Sluiten

Camping Marina D'Erba Rossa in Ghisonaccia

Camping Marina D'Erba Rossa

Camping Marina D'Erba Rossa ligt in het oosten van Corsica, bij het plaatsje Ghisonaccia, beidt een ruim aanbod aan comfort en activiteiten om hier te genieten van een heerlijke vakantie.

Camping Marina D'Erba Rossa ★★★★
Route de la Mer
20240 - Ghisonaccia
Frankrijk
Departement: Corsica
Tel: +33 495262514
Afstand vanaf Utrecht: 1436 km,
waarvan 1312 km snelweg.
GPS coördinaten: 41.99820 / 9.44876
(41° 59' 53.5'' N    9° 26' 55.5'' O)
Aantal plaatsen: 600  / Hoogte: 0 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Marina D'Erba Rossa
Laatste mening

Algemene beoordeling

Prachtige kampeerplaatsen, lekker ruim en veel te doen voor groot en klein. Alleen.. muggen. Ontelbaar, onverslaanbaar, en gek-makend. Beide keren dat ik hier was heb ik man en macht ingezet tegen deze kleine parasieten, maar het mocht niet baten. Misschien ligt het aan het seizoen, maar in juni is deze caming omgedoopt tot 'muggencamping'. Het restaurant is goed, sanitair goed, animatie tot laat en een heel leuk dierenpark.
Mevr. Heidi  13-03-2009
Plaats mening
Mening nr: 44104
Datum: 13-03-2009
Mevr. Heidi 
april - juni 2008
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prachtige kampeerplaatsen, lekker ruim en veel te doen voor groot en klein. Alleen.. muggen. Ontelbaar, onverslaanbaar, en gek-makend. Beide keren dat ik hier was heb ik man en macht ingezet tegen deze kleine parasieten, maar het mocht niet baten. Misschien ligt het aan het seizoen, maar in juni is deze caming omgedoopt tot 'muggencamping'. Het restaurant is goed, sanitair goed, animatie tot laat en een heel leuk dierenpark.
Mening nr: 43437
Datum: 02-11-2008
Mevr. B&T 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Op deze mega grote camping is het sanitair dramatisch. Los van de feiten dat het er ontzettend goor is en er een groot te kort is aan WC's en douches is ook de waterdruk een drama. Onder het miniscule straaltje water kun je net de shampoo uit je haar krijgen als je met je kop tegen de muur aan gaat staan. Verder hoorden we van verschillende mensen dat klagen geen zin heeft, de camping schijnt hier al jaren niets aan te doen. Het personeel is erg vriendelijk en alles is aanwezig op de camping. Voor pubers een ideale camping, want er zijn disco's in overvloed. En dat zul je vooral in het weekend weten ook! Je dreunt je caravan uit. Het achterland biedt in deze regio ook erg weinig. Je kunt wel zeggen dat dit dus een beetje het "Loret de Mar" is van Corsica. Wij zijn eerder vertrokken van deze camping, voor namelijk om de ergernissen over het sanitair.
Mening nr: 42503
Datum: 26-08-2008
Dhr. sebastiaan 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Afgelopen augustus voor 4 dagen op deze camping fabriek geweest. De receptie is zeer behulpzaam en goed georganiseerd. We hadden een mooie plek gekregen met veel schaduw. De restauratieve en recreatie zijn van een hoog niveau. Elke avond activiteiten, dierentuintje, midget golf etc etc. leuk restautant kortom allemaal oke! maar goed als je in een tentje zit, moet je ook wel eens naar de WC. buitengewoon slecht geregeld.Erg vies, en voor zon mega camping volgens mij nog geen 20 wc's aanwezig. Elke dag in de rij voor de grote beurt. Hoe goor kan je het hebben? slecht schoongemaakt, dus niet al te best. De eerste 2 dagen waren verder goed vertoeven, maar toen werd het donderdag en breekt de hel van de disco los. tot 5 uur lig je te stuiteren in je bed. wij hadden gewoon een plaats in het midden, dus een ieder die daar last van had. wij sliepen in iedergeval met zelfgemaakte oordoppen in .. en wij zijn geen 60, maar 30 en 23 jaar oud. dus toch echt wel wat gewend. Omgeving: saai. absoluut niet de plek om heen te gaan als je de mooie dingen van Corsica wilt zien.. He b je pubers die willen genieten? een aanrader! Wil je zelf ook een leuke vakantie? NOOIT NAAR TOE GAAN!!!!
Mening nr: 28773
Datum: 08-08-2006
Dhr. Wilssens D 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Vele mooie en schaduwrijke plaatsen. Vlak aan strand. Mooie uitvalsbasis om uitstappen in het gebergte te doen. Vriendelijk personeel. Maar pas op voor : - nachtlawaai: openluchtdisco van enkel Km verder maakt in het hoogseizoen van 01u tot 06u behoorlijk veel storend lawaai. Onze kinderen (4 & 6) sliepen gewoon door, maar wij waren echt verbaasd dat ook wij oordopjes nodig hadden om goed te kunnen slapen. - zwembad is extra te betalen: beter bij aankomst zeggen dat je het niet gaat gebruiken, want het is er toch wat te druk om te kunnen zwemmen. Wij hebben er toch een aangename vakantie gehad, maar dit kwam door het mooie weer, de natuur en onze toffe Nederlandse buren die wij daar hebben leren kennen.
Mening nr: 26325
Datum: 16-05-2006
Mevr. Annebrit Øistad 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

