Sluiten

Clicochic Camping Source du Jabron in Dieulefit

Clicochic Camping Source du Jabron

Ontdek de streek rondom Camping Source Du Jabron bekend om zijn aardewerk en keramiek en gereputeerd vanwege zijn mediterrane klimaat. Breng de vakantie door in een natuurlijke en groene omgeving omringd door lavendelvelden en bergen.

Deze gezellige gezinscamping (6 ha) beschikt over rustige en schaduwrijke staanplaatsen, chalets, stacaravans en bungalowtenten met muren van hout.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Clicochic Camping Source du Jabron ★★★★
  • 200, chemin de Brachet Vente et Vernets
   26220 - Dieulefit
   Frankrijk
   Departement: Drôme

   Tel: +33 475906130 / +33 492283848
  • Aantal plaatsen: 108  / Hoogte: 490 m
   Afstand vanaf Utrecht:1063 km,
   waarvan 1008 km snelweg.
   GPS coördinaten: 44.55192 / 5.08766
   (44° 33' 6.9'' N    5° 5' 15.6'' O)

  Faciliteiten:

  • Wifi beschikbaar
  • Waterglijbaan
  • Rivier
  • Verwarmd zwembad
  • Wasmachine beschikbaar
  • Huisdieren toegestaan
   True
  • Verhuur van accommodatie
  • Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan
  • Gehele jaar open
  • BBQ toegestaan
 • Reserveren en Verhuur

  • Deze camping is aangesloten bij:
   klik op logo voor info
  • kids-camping.nl
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Clicochic Camping Source du Jabron

Clicochic Camping Source du Jabron
Laatste mening

Algemene beoordeling

Goede uitvalsbasis

Snel schaduw op de plaatsen omwille van ligging in smalle valleiZwembad ijskoud!

Helaas 2 weken in juli slecht weer gehad, 13 graden. Mooie, ruime plaatsen aan riviertje/ beekje. Mooi zwembad, maar helaas niet verwarmd, dus bij mooier weer was het voor onze jongens nog niet te doen.
Fam. Svl - Brugge  22-12-2014
Plaats mening
Mening nr: 63139
Datum: 22-12-2014
Fam. Svl - Brugge 
®  
juli - augustus 2013
Gezin met tieners
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 7| Omgeving: 8|

Algemene beoordeling

Goede uitvalsbasis

Snel schaduw op de plaatsen omwille van ligging in smalle valleiZwembad ijskoud!

Helaas 2 weken in juli slecht weer gehad, 13 graden. Mooie, ruime plaatsen aan riviertje/ beekje. Mooi zwembad, maar helaas niet verwarmd, dus bij mooier weer was het voor onze jongens nog niet te doen.
Mening nr: 60640
Datum: 06-10-2013
Fam. teunisse 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke, nette terras-camping aan de bron van de "Jabron". NL-kinderanimatie in hoogseizoen. 3 zwembaden, één glijbaan. Sommige tegels lagen wel los, maar de huidige eigenaar is volop bezig met verbeteringen. Oudere recensies vind ik daarom nvt. Wij hebben heerlijk gekampeerd met onze kids van 9 en 11. Mooie schaduwrijke plekken aanwezig. In het dorpje Dieulefit middelgrote Super-U aanwezig. Op camping daags van te voren, brood en nl-kranten te bestellen. Over 3 à 4 jaar willen we weer terug hiernaartoe... Dat zegt genoeg.
Mening nr: 51834
Datum: 03-09-2010
Fam. ivens 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De camping kan echt wel wat extra onderhoud gebruiken. Het onkruid stond meer dan knie-hoog! Dit tot zelfs vlak naast onze mobilhome. De mobilhome zelf was bij aankomst zeer netjes en er stond wijn, kaas en lavendel klaar. Maar nu bleken wij nog een extra bewoner(s) in onze accomodatie te hebben...s'Nachts trippelde het, soms alleen soms met soortgenoten onder de dakpannen van de mobilhome. Je hoorde ze knagen aan het plafont. Het daalde naar beneden in de kast waar het poetsgerei stond. Gevolg was dat het daar vol keutels lag. Patrick is wel blokjes vergif komen leggen maar die beesten (het leek op een rat) trokken zich daar niks van aan. Ze knabbelden het op en bleven rustig verder doen. Drie weken aan een stuk zijn we s'nachts gewekt door die beesten. De speeltuin is wel heel triest. Onze kinderen gingen op avontuur tussen de bomen achter het klimpark. Het zwembad is klein en de glijbaan glijd niet zoals het hoort. Wanneer je het niet ziet zitten om van je zwembroek een string te maken kan je je de moeite besparen.Ook geen bewaking of redder aanwezig. De bazin probeerde ons ook de rekening aan te smeren van een pan die de vorige huurder had stuk gemaakt. Gelukkig kon ik haar wel deftig van repliek dienen (in het Frans want ze verstaat geen Nederlands); Wanneer je de Fanse taal niet machtig bent heb je bij haar dus wel een probleem! Al met al ,ze zien ons daar nooit meer terug!
Mening nr: 51343
Datum: 21-08-2010
Dhr. J?rg 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

