Sluiten

Camping Le Florida in Elne

Camping Le Florida

Camping Le Florida ligt in Languedoc Roussillon, bij het plaatsje Elne en beschikt over een zwembad met glijbanen, in de zomermaanden zijn er diverse activiteiten zoals waterpolo, aquagym, boogschieten etc.

De camping is ideaal gelegen om de rijke historie die de regio rijk is te ontdekken er zijn o.a. forten, kastelen en wijnvelden.

Camping Le Florida ★★★★
Route Latour Bas Elne
66200 - Elne
Frankrijk
Departement: Pyrénées-Orientales
Tel: +33 468378088 / +33 468378076
Afstand vanaf Utrecht: 1335 km,
waarvan 1297 km snelweg.
GPS coördinaten: 42.60647 / 2.99000
(42° 36' 23.3'' N    2° 59' 24.0'' O)
Aantal plaatsen: 153  / Hoogte: 12 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterglijbaan Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Le Florida
Laatste mening

Algemene beoordeling

Mooie camping met mooie plaatsen. Mooi en ook leuk sanitair

Vriendelijk ontvangst. Door de vele regen die was gevallen mochten we op camper plaats staan. Dat was heerlijk. Mooie weg langs de kust naar Spanje. Zelfs een dag Barcelona vanuit de camping een optie. Strand is iets verder weg, dan het ACSI boekje veronderstelt. Badplaatsen in de buurt zijn ook leuk en wandelen langs de boulevard.
Mevr. Henny3 - Haarlemmermeer  30-12-2018
Plaats mening

Meningen over Camping Le Florida

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
8
8
Hoogste
8
8
Gemiddeld
8.0
8.0
* over de jaren 2017 en later.
Mening nr: 68638
Datum: 30-12-2018
Mevr. Henny3 - Haarlemmermeer 
®  
april - juni 2018
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Leiding van camping: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping met mooie plaatsen. Mooi en ook leuk sanitair

Vriendelijk ontvangst. Door de vele regen die was gevallen mochten we op camper plaats staan. Dat was heerlijk. Mooie weg langs de kust naar Spanje. Zelfs een dag Barcelona vanuit de camping een optie. Strand is iets verder weg, dan het ACSI boekje veronderstelt. Badplaatsen in de buurt zijn ook leuk en wandelen langs de boulevard.
Mening nr: 60736
Datum: 20-11-2013
Mevr. Stori 

Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Via de lijst van "Archies" hier terecht gekomen op terugweg van Spanje op 10 november. Opgelet: volgens deze lijst zou de camping het ganse jaar geopend zijn, maar aan de receptie stond een bordje dat ze sluiten vanaf 12/11 tot ergens in het voorjaar. Het sanitair: het blok waarnaar verwezen wordt in de vorige mening was gesloten. Maar er is wel een nieuw gebouw bijgekomen. En wel een heel bijzonder. Het is een namaak kasteel met van die kunstofrotsen aan de binnenkant. Het open vierkant in het midden is ingenomen door beelden van ridders in aanvalshouding. De eerste keer schrikt je je een hoedje. Het is allemaal splinternieuw en picobello,maar.. die kunstofrotsen zijn ook de vloer en achterwand van de douches en toiletten. Die zijn helemaal niet egaal, daardoor blijft er de ganse dag overal water in de oneffenheden staan na het poetsen. Het gebouw ruikt dus behoorlijk muf. Binnen enkele jaren ziet dit er ongetwijfeld niet meer uit. Waarschijnlijk een mooi idee op papier, maar in de praktijk? En een bewegingssenor aan de afwasbakken is helemaal niet handig, je hebt constant ??n hand nodig om ervoor te houden, anders loopt het water niet. Erg jammer want de douches met lavabo en regelbare kranen voor warm/koud water zijn super. Zonder dit had ik een negen gegeven. De plaatsen zijn groot en er zit vlakbij ook nog een Intermarch?, erg handig voor een overnachting. De bar was nog open en er was 's morgens (nogal laat) brood verkrijgbaar op bestelling. Prijs voor 2 personen: 16 eur
Mening nr: 56676
Datum: 16-07-2012
Dhr. NvR 
april - juni 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Mooie camping met vriendelijke ontvangst. De plekken zijn groot. Er staan ook stacaravans op de camping, maar deze staan op aparte plekken waar je geen last van heb. Er is een mooi zwembad met waterglijbaan. Ook is er een frituur waar e.e.a. kan worden afgehaald. Jammer dat de toiletgebouwen wat verouderd zijn. De wc's zijn klein. Omdat de deur naar binnen draait, moet je naast de pot gaan staan om er in en er uit te kunnen. Helaas moesten wij constateren dat de toilettten, douches en wasbakken niet regelmatig werden schoon gemaakt. Soms wel 3 dagen achter elkaar. Er loopt vlak langs de camping een drukke weg waar hard wordt gereden. Oppassen geblazen. Het geluid is hoorbaar op de camping. Helaas is de camping tussen de middag gesloten van 12.00 uur tot 2 uur. Wachten dus! Er is wel een mooi groot parkeerterrein, net voor de slagboom en op eigen terrein, waar gewacht kan worden.
Mening nr: 35800
Datum: 12-08-2007
Mevr. Struijk 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij, mijn man, dochter van 12 en ik, waren hier de 4e week van juli. Er waren tot onze verrassing alléén fransen op deze camping. Ondanks, of misschien dankzij dat, hebben we hier een week met plezier gekampeerd. Rustige camping ver weg van het drukke Argeles en toch dichtbij. Vrij krappe plaatsen. In de omgeving véél te doen. Apannend Acroparc, een aanrader. Goed paardrijden in St. Cyprien (equestre Andalou), fijen paarden en mooie rit (althans voor gevorderde ruiters!) met veel galop en een rit over strand en door de zee. Ook het strand van St. Cyprien doet niets onder voor Argeles. Bij harde wind (zeer) hoge golven! Het nabij gelegen Aquaparc was zéér druk (te!).

Campingtips in de buurt