Sluiten

Camping La Baie des Anges in La Ciotat

Camping La Baie des Anges
Te midden van een park van 10 hectare met grote dennen en eeuwenoude olijfbomen bevindt zich camping La Baie des Anges. Vlakbij de zee en op 3 km van het strand van Lecques is dit de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht langs de Calanques (steile rotsen) en de kust van de Provence.
+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping La Baie des Anges

Camping La Baie des Anges
Laatste mening

Algemene beoordeling

rommelig

mooie omgeving, drukke stranden , cassis mooie havenplaats
Dhr. oudenalder - overpelt  28-06-2018
Plaats mening
Mening nr: 67703
Datum: 28-06-2018
Dhr. oudenalder - overpelt 
april - juni 2018
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Ontvangst: 7| Faciliteiten: 6| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 6| Leiding van camping: 7| Animatie/Activiteiten: 6| Omgeving: 8|

Algemene beoordeling

rommelig

mooie omgeving, drukke stranden , cassis mooie havenplaats
Mening nr: 65747
Datum: 26-08-2016
Fam. d - Harderwijk 
juli - augustus 2016
Gezin met tieners
Algemene indruk: 7| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

De stacaravan van touroperator. Groot, schoon en airco

Dat we steeds lang moesten zoeken naar een parkeerplaats.

