Sluiten

Camping Le Port de Lacombe in Flagnac

Camping Le Port de Lacombe

Op Camping Le Port de Lacombe kunnen groot en klein genieten op de glijbanen van het ruime zwembad, aan de oever van de rivier.

Op de Lot is het goed kanoën en waterfietsen. U kunt vanaf Camping Le Port de Lacombelopend, fietsend, te paard of in een boot de Aveyron en de omliggende Lot en Cantal verkennen. Het op 10 km gelegen stadje Conques is een beroemde etape op de weg naar Santiago de Compostella.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Le Port de Lacombe

Camping Le Port de Lacombe
Laatste mening

Algemene beoordeling

Kleine maar verassende camping. Mooie omgeving.
Fam. Barry - Weesp  10-08-2018
Plaats mening
Mening nr: 68112
Datum: 10-08-2018
Fam. Barry - Weesp 
juli - augustus 2018
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 6| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 9| Leiding van camping: 7|

Algemene beoordeling

Kleine maar verassende camping. Mooie omgeving.
Mening nr: 55215
Datum: 05-09-2011
Fam. Kleijn 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Vanaf 13 augustus 2 weken op de camping in een mobil home verbleven. Camping is klein en overzichtelijk. Geschikt voor kinderen tot een jaar of 12. Als het slecht weer is, is er niet veel te doen. De rivier vonden wij wat tegenvallen, want je kon alleen het water in vanaf de aanlegsteiger, terwijl je op de plaatjes een strandje ziet. Het zwembad is leuk. De badmeester houdt vanaf 14.00 toezicht en let er streng op dat je niet in het water springt of duikt. Ze deden niet moeilijk over langere zwembroeken. Supermarkt vlakbij en deze was goedkoper dan de groter supermarkt verderop. Het brood op de camping was vers, behalve op de maandag, dan kan je beter brood in de supermarkt kopen.
Mening nr: 54745
Datum: 19-08-2011
Mevr. Lot 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Op deze camping waren wij al eerder geweest, in 2009. Toen was er nog een met bakstenen geplaveid bassin waarin twee keer per week water uit de Lot werd gepompt. Hier kon je in zwemmen. Op zich een leuk idee, maar de bodem was glad van de algen en het was niet diep genoeg voor de glijbanen, dus regelmatig schaafwonden. Nu is er een nieuw zwembad gemaakt en mijn dochters (11 en 15 jaar) vonden dat erg leuk. Wij huurden een mobilhome, deze stond in een groepje van 4 bijna aan de rand van de camping. De mobilhome was erg mooi en goed schoon en alles werkte goed. De plek was niet heel groot, met een paar buren parkeerden wij de auto op 1 vrije kampeerplek en dan was het goed te doen. Het gras en onkruid stond wel hoor, dit werd in de tweede week gemaaid. We vonden het jammer dat alles was afgescheiden door nogal hoge heggen (ca 2 meter en meer). Volgens ons hadden we een prachtig uitzicht kunnen hebben vanaf de camping, maar we zagen helaas alleen het topje van een berg. We hebben wel een fijne vakantie gehad, de beheerders van de camping zijn erg aardig en behulpzaam. In de receptie wordt (heel) goed engels gesproken. Er worden wat activiteiten georganiseerd, maar geen dagelijks doorlopend programma. In het restaurant kun je eten, niet heel bijzonder, maar wel lekker. Vlak buiten de camping is een wei met paarden, hier kun je een buitenrit boeken. Deze mevrouw spreek alleen frans (en heel snel!). De camping ligt aan de Lot tussen twee dammen. Je kunt erin zwemmen, maar ook waterfietsen en kanoen (huren bij de camping). Kortom: het is een mooi gebied, voldoende te doen, fijne camping met helaas wel ietwat krappe plekken en geen uitzicht. Oh ja: de boodschappen... op loopafstand van de camping (ik denk ong. 10 minuten) is een mooie Intermarche. In het nabijgelegen Decazeville (ca. 10 autominuten) is een Geant Casino en ca. 30 minuten richting Figeac is een enorme LeClerq. Prima uit te houden voor een goede prijs.
Mening nr: 37416
Datum: 11-09-2007
Dhr. Mark Bos 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Ook dit jaar hebben we weer genoten op deze heerlijke camping. Het was wat rustiger dan vorig jaar en dat had waarschijnlijk te maken met het feit dat de camping in het voorjaar van eigenaar is veranderd. De nieuwe eigenaar, Flower campings had deze camping nog niet in haar brochure opgenomen. Jammer, maar tegelijkertijd ook fijn voor ons. Wij waren met twee andere gezinnen met in totaal 8 kinderen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar. Zij hadden genoeg aan elkaar en hadden soms het hele zwembad voor zichzelf. Het personeel was erg vriendelijk. Aan de keuken kan nog wat verbeterd worden. Maar verder hebben wij de locatie , aan de rivier, de mooie caravans en de rust weer zeer kunnen waarderen. De streek blijft absoluut de moeite waard: de vallei van de lot, stadjes als Entraygues, Espalion en Estaing zijn verborgen paradijsjes. En bovendien hebben wij heerlijk weer gehad, op 2 dagen regen na. Heel veel prettiger kan je het niet hebben.
Mening nr: 34902
Datum: 03-08-2007
Fam. Fam. Hoefnagel 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug van een weekje kamperen op deze camping (juli 2007). De camping was gewoon open, maar hij sluit aan het eind van het seizoen = augustus. Wij vonden het een geweldig mooie camping. Een hele leuke grote zwemvijver, met water uit de rivier de Lot (maar dus wel warmer). En twee hele leuke waterglijbanen. De kinderen (7 en 4) hebben zich prima vermaakt. De plaatsen zijn ruim en afgescheidne door heggen, en heel schaduwrijk. Toen wij er kwamen, was er nauwelijks iemand, waardoor we dachten dat er iets mis was, maar we konden niets negatiefs ontdekken. Heel aardig jong personeel (werkstudenten), die perfect Engels spreken en ontzettend behulpzaam zijn. Naast de camping kan je kano's en waterfietsen huren, en ook kan je er pony.s, paarden of ezels huren. Eind juli is er in Figeac een dorpsspektakel, leuk als je geen jonge kinderen hebt.
Mening nr: 31192
Datum: 12-09-2006
Dhr. Gerd Renkema 
juli - augustus 2006

