Sluiten

Camping Le Barralet in Collias

Camping Le Barralet

Camping Le Barralet is een klein paradijs. Op deze camping in Frankrijk kunt u zich aan de rivier heerlijk ontspannen.

Camping Le Barralet ligt op een steenworp van Pont du Gard en Gorges du Gardon. De rust, de gezellige sfeer, de familievriendelijke voorzieningen en de centrale ligging maken van camping Le Barralet een favoriete plek voor een onvergetelijke familievakantie.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping Le Barralet

Camping Le Barralet
Laatste mening

Algemene beoordeling

Mooie omgeving voor enkele dagen

Golfcar rijdt hard over het terrein

Deze camping uitgekozen om de ligging bij de Gorges du Gardon. Eerste indruk was wat massaal en bedrijfsmatig: golfcar, veel verhuur vooraan de camping, wel vriendelijk. De kampeerplekken waren prima. Op sommige plekken staat een houten of metalen frame waar je evt zelf een afdakje van kunt maken. Op onze plek hadden we dit niet. In drie dagen de Gorges verkend via een wandeling, een via ferrata en per kano. Geen gebruik gemaakt van het zwembad. Eenmaal bij het restaurantje gegeten, was goed, niet bijzonder
Fam. PetraHM - Midden Nederland  20-06-2017
Plaats mening
Mening nr: 66472
Datum: 20-06-2017
Fam. PetraHM - Midden Nederland 
april - juni 2017
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 7| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Mooie omgeving voor enkele dagen

Golfcar rijdt hard over het terrein

Deze camping uitgekozen om de ligging bij de Gorges du Gardon. Eerste indruk was wat massaal en bedrijfsmatig: golfcar, veel verhuur vooraan de camping, wel vriendelijk. De kampeerplekken waren prima. Op sommige plekken staat een houten of metalen frame waar je evt zelf een afdakje van kunt maken. Op onze plek hadden we dit niet. In drie dagen de Gorges verkend via een wandeling, een via ferrata en per kano. Geen gebruik gemaakt van het zwembad. Eenmaal bij het restaurantje gegeten, was goed, niet bijzonder
Mening nr: 57013
Datum: 31-07-2012
Mevr. Sandra 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Bij aankomst schrokken we van onze gereserveerde plaats, daar stond een verroest ijzeren afdakje! Wij met grote caravan en voortent konden daar niet staan, Receptie deed wel haar best, maar had het van tevoren moeten zeggen toen wij reserveerden. Wel andere plek gekregen, maar was vrij krap. Het sanitair stinkt en schoonmaken doen ze alleen met water sproeien, daarbij vergeten ze de muren en sop kennen ze al helemaal niet. Saaie camping voor ons, wij komen nooit meer terug!!! Wij kamperen al heel wat jaren, maar dit hadden wij nog nooit meegemaakt. Kampeerders opgelet met caravan!
Mening nr: 53482
Datum: 17-07-2011
Fam. Jelle en Gerie Hitzert 