In diverse meningen, zowel hier als op Zoover en ANWB is regelmatig gemeld dat er elk jaar veel jongeren (13 t/m 17 jaar) op deze camping verblijven. Dit was voor ons de belangrijkste reden om hier juli/augustus 2 weken naartoe te gaan. Hierin zijn we niet teleurgesteld, onze kinderen en wij hebben een topvakantie gehad. Hoewel mijn dochter erg uitkeek naar week 3 van onze vakantie, samen met vrienden elders in Frankrijk, wilde ze niet weg van La source. De camping is eenvoudig en rommelig, zoals Franse campings 20 jaar geleden allemaal waren. Er zijn weinig (onzinnige) regels en de jongeren krijgen er de ruimte. Bruno en Patrick gaan daar goed mee om, wij hebben niets gemerkt van enige onenigheid. De jeugd liet zich goed aansturen. Om 23.00 was het doodstil, dan zaten ze in een olijfboomgaard tegenover de camping. Ruime plaatsen, veel schaduw als je dat wilt. Het kampeergedeelte is mooi en groen, het verhuurgedeelte met stacaravans vind ik persoonlijk erg onpersoonlijk. Elektra is prima. Het sanitair is ook typisch Frans en er is (nog) niet genoeg van. Wij storen ons daar niet zo aan. Als er nog een snor van iemand in de douche ligt, dan schuiven we die aan de kant. Het zwembad is wat petit en ook hier het fenomeen handdoekjes op ligbedden en dan gaan lunchen, de Nederlandse variant van het Duitse kuilen graven. In het restaurant hebben we niet gegeten, voldoende mogelijkheden in Dieulefit of Bourdeaux. Broodservice, krantje als je wilt, gratis onbeperkt WiFi, bij ons zelfs tot in de tent. Mengelmoesje aan bezoekers: Nederlanders, Belgen, Engelsen, Fransen en hier en daar een Duitser. Omgeving is mooi, genoeg te doen voor een week of 2. Reistijd in de omgeving = ongeveer 50km/h, alle wegen gaan over de bergen. Tips: - neem een zaklamp mee, het is 's nachts pikkedonker op de camping. - stel navigatie in op Dieulefit en neem dan de weg naar Bourdeaux. Camping na ongeveer 5 km. Anders leidt TomTom je met een omweg over de berg. Een camping met de Franse slag. Tsjongejonge, zou Patrick zeggen. Maar voor ons een verademing na een aantal jaren overgestructureerde vakantie-eenheidsworst. Mooie tijd gehad.
Mening nr: 51167
Datum: 17-08-2010
Dhr. E. van der Meer 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Ook wij hadden op grond van de omschrijving in het boekje RUSTIEK KAMPEREN wat "rustiekers" verwacht. Dat is deze camping niet (meer). Het is voor mij moeilijk voorstelbaar dat de camping dat ooit wel is geweest. Het was allemaal maar matig. Het onderhoud van de camping heeft geen directe aandacht van de eigenaar. Trappen naar de toiletten waarvan de treden verrot waren of ontbraken maakten van het toiletbezoek (m.n. 's nachts) een avontuur. Verder dronken wij water uit een tappunt, waarvan achteraf bleek dat het bordje "geen drinkwater" juist op dit punt ontbrak, alle andere punten hadden dat wel. Na een dag of 4 was de lol er wel af. Al met al geen spektakel en een camping die op zijn retour is. Jammer.
Mening nr: 48867
Datum: 24-02-2010
Fam. Visser 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

