Sluiten

Camping Arinella Bianca in Ghisonaccia

Camping Arinella Bianca
Camping Arinella Bianca ligt aan de Costa Serena, bij het plaatsje Ghisonaccia. Er zijn mogelijkheden voor talloze activiteiten zoals vissen, kanoen, mountainbiken etc. Verder zijn er diverse culturele bezienswaardigheden in de omgeving.
+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping Arinella Bianca ★★★★★
  • 769 Strada di Bruschettu
   20240 - Ghisonaccia
   Frankrijk
   Departement: Corsica

   Tel: +33 495560478 /
  • Aantal plaatsen: 331  / Hoogte: 2 m
   Afstand vanaf Utrecht:1436 km,
   waarvan 1312 km snelweg.
   GPS coördinaten: 41.99612 / 9.44354
   (41° 59' 46.0'' N    9° 26' 36.7'' O)

  Faciliteiten:

  • Wifi beschikbaar
  • Verwarmd zwembad
  • Wasmachine beschikbaar
  • Huisdieren toegestaan
   True
  • Verhuur van accommodatie
  • Laadpaal
 • Reserveren en Verhuur

  • Deze camping is aangesloten bij:
   klik op logo voor info
  • ACSI CampingCard
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Arinella Bianca

Camping Arinella Bianca
Laatste mening

Algemene beoordeling

Leuke camping voor onze kids van 8, 12, 14 jaar. Mooie ruime plaatsen met schaduw. Geen overlast gehad van nabijgelegen disco, die was dicht! Veel amusement maar geen moment het gevoel gehad dat ik op een megacamping zat. Leuk strand, en mooi achterland. Als ik dan toch een nadeel moet noemen; geen voetbaldveldje!
Fam. Torjuul  24-08-2009
Plaats mening
Mening nr: 47374
Datum: 24-08-2009
Fam. Torjuul 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke camping voor onze kids van 8, 12, 14 jaar. Mooie ruime plaatsen met schaduw. Geen overlast gehad van nabijgelegen disco, die was dicht! Veel amusement maar geen moment het gevoel gehad dat ik op een megacamping zat. Leuk strand, en mooi achterland. Als ik dan toch een nadeel moet noemen; geen voetbaldveldje!
Mening nr: 43581
Datum: 30-11-2008
Fam. Gleijm 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Afgelopen zomer hebben wij een bezoek gebracht aan deze camping. Onze kinderen(11 en 14) vonden het een heerlijke vakantie. Het is een prachtige camping, aan zee. Het zwembad ligt vlak bij het strand, waar nog een grasveld met palmbomen tussen zit voordat je op het zand bent. Het publiek is er netjes. De plaatsen zijn ruim. Er wordt voor kinderen veel georganiseerd, klein en groot. Wij hadden een caravan gehuurd, welke nieuw, compleet en ruim was. Het personeel is enthousiast en zeer gedreven, vooral het animatie team. Voor kinderen die van dansen houden gaat er een wereld voor hun open, want misschien kan je meedoen met de big-show. Het enige nadeel was de overlast van een disco uit de omgeving. Iedere nacht was het raak met de geluidsoverlast. Wij stonden op een plek aan de buitenkant van de camping waar ook de verblijven van het personeel waren, waar we ook een aantal keer last van hadden. Als we er iets van zeiden hielden ze er wel rekening mee. Wij vonden het een fantastisch eiland, en zouden er zo weer terug gaan, ook wat betreft de camping, alleen zou de disco dan zijn deuren moeten sluiten.
Mening nr: 37438
Datum: 12-09-2007
Fam. Schuurman 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Prima camping met zeer grote plaatsen, handig als je zoals wij een wat grotere caravan hebt. De camping is prachtig begroeid, dus overal schaduw en GEEN MUGGEN ! Er wordt van alles georganiseerd maar je hebt niet het gevoel op zo'n "mega-camping" te staan, het is juist een gezellige knusse camping. Het sanitair vind ik persoonlijk wat rommelig (dames en heren door elkaar, geen afvalbakken, wassen/afwassen door elkaar heen etc.) maar voldoende. Prachtig ruim en schoon strand en heerlijke zee, wel wat snel diep voor kleine kinderen. Goed restaurant met vriendelijke prijzen (ijsjes goedkoper dan buiten de camping bewust gedaan vermoed ik) Kortom: prima camping! Geluid van de disco (buiten de camping) vond ik meevallen alhoewel wij in het midden van de camping stonden dus ik vermoed dat de caravans/huisjes en plaatsen bij de ingang wel meer last hadden... Er is in de directe omgeving heel veel te zien ook het plaatsje zelf is gezellig voor een terrasje. Aanrader deze camping !
