Sluiten

Camping Le Pont du Tarn in Florac

Camping Le Pont du Tarn

Camping Le Pont du Tarn ligt aan de rivier de Tarn met zijn natuurlijke strandjes, in een onvergetelijke natuur en slechts op vijf minuten afstand van het dorp met alle voorzieningen.

Camping Le Pont Du Tarn is een rustige camping, waar men op zijn gemak kan genieten van water, zon en natuur, maar waar de kinderen niet vergeten zijn. Rond Florac ligt een uitgebreid net van aangegeven fiets- paden.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping Le Pont du Tarn

Camping Le Pont du Tarn
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Dhr. Johan (webmaster) - -  26-07-2018
Plaats mening
Mening nr: 67938
Datum: 26-07-2018
Dhr. Johan (webmaster) - - 
®  
juli - augustus 2018
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 67716
Datum: 30-06-2018
Mevr. Elfriede - Xxx 
april - juni 2018
(Echt)paar

Algemene beoordeling

Mooi gelegen camping aan de Tarn. Leuke water speelplaats voor kinderen en een leuk zwembadje. Sanitair schoon en voldoende, geen toiletpapier aanwezig. De kampeer plekken langs de rivier zijn ruimer en duurder dan de kampeerplekken midden op de camping.
Mening nr: 57759
Datum: 21-08-2012
Mevr. Marjan 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij, gezin met 2 pubers (15 en13) hebben een heerlijke tijd op deze camping doorgebracht. De camping ligt aan de Tarn, met een klein strandje. De Tarn is gemakkelijk toegankelijk vanaf de camping. Wij hadden een prachtige, grote plek (120). Dat is, als je op de plattegrond kijkt, aan de linkerkant van de camping. Daar was ook het voetbalveld, de 2 tafeltennistafels, de mini-golfbaan en de basketbalpaal. Overigens ligt dit sportveld wel in de zon. Rondom dit veld zijn ook plaatsen. De kinderen hadden een leuk groepje leeftijdsgenoten en hebben het erg naar hun zin gehad. Sanitair is voldoende. Maandag- en donderdagavond komt er een band, duo, rockgroep o.i.d. Wij hoorden dat wel, maar hadden er geen last van. Ik kan me voorstellen dat je er wel last hebt als je dichterbij staat. Er is ook enige animatie, 's ochtends voor de kleinere kinderen en 's middags voor de ouderen. Wifi is gratis en werkt goed rondom het terras en op de speciale 'wifiplek' (met stopcontacten!) Zwembad is klein en hebben wij geen gebruik van gemaakt, alleen onze jongste heeft er gezwommen en vond het ok?. In het dorp is ??n supermarkt (Carrefour), beetje rommelig, maar wel vanalles te verkrijgen. Brood op de camping was vrij duur en niet altijd voorradig, Carrefour heeft een 'd?p?t de pain'. Kortom, wij hebben hier een prima vakantie gehad en vinden deze camping een aanrader voor rustzoekers en pubers die zichzelf goed kunnen vermaken.
Mening nr: 57296
Datum: 08-08-2012
Dhr. Gijs 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Onze eerste indruk was erg positief, maar uiteindelijk verlieten we de camping met gemengde gevoelens. Op een rijtje: Pluspunten: Prachtige omgeving, met veel mogelijkheden: wandelen, kanoeen, bergsport, en mooie dorpen. De camping is mooi gelegen aan de Tarn. Veel speelruimte voor kinderen. Meeste plaatsen hebben hele dag door zowel zon als schaduw. Minpunten: Animatie: meerdere keren per week tot 23.30 een keihard optreden op 30 meter van onze tent. Gesprekken voor je tent kon je enkel nog schreeuwend voeren en onze kinderen konden er niet van slapen. En dan waren het ook nog belabberde bands. Toen we rond 22.30 vroegen of het iets zachter kon, reageerde de campingbaas laconiek: we stonden nou eenmaal op een camping met animatie. Kan wel zijn, maar een rockband naast je tent past niet op een gezinscamping! Op de website staat dat alle staanplaatsen 80-140 m2 zijn, maar dat is niet waar. Reken eerder op 60-70 m2. Sanitair: niet echt je-van-het, niet erg schoon, te weinig, en wordt steevast tijdens de ochtendspits uren afgesloten voor schoonmaak. Brood: er is vanaf 8.30 brood te koop, maar als je om 8.40 komt, is het meeste al op. Meer inkopen is blijkbaar geen optie.
Mening nr: 55893
Datum: 22-01-2012
Fam. Jo 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 4|