We zijn hier weer eens terug gekeerd omdat onze eerdere ervaringen erg positief waren. Inderdaad was het sanitair niet top maar wel schoon. Op het moment van onze aanwezigheid (eind augustus) werd er al begonnen met het renoveren van het oudste sanitaire blok waarbij ook gekeken wordt naar milieuaspecten(zonnepanelen, speciale kranen etc.). Wij hebben gemerkt dat kampeerders steeds veeleisender worden en vergeten van de vakantie te genieten bij vriendelijke mensen zoals Bruno en Patrick die alles doen om het men zo aangenaam mogelijk te maken. Het zwembad lag er goed bij. Tijdens een gesprekje met Bruno legde hij uit dat met het warme weer en de vele mensen met shorts (!) aan, kinderen die het wel eens niet op kunnen houden etc.,het water zeer snel troebel kan worden terwijl de kwaliteit zelf wel goed is (wordt regelmatig van overheidswege gecontroleerd). En de minder goede waterdruk in het sanitair komt door het warme weer (waarvoor men uiteindelijk toch komt!). Ook dit is een groot probleem voor alle campings. Zeker als er mensen zijn (zoals wij zelf hebben gemerkt) die zeer lang onder de douche blijven staan. Al met al een heerlijke camping met goede service. Wij komen hier zeker weer terug!
Mening nr: 48555
Datum: 11-12-2009
Fam. Boven 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Gezellige camping waar service hoog in het vaandel staat. Bruno en Patrick doen hun best om het zo gezellig mogelijk te maken en staan bij wijze van spreke (bijna) dag en nacht klaar.De camping plaatsen verschillen, van klein tot groot. Onze plaats was erg ruim (caravan+voortent+luifel+auto+bijzettent en nog ruimte over, op andere plaatsen is het passen en meten met een caravan+auto+voortent) Schaduwrijk tot vol in de zon. Een aantal plaatsen (stuk of 10) zijn redelijk geaccidenteerd, dus wil je een "speciaal" plekje, vraag bij de reservering daar dan even om. Leuke gezellige camping waar de kinderen snel contact met elkaar maken. Animatie, hebben we geen gebruik van de gemaakt (2 volwassen, 3 kinderen, 10, 9 en 7), zwembad met glijbaan is ook goed, 's middags kan het wel eens "gezellig" druk zijn. Jammer is alleen dat de camping tussen de bergen ligt en de zon rond 7 uur achter de bergen verwdijnt maar dat drukt de pret niet. Het campingwinkeltje heeft geen groot assortiment. In Dieulefit wel de superU met super prijzen, iets verder ligt Nyons met grotere en meer supermarkten (ook Aldi en Lidl, leuker is LeClerc etc) Omgeving leent zich voor uitstapjes, Mont Ventoux, Nyons, Montelimar, Crest, Col de La Chaudiere... Kortom een camping om terug te komen. E?n klein minpuntje gedurende de vakantie stond er bijna dagelijks een harde wnd (mistral?) maar daar kan de camping uiteraard niks aan doen!
Mening nr: 48338
Datum: 19-10-2009