Camping wat in 2 gedeeltes is met een rustig weggetje ertussen. Wij stonden laag, langs de weg op het gedeelte waar ook het zwembad is. De auto's hoor je zeer goed in de caravan. De trein hoor je alleen als je op het terras zit. De camping zelf vonden wij saai. Het zwembad oud en te vol. De glijbaan is eng, je houdt er rugklachten aan over omdat je onderaan in een keer stil komt te zitten. Maar we gingen hier ook heen voor de omgeving. Dat deden meer mensen dus nergens een parkeerplek. Bij de strandjes niet, bij de avond markten niet, maar ook niet toen we een wandeling wilden maken. De Aldi zit op 2 min vd camping. We zijn erg vriendelijk ontvangen door het ierse stel van de touroperator. Ze kwamen dagelijks langs om een babbeltje te maken. De caravan met airco en terras was fijn, maar er waren toch ook wel wat dingen stuk. Handvat vd bbq, keukenkastjes en de stoelen. Wij hadden caravan 515. Beetje achteraan maar rond om veel ruimte. De caravans dichter ri zwembad staan meer op elkaar.
Mening nr: 36173
Datum: 16-08-2007
Dhr. Henk 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Na jaren in Bretagne op diverse campings was dit het 2e jaar aan de middellandsezee,de enige reden om terug te keren was/is het weer en de natuur.De kust links en rechts van Marseille is het vakantie gebied voor de fransen in augustus,veel nederlanders kom je er niet tegen. voor ons als vervente snorkelaars en duikers is de kust prachtig maar zoek niet de zandstranden op,het is er vreselijk druk ,geen parkeerplaats en een dodelijk vervelende zee op die plaatsen. De camping is erg vol en opgestaan is plaats vergaan,er heerst complete anargie wat betreft een plekje en kijk niet raar op als van de zee terug keert, het kan gebeuren dat je niet meer naast je tent of caravan langs kunt lopen omdat de nieuwe buren lekker haring aan haring met jouw staan. De toilet gebouwen hebben al diverse jaren een opknapbeurt nodig en dan is vooral het sanitair en de inrichting een belangrijk aandachts punt.douchen is ronduit waardeloos en niet meer van deze tijd.afm. 75 bij 90 centimeter en varierend van gebouw tot gebouw is de water temperatuur ook zeer slecht schommelend van ijskoud naar koud en af en toe heet. Ook het ruime zwembad heeft aandacht nodig. Positief is de oudere mevrouw op de receptie, quel enthousiasme !!! formidabele. Van de drukke spoorlijn langs de camping zult u minderlast ondervinden dan van de zeer drukke weg aan de ander zijde. La ciotat en de kustplaatsen grenzend hieraan zijn hard opweg om boulevards en meer touristische accomodaties aan te leggen,dit lijkt ten koste te gaan van de dorpjes zelf, het publieke onderhoud laat zichtbaar te wensen over, jammer.
Mening nr: 32725
Datum: 23-03-2007
Dhr. E.H. Schafthuizen 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Vriendelijke ontvangst. Mocht zelf een plaats uitzoeken op de camping. Volgens mij is het gebied en de camping nog niet bij veel Nederlanders bekend. In de 14 dagen (14/7-26/7) op de camping 2 à 3 Nederlandse families gezien. Camping plaatsen ruim. Sanitair laat te wensen over. Douches erg klein, afwasgelegenheid smerig, geen warm water. Ook de gebouwen opzich zijn erg verouderd. Als deze eens zouden worden vervangen door nieuwe, dan is het een acceptabele camping met een zeer mooi achterland. Voor de omgeving en rust kom ik zeker nog eenkeer terug in het gebied. Waarschijnlijk niet op deze camping, tenzij ....
Mening nr: 29485
Datum: 14-08-2006
Mevr. Dieleman 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ik lees eigenlijk bijna alleen maar slechte berichten over deze camping. Tijdens onze vakantie, in de periode van 22 juli tot 4 augustus, hebben wij van dit alles geen last gehad. Om te beginnen over het sanitair. Dit was niet zoals we dat thuis gewend zijn maar ja hoe kan dat anders als er meer dan 100 mensen gebruik van maken blijft het bij ons thuis ook niet schoon. In de periode dat wij er waren heb ik overgens zelden een bevuilt toilet gevonden. Over de douches was wel het een en ander aan te merken, hier werd naar mijn idee alleen de vloer maar van schoongemaakt en het bankje, de muren waren namelijk wel aan een flinke schrobbeurt toe. Verder is alles wel verouderd. De camping zelf is zeer ruim en je kunt zelf je plaats uitkiezen, wij hadden een heerlijke grote plaats tussen de olijfbomen. Wij stonden redleijk achter op de camping waar het heerlijk rustig was. Naast de camping ligt een doorlopende weg die je niet hoort op de camping, wel rijdt de TGV, een pendeltrein en een aantal werklocomotieven over het spoor waar de camping aan ligt, dit brengt wel wat lawaai met zich mee. De campingbeheerders zijn heel vriendelijk en helpen waar nodig is. 