Sluiten

Camping La Butte in La Roque Gageac

Camping La Butte

Camping La Butte ligt in een van de mooiste plaatsjes van de Perigord Noir, La Roque Gageac, aan de oevers van de Dordogne, met in de directe omgeving diverse kastelen, grotten etc.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping La Butte

Camping La Butte
Laatste mening

Algemene beoordeling

ondanks verouderd sanitair wordt het goed schoongehouden.de doorgaande weg naast de camping

sanitair redelijk gedateerd

komen hier al 5 jaar. worden altijd zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaars, alsof we familie zijn. Camping is mooi gelegen in etages, met voldoende schaduw en zon. nadeel is wel de doorgaande weg die je goed hoort. prima uitvalsbasis voor als je veel wilt bekijken in de dordogne
Fam. vt veer - oud beijerland  03-03-2016
Plaats mening
Mening nr: 64841
Datum: 03-03-2016
Fam. vt veer - oud beijerland 
juli - augustus 2015
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Leiding van camping: 10| Animatie/Activiteiten: 6| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

ondanks verouderd sanitair wordt het goed schoongehouden.de doorgaande weg naast de camping

sanitair redelijk gedateerd

komen hier al 5 jaar. worden altijd zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaars, alsof we familie zijn. Camping is mooi gelegen in etages, met voldoende schaduw en zon. nadeel is wel de doorgaande weg die je goed hoort. prima uitvalsbasis voor als je veel wilt bekijken in de dordogne
Mening nr: 64498
Datum: 13-09-2015
Dhr. van Ringelenstein - Groningen 
juli - augustus 2015
Jong (echt)paar
Algemene indruk: 3| Ontvangst: 3| Leiding van camping: 3| Omgeving: 10|

Algemene beoordeling

Niet aan toe gekomen.

De asociale campingbaas en zijn vrouw.