De vakantie dat ik naar deze camping ben geweest vond ik echt helemaal top. Ik ben zelf een meisje van 16 jaar en voor deze leeftijdscategorie valt er heel veel te beleven op deze camping. Maar mijn ouders hebben hier ook een heel plezierige vakantie beleefd. Corsica is namelijk een bijzonder mooi eiland, en dus valt er buiten de camping ook nog eens heel veel te zien. Het sanitair was erg prettig en schoon en het zwembad ook. De camping ligt ook aan een mooi zandstrand. 's Avonds was er elke avond wel weer iets georganiseerd door het animatieteam. Het is echt een aanrader, ik ga dit jaar waarschijnlijk weer terug.
Mening nr: 18564
Datum: 28-05-2005
Mevr. Debbie 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Vorig jaar zijn we hier geweest en dit jaar gaan we weer. We hebben een zoon van 13 en die heeft hier de tijd van zijn leven. Heel veel te doen voor de jeugd. Tja die disco, ik moet toegeven het is best veel lawaai en daar moet je tegen kunnen het gaat behoorlijk lang door en in het weekeind wel tot s`morgens vroeg. Wij hebben het niet als zo storend ervaren dat we er helemaal niet van konden slapen (een rozetje doet wonderen). Maar verder is het echt een aanrader voor gezinen met jeugd vanaf 12 jaar. Toiletten werden over het algemeen goed schoongehouden maar ja wat wil je in juli/aug. veel mensen dus bijna niet tegenaan te poetsen. Ze doen er in iedergeval erg hun best voor. Het personeel is super vriendelijk en het eiland is echt super mooi. Wij zijn nog lang niet uitgekeken en vanaf deze camping zit je vrij centraal. *
Mening nr: 16731
Datum: 15-12-2004
Dhr. R. de Waart 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Grote camping, vooral geschikt voor gezinnen met kinderen tussen de 12 en 16 jaar. Groot deel van de camping heeft 's nachts last van de disco buiten de camping en bewaking treed nauwelijks op tegen jongeren die 's nachts van en naar de disco gaan. Sanitair was niet overal goed in orde. Weinig waterdruk bij een aantal douches. Verder wel ruime plaatsen. In winkel weinig aanbod van artikelen en duur. Er zijn Nederlandse dagbladen te koop maar daar moet je haast voor knokken; te weinig aanbod. Strand wordt keurig onderhouden en activiteiten voor de kinderen is uitstekend.
Mening nr: 15399
Datum: 31-08-2004
Mevr. guy van hemelen 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Qua alle aspecten een zeer verzorgde camping met alles erop en eraan. Wij zijn er echter vervroegd vertrokken omwille van het dagelijkse discogedreun, niet enkel van deze camping, maar ook van omliggende campings en eenmaal een nachtelijk feestje op het strand tot 7.30 's ochtends. Verder is de locatie wel centraal in Corsica, maar is deze streek zeker niet de mooiste.
Mening nr: 14604
Datum: 20-08-2004
Dhr. tim schiphorst 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Misschien is het een keer leuk om de mening van een kind te horen, ik vond ten eerste de uitgaans gelegenheden heel leuk en er was altijd een leuke sfeer op het park, de animatoren waren heel aardig en eigenlijk was alles perfect op het park (behalve de toileten die eigenlijk wel heel schoon gehouden werden maar weer zo snel vies werden). Verder is er 1 probleem waar mijn ouders heel erg mee zaten (ik vond dat ze overdreven, maar dat zal wel aan mij liggen), maar het eerste wat ik hoorde als ik wakker werd was: heb je lekker geslapen?; wij niet, wij hebben de hele nacht naar de muziek van guendeline moeten luisteren en toen het eindelijk was afgelopen was het al 5 uur (guendeline is een disco die dichtbij de camping lag). Maar ik vond dat het lawaai heel erg meeviel, ik heb elke avond goed kunnen slapen en heb een fanatastische vakantie gehad. De beste de camping voor kinderen rond de 15 jaar, misschien iets minder voor oudere mensen met slaapproblemen en heeeeeeeeele goeie oren.