Mening nr: 37403
Datum: 10-09-2007
Fam. J.A. Peper 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Van 12 tot 19 augustus 2007 op de camping gestaan. Grote plaatsen met veel schaduw. Schoon sanitair. Vriendelijke medewerkers. Elke avond was er een show van hoge kwaliteit. Veel dans. Het restaurant op de camping is wel gezellig, maar het eten is matig. Op feestdag 15 augustus was er een grote show met een grandioos (professioneel) vuurwerk waar maar geen einde aan leek te komen. Het strand is minder mooi dan bv Pallombaggia, maar je kunt tot vrij ver nog staan. Groot minpunt is de disco net buiten het campingterrein. We stonden er relatief ver vanaf, maar de herrie is 's nachts aanzienlijk. Overigens, de kinderen sliepen er gewoon doorheen. Door de weeks gaat het door tot ongeveer half 3. Op zaterdag tot 7.45 uur in de ochtend!!!! Half augustus zijn er bijna geen Nederlanders meer. Ik zou er graag nog een keer kamperen. Wel oordopjes mee!!!
Mening nr: 34162
Datum: 24-07-2007
Fam. henk 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Superleuke camping, mooi gelegen, aan het strand. Mooi zwembad, enkele speeltoestellen. Iedere dag veel activiteiten van jong tot oud. 's avonds een show met een disco. Discotheek op loopafstand, dorpje eventjes met de auto.. Ik ga zeker nog terug!!!! een echte aanrader voor als je op corsica bent. Wel reserveren! ( in het begin van juli nog niet zoveel nederlanders maar na 2 weken al wel)
Mening nr: 33256
Datum: 17-06-2007
Mevr. Anja 
april - juni 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug van 3 heerlijke weken Corsica. Net als vorig jaar hebben we gekampeerd op Arinella Bianca. We hadden weer dezelfde plaats als vorig jaar, groot, schaduwrijk en op een mooie centrale plek op de camping. Niet ver van het prachtige strand en het heerlijke zwembad. Ook dit jaar is ons weer goed bevallen. Goed verzorgde camping met schoon sanitair. Enig minpuntje is dat wij de douches niet erg warm vonden. De camping ligt wel op enige afstand van bezienswaardigheden. Wij zijn met een klein tentje een paar dagen er op uit getrokken naar de westkust. Prachtig! Maar de campings die we toen gehad hebben konden bij lange na niet tippen aan deze camping, Qua uitstraling, faciliteiten en hygiëne. Je kunt heerlijke pizza's eten op de camping, in het restaurant of om mee te nemen. Ook in het voorseizoen is het personeel / animatieteam al zeer aktief. Het personeel is vriendelijk. Kortom een echte aanrader (in ieder geval voor het voorseizoen).
Mening nr: 31962
Datum: 17-12-2006
Mevr. Karin 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zowel in 2005 als in 2006 zijn wij op deze camping geweest. Beide keren hebben we het heerlijk gehad. We hadden een huisje vlak bij het strand gehuurd (privilege) Het huisje stelt niet veel voor, maar de ligging is prima. (dicht bij strand en zwembad). De animatie is top! Fantastische shows met als hoogtepunt 14 juli of 15 augustus! Onze pubers hebben zich dit jaar heel goed vermaakt, maar vorig jaar waren wij vroeg in de vakantie en toen waren er praktisch geen Nederlandse kinderen, waardoor het moeilijk was aansluiting te vinden. Op corsica zijn prachtige dagtochten in het achterland te maken.
Mening nr: 31673
Datum: 23-10-2006
Mevr. M. Martinaud 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn 3 weken op deze camping geweest en hadden een Chalet Privilège gehuurd via de camping zelf. De ligging was perfect, de chalet echter veel minder. Deze was al sterk verouderd en de bedden waren slecht. Niettemin was het een fantastische camping. Fantastisch vanwege de ligging aan het strand en de geweldige animaties 's avonds waarbij we onze ogen uitkeken. We waren met onze kinderen van 14 en 19 jaar en zij hebben zich uitstekend vermaakt. Veel Franstalig, maar ook zeer veel italianen. Zeer weinig Nederlanders. In Ghisonaccia verder niets te beleven. Het is erg druk in augustus. als je naar Bonifacio wil moet je echt heel vroeg wegrijden want anders sta je uren in de file. Bonifacia MOET je gezien hebben !!!! De andere paradijselijke stranden zijn vééééél te druk helaas. Gewoon dus lekker op de camping blijven. Voor de jeugd ideaal, maar voor ons was 3 weken echt te lang. Als het aan de kinderen lag dan zouden we hier terug komen.
