Sluiten

Camping du Lac Doubs in Labergement Saint Marie

Camping du Lac Doubs

Camping du Lac ligt in het Massif du Jura(Parc naturel du Haut Jura), bij Labergement Saint Marie, aan de oevers van het lac de Remoray , op 870 m hoogte. 

Deze camping is een ideale bestemming om de prachtige natuur in de omgeving te ontdekken. 

Naast de camping is een recreatieterrein met veel faciliteiten, met o.a. zwemmen, vissen, tennis, Multi-sport en veel wandel mogelijkheden.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping du Lac Doubs ★★
  • 10 Route du Lac
   25160 - Labergement Saint Marie
   Frankrijk
   Departement: Doubs

   Tel: +33 381693124 /
  • Aantal plaatsen: 95  / Hoogte: 853 m
   Afstand vanaf Utrecht:785 km,
   waarvan 616 km snelweg.
   GPS coördinaten: 46.77057 / 6.27463
   (46° 46' 14.1'' N    6° 16' 28.7'' O)

  Faciliteiten:

  • Wifi beschikbaar
  • Meer
  • Wasmachine beschikbaar
  • Huisdieren toegestaan
   True
  • Verhuur van accommodatie
  • Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan
  • BBQ toegestaan
 • Reserveren en Verhuur

  • Deze camping is aangesloten bij:
   klik op logo voor info
  • ACSI CampingCard
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping du Lac Doubs

Camping du Lac Doubs
Laatste mening

Algemene beoordeling

Eenvoudige camping naast een meer met strandje, ruim, rustig, prima sanitair. Schitterende omgeving voor sporters en natuurliefhebbers en mensen die de rust zoeken. De natuur is adembenemend.. Dorp op loopafstand met bakker, slager en supermarkt. Wil je wat meer activiteit dan is de Mont d'or vlakbij. De campingbeheerdes zijn heel gastvrij en superbehulpzaam! Dus een prima plek om te vertoeven.
Fam. bakker  24-08-2010
Plaats mening
Mening nr: 51474
Datum: 24-08-2010
Fam. bakker 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Eenvoudige camping naast een meer met strandje, ruim, rustig, prima sanitair. Schitterende omgeving voor sporters en natuurliefhebbers en mensen die de rust zoeken. De natuur is adembenemend.. Dorp op loopafstand met bakker, slager en supermarkt. Wil je wat meer activiteit dan is de Mont d'or vlakbij. De campingbeheerdes zijn heel gastvrij en superbehulpzaam! Dus een prima plek om te vertoeven.
Mening nr: 42241
Datum: 20-08-2008
Mevr. J.van der Burg 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Heerlijke rustige camping. Goed en schoon sanitair en een prachtige omgeving. Het dorp met de winkels ligt op loopafstand, wat wil je nog meer. Wij houden niet van allerlei georganiseerde toeters en bellen (die zijn hier dus ook niet) en passen ons graag aan aan t gastland. De beheerders zijn vriendelijk, zeer gastvrij en behulpzaam. Wij trekken veel rond en dit is de eerste camping waar we al meerder keren terug komen. Kortom: perfect.
Mening nr: 39394
Datum: 01-07-2008
Fam. Marga en Martin van Eeten 
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Van 21 tot en met 28 juni zijn we met een groep van 21 personen waaronder 13 wielerfanaten neergestreken op camping du Lac. Du Lac is een uitstekend geoutilleerde camping en biedt voor de wat minder fanatieke kampeerders de luxe van 2 tot 4 persoons en 4 tot 6 persoons huisjes. Wij hebben een 4-6 persoons huisje gehuurd. De low budget huisjes zijn comfortabel geoutilleerd met twee tweepersoons kamers, douche, toilet met aparte wastafel. De camping wordt beheerd door Philippe and Ouafa Matter. Phillipe spreekt uitstekend Engels. Hij is een uitstekend gastheer en stelt alles in het werk om het een ieder naar de zin te maken. De huisjes liggen iets boven de camping en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats. Naast de camping ligt een groot meer met sfeerverlichting rondom. Kortom, du Lac is een prachtige camping in een oogstrelend gebied. