Sluiten

Capfun Camping La Grande Cosse in Fleury

Capfun Camping La Grande Cosse

Camping La Grande Cosse ligt tussen het strand en de bergen en heeft directe toegang tot een mooi strand op 480 m. De camping is omringd met mooie landschappen: meren, wijngaarden en de bergen van het Massif de la Clape.

Het domein La Grande Cosse bevindt middenin een natuurreservaat. Er zijn  wandelroutes in de buurt, observatiemogelijkheden van diverse vogelsoorten in de beschermde uiterwaarden, er zijn wijnproeverijen nabij...  La Grande Cosse biedt u alle ingredienten voor een geslaagde vakantie.

Capfun Camping La Grande Cosse ★★★★
Saint Pierre sur la Mer - La Grande Cosse
11560 - Fleury
Frankrijk
Departement: Aude
Tel: +33 468336187
Afstand vanaf Utrecht: 1245 km,
waarvan 1202 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.20580 / 3.21067
(43° 12' 20.9'' N    3° 12' 38.4'' O)
Aantal plaatsen: 570  / Hoogte: 3 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan
Capfun Camping La Grande Cosse
Laatste mening

Algemene beoordeling

geen

geen naturisme meer

zeer slechte camping geworden.
Fam. niolaas - nederland  06-11-2017
Plaats mening
Mening nr: 67393
Datum: 06-11-2017
Fam. niolaas - nederland 
®  
september - oktober 2016
(Echt)paar
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3| Hygiëne sanitair: 3| Ontvangst: 3| Faciliteiten: 3| Accomodatie/plaats: 3| Comfort: 3| Leiding van camping: 3| Animatie/Activiteiten: 3| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 3|

Algemene beoordeling

geen

geen naturisme meer

zeer slechte camping geworden.
Mening nr: 49544
Datum: 05-07-2010
Fam. Ruud van der Toorn 
april - juni 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Keurig onderhouden, overzichtelijke camping met ruime staanplaatsen. Receptie en winkel dik in orde. Restaurant met van tijd tot tijd avondprogramma op het terras. Fraai zwembad. Sanitair modern en schoon. Naar het strand 10 min. lopen of 5 min. fietsen. Muggen: begin juni weinig, maar bij ons half juni sterk in opkomst. Directe omgeving van de camping redelijk saai. Voor vertier c.q. winkeltjes moet je naar St. Pierre sur Mer of Narbonne Plage, wat goed aan te fietsen is. De wegen in de directe omgeving zijn ronduit slecht.
Mening nr: 42982
Datum: 11-09-2008
Fam. Johan en Irene 

