Sluiten

Camping Les Acacias in La Ville aux Dames

Camping Les Acacias

Camping Les Acacias ligt in een van de buitenwijken van Tours en is het hele jaar door geopend, in het departement Indre et Loire, een departement dat veel te bieden heeft op allerlei gebieden cultureel en sportief. Er zijn vele bezienswaardigheden zoals kastelen, parken, tuinen en het ontdekken van diverse wijnkelders etc. Men kan hier fietsen, wandelen, kajakken, kanoen etc.

Camping Les Acacias ★★★
Rue Berthe Morisot
37700 - La Ville aux Dames
Frankrijk
Departement: Indre et Loire
Tel: +33 247440816
Afstand vanaf Utrecht: 708 km,
waarvan 686 km snelweg.
GPS coördinaten: 47.40213 / 0.77855
(47° 24' 7.7'' N    0° 46' 42.8'' O)
Aantal plaatsen: 88  / Hoogte: 55 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan Gehele jaar open BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Les Acacias
Laatste mening

Algemene beoordeling

Geen

Let op: De camping is het gehele jaar geopend volgens de website, maar de werkelijkheid is anders.

Op 30 november 2019 was de camping gesloten. Zeer vervelend in deze periode van het jaar omdat er in de nabije omgeving geen enkele camping geopend is.??
Dhr. P.Chr.F. Hauwert - Hoofddorp  01-12-2019
Plaats mening
Mening nr: 69695
Datum: 01-12-2019
Dhr. P.Chr.F. Hauwert - Hoofddorp 

Senioren

Algemene beoordeling

Geen

Let op: De camping is het gehele jaar geopend volgens de website, maar de werkelijkheid is anders.

Op 30 november 2019 was de camping gesloten. Zeer vervelend in deze periode van het jaar omdat er in de nabije omgeving geen enkele camping geopend is.??
Mening nr: 67493
Datum: 26-02-2018
Fam. Koster - Gouda, Nederland 
juli - augustus 2016
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 7| Leiding van camping: 9| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

spreken verschillende talen zeer goed

nvt

ik ben heel erg goed geholpen door de leiding van de camping toen ik een fietsongeluk op de laatste dag van verblijf had gekregen. Ze hebben de verzek. mij. van de tegenpartij voor mij gebeld, papieren voor mij volledig ingevuld en verzorgd, incl. maken van kopieën. Ze hebben gezocht naar een arts waar ik op korte termijn terecht kon omdat we de volgende ochtend zouden vertrekken naar huis. We mochten ook de dag van vertrek langer op de camping blijven staan, zonder dat daar voor iets in rekening werd gebracht. De taalbarriere was voor ons daardoor geen enkel probleem.
Mening nr: 15570
Datum: 04-09-2004
Mevr. Liz 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Eén van de weinige campings in de Loire vallei waar een tandem-asser welkom is. Rust, ruimte, schone lucht. Deze camping, onder de ‘rook’ van Tour is heel plezierig. Er heerst een echt Franse sfeer, alle plaatsen liggen in de schaduw van de acacia bomen en zijn ruim van opzet. De camping grenst aan een bos, waardoor alle geluid van verkeer wordt gedempt. Het sanitair is nieuw en schoon. Doordat zwemwater ontbreekt zie je hier geen gezinnen met kinderen. De zeer vriendelijke eigenaar is er erg trots op dat er controleurs van de ANWB wel 10 dagen hebben gestaan en een lovend stukje hebben geschreven in hun gastenboek. Het is een camping die heel geschikt is voor rustzoekers en een uitstekend uitgangspunt voor het bezoeken van de kastelen in deze streek.

Campingtips in de buurt