Dhr. verborg 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Wij zijn 19 dagen op deze camping geweest en heerlijk genoten van de rust, alleen het verkeer op de camping mag wel wat zachter rijden, wist niet dat stapvoets zo hard was. Van wind trouwens weinig last gehad, daar was het te warm voor, eindelijk eens een warme vacantie gehad. Mooie omgeving, dorpje op korte afstand. Sanitair kan volgens mij veel beter, er waren soms maar twee of één toillet beschikbaar van de vier (kapot), nieuw sanitair geen overbodige luxe. Maar we zijn uiteindelijk toch uitgerust naar huis gegaan.
Mening nr: 47400
Datum: 24-08-2009
Mevr. van de Velde 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Verblijf 16 t/m 20 aug 2009. Positief grote schaduwrijke campeerplaats, leuke waterglijbaan. Negatief zwembad niet schoon, troebel en te weinig water, sanitair oud (lees vervallen) en SLECHT schoongemaakt. Niet voor herhaling vatbaar.
Mening nr: 46193
Datum: 08-08-2009
Fam. Hanning 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Animatie in het Frans?, natuurlijk, je bent in Frankrijk, wat een gezeur! Prima camping. Fijne mensen die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Natuurlijk zijn er wat verbeterpuntjes; het genoemde sanitair, zwembad is niet echt geschikt voor kinderen onder de vijf jaar (te diep). Desondanks veel gezeligheid zonder teveel opsmuk, lekker kleinschalig en het weer is er heerlijk. Alhoewel ik persoonlijk na 14 dagen wel genoeg kreeg van de harde wind (Mistral?) die veel, hard en langdurig door het dal denderde (wanneer het eens windstil was merkte je wat een kabaal dat gaf). Kortom; een fijne camping, mooie omgeving, lekkere temperaturen en een goede prijs. En voor alle azijnpissers: als je een topcamping wilt met perfecte voorzieningen (wasbakken nat, pffff) en dusdanige animatie dat je geen "last"van je eigen kinderen hebt, betaal dan ook de hoofdprijs!
Mening nr: 45902
Datum: 04-08-2009
Dhr. gep 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug van deze sterren camping, 3 verdient hij er niet. Vooral het sanitair laat veel te wensen over, de wastafels zijn vaak nat, en het water vaak koud, de plaatsen zullen best wel ruim zijn alleen de bomen mogen wel een gesnoeid worden anders komt je nooit aan genoeg ruimte om de caravan te plaatsen. Gelukkig dat de jeugd zich met elkaar vermaakt, want de animatie stelt niet veel voor, en is in het frans. Wij zijn afgegaan op de reactie's die op deze site staan, helaas hebben wij niet gevonden wat beschreven staat..............
Mening nr: 43395
Datum: 26-10-2008
Dhr. Wim 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Zeer vriendelijk personeel. Mooie en ruime plaatsen. Ook iets te doen voor de oudere jeugd (12 - 17 jaar). Echte aanrader! Wat handig is is dat een van de beheerders Nederlands spreekt.
Mening nr: 43379
Datum: 25-10-2008
Fam. poiré 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