De interesse was ver te zoeken. Na een hoop gepuf konden we hier 3 dagen verblijven, er moest per se vooraf betaald worden. We konden de campingplek vooraf samen niet goed bekijken, omdat ik last had van acute spit. Eenmaal aangekomen was dit niet wat wij voor ogen hadden, schuin oplopend en overal dennennaalden. Wat er toen gebeurde, heeft mij doen besluiten deze recensie te schrijven. Terug bij receptie moesten wij de plek nemen ondanks dat wij aangaven dat we idd beter hadden moeten kijken. Campingbaas+diens vrouw begonnen vervolgens te vloeken en schreeuwden dat we pech hadden, alle Nederlanders waren altijd lastig (lees grootste inkomstenbron). Feit dat ik zichtbaar amper kon lopen, was gelogen en ook onze emoties waren theater. Er werd ons 72e afhandig gemaakt. Na een fikse woordenwisseling+dreigementen vanuit dit nare Franse koppel kregen we 60e terug. De overige 12e hebben we later via de politie opgehaald. Een GROTE afrader voor iedereen die wil genieten van de mooie dingen in Frankrijk!Hartelijke groet,N.van Ringelenstein.
Mening nr: 37909
Datum: 30-10-2007
Dhr. Marcel Vlasman 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Camping bezocht in 2007(laatste week juli en eerste week augustus), Het is een echte Franse camping en precies wat je zoekt als je niet tussen de Hollanders wilt staan. Wij hebben maar 2 nederlandse stellen gezien, met wat klein grut. De camping heeft een net verzorgd zwembad, 3 baden. Leuk aantal ligstoelen, die bij aankomst niet allemaal heel waren, maar na enkele dagen voor nieuwe vervangen bleken. Er wordt door beheerder goed ingegrepen als de jeugd het te bont maakt, maar soms te laat en bleek trampoline kapot. Maar enkele dagen later al weer vervangen. Iedere dag een druk programma, waar je niet aan mee hoeft te doen, maar voor de opgroeiende kids erg leuk, volleybal, fietstocht met ATB(te huur met helm! ter plaatse)waterpolo. Petanque, muziek, Karaoke, Kano/kayak, teveel om op te noemen en ze komen er elke dag wel even voor langs. Ook hebben ze thema avonden met diner, ook wel leuk. Afhaalrestaurant werkt wel vreemd en heeft een rare gebruiksaanwijzing, kreeg ook de indruk dat de pizza's ingevroren margaritha's zijn waarop de ingredienten die je wilt bijgedaan worden, maar het smaakte wel lekker, patat was ook lekker. Geen slappe hap. Van de winkel geen gebruik gemaakt, wij reden naar Sarlat (10 minuten) waar Liddl en Casino waren. Sanitair bleek in voldoende mate aanwezig en ook duidelijk was men bezig met vervanging naar nieuw, 1 blok was erg mooi en druk bezocht, maar toch altijd wel een hokje vrij na enkele minuten, of wastafel vrij. Soms voor afwas in de rij, maar dat is altijd en overal. Ook hier had de jeugd de föhn gesloopt en spiegels gebroken. Beheerder heeft enkele hokjes moeten sluiten en enkele dagen later hing alles weer nieuw. Wat wel opviel was de met overgewicht opgezadelde dame met sigaret in de mond die de boel 1 x p.d. schoonmaakte, dat mag vaker en beter. Een beetje chloor in de hoeken maakt het niet schoon, daarbij had iemand daardoor chloorvlekken op kleding gekregen. De plekken van de camping vond ik erg ruim, met veel schaduw, wij stonden bovenaan. Meer naar de weg toe, die best wel een beetje druk is, (maar niet storend, ook 'snachts niet,) is er minder schaduw. De omgeving hoef ik niets over te vertellen, geweldig, lekker toeristisch en zeer gevarieerd, wij gaan zeker weer. Het is een lekkere camping niet zo massaal als de camping ernaast met honderden plaatsen.
Mening nr: 11050
Datum: 09-06-2004
Mevr. roosje de kok 
juli - augustus 2000
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Het is wel een jaar of 5 geleden dat wij er geweest zijn. Wij vonden de camping maar matig. Er was teveel schaduw, je kon bijna nergens in de zon zitten bij je tent of caravan. We vonden het nog een hele afdaling naar het riviertje en het pad was slecht onderhouden. Wij stonden vlak bij de doorgaande weg en hoorden dus ook al het langs scheurende verkeer (inclusief brommers zonder uitlaat zo leek het tenminste). Terwijl je juist in de Dordogne ook zo van de natuur zou kunnen genieten. Wij hadden toen wel gereserveerd maar zijn uiteindelijk eerder vertrokken naar een andere camping. Hoewel wij toen in het hoogseizoen stonden waren er elke dag ook nog plekken vrij, dus reserveren hoeft m.i. niet.
Mening nr: 11024
Datum: 09-06-2004
Dhr. Caravanner 
®  
april - juni 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij waren er in de Mei vakantie. Camping ligt hoog gelegen aan de rivier de Dordogne. Inrit is goed bereikbaar, paden zijn geasfalteerd. De receptie is midden op de camping, parkeren met de combinatie aan de weg kan wat problemen veroorzaken doordat je op de doorgaande weg staat. Bij de hoofdingang zijn de staan plaatsen ruim, zeker de bovenste 2 rijen. Midden vak is onder de (fruit) bomen, bij ons onder de bloesems. De camping is in etages, op het hoger gelegen middendeel is een oud statig pand waar de receptie o.a. in zit, verder is daar de winkel, zwembad, speelplaats met trampoline e.d. Om bij de rivier te komen behoor je langs oude kasteelwanden en plateaus naar beneden te gaan. Voor de jeugd is dat vooral 's avonds een leuke rustige veilige plek om samen te komen. De plaatsen rechts van de receptie en achterzijde van het zwembad zijn kleiner. Tussen het voorvak bij de entree en de plek met voorzieningen zijn de plaatsen niet geheel vlak. Eigenaar probeert de camping niet geheel Hollands te laten worden en houd dan ook een percentage Franse gasten aan. Eigenaar is overigens zeer sympathiek. Wij vonden het een zeer geschikte camping, omdat waar je ook staat je over het algemeen vrij zit en je het idee hebt op een kleine camping te zijn. In de zomer zijn er Hollandse medewerkers aanwezig voor de animatie en hulp in de receptie. Sanitair was voldoende en schoon, maar gewoontjes. Geen overdreven luxe. Electriciteit kan je zelf kiezen 6 of 10 Amp. Het terrein ligt zeer beschut en men heeft veel schaduw Van de verhuur stacaravans heb je als caravan / tent kampeerder geen overlast, de stacaravans staan weggeborgen achter op de camping of bij elkaar gestationeerd rechts van de hoofdingang.