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ruim 2,5 week, vanaf 26 juni, met veel plezier op deze camping verbleven. Bij aankomst konden we zelf een aantal plekken aangeven waarna aangeven werd of deze beschikbaar waren. Prachtig gelegen op een rots boven de Gardon. Collias, met bakker, restaurants, winkeltjes op loopafstand (via een korte afdaling). Mooie plekken waarvan sommige een rieten afdakje hadden tegen de zon (was wel nodig). Mooi zwembad, met ook de laatste, drukkere, week voldoende ligbedden. Toezicht was, hoewel niet zichtbaar, voldoende! Mooie mix van nationaliteiten. Activiteiten op het terras, waar wij vlak bij stonden met onze tent, niet hinderlijk en nooit na half twaalf afgelopen. Kortom een plek om terug te komen!
Mening nr: 53465
Datum: 17-07-2011
Fam. visser 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De camping viel ons erg tegen. Het is een eind afdalen naar de rivier (niets voor kleine kinderen alleen). Dat kan langs 2 wegen. Via de ene afdaling kom je bij rotsen en moet je een heel eind lopen om het water in te kunnen. Via de andere kant kom je wel makkelijk het water maar echt lekker liggen op de rotsen is het niet (beetje viezig). Bovendien.. het water daar is ijskoud! Veel kouder dan andere rivieren waar we de afgelopen week hebben gezwommen. Verder is het heel druk met schreeuwerige jongeren met muziek omdat dit de plek is waar je via de openbare weg in het water kunt komen. Verder hadden wij 's nachts een paar keer last van muziek (tot diep in de nacht) en onze buren hielden ook na 11 uur 's avonds niet op met hardop praten. Het zwembad was erg vol, het terras en restaurant ongezellig en er was harde muziek. wij zaten in stacaravan die klein was, maar verder wel ok. Het animatieprogramma stelde niet veel voor (fitness, jeu de boule).
Mening nr: 52343
Datum: 28-10-2010
Fam. van vegten 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben erg genoten. Mooie omgeving, Prima plek om uitstapjes te maken. Nimes, Uzes, Avignon. Ook een dagje strand is goed te doen, zonder dat je aan de drukke kust zit. Wij hadden een stacaravan gehuurd. Deze was wat ouder maar wel schoon en niets stuk. Zwembad prima en genoeg ligbedden en een geweldig uitzicht. In Juni 2010 is deze camping van eigenaren verwisseld. Stel met jonge kinderen. Die flink hun best deden om het iedereen naar de zin te maken. Ook ons dus. animatie: kinderclub en 1 keer per week disco met dj-lolo. Deze is overgens om 24:00u afgelopen.
Mening nr: 46351
Datum: 10-08-2009
Dhr. Peter 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Net terug van een heerlijke vakantie. Wat is dit een lekkere camping. Mooie plaats (met bamboe afdakje), goed zwembad en een mooie omgeving voor uitstapjes naar Avignon, Nimes en Uzes. Een keer per week disco avond met DJ Lollo was net genoeg animatie, voor de rest een rustige camping Veel Fransen en Belgen en niet te veel Nederlanders. Vriendelijke beheerders, geen kampwinkel maar elke dag vers brood bij de bar. Sanitair was schoon maar af en toe 's avonds koud water bij de afwas en douche. Een aanrader maar allemaal wegblijven hoor, dan heb ik volgende jaar weer een plek !
Mening nr: 34520
Datum: 29-07-2007
Fam. Elenbaas 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Toen wij (gezin met 3 jongens, van 2,4 en 5 jaar) hier kwamen, hadden we al 2 campings bekeken, allebei vol (we wilden graag nog 14 dagen staan). Op deze camping konden we een plaats voor 10 dagen krijgen (hadden evt. kunnen verhuizen naar een andere plek later). We mochten kiezen uit 3 plekken. Alhoewel we twijfels hadden op de eerste dag over de camping en de plaats, hebben we het hier uiteindelijk heerlijk gehad. De plaats (tegenover de bar/zwembad/restaurant) lag wat in de drukte maar dat wende snel. We hadden deze plaats gekozen vanwege de schaduw van een grote boom. Veel plaatsen op de camping hebben idd (zie eerdere mening van iemand) een soort van vierkant dakje van rieten schotten ivm schaduw. Het sanitair vond ik prima. Idd soms zijn sommige douches koud, en soms waren ze te heet maar wij hadden snel uitgevogeld welke je wanneer moest hebben (afhankelijk van tijdstip). Het eten in het restaurant was prima, dat hebben wij 1 avond gedaan. Het uitzicht vanaf de camping is mooi, de afstand tot de rivier vonden wij geen enkel probleem, de kleinste ging bij papa op de schouders en de oudste twee vonden het juist heel leuk om over de rotsen te klimmen en klauteren tot beneden. De rivier is breed, heeft prima plekken om aan te spelen, en er komen veel kajakkers langs, dus genoeg te zien. Je hebt de keuze uit rotsstrand of kiezelstrand. Brood is elke dag op de camping verkrijgbaar. In de anwb-gids staat iets over animatie voor de kinderen, maar dat heb ik niet gezien en bij navraag bleek het er niet te zijn voor de leeftijden van onze kinderen. Er vertrekken wel elke dag groepen kinderen om te fietsen en om te klimmen maar die waren al ouder. Er waren meer nederlandse kinderen, wij hebben veel opgetrokken met een nederlands gezin naast ons met twee kinderen. Daarnaast ook 'voldoende' andere nationaliteiten. Supermarkt is op ong. 8 km. afstand maar makkelijk bereikbaar.
Mening nr: 31719
Datum: 31-10-2006
Mevr. Wossmann 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn dit jaar voor de vijfde keer naar deze camping gegaan. We gaan altijd voor 5 weken. Wel lang, maar het is een heel leuke camping en omdat er heel veel families elk jaar opnieuw terugkomen, heeft iedereen vrienden, ook de kinderen. De beheerders zijn heel vriendelijk, en lekker eten in het restaurant. De toiletten kunnen wel vernieuwing gebuiken, de douches zijn recent vernieuwd. Goede sfeer en ook zeer leuk voor jongeren. Leuke activiteiten en zowiso veel dingen te zien in de omgeving.
Mening nr: 29465
Datum: 14-08-2006
Dhr. fam Boelens 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Gelukkig maar voor 1 overnachting deze camping geboekt. Bij aankomst bleek dat de informatie op internet niet echt overeenkomt met de werkelijkheid. De uitdrukking van onze 16-jarige dochter van wat is dit voor ...camping zegt al voldoende en wij konden ons hierbij volledig aansluiten. Klein vies zwembad, koude douches, vies oud sanitair (dames en heren niet gescheiden). Op de staanplaats konden we onze voortent niet eens opzetten, daar er een soort van overkapping was (voor schaduwplekje)die ongeveer 9 vierkante meter van je staanplaats in beslag nam. De camping ligt niet aan het riviertje zoals omschreven,maar 200 meter daarboven, er is weinig schaduw van bomen. Voor alle voorzieningen, muv brood, moet je naar het dorpje enkele km verderop. Kortom na 1 nacht vertrokken onze kinderen en wij opgelucht naar onze uiteindelijke bestemming.
Mening nr: 24116
Datum: 16-09-2005
Mevr. Caravanner 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Sluit me bij de mening van de familie Breed aan. Dit jaar hebben wij wederom een week op deze camping gestaan. Midden in het hoog seizoen op de bonnefooi konden we nog uit meerdere plaatsen kiezen. Een prima plek langs de rand van de camping met een uitzicht over het dal naar Uzes en nog mooier met iedere avond de ondergaande zon en de geel met rood gekleurde lucht. De gasten komen van diverse landen, wat voor de jongelui wel leuk is. De voetbaltafels zijn op deze camping het vaste punt waar de jongeren zich ontmoeten en de internationale contacten gemaakt worden. Zo staan de Hollanders met handen en voeten met Fransen te praten. De gesprekken worden in de avond voort gezet. Er wordt op toe gezien dat het op tijd stil is. Jammer alleen dat het achterhekje zo vroeg dicht gaat, voor kinderen die gaan vissen is dat vervelend. Het sanitair ziet er netjes verzorgd uit. Het aantal stacaravans is wel schikbarend gestegen, teveel naar mijn mening. Alhoewel wij er vanaf onze plaats geen enkele last van hadden.
Mening nr: 24092
Datum: 15-09-2005
Mevr. christien kramer 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