Algemene beoordeling

Wij hadden hier onze vakantie via Vacansoleil geboekt, aankomst 26/8. 3 Dagen ervoor werd er gebeld, dat de camping per deze datum dicht zou gaan. We hebben elders iets gevonden. Toch maar eens gekeken ter plaatse. Er was inderdaad geen mens aanwezig. Het is dus raadzaam eerst voldoende te informeren of deze camping geopend is als je daar naar toe wilt. Blijft een vreemd verhaal dat zo'n camping in deze periode gesloten is. Een echte beoordeling valt dan ook niet te geven, maar het verhaal dient naar mijn idee wel bekend te zijn..
Mening nr: 28205
Datum: 02-08-2006
Dhr. Mark Bos 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Echte een uitstekende camping: ruime plekken, vriendelijk personeel, prachtige ligging aan de rivier, mooie omgeving waar je interessante uitstapjes kunt maken en niet al te toeristisch. Bovendien een zeer gunstige orijs kwaliteitsverhouding. Onze drie kinderen van 6, 5 en 2 hebben zich heerlijk vermaakt, tranen bij het afscheid van de vriendjes/vriendinnetjes. De glijbaan was zeer in trek, maar ook van het socializen rondom de tafeltennistafel en het speeltuintje hebben ze zeer genoten. Kortom, wij hadden geen kind aan ze en hebben daardoor ook een heerlijke vakantie gehad: zelf lekker gezwommen, zowel in zwembad als rivier. En menig avondje het aantrekkelijk geprijsde menu van het campingrestaurant genomen. Heerlijk weer gehad ook. Als een dag echt heet was, viel er 's avonds een verfrissend buitje. En dat had ook wer zijn charme. Kortom, wij hebben er geleefd als koning in Frankrijk.
Mening nr: 24722
Datum: 07-11-2005
Dhr. Jan Verbruggen 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke, intieme camping, mooi gelegen aan de oevers van de Lot. Mooi sportterrein voor voetbal en basketball. De Lot is hier niet echt geschikt om te zwemmen, daar is het schone zwembad voor bedoeld; wel voor het maken van leuke kanotochten. Restauratie heeft weliswaar een sobere kaart, maar eea is wel erg goedkoop. Een kindermenu is aanwezig. Het is mooi buiten zitten bij de bar/restauratie met een aardig uitzicht op rivier, speelplaats en rotsoevers.
Mening nr: 24690
Datum: 04-11-2005
Mevr. John Berendsen 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een prima camping! Aanrader. Zeker voor gezinnen met kinderen tot plm 13 jaar.
Mening nr: 22833
Datum: 22-08-2005
Mevr. Leideritz 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een prima camping, gelegen aan de oevers van de Lot. Als je heel veel drukte wilt en de hele dag vermaakt wil worden, moet je inderdaad ergens anders heen gaan. oOze kinderen van 10 en 14 jaar hebben zich uitstekend vermaakt met de andere kinderen van de camping. Zo zie je, dat ze ook met weinig toekunnen... Ze hoeven echt niet de hele dag vermaakt te worden, dat kunnen ze zelf heel goed. Er was een voetbaltoernooi, basketbal en tafeltennissen. En verder is het zwembad een goede bron van vermaak. Ook een kanotocht op de Lot en gewoon een stukje varen rondom de camping is heel leuk. Het sanitair was netjes en heel, niets op aan te merken. Als je een prijs/kwaliteit vergelijking maakt is er niets mis mee.