's nachts en 's avonds loopt er bewaking rond op de camping zelfs om drie uur 's nachts kwam ik die man tegen toen hij een rondje over de camping liep. Het zwembad is verouderd maar is wel redelijk groot. op een warme dag is het er wel druk maar het is niet overvol. Er zit elke dag een toezichthouder, maar die is voornamelijk met de meiden bezig, dus dat laat te wensen over. Het stand is inderdaad op 400/500 meter lopen. Je moet daarvoor een drukke weg over steken maar overdag is deze weg niet zo heel druk, voornamelijk als iedereen van zijn werk komt is deze weg druk. Gelukkig zijn er veel aardige fransen die stoppen om je de weg over te laten steken. Als je dan een stukje langs die drukke weg loopt sla je linksaf een weggetje in waar een heerlijk rotsen strandje is. Dit strandje is helemaal niet druk en je kunt er op de kiezelstenen liggen of tussen de rotsen zitten, met het warme weer staat daar een heerlijk zeewindje en ook de temperatuur van het water is zeer aangenaam. Erg leuk is het er om te snorkelen. Neem wel waterschoentjes mee want de rotsen lopen door in het water en dan kan je je voeten behoorlijk openhalen. Wij hebben hier 2 weken genoten van prachtig weer en vinden de omgeving ook prachtig, Route de cretes is zeker een aanrader. Daarnaast is deze streek nog door weinig hollanders gevonden wat wij zelf erg prettig vinden. Ook op de camping waren weinig Nederlanders te vinden. La Ciotat is een grote plaats met allerlei voorzieningen (carrefour, inter marche, winkelcentrum, boulevard, grote haven) het dorpje Cyr sur Mer is kleiner met een groot strandstrand en een hele gezellige boulevard met heerlijke eettentjes, een echte aanrader. De mensen in de omgeving zijn erg vriendelijk.
Mening nr: 26050
Datum: 16-04-2006
Mevr. marianne 
april - juni 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Reactie op de vorige mening: mooie kust? nee hoor, deze camping ligt niet aan zee, je zult eerst een zeer drukke weg moeten oversteken. De camping ligt overigens aan een zijweggetje en dus niet direct aan die drukke weg, dus geen last van verkeerslawaai. Wat betreft sanitair, geldt voor iedere camping: als het publiek er zelf geen vuile bende van maakt, hoeft er nauwelijks te worden schoongemaakt! Menigeen is echter blijkbaar van mening er een zwijnenstal van te mogen maken met een "daar betaal ik voor"-mentaliteit. Het lijkt er verdacht veel op dat La Ciotat precies zo'n Boulevard des Anglais wil aanleggen als bij Nice en daarmee gaat dit gedeelte van de kust helaas helemaal de verkeerde kant op. Het zandstrandje tussen de enorme rotsen bij Cap d'Aigle is wel beeldschoon, maar een beetje moeilijk te vinden.
Mening nr: 22550
Datum: 20-08-2005
Mevr. Inge Wolfs 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Verbleven van 1 tot 11 augustus. Enige camping in deze plaats met zwembad. Het weer was schitterend en de receptionistes waren 2 kranige 70 plussers, maar zeer vriendelijk! Het sanitair was inderdaad ouderwets, het zwembad kon ook een opknapbeurt gebruiken om het allemaal wat aantrekkelijker te maken, maar in het geheel viel het allemaal wel goed mee! Wij waren de enige belgen op de toch vrij grote camping, en nederlanders kwam je er nauwelijks tegen. Waarschijnlijk te duur qua prijs-kwaliteit, maar ja, het is ook aan de mooie kust, en daar betaal je ook voor.
Mening nr: 11476
Datum: 02-07-2004
Dhr. Jokke Nicasie 
april - juni 2004
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Dit jaar mijn eerste bezoek gebracht. Heel vriendelijke mensen. De camping zelf is volgens mij aan een serieuze renovatie toe. Het sanitair is niet echt modern te noemen. De camping staat vol moerbeibomen en die zorgen in de maand juni voor lekkere bessen. Ze zijn echter rijp en vallen dan in het gras om vervolgens aan de voeten te blijven kleven en overal rondgedragen worden. De omgeving is ook druk, druk, druk. Vooraan een drukken baan met permanent fille, achteraan de TGV. Gelukkig ben ik er slechts enkele dagen geweest Vermoedelijk zal het in juli en augustus wel een gezellige bedoening zijn aan het grote zwembad aan aan de bar aan de overzijde van de straat.