1 Week geweest in mobilhome, alles ok voor ons. Vakantie maak je zelf.
Mening nr: 43209
Datum: 29-09-2008
Fam. Thyssen 
september - oktober 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer rustige camping.We verbleven daar van eind augustus tot 10 september 2008. Goede service(winkeltje,broodvoorziening elke morgen,dagblad op verzoek...), bereidwillige mensen, vriendelijk en de mogelijkheid om op een goedkope manier 's avonds iets deftigs te eten. Ruime plaatsen in een aangename sfeer. Een camping om terug te komen. Het sanitair was wat verouderd maar proper genoeg en ...steeds lekker warm water om te douchen. We komen nog terug.
Mening nr: 42854
Datum: 05-09-2008
Dhr. André 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Met verbazing en een mengeling van ongeloof en onbegrip ontdekten we in de laatste druk van het boek “Rustiek kamperen in Oost-Frankrijk” dat camping ‘La Source du Jabron’ bij Dieulefit - Drôme Provençale uit de gids is verwijderd. Wij als natuurliefhebbers in hart en nieren (wandelaars en rustzoekers), betreuren dit feit. Ik heb de criteria in het voorwoord er op nagelezen maar kon geen gegronde reden vinden waarom deze camping is geschrapt. De door Bert Loorbach gehanteerde criteria hebben wij op deze camping stuk voor stuk als bijzonder aangenaam ervaren. a) Met 101 staanplaatsen voldoet de camping aan de richtlijn van100 staanplaatsen. b) De camping kent een aangename rustige sfeer, zonder duf te zijn. Er zijn voldoende voorzieningen voor de kinderen, met name natuurlijk het zwembad. Ten tijde dat wij er waren, begin augustus, waren er kinderen. Dat merkte je 's morgens bij het afhalen van je verse broodjes.... c) De staruimte van de plaatsen zijn royaal. Men kan daardoor op zijn 'stekkie' kiezen om in de zon te zitten of in de schaduw. d) Men heeft bij de inrichting van de camping er alles aan gedaan om het natuurlijke kader te bewaren. De begrenzing van de camping is puur op natuurlijke wijze grillig gevormd: het ligt aan een landelijk zijweggetje van de D538 en grenst aan de rivier de Jabron. e) De camping ligt in een bijzonder fraaie -, landelijke en rustige omgeving. Een verademing! Je hoort en ziet er de hele dag door tal van vogels, eekhoorns, e.a. Er is niet of nauwelijks sprake van verkeersgeluiden. De omgeving en het uitzicht zijn een lust voor de hobby-fotograaf en natuurwandelaar. De nachtelijke hemel is adembenemend mooi zonder verstoring door strooilicht. f) Wij zagen dat het sanitair meerdere keren per dag werd schoongemaakt. En ja, soms was er bij de afwasbak een miezerig straaltje water. Dat heeft niets met de camping opzich te maken. Dat is overmacht: een kwestie van druk op de waterleiding en dat heb je niet zelf in de hand. Een briefje met een verklaring waardoor er niet meer water uit de kraan stroomt zou begrip hebben opgeleverd i.p.v. gemopper door enkele gasten. g) De leiding voldoet meer dan aan de door Loorbach omschreven term “aangenaam”. De heer Van Nierop alsook het overige personeel zijn bijzonder gastvrij, vriendelijk en uitermate behulpzaam. Voorbeelden: * De reservering van onze volgende camping (in Saint-Laurent-du-Verdon) werd door de heer Nierop voor ons geregeld. * Na een ongeluk in de rivier raakten mijn digitale spiegelreflexcamera en gsm in ongebruik. De heer Van Nierop heeft ons enorm geholpen als tolk bij de Gendarmerie. Toen bleek dat de politie niets voor ons kon betekenen omdat het hier een civiele zaak betrof, heeft de heer Van Nierop een verklaring voor onze reisverzekering opgesteld. Betrokkenheid, een luisterend oor, investering in het welbevinden van de gasten en service in déze mate hebben wij nooit eerder ervaren! Zeer waardevol en meer dan gewoon "aangenaam". Toen ik de heer Van Nierop vroeg naar de reden van het verwijderen uit de gids begreep ik dat de mobilehomes de boosdoeners zijn geweest. Wij hebben gedurende ons verblijf (8 nachten) van deze stacaravans met eigen gas, water, licht en aansluiting op het riool, niets gemerkt! Sterker: wij hadden niet eens in de gaten dat dit gedeelte een onderdeel vormde van onze camping La Source du Jabron! De begroeiïng tussen het gedeelte mobilehomes en de eigenlijke camping is kennelijk dermate afdoende dat er van (geluids-)overlast absoluut geen sprake is. Concluderend kan ik alleen maar zeggen dat wij de door Loorbach gehanteerde criteria meer dan positief beoordelen t.a.v. camping “La Source du Jabron". Voor natuurgenieters en rustzoekers is deze camping een absolute aanrader welke verdient weer in de gids 'Rustiek kamperen' te worden opgenomen.
