
Datum: 03-08-2005
Dhr. Dhr.Daarden 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Geweldige camping, met in tegenstellingen tot eerdere berichten ,genoeg Nederlanders. Wij zaten daar de laatste week van juli in onze eigen caravan, op een schaduwrijke plaats. Trouwens alle kampeerplaatsen zijn groot, schaduwrijk en netjes. Schitterend weer, fantastisch zwembad, vriendelijk personeel en redelijke prijzen. Voor gezinnen met kinderen ,een echte aanrader. Eventuele minpuntjes: 99% franstalig ( personeel,receptie ) beetje afgelegen t.o.v de echte badplaatsen ( 15 km Palavas, 35 km Grand Motte ). Oh ja, wat betreft die "rupsen" dat is echt te verwaarlozen.
Mening nr: 19772
Datum: 24-07-2005
Mevr. G Cornelussen 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Deze camping jaren geleden bezocht. Was toen uitstekend bevallen. Dit jaar op de heenweg mensen gesproken die er vandaan kwamen (juni). De camping schijnt veel last te hebben van de vervelende processierups. we zijn dus maar niet doorgereden en een andere camping in de omgeving gezocht.
Mening nr: 16058
Datum: 30-09-2004
Mevr. Carolien 

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

periode augustus-september. Wij hadden via eurosporvac een stacaravan geboekt. Bij aankomst de reserveringspapieren gegeven en binnen 10 minuten stonden we voor de caravan. Die zag er tip top uit. Het zwembad was ook fantastisch. Zeer groot en er waren veel kinderen die met elkaar speelden. In het 25 meter bad kon je heerlijk baantjes trekken. De mensen op de camping waren zeer vriendelijk en spraken wel degelijk Engels. Maar in Frankrijk praat men nu eenmaal Frans. De camping is zeer geschikt voor nederlanders die geen andere nederlanders willen tegenkomen. 99% franstalige mensen. Het animatieteam is tot 1 september aanwezig. Dit was ook altijd Franstalig. Al met al was dit voor ons de meest fantastische camping!!!!
Mening nr: 15177
Datum: 27-08-2004
Dhr. &Mvr Werner & Leen 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben deze camping via de internetsite van Sunelia proberen boeken maar een antwoord bleef uit. Rechtstreeks telefoneren gaf ons ook al geen garantie (de ene zei dat ze niks van onze reservatie terugvonden, de andere zei dat alles in orde was... kom maar af !). Dan maar op hoop van zege... er was nog plaats! Prima camping voor wie op doorreis is naar bv. Spanje. Op de camping kom je nauwelijks of geen niet-Franse-toeristen tegen. Prima wat ons betreft, want wij zijn nu eenmaal op vakantie! De campsite is proper (geen afval, rommel) maar geeft toch vaak een ietwat slordige indruk (onkruid, tennispleinen vol bladeren, niet strakke afsluitdraden, etc.) Het zwembad is gewoon super; lekker veel hoekjes en kantjes, glijbanen, wildwaterbaan, fonteinen. Tenminste niet zo'n eentonig rechthoekig overbevolkt kuipje zoals bij vele andere campings. Door de grootte van het geheel heb je hier ook nooit het gevoel van "te druk". Correct toezicht van de talrijke redders. Mooie minigolf. Wij kampeerden met de tent en hadden een lekker ruime plek met heel veel privacy vlak naast de tennispleinen. Vele andere plaatsen, met name diegene voor caravans, gaven ons wel vaak een gevoel van bekrompenheid en weinig privacy. Het sanitair is prima. Wel is alles voortdurend kleddernat (men reinigt 's morgens het geheel met een tuinslang), voor de douches geen probleem, lavabo's nu ja, maar de vloer in de toiletten wordt snel herschapen in een modderpoel. Het geeft echt geen leuk gevoel met je voeten in wie weet wat voor nattigheid te staan. Het personeel is enkel Franstalig, jeugdig, traag, amateuristisch, maar altijd vriendelijk. Elke avond leuke (wel luidruchtige & Franstalige) animatie (tot ongeveer 00u). 10km van de zee. Leuke vakantie gehad met de kindjes !!!