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

27-08 tot 11-09.2008 :27-08 aangekomen ontvangen met heerlijk weer. Vrij veel plaatsen vrij dus mochten zelf een mooie plek zoeken. Ontvangst is vriendelijk spreken zelfs nederlands. De gehele camping ziet er keurig uit. Sanitair wordt 1 keer in de ochtend goed schoongemaakt maar verder op de dag nagelopen dus en is zeer schoon. De campingwinkel is ruim gevuld wel aan het eind van het seizoen wordt er niet meer aangevuld maar we hadden nog keuze zat. Van de muggen ach het viel reuze mee je moet wel voorzorgs maatregelen nemen en ach ook aan de bulten wen je gratis souvenir zal ik maar zeggen. Het strand is lopend zeer makkelijk te doen en je loopt door een mooi stuk van de cabanes dus zie je ook nog veel. Aan te bevelen is het strand paviljoen goed eten en bijzonder lekker en een redelijke prijs. Wel heel veel vis dus je moet er van houden. in ieder geval voor ons een heerlijke relaxte vakantie geweest en dit volgend jaar weer zeker onze bestemming.
Mening nr: 40797
Datum: 04-08-2008
Mevr. Jeanie 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Goed georganiseerde en geleide camping. Prima sanitair, erg schoon. Zeer ruime plaatsen, aan rechte straatjes, maar mooie beplanting en veel bloemen. Wel vreemd dat tussen half zes én half negen 's morgens alle sanitairgebouwen gereinigd + afgesloten worden. Camping ligt niet vlak aan zee, best nog een aardig stuk lopen door vlak moerassig land. Zeewater was koud dit jaar. Goed restaurant, maar wel aan de prijs voor een camping. € 10,00 voor een kleine pizza. Uitstekende supermarkt met zeer goed vlees, probeer de entrecote du boeuf! Goede sortering wijnen. Erg veel muggen en andere steekbeesten. Ik ben zeker 30 x gestoken, ondanks antimuggencreme en ben er behoorlijk ziek van geweest. Dat is een reden om niet meer terug te gaan. Camping ligt ook ver van de bewoonde wereld, dus even een uitstapje maken om iets te bezoeken kost veel tijd.
Mening nr: 40447
Datum: 31-07-2008
Mevr. Sylvia 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Mooie schone camping met als pre een eigen pad naar het strand. Helaas is het zwembad maar tot 1 juli verwarmd, met als gevolg dat het kinderbad (ijsblokjes) koud was. De steekvliegjes waren dit jaar helaas erg veel aanwezig.
Mening nr: 40418
Datum: 30-07-2008
Fam. Maurice & erika Nouwen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een mooie camping, wat moeilijk te vinden maar eenmaal daar is alles dik in orde. Het personeel is zeer vriendelijk. Met hevige regen aangekomen en voor de rest super weer gehad, wel een paar keer een gratis pieling gekregen op het strand. Het sanitair was uiterst vezorgd en nieuw. De muggen waren niet zo 'n probleem maar als ze steken is het wel goed raak. Een aanrader voor volgend jaar en gaan zeker terug.
Mening nr: 40385
Datum: 30-07-2008
Dhr. willo luc 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer prachtige camping. Goed onderhouden sanitair Ruime plaatsen Toch hadden wij jammer genoeg te maken met die rotmuggen. Dus bij zweten voldoende douchen dit houd de beestjes tijdelijk op afstand. Ook een voldoende voorraad preventieve muggenspray is zeker aangeraden. Voor de rest alles perfekt.
Mening nr: 37515
Datum: 18-09-2007
Dhr. rené 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Eind augustus: plaats vrij kunnen kiezen en geen mug gezien. De camping is rechttoe rechtaan ontworpen, maar de exotische planten- en bloemenweelde is buitengewoon. Zeer positief is ook de mogelijkheid naturistisch te wandelen en te fietsen buiten de camping. Het gevoel bij heel wat campings van opgesloten te zitten ontbreekt hier totaal.
Mening nr: 36052
Datum: 15-08-2007
Fam. van der zwan 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We zijn weer geweest op de camping. Het was weer warm en gezellig minder wind dan vorig jaar. Maar nu zaten er kleine vliegjes uit het moeras ze staken ons hellemaal lek we zitten onder de bulten. Had ermee te maken dat het later in het voorzeizoen geregend had en het moeras om de camping nog niet droog was zeiden ze. De derde week waren ze eindelijk weg maar het strand was lekker. Winkeltje was weer van alles te koop altijd op voorraad en vers. Zeer vriendelijk personeel wel op zijn frans (tijd zat ) Meer nederlanders dan vorig jaar camping zat hellemaal volgeboekt en s''nachts was het stil behalve de eenden in de meertjes die niet droog waren. Al met al en goed vakantie gehad en weer voor volgend jaar geboekt.
Mening nr: 35442
Datum: 09-08-2007
Fam. van de Bunt 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Twee weken Grande Cosse betekende voor ons twee weken geen strand, omdat de wind dat onmogelijk maakte. Als gevolg daarvan ben je toch wat meer op het zwembad en de camping zelf aangewezen en dan gaan dingen opvallen. Bijvoorbeeld dat het zwembad bij "gedwongen" intensief gebruik (veel wind en veel zon) te klein is, terwijl de zwemmers erg weinig rekening houden met elkaar (wilde balspelen etc.) en daar niet op aanspreekbaar waren. Maar ook het grote piercinggehalte van veel campinggasten (je wilt niet weten waar mensen allemaal dingen doorheen prikken). Voorts voelden wij ons niet prettig bij het voortdurende gevoel door anderen bekeken en vleesgekeurd te worden. Zo waren wij dat niet gewend op een naturistische camping. Wij zijn ons ervan bewust dat dit onze persoonlijke mening (en dus subjectief) is en dat het maar zo kan zijn dat wij in "onze" twee weken gewoon pech hebben gehad. Desalniettemin zien ze ons er niet meer terug. De camping zelf is qua opzet redelijk fantasieloos: min of meer rechte laantjes waar kleine veldjes aan liggen. Het sanitair is zeer goed verzorgd en schoon, het winkeltje is voldoende toegerust en bar/restaurant biedt wat je van een gemiddelde camping mag verwachten.
Mening nr: 31226
Datum: 14-09-2006
Dhr. Walter Cordemans 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

