Sluiten

Camping Barberousse in Gruissan

Camping Barberousse

Camping Barberousse ligt in Gruissan bij Narbonne en biedt u een uitzonderlijk verblijf in het zuiden van Frankrijk. Breng een vakantie door met je voeten in het water op deze camping van menselijke maat, vriendelijk en gezinsvriendelijk. 

Camping Barberousse is perfect gelegen, op 500 meter van de rand van de étang en 500 meter van een natuurpark. Voor avontuurlijke vakantiegangers zijn er verschillende wateractiviteiten (surfen, windsurfen, jetskiën, enz.) en wandel- of mountainbikeroutes rond de camping. 

De Middellandse Zeekust en zijn prachtige landschappen zullen u op reis laten gaan om de rijkdommen van de regio te ontdekken. Bergketens, fijne zandstranden en natuurreservaten staan ??op het programma: trek je schoenen aan en waag je rond deze Camping Barberousse, perfect gelegen in een levendig en feestelijk kustgebied.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Barberousse

Camping Barberousse
Laatste mening
Er zijn helaas nog geen meningen over deze camping geplaatst. Heeft u in de afgelopen 3 jaar op deze camping gekampeerd, wilt u dan zo vriendelijk zijn om een mening te plaatsen?

Plaats mening

    Campingtips in de buurt