Mening nr: 22626
Datum: 20-08-2005
Dhr. Dhr. Schaafsma 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Op zich een aardige camping in een relatief niet zo toeristisch gebied en daarom juist zo heel aardig. Onze jongens van 9 en 11 hebben zich prima vermaakt in het zwembad, rond de tafeltennis, op het sportveld of bij de rivier. Wij vonden de omgeving (mbv folders ed.) geschikt voor verrassende uitstapjes. De oevers van de rivier hebben mooi aangelegde grasvelden met pickniktafels; de Lot is hier echter niet ondiep genoeg voor spelletjes met keien/steentjes ed. Het campingrestaurant bood een bescheiden menukaart (goed genoeg) voor een LAAG TARIEF; €12,- incl. dessert,kaas en wijn!! Kortom; aanbevelenswaardig.
Mening nr: 21953
Datum: 14-08-2005
Mevr. Ellis 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Prima camping met heerlijk zwembad. De camping was slechts half vol toen wij er waren, het sanitair was over het algemeen schoon (en kon gewoon op slot). Het zwembad wordt s'middags ook door de locale bevolking gebruikt waardoor het soms wat druk is. Het zwembad is wel zeer groot zonder chloorwater en het water wordt eens per week verschoond. Er is wel sprake van enige algengroei. De plaatsen op de camping zijn groot en afgebakend door heggen. Er is niet veel georganiseerd vermaak voor de kinderen en het vermaak wat er is is voornamelijk gericht op jongens. Onze 3 dochters hebben zich overigens prima vermaaakt in het zwembad, de rivier en met de andere kinderen op de camping.
Mening nr: 21454
Datum: 10-08-2005
Mevr. Geke 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Op zich een prachtige camping. Niets op aan te merken. Maar je moet er wel met vrienden of bekenden naar toe, anders is er niet veel te doen. Toen wij er waren (juli 2005) was er ongerveer 30% bezetting. Sommige laantjes waren helemaal leeg. Voor oudere kinderen is er helemaal niets te doen. Je kunt er wel heerlijk zwemmen in het aangelegde zwembad en in de rivier. Prachtige, goed afgebakende ruime plaatsen en netjes sanitair met goed douches. Wel vervelend dat er geen krantje te halen was en dat je het brood een dag vantevoren moest bestellen. Als je dan wat laat was, had je kans dat het er niet al op was. De omgeving is prachtig, maar zeker niet touristisch.
Mening nr: 19664
Datum: 21-07-2005
Mevr. Gastje 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

NIET doen!!!! Ga er alsjeblieft niet heen..... Tenzij je dood wil gaan aan verveling en je graag minimaal een half uur rijdt voordat je ergens een beetje in de bewoonde wereld terecht komt. Het campingrestaurant heeft een dagmenu, en dat is direct het énige wat geserveerd wordt. Zo kan ik nog wel even doorgaan...... Voor meer info mail maar ;-) (Ik kom er overigens nét vandaan-juli 2005)
Mening nr: 7599
Datum: 09-09-2003
Mevr. Jelske van der Schaaf 

