Sluiten

Camping Le Mas du Serre in Gravières

Camping Le Mas du Serre

Camping le Mas du Serre is een groene en rustige camping gelegen aan de rivier de Chassezac, een paradijs waar de kinderen in kunnen spelen.

De camping ligt in het Parc Naturel des Monts d'Ardèche, waar men kan genieten van een prachtige natuur met gevarieerde landschappen.

Camping Le Mas du Serre ★★★
Le Serre
07140 - Gravières
Frankrijk
Departement: Ardèche
Tel: +33 475373384
Afstand vanaf Utrecht: 1111 km,
waarvan 1008 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.41530 / 4.09784
(44° 24' 55.1'' N    4° 5' 52.2'' O)
Aantal plaatsen: 75  / Hoogte: 190 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Rivier Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping Le Mas du Serre
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ruime plaatsen in een mooie omgeving met vriendelijke uitbaters

Alleen maar positieve ervaringen! Mooie grote plaatsen omringd door rustige behulpzame vriendelijke Fransen, warme douches, prachtig zwembad, supervriendelijke geduldige uitbaters, mooie rivier, prachtige omgeving niet zo ver van Les Vans... tot nu toe de hemel op aarde voor ons.
Fam. Pint-Swalens - Belgie  21-07-2019
Plaats mening

Meningen over Camping Le Mas du Serre

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
9
9
Hoogste
9
9
Gemiddeld
9.0
9.0
* over de jaren 2018 en later.
Mening nr: 69079
Datum: 21-07-2019
Fam. Pint-Swalens - Belgie 
juli - augustus 2019
(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 9| Leiding van camping: 10| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Ruime plaatsen in een mooie omgeving met vriendelijke uitbaters

Alleen maar positieve ervaringen! Mooie grote plaatsen omringd door rustige behulpzame vriendelijke Fransen, warme douches, prachtig zwembad, supervriendelijke geduldige uitbaters, mooie rivier, prachtige omgeving niet zo ver van Les Vans... tot nu toe de hemel op aarde voor ons.
Mening nr: 67062
Datum: 24-08-2017
Fam. Eyskens - Hemiksem 
juli - augustus 2017
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 7| Leiding van camping: 9| Animatie/Activiteiten: 9| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 10|

Algemene beoordeling

Mooie omgeving en rivier

Sanitair en waterputten soms ver weg vanuit sommige plekken, veel wespen bij het zwembad, koud zwemb