Mening nr: 42694
Datum: 31-08-2008
Mevr. eline 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Gister teruggekomen van de camping (twee en halve week geweest), samen met mijn vriendin (15 jaar) en ouders hebben we een heerlijke vakantie gehad. De eerste dag werden we meteen heel gastvrij ontvangen, we zaten in een mobilehome en binnen stond een flesje wijn, nougat en een picodon kaasje (uit de streek) en een bosje lavendel klaar. De eerste 2 dagen niet heel erg lekker weer gehad, maar daarna echt gewoon heerlijk, iedere dag wel tussen de 25-30graden. We zijn veel naar markten geweest, vooral die in nyon is echt een aanrader, hele leuke grote markt, maar je moet wel optijd weggaan anders is er geen parkeerplaats meer. In Dieulefit is woensdagavond avond markt, en op vrijdagochtend dezelfde markt alleen dan met groenten erbij. We zijn ook een dagje (een maandag) naar Montélimar geweest, maar we hadden er niet aan gedacht dat op maandag het grootste deel van de winkels in Frankrijk gesloten is. De camping ligt mooi gelegen tussen 2 met bomen begroeide bergen in. Jammer genoeg is de zon om 7 uur achter de berg verdwenen, maar als je nog wat langer van de zon wilt genieten kan je naar Dieulefit rijden, en daar nog even nagenieten. (leuke restaurantjes) Het paardrijden is op 5 minuutjes rijden afstand en is echt heel leuk, je maakt een tocht door de bergen en de paarden zijn echt heel braaf. Dus voor kleinere kinderen kan het ook makkelijk. Over het sanitair op de camping kan ik niet veel zeggen omdat wij in een mobilehome hebben gezeten maar we hebben wel een paar keer in het sanitair gebouwtje gedoucht (stond vlak bij) en dat was heerlijk. Mijn ouders hebben veel gewandeld (je kan wandeldtochten bij de receptie lenen), en wij hebben ook 1 keer meegewandeld. Dat was echt heel mooi in de bergen en zeker de moeite waard. Op woensdag en zondag was er op de camping avondzwemmen, dat was ook erg leuk, het water was dan warm en de zwembadlichten stonden aan. Op donderdagavond was de bar tot 12 uur open en was er een muziekavond en werden de tafels aan de kant geschoven. Dat was erg gezellig, maar je moet alleen geen echte disco ofzo ervan verwachten. Ook werd er volleybal en pingpong georganiseerd, dat was ook weer gewoon gezellig en kwamen ook wel gewoon de jongeren. Samen met 2 nederlandse meiden die we daar hadden ontmoet hebben we het klimparcour op de camping 2 uur gedaan, was erg leuk. Je kon ook echt rotsklimmen en ook van van die rotsen glijden (natuurlijk niet op de camping zelf, maar je ging wel daarvandaan weg), dit hebben wij niet gedaan, maar het kan wel. Ook kon je boogschieten, hebben wij ook niet gedaan dus daar kan ik niet echt iets over zeggen. Wij hebben het echt heel erg naar ons zin gehad op deze camping, en vonden het echt jammer om we er naar huis te moeten gaan. Waarschijnlijk gaan we ook volgend jaar weer naar deze camping toe, waarvan ik nu al weet dat het weer super gezellig wordt omdat een grootdeel van onze vriendenclub die we daar hebben gemaakt volgend jaar ook weer komen. xx eline ps. - goede wasmachine - veel sanitair gebouwen (dus wel genoeg) - best veel jongeren - genoeg ligstoelen in het zwembad, - probleem? Als je naar de receptie gaat, wordt je meteen geholpen - je kan brood en een krant bestellen voor de volgende dag, en dat kan je dan rond 8 uur ophalen in de bar. - je kan ook heerlijk 's avond in het restaurant eten.
Mening nr: 41721
Datum: 14-08-2008