Mening nr: 27509
Datum: 24-07-2006
Mevr. Oldemenger 
april - juni 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben bijna drie weken (juni '06) op deze prachtige camping gekampeerd. Ik denk dat het in het hoogseizoen wat te vol en te druk wordt. We hadden een prachtige grote plek onder de bomen. Het sanitair ziet er netjes uit. Strand en zwembad zijn heerlijk. Jammer dat er geen glijbaantje of zoiets is voor de kleintjes. Personeel is erg vriendelijk, camping wordt keurig onderhouden. We komen zeker nog een keer terug, het is een echte aanrader.
Mening nr: 27483
Datum: 24-07-2006
Mevr. Martine 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij verbleven 6 dagen op deze camping,heel proper sanitair; mochten zelf onze plaats kiezen; schitterende animatie; en op quatorze juillet een heel mooie show en prachtig vuurwerk; ook omdat Arinella 30 jaar bestond, vlak aan zee, en 2 schitterende zwembaden.
Mening nr: 26003
Datum: 12-04-2006
Mevr. de Louw 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wederom, voor de 3e keer deze camping bezocht. Mede namens onze kinderen die het hier zo ontzettend naar de zin hebben en zich er volledig thuis voelen. Wij hadden nu een plek aan de andere kant van de camping. Een prachtige grote plaats schuin tegenover het superschone sanitair. Iedere dag wordt dit keurig schoongehouden. Het animatieteam was wederom geweldig, wel wat chaotischer als voorgaande jaren maar dit komt blijkbaar doordat het hoofd animatie er niet meer was. Wel nog iedere avond vertier voor jong en oud op het gezellige plein tussen camping en strand. De kinderen, vooral de oudste die nu 17 wordt wil er weer graag heen, maar nu slaan wij toch een keertje over. We weten zeker dat wij het prachtige Corsica zullen missen. Mag wel gezegd worden dat de discogeluiden nog erg aanwezig zijn tot in de vroege ochtend, maar oordopjes doen veel. Dus meenemen maar!
Mening nr: 22304
Datum: 17-08-2005
Mevr. marion van vugt 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben een geweldige vakantie gehad op deze camping en op Corsica. Zeker het animatieteam verdient onze complimenten. Onze kinderen van 10 en 12 hebben zich geen minuut verveeld. Ook de shows waren leuk voor jong en oud. Corsica is het helemaal met mooie baaien en geweldige kloven met bergmeertjes. Je kon uren rijden zonder iemand tegen te komen en zwemmen, waar je wilde. Zeker een aanrader.
Mening nr: 21574
Datum: 11-08-2005
Dhr. Anoniem 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Het is een gewelidge camping met 2 prachtige zwembaden en een mooi strand. De disco 's nacht valt best wel mee en de animatie is geweldig.
Mening nr: 16652
Datum: 07-12-2004
Mevr. de louw 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Na 14 dagen op een rustige camping te hebben gestaan was het weer een goede aanvulling om deze camping, voor de 2e maal, te bezoeken. Wederom volop vertier voor onze kinderen van 7-12-15 jaar. Vooral de oudste heeft zich hier heerlijk vermaakt met optredens en dansen. De camping bleek wel veel drukker dan in 2001 maar met de komst van het nieuwe zwembad bleek dat redelijk te zijn opgelost. Wel vervelend de mensen die de ligbedden reserveren door er een handdoek op te laten liggen de hele dag! Zeer goed animatieteam. Deze camping bruist werkelijk van energie. Prachtige grote plaatsen en meestal schoon sanitair. Jammer van de herrie 's nachts en 's morgens vroeg van de in de buurt gelegen disco. Wel oorstoppers meenemen maar ook absoluut gaan genieten van een wervelende vakantie.
Mening nr: 12238
Datum: 25-07-2004
Mevr. J. Wille 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9|