Toevallig terecht gekomen eind juli, eerst op plaats 92, daarna verhuisd naar plaats 3, prachtige omgeving, vlakbij les vans, ook met de fiets te bereiken via korte( steile) weg, of lange plattere weg langst de rivier chassezac. Rivier ligt op 5 min lopen in de camping, mooi groot zwembad, wel veel kouder dan andere zwembaden. Veel wespen bij het zwembad, lastig voor de kinderen. Bijna uitsluitend Fransen, typische jou de boule sfeer. Het huis is het centrum van de camping, bar, maar ook sanitair zit er in verwerkt. Sanitair werd slechts 1 keer schoongemaakt per dag (denk ik) zou meer moeten in hoogseizoen. Heel vriendelijke campingeigenaars. Lekkere hamburgers, en ook 2 keer per week pizza typisch Franse, wij houden meer van de Italiaanse. Geen restaurant. Geen dure camping. Enkele heel mooie plekken, de meeste ook heel ruim, met schaduw. Heel veel terugkerende gasten. Brood niet zo lekker, beter naar les vans gaan. Achter de hoek een restaurantje waar op zaterdagen ook optredens zijn. Op de camping 1 keer animatie gehad van een goochelaar, heel kleinschalig en leuk, 1 keer een solo-optreden van een Fransen zanger die verbazend genoeg geweldig goed was. Zouden er misschien nog wel eens teruggaan, maar dan met vrienden want onze kinderen hebben echt geen aansluiting kunnen vinden. Wel echt prachtige regio, en helemaal niet te druk.
Mening nr: 51527
Datum: 25-08-2010
Mevr. linda roetgerink 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik ben sinds 1988 verschillende keren op deze camping geweest en iedere keer vond/ vind ik het super. De camping is niet geschikt als je veel Nederlandse gasten zoekt en/of vermaakt wilt worden (er is geen animatie). Het is echter wel geschikt als je op zoek bent naar natuur, ruime plaatsen en een plek waar kinderen heerlijk (en veilig!) kunnen spelen. Wij zijn er dit jaar weer met onze kinderen (2 en 4) geweest en zij vonden het, net als wij, helemaal geweldig. Het is gezellig 's avonds rondom de petanque baan, maar er is geen lawaai tot diep in de nacht, je kan 's ochtends brood halen en 's avonds frietjes, een drankje en/of ijsje. Het sanitair is inderdaad wel wat ouder, maar voldoet wat ons betreft prima, het wordt in ieder geval naar tevredenheid schoon gehouden. Enig minpuntje: er is een wasmachine, maar als je het zelf doet met de hand, wordt het schoner ;-)
Mening nr: 45728
Datum: 02-08-2009
Dhr. Gino 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Zeer mooie streek me Les Vans als wondermooi stadje. (5 min met de auto) De camping doet gemoedelijk aan. Weinig te beleven, zeker voor de kinderen. Het strandje is op enkele minuutjes wandelafstand. Als je aan het strandje naar links gaat, kom je een leuker strand tegen. In de rivier kan je lekker pootje baden en zwemmen. Heel mooi zwembad. Nooit te druk. Speeltuintje stelt niks voor. Grote staanplaatsen. Minpunt waren de vliegen en muggen. Sanitair was verouderd, maar werd netjes onderhouden. Enkel de plaats om af te wassen kon heel wat hygiënischer. Dus prima voor echte rustzoekers, iets minder voor ons met 2 kinderen van 7 en 9.
Mening nr: 41756
Datum: 14-08-2008
Mevr. mw. s. weijnen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Mooie, gemoedelijke camping, mooie grote campingplaatsen. Vriendelijke eigenaren, die regelmatig een rondje over de camping fietsen om de kijken of alles ok is. Zwembad is heerlijk. Sanitair was wel zeer schoon, maar ook verouderd, ontoereikend, en bij grote drukte regelmatig een koude douche, met een klein straaltje water. strandje bij de rivier was klein, maar zelfs in het hoogseisoen niet erg druk.
Mening nr: 39161
Datum: 11-06-2008
Fam. den Engelse 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Mooie rustige camping, aardige eigenaars. Mooie grote plaatsen, met veel schaduw. Het zwembad is prachtig en groot. Het riviertje was ook heerlijk om te spelen en te zwemmen. Het sanitair was niet denderend, te weinig als het echt druk wordt. Werd wel redelijk goed schoon gehouden.
Mening nr: 22661
Datum: 21-08-2005
Dhr. r.kok 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Masse du Serre is een oase van rust en ruimte in een ‘natuurlijke’ setting. De plaatsen zijn zeer ruim (100 m2 en meer), goed afgescheiden en variërend van vorm. De beschaduwing verschilt per plaats. Aan de aanrijroute kan je beter niet zitten omdat het nogal stuift. Zowel overdag als ’s avonds zeer rustig. Het straalt er vanaf. De toiletten worden meermaals per dag schoongemaakt. Eigenlijk altijd heerlijk fris. De beheerders zijn zeer vriendelijk en relaxed. Mevrouw zit rustig op een kruk een yoghurtje leeg te lepelen terwijl ze je te woord staat. Er is broodservice, een kleine bar en patat en ijs te koop. Op het terrein een mooi zwembad, makkelijk voor een snelle duik of voor de kinderen dichtbij. Er is een klein speeltuintje Er loopt een mooi paadje naar de Chassezac (ong. 300meter). Een oase van rust. Je groet elkaar hier nog. Het kiezelstrand is wel stijl voor kleine kinderen en de grote rotsen net onder het wateroppervlak zijn lastig bij het zwemmen. Een kindvriendelijker strandje en beter zwemwater vind je 150 meter stroomopwaarts. Daar zitten ook meer mensen van de Aire Naturelle camping Vernede. Er vliegen nogal wat vlinders op de camping. Ze horen er echt bij…
Mening nr: 14311
Datum: 17-08-2004
Mevr. E.Felix 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping die half juli voldruppelt met Fransen en een verdwaalde Nederlander of Belg. Heerlijk grote plekken en waar wij stonden het grootste deel van de dag met schaduw. Het zwembad was echt fantastisch schoon en de rivier op 5 min. afstand was leuk om te spelen en te zwemmen, ook voor onze honden. Deze rivier valt nooit droog door een stuwmeertje wat hogerop. Onze kinderen van 13 en 16 jaar hadden snel contact met de Franse tieners 's avonds bij het tafeltennissen en bij het riviertje. Een vriendelijke ontspannen sfeer.
Mening nr: 898
Datum: 15-06-2002
Dhr. Erik Vunderink 
juli - augustus 1998
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke rustige camping. Reserveren was in 1998 nog niet nodig. Zwemmen in de chazzezac is heel goed mogelijk, het is 5 minuutjes vanaf de camping. Veel schaduw. Leuk plaatsje Les Vans licht op enkele minuten met de auto, leuk voor er even 'uit'. Voor ons een prachtig plekje.

Campingtips in de buurt