Mening nr: 10813
Datum: 28-05-2004
Mevr. p. sodenkamp 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Eindelijk een camping waar nog een plaatsje was voor ons. Bij de receptie waren ze vriendelijk en we mochten zelf een plaats zoeken. Tot zover alles positief. De toiletten waren zo ontzettend smerig, dat ik blij ben dat mijn 4 kleine kinderen nog leven. Mannen en vrouwen waren niet gescheiden en 's-middags lagen dezelfde uitwerpselen nog op dezelde plaats als de avonds tevoren. De douches waren ook goor en er was alleen ijskoud water. Er waren te weinig electriciteitsaansluitingen, met als gevolg dat 's-avonds opeens ons licht uitging, omdat iemand onze aansluiting had ingepikt. We hebben het maar zo gelaten, bang voor ruzie tussen het overwegend Franse publiek. Er was totaal geen controle, nergens op. Het zwembadwater was niet eens meer doorzichtig, dus op naar het strand. Om het 'strand' te bereiken moesten we over de vluchtstrook van de drukke doorgaande weg. Echt levens gevaarlijk! Het strand was een klein strookje keien. Later op de foto's zagen we er erg ongelukkig uit. Na één nacht zijn we snel vertrokken, evenals onze buren die het ook afschuwelijk vonden. Hier komen we nooit meer!
Mening nr: 10419
Datum: 20-04-2004
Dhr. J.leichsenring 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ik Kampeer op deze camping voor de derde keer. Dit jaar gaan we weer, en ik heb het er best naar me zin. Om op de camping te komen met de auto heb je een pasje waardoor er een slagboom open gaat, dus dat iedereen de camping op ga is een beetje vreemd (zoals ik lees in andere ingezonden stukken). Het is oud en ja wat wil je voor 15 euro een nacht (met 2 personen). Wil je luxe zal je inderdaad verder moeten zoeken.
Mening nr: 10418
Datum: 20-04-2004
Mevr. Miranda 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij gaan al jaren naar deze camping, en het strand is inderdaad 400 meter dat is een rots strand. 1 km van de camping is er wel een zand strand, de camping op zich is rustig en wij hebben nog nooit meegemaakt dat er gestolen is. Bij het zwembad hebben wij ook geen grote radio's gezien of gehoord. Het is geen luxe camping, wil je dat wel moet je verder zoeken en niet voor zo lage prijs zuren. De toiletten werden 2x per dag gereinigd, en ik vind het allemaal wel mee vallen. Wij gaan dit jaar weer en zijn er wel tevreden. De plaats mag je zelf kiezen en we hebben altijd een goede en ruime plek. Geen schaduw lees ik, nou er staan bomen heel veel, en ik kon bijna niet in het zonnetje omdat er wel veel schaduw was. Voor je naar een camping gaat, lees eerst de voorzieningen. Wij hebben het heel leuk en gezellig en tja, thuis heb ik luxe dus die paar weken dat we camperen... Nou we komen er weer aan dit jaar. Groetjes, een tevrede kampeerster
Mening nr: 6581
Datum: 13-08-2003
Mevr. J. Boelen 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Onze ondervindingen waren zeer slecht. Te beginnen bij de ontvangst. Deze was nogal arrogant en kortaf. De toegewezen plaats werd dezelfde dag gehalveerd(1 plaats werd opeens 2 plaatsen). Het sanitair was oud en versleten en kapot en werd niet gerepareerd en nog erger 24 uur per dag vuil.(behoorlijke stank). De elektra kasten waren gedeeltelijk kapot en stonden open. (gevaarlijk voor kinderen). Het zwembad zeer vuil en de chemicaliën stonden bij de badmeester open en bloot dus niet in een afgesloten ruimte zoals het hoort (weer zeer gevaarlijk voor kinderen). Veel camping regels werden niet nageleefd en door de campinghouder niet gecontroleerd waardoor er vreemde mensen op de camping konden komen en daardoor veel gestolen werd. Ook kon men tot diep in de nacht met de auto de camping op.De speeltoestellen voor zover aanwezig in slechte staat. Volgens ANWB boek is de afstand naar het strand 400 mtr, de camping geeft aan 800 mtr in werkelijk ruim 1 km . Het strand is dan 1 rots. Voor strand moet je naar La Ciotat. Wij vragen ons af wanneer de ANWB deze camping voor het laatst heeft bezocht.
Mening nr: 4224
Datum: 29-05-2003
Dhr. Ernst 
april - juni 2002
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Geen mooie camping. Zeer (± 60 stacaravans op een rij) Nauwelijks schaduw. De receptie was gewoon een soort keetje. Het zwembad was meer voor jeugd met grote radio's aan. Je moet een grote weg oversteken om bij de zee te komen. Wij zijn direct weer weggegaan.

    Campingtips in de buurt