Algemene beoordeling

Wij waren hier in het hoogseizoen van 2003 (met auto) en huurden een stacaravan. Mooie ruime plaatsen en voor kinderen van alles te doen. Miniclub waar ze 's morgens en 's middags terecht kunnen (vanaf 4 jaar, maar als je zegt dat ze 4 zijn en ze zijn nog 3 dan controleren ze dat echt niet, onze dochter was nl 3). 's Avonds wordt er ook iedere dag iets georganiseerd en vaak erg professioneel. Onze andere dochter (7 jr) deed ook een paar keer mee met een optreden die vooraf geoefend werd voor heel het publiek, incl. geschminkt en verkleed worden. Zwembad is leuk, maar als het druk is soms te klein. Strand bij de camping loopt wel vrij plotseling stijl af, dus niet zo geschikt voor de kleintjes. Nadeel is de nabij gelegen disco die je wel hoort, al hadden we er niet echt heel veel last van. Corsica is heel mooi, wel smalle bochtige weggetjes die niet echt opschieten. Neem dan ook de grote wegen als je naar een ander deel van het eiland wilt. Als je van rust houdt is dit niet echt een aanrader, omdat er de hele dag door wel dingen georganiseerd worden.
Mening nr: 12231
Datum: 25-07-2004
Dhr. Daan en Mariëtte Zuiddam 
april - juni 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Na onze ervaring over een camping 30 km terug van deze camping hebben wij hierover niets dan lof, grote plaatsen allemaal in de schaduw van bomen en veel groen,vriendelijk personeel die op een bijeekomst aan je wordt voorgesteld (via een video), schoon sanitair, veel te doen en vooral 's avonds (we waren er in die tijd van de voetbal) Er is zelfs een informatie post waar je informatie kunt vinden en tevens uitleg hierover over Corsica. Niets is het personeel te veel als je wat vraagt. We hebben zelfs meegemaakt dat de nachtwaker langs kwam bij iedereeen om te vragen of alles goed vast zat wat er zou die nacht veel wind komen. Maar wij zaten hier wel in het voorseizoen en een stukje hoogseizoen dan heb ik het iedee dat je daar niet moet zijn met al die drukte en vooral de buiten de camping gelegen discotheek geeft dan veel lawaai van 's avond 23.30 tot 5.00 uur toe. Dit is op de camping dan goed te horen. Maar voor het voor seizoen is dit een echte aanrader.
Mening nr: 10277
Datum: 04-04-2004
Dhr. jelle 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

De camping heeft een prachtig strand!!!!!!Het sanitair is erg schoon en je hebt warme en koude douches. Als je van 't strand af komt is het fijn om je even af te spoelen. Het zwembad was redelijk groot, maar erg druk op sommige tijden. Je kon er wel goed zwemmen. De avond shows zijn geweldig!!! De animatie is ook goed en voor de kleineren is er ook veel te doen. En de camping ziet er verzorgd uit. Er is ook een campingwinkel waar je elke morgen vers brood kunt halen, verder nog wat kleine dingetjes. Je kunt het beste naar de 'super u' gaan, daar hebben ze werkelijk alles en niet duur. Corsica is sowieso super, een prachtige natuur en baaien waarvan je alleen maar kunt dromen, alleen de wegen zijn erg druk in het hoogseizoen! Wij gaan er volgend jaar zeker weer heen!!! Een aanrader voor iedereen! Jelle 12 jaar
Mening nr: 8704
Datum: 21-12-2003
Dhr. Frank Wissink 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een hele gezellige camping waar in de avond een show wordt gebracht. Indien mogelijk moet je zorgen dat je op 14 juli daar bent . Dan wordt de natonale feestdag groots gevierd . Je weet niet wat je ziet ! De Parijse revue in het klein zie je voorbij komen. Verder een werkelijk schitterend eiland om te ontdekken. We komen hier zeker een keer terug. Een nadeel moet ik helaas vermelden; het is er in de nacht zeer gehorig. Je hoort de disco tot 4 uur en om half 5 in de nacht gaan ze de wc met hoge druk schoon spuiten. Ook jongeren zijn tot laat in de nacht nadrukkelijk aanwezig. Jammer dat hier geen enkel toezicht op is. Ondanks dat een aanrader, maar niet in een tent bij het toilet.
Mening nr: 8343
Datum: 17-11-2003
Dhr. M. de Veer 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Fantastische camping, maar je moet er niet voor je rust heen gaan. Erg geschikt voor opgroeiende jeugd, maar ook voor kleintjes is er een leuke kinderanimatie. Elke avond is er een "grote" show door het enthousiaste animatieteam en aanvullend disco. Dat hoor je goed over de hele camping. Plaatsen dicht bij het centrale gebouw zijn het mooiste. Veel schaduw en ruim. Het is niet goedkoop maar je krijgt hier absoluut waar voor je geld. En Corsica is natuurlijk een paradijs!

  Campingtips in de buurt