Mening nr: 9309
Datum: 20-01-2004
Mevr. L. van der Vliet 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Het is op zich een harstikke leuke camping, leuk zwembad, pal aan het strand gelegen, ontzettend leuk animatie team die spreken trouwens 4 talen italiaans, frans, duits en engels. Toilet/douchevoorzieningen zijn harstikke god, er staat bijna de hele dag wel iemand om ze weer schoon te maken. Het enige nadeel dat wij hadden was dat wij een Stacaravan comfort plus hadden geboekt en door de drukte waren ze overgeboekt en werden wij in Stacaravan alles behalve comfort gestopt., en de fransen kregen gewoon hun comfort plus!!! Als je een beetje tegen hitte kunt zou ik deze camping wel aanraden, maar boek dan geen stacaravan rechtstreeks bij de camping!!
Mening nr: 6307
Datum: 10-08-2003
Dhr. bert boerema 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Goede, verzorgde camping. Op wandelafstand (800 m)is er een spiksplinternieuwe Spar, waar je alles wat je nodig hebt kan krijgen. Ruime en schaduwrijke staanplaatsen, maar er zijn ook slechte plaatsen langs een hoge muur. Sanitair is OK, proper en in orde. MAAR ... door de week heb je in Juli tot 4.00 's morgens disco en in het weekend tot 7.00 's morgens. Zeer veel lawaai met luidruchtige jongeren en auto's. Ondanks dit minpunt toch wel een aanrader.
Mening nr: 6002
Datum: 06-08-2003
Dhr. karel verheijen 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Vlakke middelgrote camping in bos direct aan zee. Veel schaduw. Vriendelijke receptie. Sanitair is goed schoon, er was bijna voortdurend toezicht van vriendelijke schoonmakers op het sanitiar. Wij verkozen de douche in het sanitiarblok boven de kleine douche van onze sta-caravan. Animatie wordt verzorgd door enthoushiaste italianen die ook wat frans en engels spreken. Animatie s'avonds is leuk en gevarieerd, van kleinkunst tot miss verkiezing. Geen geleur om campinggasten op het podium te krijgen met bijbehorend leedvermaak. Verder de gebruikelijke zwembad en sportactiviteiten op vaste dagelijkse tijden tijden. Zwembad is druk tussen 11.00 en 13.30 hierbuiten redelijk rustig. Badmeester houdt overdag toezicht, Polsbandje is verplicht om niet campinggasten bij het zwembad te weren. Ligbedden zijn er voldoende en zijn gratis, er is nauwelijks handoekterrorisme. Het gehele terrein is goed onderhouden en schoon. Relatief veel jeugd van 12-17 jaar, wij hebben desondanks geen overlast gehad. Muziek van discotheek is s'nachts is nauwelijks hoorbaar. Zwembad is minder geschikt voor peuters en nog niet zwemmende kleuters; het is minimaal een meter diep en loopt vrij abrupt af tot 180cm. Zwembad ligt aan het brede rustige strand. De zee is rustig en kraakhelder. Het altijd mogelijk om op een rustig plekje strand te liggen direct aan het water. Veel fransen, zwitsers, italianen, wat nederlanders en een enkele deen of duitser. De speeltuin stelt niets voor. Tijdens ons verblijf een klasse camping, kom je met heel kleine kinderen dan is deze camping minder geschikt