Mevr. Monique Hemmelder 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij (2 volwassene en 3 kinderen 11, 8 en 4 jaar) zijn door autopech in luxemburg uiteindelijk op deze camping gekomen omdat we niet langer wilde rijden (Nice was de planning). Na vele campings te hebben bezocht en geen plek te hebben. Had deze camping wel plek. Hij had geen schaduw vertelde ze, dus een parasol in de supermark gekocht. Het was een zeer ruime plaats waar we stonden met een auto, caravan, voortent en een bijzettent en nog ruimt over. De wc gebouwen werden 2x per dag schoon gemaakt.Ik zag dat er tussen de mobile home's ook kleine wc gebouwtjes stonden niet echt logisch maar je ze stonden er wel.Zo waren er dus genoeg sanitaire gelegenheden voor de camping. Ik vond het pad naar een wc gebouw met de lossesteentje en grind soms een beetje eng je kan er lelijk vallen. Bij één wc gebouw was nauwlijks warm water met het douchen dus we gingen algauw naar de ander. Daar kwam zo'n beetje de hele camping douchen maar we hebben nooit lang hoeven waten voor een douch. Het zwembad is met name in de middag als iedereen een verfrissende duik komt nemen wat klein. Dit jaar is er een glijbaan bij gekomen. Dit is een enorm succes kinderen maken van hun zwembroek een string om lekker hard te gaan. Je kan heerlijk eten voor weinig bij het restaurant . Over de animatie weet ik niet veel, want daar maken wij niet veel gebruik van. Ze hadden een thema avond en het klonk allemaal heel gezellig. Dit is een camping die wij zeker nog eens willen bezoeken. Bruno, Patrick en de rest van het team deed enorm hun best om het zo leuk mogelijk te maken. Ze doen hun best om zich verstaanbaar te maken in het frans, engels en nederlands. Ze zijn belangstellend en dat mis ik bij veel campings tegewoordig. Patrick was erg leuk voor de kinderen met zijn grapje. De kinderen waren helemaal gek van hem. Een leuke rustige camping
Mening nr: 40834
Datum: 04-08-2008
Fam. Heeremans 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij kwamen op deze camping via het boekje "rustiek kamperen". Dat kan niet meer op deze camping. De camping is te groot en er zijn te veel mobilhomes. Het zwembad heeft wel een leuke glijbaan, maar als je rustiek wilt kamperen zit je daar natuurlijk niet op te wachten (onze achterbank trouwens wel). Het is een bingo/disco camping. Wel is het personeel heel aardig en behulpzaam. Het sanitair is verschrikkelijke. Niet echt vies, maar er komt gewoon geen water uit de douche en dat is toch lastig. Ik was blij dat we niet voor lange tijd hadden gereserveerd.
Mening nr: 39373
Datum: 30-06-2008
Fam. Arno 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Vond het allemaal een beetje net niet. Wij hadden deze camping uit een ANWB boekje met kleine campings. Dat is niet langer het geval aangezien de hele heuvel is volgebouwd met mobile homes. WC's waren vies (geen bril). Het waaide veel, hard en koud in dat dal. Hoezo microclimaat? De eigenaren vond ik functioneel vriendelijk. Regen is niet fijn op deze camping, de rivier in de tent kan ik bevestigen. Onze plek was nergens vlak. Zwembad is niet veilig voor kleine kinderen: het peuterbadje staat rechtstreeks in contact met het diepe bad.
Mening nr: 36980
Datum: 28-08-2007
Dhr. rutger 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Dit is de tweede keer dat ik op deze camping ben en het is me erg bevallen elke keer. het personeel is heel aardig en vriendelijk en ze spreken nederlands en andere talen. Even als reactie op het vorige commentaar: ik denk dat elke camping een stuk minder is als het regent en het is dus niet zo raar dat het dan minder leuk is. Daarnaast is het zwembad in zeer goede en schone staat en hoe druk het ook is er is altijd wel een ligbed vrij. Zelf ben ik geen kind meer en heb ook geen kinderen maar ik denk dat op elke FRANSE camping je erg blij mag zijn als er iemand nederlands spreekt ook hier geen uitzondering dus. En ook logisch dat een superleuk uitgebreid speelpark met touwen en op hoogte is nergens gratis. Er is daar zeer professioneel personeel die erg goed leuk en enthousiast hun werk doen. Mijn indruk van deze camping is zeer positief en netjes en goed onderhouden. Beter dan op menig franse camping dan waar ik geweest ben. Ofterwijl ik kan de camping aan iedereen aanraden en vind het negatieve commentaar niet correct... Rutger