Mening nr: 14928
Datum: 24-08-2004
Dhr. ruudjonker 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Camping wordt bevolkt door voornamelijk Fransen(99%), dit werd door onze kinderen van 10 en 12 als een minpunt gezien. Er wordt ook weinig moeite gedaan om Engels, laat staan Nederlands te spreken. Wel mooie staanplaatsen met grand comfort,de overige zijn zeer klein en op niet al te goede locatie gelegen (niet aan te raden). Zwembaden zijn goed en schoon. Er wordt ook elke dag veel georganiseerd zowel sportief als animatie. Kortom vind je het niet erg om tussen alleen maar Fransen te staan en spreek je Frans, dan is dit een prima camping waarbij de staanplaats met grand comfort wel aan te raden is.
Mening nr: 11453
Datum: 01-07-2004
Dhr. D. Wolthuis 
april - juni 2004
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wat een teleurstelling deze camping.... Wij kwamen hier aan op 28 mei van dit jaar, op weg naar Spanje. Als de camping net zo leuk zou zijn als de folder ons beloofde wilden we hier wel een weekje blijven. Maar het was een drama. Ik zal een lang verhaal kort houden: aleen maar plekken met eigen sanitair waren beschikbaar. Niet verkeerd, denkt u. Mooi niet, een goor, lelijk schijthuis op je plek, waarvan de stront van je voorganger nog aan de pot zit, ranzige douche gordijnen etc. Er werd volop verbouwd, en het bouwverkeer reed met grote vaart langs de plek. Zwembad nog niet open etc. Nu denkt u, het is voorseizoen. Dat klopt, maar het is een camping-cheque camping. En hier mag je juist in het voorseizoen wat verwachten. Maar helaas, volgende ochtend snel verder gegaan naar Spanje. Wel aardige mensen aan de receptie.
Mening nr: 5813
Datum: 03-08-2003
Mevr. m.spinder 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Deze camping is op fransen ingesteld er is maar 1 persoon die engels spreekt de rest is frans. Het zwembad is super de plaatsen wat minder wij hadden om twee plaatsen gevraagd maar uiteindelijk met 2 caravans op 1 plaats gestaan want onze caravan kon niet op de andere plaats staan. Het personeel is wel behulpzaam als je wat vraagt. Wij stonden alleen bij de ingang en vuilnisman kwam al om kwart over zeven langs en die lette niet op de bubbels in de straat we lagen te schuddden in onze caravan. Sanitair kan alleen wat schoner.
Mening nr: 2741
Datum: 27-12-2002
Dhr. Gerard 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

We zijn juli 2002 op deze camping geweest. Op zich is het ons wel goed bevallen. We hadden een plaats van 90 m2 die groot genoeg was voor onze auto+vouwwagen. Het was een plek zonder privé sanitair. Zoals al eerder geschetst is het een camping die is ingesteld op Franstaligen. 90% van de campinggasten is dan ook franstalig (Walen en Fransen). Er is een bijzonder fanatiek animatieteam aanwezig, zowel voor kinderen als volwassenen wordt van alles georganiseerd. Het personeel (incl leden van het animatieteam) was bijzonder hulpvaardig. Onze dochter van bijna zes is een aantal keren bij de (natuurlijk Franstalige) miniclub geweest. Die volwassenanimatie hoeft voor ons niet zo. Het sanitair werd enkele keren per dag schoongemaakt maar was niet perfect. Wat we misten was een winkel op de camping voor o.a. het kopen van (kinder)ijsjes. Er zijn trouwens wel meerdere supermarkten in de buurt. Ook het feit dat we koelelementen niet konden laten invriezen ervaarden wij als een nadeel. De camping heeft werkelijk waar een superzwembad!!!!

Campingtips in de buurt