In de vierde week van augustus kwamen we op deze kamping en werden we aangenaam verrast door het nette sanitair, de vriendelijkheid van het personneel en de leuke sfeer die heerste op deze kamping. Hier komen wij zeker nog terug.
Mening nr: 29449
Datum: 14-08-2006
Mevr. fam rc van der zwan 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn voor de 2e keer naar deze camping geweest. Onze kinderen 5 en 8 jaar hebben het weer goed naar hun zin gehad, wij ook. Veel kinderen om mee te spelen. De camping zag er weer netjes uit. Zwembad wordt elke ochtend schoongemaakt net zoals het sanitair altijd schoon. Dit jaar waren er nieuwe kraantjes aangelegd op elk pad bij de tenten, je kan er nu ook uit drinken. We hebben prachtig weer gehad tussen 32 en 35 graden in de schaduw. Maar de wind was jammer genoeg erg aanwezig. Maar we hebben alweer voor volgend jaar geboekt. LA CRANDE COSSE tot volgend jaar.
Mening nr: 20017
Datum: 27-07-2005
Dhr. huub bazelmans en mark wemaij 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Voor de 2e keer geweest dit jaar, omdat vorig jaar zo goed bevallen was. weer volop aan de camping gewerkt, prachtig nieuw sanitair blok met alle comfort en gemakken die je jezelf wenst. De ontvangst op de camping is hartverwarmend, je voelt je meteen welkom. Alle mogelijke opmerkingen worden direkt serieus behandeld en er wordt naar een oplossing gezocht naar ieders tevredenheid. De winkel is goed uitgerust als vanouds, met hele normale prijzen... het nieuwe winkelpersoneel verdient een pluim! Het restaurant was goed, evenals de kwaliteit van de afhaalmaaltijden.. de paella is aan te bevelen. Een minpuntje waren de insecten en lieveheersbeestjes op het strand, maar ja... dat hoort er bij in de eerste helft van juli, maar is altijd beter dan chemische bestrijdingsmiddelen. LA GRANDE COSSE..........EEN AANRADER, EN WAT ONS BETREFT MOEILIJK TE EVENAREN.....
Mening nr: 18982
Datum: 26-06-2005
Mevr. rob verhoek 
april - juni 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Het wordt steeds drukker en doeniger op deze camping. Wij zijn er half juni 2005 weer eens geweest en dat was nu wel voor het laatst. Bovendien brandt 's-nachts de helft van de keren het licht niet en blijft men volhouden om het sanitair de dagelijkse schoonmaakbeurt te geven tijdens het spitsuur om acht uur in de ochtend. Dat zijn ongemakken die niet horen op een driesterrencamping, of die nou naturistisch is of niet. Waar de camping zelf niets aan kan doen maar wat wel erg hinderlijk is, is dat de toegankelijkheid van La Grande Cosse erg wordt bemoeilijkt door werkzaamheden aan en rond de toegangswegen, er wordt een waterzuiveringsstation gebouwd met allerlei duikers, putten, kanalen etcetera. Komen en gaan met een grote caravan is behoorlijk lastig, vooral als je er voor het eerst heengaat. Afgezien van deze tijdelijke problemen is de kwaliteit van de wegen in de omgeving van La Grande Cosse al tijden heel slecht, het barst van de hobbels en kuilen en de gemeente Fleury d"Aude doet daar geen moer aan. Je vraagt je werkelijk af waarvoor je je toeristenbelasting aan deze gemeente afdraagt.
Mening nr: 10377
Datum: 14-04-2004
Mevr. J.Westervoorde 
april - juni 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Ik kom er al zo'n 8 jaar en elk jaar wordt er wel wat verbetert en uitgebreid. Zeer ruime plaatsen vooral achter op de camping, vriendelijk personeel, veel info over omgeving, mogelijkheid voor E-mailen etc. Ook zeer geschikt voor tenten. Veel anti muggenspul meenemen is absuluut noodzakelijk gezien de waterrijke omgeving met moeraslanden en kwelders. Enigste min is de slechte verlichting achterop de camping zodat een zaklantaarn geen overbodige luxe is, maar anderzijds door deze slechte verlichting een schitterende sterrenhemel!
Mening nr: 10018
Datum: 10-03-2004
Dhr. p.vandamme 
september - oktober 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zijn in sept./oct op deze camping op vakantie geweest. Heel goede ontvangst met nederlandstalige begeleiding. Strand op loopastand naturistisch te bereiken. Hebben er een goed gevoel aan overgehouden, en een vakantie op deze camping is wat ons betreft zeer zeker voor herhaling vatbaar!
Mening nr: 9851
Datum: 24-02-2004
Dhr. b.janssen 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn in 2003 zowel in de meivakantie als in de zomervakantie op La Grande cosse geweest. In mei was het erg rustig en werd er hard gewerkt aan een nieuw zwembad dat eind mei klaar moest zijn. De weg naar de camping is ook voor caravans goed te berijden. De camping is vlak met staanplaatsen op gras. Deze plaatsen zijn over het algemeen wel ruim. Het sanitair is goed en wordt goed schoongemaakt. Er zijn voldoende toiletgebouwen. Er is een winkel op de camping voor brood en heel veel ander food en non food. Voor als je eens wat vergeten bent. Grote winkels zijn er in Narbonne en Serignan. In het hoogseizoen worden er veel avonden georganiseerd , wel franstalig. Voor de oudere jeugd is er ook een disco, zonder geluidsoverlast. Het strand ligt op loopafstand, je kunt daar ook naturistisch naar toe lopen. Op het strand is ook nog een strandtent. Als het flink waait is het strand geen aanrader, want dan wordt je gezandstraald. De mensen van de receptie zijn heel behulpzaam. Ze spreken engels en er is een dame die nederlands spreekt. In het hoogseizoen zijn er veel nederlanders, sommigen komen er al 10 jaar. Wij, man . vrouw en 3 kinderen (jongens van toen 8, 10 en 12 jaar hebben daar een hele fijne vakantie gehad.

Campingtips in de buurt