We schrokken ons kapot, afgelopen zomer toen we eens langsreden bij deze camping die we twee maal in het voorjaar bezocht hebben. Dat was een jaar of 3 tot 5 geleden. Onze herinnering van ruimte en rust werd compleet weggevaagd door wat we aantroffen. Druk, hutje, mudje en een enorme hoeveelheid lelijke huurcaravans, voor ons onherkenbaar. Met onze mond open een rondje over de camping gelopen en gauw weggegaan.
Mening nr: 24091
Datum: 15-09-2005
Dhr. Nol Breed 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Komen al 15 jaar op deze camping. Dat zegt feitelijk genoeg. Restaurant aanwezig met een uitermate vriendelijke bediening. So wie so zijn de beheerders heel vriendelijk. En heb je ze nodig, bijvoorbeeld bij ziekte, dan staan ze direct voor je klaar. Zwembad is 2 jaar geleden mooi gerenoveerd. Het sanitair is inmiddels aan renovatie toe (is voor een gedeelte al gebeurd). En zijn de toiletten soms wat minder schoon, dan ligt dit voor een belangrijk gedeelte bij de campingbezoeker zelf. Het nabij gelegen Uzes is elk jaar meerdere bezoekjes waard. Geldt overigens ook voor andere plaatsen (Nimes, Avignon etc.).
Mening nr: 18538
Datum: 25-05-2005
Dhr. r v d vorst 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Inderdaad mooi gelegen camping. Uniek uitzicht op een oud stadje met middeleeuwse brug over de Gardon, waar het fijn is om te zwemmen. Van alles mogelijk in de omgeving en altijd mooi weer.
Mening nr: 18529
Datum: 24-05-2005
Mevr. Caravanner 
®  
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke gemoedelijke camping, genoeg sanitair en een gezellige bar/restaurant gedeelte waar de kinderen spelletjes kunnen doen. Brood kan hier besteld worden voor de volgende dag. Klein zwembadje, maar leuk voor kinderen die kunnen zwemmen om af te koelen. Op de camping zijn op veel plekken takken/riet dakjes aangebracht om verkoeling tegen de zon te hebben op je plek. De plekken zijn over het algemeen ruim. Helaas waren enkele stroom palen defect op het moment dat wij er waren, zodat we voor onze plaats van ver stroom behoorde te halen. (80 mtr) De camping ligt hoog boven de rivier zodat het lopend wel een lange tippel naar de rivier is, echter schitterend uitzicht vanaf veel plaatsen over de omgeving. Jan
Mening nr: 15612
Datum: 05-09-2004
Dhr. E.C.C. van der Vegt 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn er dit jaar voor het eerst geweest. Mooie camping voorzien van "afdakjes" van bamboe waar je je onder kan verschuilen in de warme zon. Vriendelijke bediening en restaurant met kleine maar goede keuken. Zwembad met uitzicht op rivier en bergen om je heen. Speciaal kinderbadje, ligstoelen aanwezig. het leek wel een subtropische bestemming met de palmbomen waaiend in de wind. Plaatsen zijn ruim. Omgeving is fraai om er uit te trekken; pont -du gard , Uzes (stadje) en diverse andere mogelijkheden. We komen er zeker weer terug. ! een aanrader.
Mening nr: 10938
Datum: 05-06-2004
Mevr. lj 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We gaan er nu naartoe voor de 7e keer... Echt een terugkom-camping en altijd gezellig.
Mening nr: 10160
Datum: 25-03-2004
Dhr. jan 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zijn 3 keer geweest, prachtige omgeving, leuk zwembad...........kortom wij gaan beslist weer.