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een heerlijke rustige en schitterende camping. Een prachtige ligging aan de Lot. Zeer, zeer vriendelijk personeel en een goed restaurant waar je heerlijk voor een redelijke prijs kunt eten. Ook een mooi zwembad met glijbanen die vergeleken met de zwembaden bij andere campings best groot is. Wij hebben met schitterend weer het zwembad vaak voor ons tweeen alleen gehad, en ook dan deden ze speciaal voor ons de glijbanen aan. De eigenaren van de camping (die dit jaar begonnen zijn) hebben ons verteld dat ze een vierde ster hebben aangevraagd en dat ze volgend jaar gaan uitbreiden (meer animatie voor de kinderen en zo). Wij hebben een hele leuke tijd gehad (29aug-05sept), en de camping is dan ook zeker een aanrader!
Mening nr: 7307
Datum: 30-08-2003
Mevr. verwest brigitte 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping, mooi afgebakende staanplaatsen, heel rustige camping, receptie in het Nederlands, vriendelijk personeel,... Versta de kritieken van sommigen mensen echt wel niet. De sanitaireblokken waren proper, werden daags schoongemaakt met hogedrukspijt en producten. Meertje was alleen glad om in uit te komen, maar de kinderen vermaakten zich prima. In de buurt is er ook vanalles te zien. Prima gelegen aan de lot. Ideale camping voor een rustige vakantie.
Mening nr: 7033
Datum: 24-08-2003
Mevr. karin munster 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Ik sluit mij bij de reacties aan van 2002. Het sanitair werd absoluut niet goed schoongemaakt. Enkele douchedeuren konden niet op slot. Het zwembad werd niet schoongehouden waardoor veel algvorming en diverse campinggasten met oorontstekingen. Verder een zeer rustige camping. In de omgeving is verder weinig te beleven.
Mening nr: 5363
Datum: 27-07-2003
Dhr. Chris Hanewacker 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

De voorgaande bevindingen stemden ons weinig hoopvol, maar wat een verandering moet hier plaats gevonden hebben in 1 jaar tijd. Een prima onderhouden camping, met een mooi aangelegd natuurbad. Inderdaad geen chloorwater, maar water uit de rivier de Lot. Uiteraard is dit water wel gefilterd, maar enige algvorming moet je wel voor lief nemen. De bewoners van Flagnac kunnen enkel tussen 14 uur en 18 uur gebruik maken van het zwembad, en ondanks de hitte van afgelopen zomer was het nooit te druk. Maar wij lagen ook meer in de rivier te dobberen dan in het zwembad. Super! Mooie staanplaatsen, goed onderhouden en ruim. Alles positief, maar voor kids tussen de 14 en 18 jaar kun je beter een wat levendiger camping zoeken, want na 23 uur hoor je enkel nog de krekels... Geweldig.
Mening nr: 3400
Datum: 14-02-2003
Mevr. Gerda Krop 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

De camping is niet al te groot, wel rustig voor kleine kinderen. Het zwembad blijkt een gemeentebad te zijn, alle omwonenden komen dan ook, dan wordt het zwembad wel erg vol. Dode bladeren, takken etc. worden niet verwijderd van de plaatsen, dus minder ruimte voor tent/caravan. Verder is het sanitair erg slecht, niet of nauwelijks schoongemaakt, toilet was zelfs 4! dagen verstopt voor er ook maar een ontstopper aan te pas kwam. Deuren van de toiletten kunnen niet of nauwelijks op slot. Het eten in het restaurant is redelijk, de bediening slecht. Verder kun je alleen brood bestellen, wat ook regelmatig vergeten wordt op te schrijven. Geen animatieprogramma voor kinderen met eigen tent/caravan, wel voor diegene die een caravan ter plekke hebben gehuurd.
Mening nr: 3080
Datum: 17-01-2003
Mevr. Petra Jansen 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Een mooie omgeving, als je toe bent aan rust dan is het hier perfect. Wij vonden dat er weinig in de omgeving te doen was. We hadden geluk dat het heel warm was. Dus iedere dag naar het zwembad. Wat ons heel goed beviel. Maar dit was dan ook het enige. Want verder was het maar een zooitje. Vies sanitair, slechte service en wat ook een heel groot nadeel was. De dorpsbewoners komen bij mooi weer ook zwemmen en dan is het zwembad gewoon te klein.