Algemene beoordeling

Een zeer rustige saaie camping. De weg die er langs loopt is in de caravans zeer duidelijk te horen. Het is niet te hopen dat er een auto van de weg afraakt want dan ligt hij bij jou in de caravan. De caravans staan er namelijk direct langs. S'morgens vroeg komt er al veel verkeer langs en s' avonds als je buiten zit blijven de auto's ook langs zoeven. Geen prettig geluid in een mooie omgeving. Voor ons nooit meer er zijn echt mooiere en leukere kleine campings te vinden.
Mening nr: 55860
Datum: 14-01-2012
Fam. Verhoeven 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Gemeentelijke camping, zeer goed onderhouden. Wij stonden direct aan de rivier aan een groot speelveld. Kinderen kunnen heerlijk spelen op het veld, in de speeltuin, in de rivier, in het zwembad etc..... Mooie omgeving. Hoogvlaktes (causses), grotten, en op loopafstand (wel langs drukke weg) van Florac. Minpuntje is dat je goed de Route National weg hoort die circa 250 meter van de camping afligt.
Mening nr: 54069
Datum: 05-08-2011
Fam. Janssen 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Zojuist teruggekeerd van Le Pont du Tarn in Florac. Naar onze mening (gezin met 3 zoons van 10, 8 en 4) een prima (3 sterren) camping. Leuke rivier, klein speeltuintje, tafeltennis-tafels, een verwarmd zwembad, 2x per week een show / optreden (blues, 80's, modern, jongleren) tot ongev. 23.30 uur, veld voorzien van goaltjes, basketbalnet en volleybalnet. Bijna elke dag werd er gevoetbald en/of volleybal gespeeld. Aan de linker zijde van de camping mooie kampeerplaatsen rondom het veld en aan de rivier de Tarn (vissen, dammen bouwen, zwemmen, stroomversnellingen met band). rechter zijde van de camping voornamelijk grote bomen en plaatsen dicht bij elkaar. Sanitair (zonder toilet papier) is redelijk. Omgeving is super (gorges, cascades, grotten), met mogelijkheden om te wandelen, kanoën, etc..
Mening nr: 53511
Datum: 19-07-2011
Fam. Puck 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Mobilhomes staan kort langs de weg, dus die is duidelijk hoorbaar. De nieuwste mobilhomes zijn ruim, mooi en hebben een overdekt terras. Camping is erg rustig, wij vonden veeel te rustig. Weinig tot geen spelende kinderen, al helemaal niet van 10 jaar of ouder. Er wordt niet gevoetbald, gebasketbald oid. Dus erg saai voor de kinderen. Veel oudere Fransen stellen die rust komen zoeken, maar geen gezinscamping waar lekker gesport wordt of kinderen met een groepje in de rivier dammetjes bouwen, drijven, voetballen, kampvuurtje stoken. Camping heeft een leuk klein zwembad, dicht bij Florac, waar een Carrefour is met voldoende assortiment. Leuk plaatsje om door heen te lopen, ijsje te eten. Omgeving prachtig, maar activiteiten zijn verder weg. Mooie omgeving om met camper doorheen te trekken. Vorig jaar omgeving Die gezeten. Vergeleken met dit, was dat tien keer toeristischer en gezelliger.
Mening nr: 52904
Datum: 05-05-2011
Mevr. tineke 
®  
juli - augustus 2010

Algemene beoordeling

Plattegrond en foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 51693
Datum: 29-08-2010
Fam. RW 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Verrassend leuke camping in prachtige omgeving. Wij, met kinderen van 4,6 en 8, hebben ons hier 3 weken uitstekend vermaakt. Campinggasten met name Frans en Nederlands (65:35). Kinderen hebben zich prima vermaakt in zwembad (wat iets groter had gekund) en de rivier. Sanitair voldeed prima en in de bar was het goed tour kijken en ijsjes eten. We komen hier vast nog eens terug.
Mening nr: 43409
Datum: 27-10-2008
Fam. de vries 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een hele goede camping waar eigenlijk alles aanwezig is. Jammer dat er geen krant is. De toiletten worden wel goed schoon gemaakt, maar de mensen maken er zelf een bende van. Goede prijs en kwaliteit verhouding en de plaatsen zijn groot, we hadden gereserveerd en alles was volgens de afspraak. Nationaliteits verhouding was goed en onze kinderen hebben er veel plezier gehad met leeftijds genoten. 14 / 15 jaar. Leuk zwembad en ook de rivier waar de jeugd met elkaar vanaf ging met een luchtbed door de stroomversnelling heen, geweldig vonden ze dat maar het strandje steld niets voor, ( jammer ) want dat vinden wij dan weer leuk. Er word regelmatig iets georganiseerd zowel voor jong als oud. Leuk restaurantje waar je ook brood kan krijgen en niet te duur maar voor echt leuk eten gingen wij naar Florac. Florac is een heel leuk stadje met veel leuke winkels en cultuur, het is leuk om een keer naar de weekmarkt te gaan ( zeer leuk en gezellig druk ). Verder is er niet veel in de omgeving te doen behalve dan het nationale park geweldig is dat, en ook hoog. Verder heeft de rest van de omgeving veel indruk op ons gemaakt. In de avond wel een lange broek aan en dat vinden wij persoonlijk dan weer jammer, maar wel een camping om weer terug te komen.
Mening nr: 35934
Datum: 14-08-2007
Mevr. Aartje 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

onze eerste indruk leuke camping gezellige entree genoeg schaduw toiletten werden goed schoon gemaakt wel een beetje verouderd maar daar word aan gewerkt wij stonden aan de rivier twee stellen op 1 plaats dat was niet helemaal goed gegaan met de reservering maar dat werd toch goed opgelost voor samen op 1 plaats hadden we genoeg ruimte vriendelijke camping eigenaar en de streek vind ik enorm mooi hele leuke vakantie gehad op de camping
Mening nr: 34615
Datum: 30-07-2007
Dhr. wil 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