Mening nr: 3816
Datum: 07-04-2003
Mevr. Alice Pieper 
april - juni 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We zaten in een Eurocamp bungalowtent dus perfect voor elkaar. Plaatsen zijn erg zanderig, dus niet zo goed voor kleintjes. Wij zijn met z'n tweeen in juni geweest en dat is absoluut een aanrader. Het eiland is zo verbluffend mooi dan en het is lekker rustig. Sanitair was redelijk goed en het zwembad was niet supergroot. Voor het hoognodige was er een klein winkeltje. Maar voor de boodschappen moest je wel het plaatsje in. Dat was even rijden omdat je wat afgelegen zit. Wij hadden alleen in het weekend last van de disco. Weet niet hoe het in juli en augustus is. Wij hebben een supervakantie gehad op een prima camping met aardige mensen zowel van Eurocamp als van de caming zelf.
Mening nr: 2757
Datum: 28-12-2002
Mevr. Eikmans 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Middelgrote camping, geschikt voor gezinnen met oudere kinderen, de overlast van de disco valt mee , wel overlast van jongeren die 's nachts van en naar de nachtdisco's gaan, bewaking is er wel maar treed niet op, zeker niet als het fransen zijn, onvriendelijk personeel, mooi strand heerlijk water, prachtig eiland. Slecht sanitair. Miniclub was ver v.d. plaatsen en alleen in het frans. Speeltuin was nog steeds kapot.
Mening nr: 2729
Datum: 25-12-2002
Mevr. Lotte 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Zeer leuk voor jongeren (ik ben zelf 16); camping ligt aan strand (ook leuk 's nachts!) en naast tequila-bar en discotheek, waar onder andere schuimparty's worden georganiseerd. Deze discotheek, die vaak tot diep in de nacht geopend is, is helaas op veel plekken duidelijk hoorbaar. Voor de wat jongere is er een snoopy-disco bij de bar. Wat ik wel een beetje jammer vond is dat je niet even naar het dichtsbijzijnde plaatsje loopt, die ligt qua loopstand wat ver van de camping. Over het sanitair kan ik niks zeggen, aangezien ik in een stacaravan verbleef. Ik raad Marina D'erba Rossa zeer aan voor jongeren.
Mening nr: 1203
Datum: 22-07-2002
Dhr. Willem Marsman 
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Camping viel ons tegen. Erg massaal, kleine plekken, defecte schommels en klimrek, gemengd sanitair zonder wc-brillen, kinderdeel zwembad 1 meter diep.
Mening nr: 385
Datum: 30-01-2002
Dhr. Alfred Keizer 
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtige camping, wel wat massaal. We zijn er twee keer geweest (en dat doen we niet gauw). Mooi zwembad maar wat klein gezien de grootte van de camping. Ligt direct aan het strand. Er wordt heel erg veel georganiseerd. Paardrijden in de buurt, wijn halen ook. Plekken verst weg van strand hebben soms overlast van naburige discotheek of van jongeren op een trekkersveld. Plaatsen erg dicht bij strand horen 's avonds disco (houdt op tijd op). Sanitair is goed, wordt goed schoon gehouden; soms wel wachttijden. Veel Nederlanders (dat is op Corsica niet overal zo).
Mening nr: 152
Datum: 18-12-2001
Mevr. Manon 
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik wil graag naar deze camping en vroeg me af of iemand hier al is geweest en wat zij er van vonden? Vooral de toilet voorzieningen vind ik belangrijk.

Campingtips in de buurt