We zijn hier in de zomer van 2007, 4 dagen geweest. Door het slechte weer was het heel druk op veel campings in het zuiden, waardoor we genoegen namen met deze camping. Mijn eerste indruk was al meteen niet al te best, de camping is groot, druk en rommelig. De plaatsen bieden geen privacy en je staat geheel in de zon of je hebt geen enkele zon. Het zwaar verouderde sanitair is met de franse slag gerenoveerd. De schoonmaak vind plaats in de middag uren waarbij het heel normaal is dat het blok voor een uur of drie gesloten word. waardoor een kleine boodschap of een afwasje een grote wandeling word.
Mening nr: 33157
Datum: 02-06-2007
Dhr. spenninck eddy 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Goede camping. Wij zijn er in 2005 14 dagen geweest. Ideaal voor kinderen. Sanitair ok. We gaan er zeker nog eens terug.
Mening nr: 33059
Datum: 21-05-2007
Dhr. Dick Slagter 
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Prima camping gelegen onder de beschutting van bomen. Eenvoudig en verouderd, doch goed sanitair. Schitterend uitgangspunt voor de Georges du Tarn én de Cevennen
Mening nr: 32475
Datum: 06-02-2007
Mevr. E. de Gans 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Groot veld aan een rivier, heel rustig (16-22 juni) Onze twee honden uitlaten is wat lastiger op deze camping. Geen wandelpaden waar geen auto's kunnen komen alhoewel het weggetje aan de andere kant van de rivier (over de brug) wel rustig is. Wij hebben veel met een balletje gespeeld (zelfs met het gooiapparaat gewoon op de camping) en heerlijk in de rivier gezwommen, waardoor ze alleen voor hun behoefte even van de camping hoefden. Sanitair schoon en goed. Zwembad niet gebruikt maar zag er prima uit. Het was super rustig dus wij hebben genoten van ons wijntje met uitzicht op de rivier. Om te wandelen dus niet echt een goede omgeving. In Florac heerlijk bij diverse restaurantjes gegeten en genoten van het avondleven op straat. In het kleine kerkje waar iedereen zomaar in en uit kon lopen een fantastich koor gezien. Kortom: al met al een toppertje. Langer gebleven dan gepland.
Mening nr: 30906
Datum: 02-09-2006
Dhr. P. Lauwen 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Camping vlak bij Florac, gezellig stadje. Ruime plaatsen, alle voorzieningen aanwezig. Sanitair schoonmaken onder de maat. Plaatsen aan zijde van weg veel last van verkeerslawaai.
Mening nr: 26972
Datum: 04-07-2006
Dhr. R. Vernaeve 
april - juni 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We verbleven in juni 2006 een week op deze schitterende camping. Uit onderstaande meningen blijkt het zwembad in 2005 nog aan vernieuwing toe te zijn geweest, wij troffen een prachtig schoon (vernieuwd?) zwembad aan, doordat het vroeg in het seizoen nog erg rustig was, leek het af en toe zelfs ons privé zwembad. Het sanitair werd ontzettend goed schoongehouden. De entree van de camping ademt gezelligheid uit: geen restaurant, disco, bar of automatenhal, maar een (overdekt) terras waar je iets kunt drinken of een kleinigheid kunt eten en gezellig kunt "buurten" met alle nationaliteiten, zeker tijdens het wk voetbal tijdens welke periode we er vertoefden: een groot plasmascherm aan de muur bood de echte liefhebbers voldoende stof tot (na)praten met voornamelijk Duitsers, Engelsen, Fransen en uiteraard Nederlanders. Vriendelijke leiding, ruime,schaduwrijke plaatsen, een schitterende omgeving (de Cevennen is voor ons de mooiste streek van Frankrijk), een hemels klimaat en (in deze tijd van het jaar ) een rust die je in Zuid-Frankrijk niet voor mogelijk houdt, hebben voor ons dit deel van onze vakantie tot een nooit meer te vergeten belevenis gemaakt.
Mening nr: 23598
Datum: 02-09-2005
Mevr. M. Pama 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn in tweede helft augustus een week op deze camping geweest. Goede plaatsen veelal in de schaduw. Zwembad is aan vernieuwing toe, op de internetsite lijkt het mooier dan het is. De bodem van het bad (plastic ondergrond) laat los. Sanitair prima. Het is geen rustige camping.
Mening nr: 23505
Datum: 01-09-2005
Mevr. Samyn Yves 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Aangename camping om een paar dagen te stoppen met de camper. Ruime plaatsen met elec en water niet te ver. Veel bomen en schaduw. Aangename en heel vriendelijke uitbaters en campervriendelijk. Stad niet veraf en begin van DE GORGES DU TARN. Er is verschillende keren per week animatie op de camping. Uitstekende camping voor kinderen. Een aanrader voor iedereen, die in de buurt is. Jammer bijna allemaal Franstalligen. Le BELGE.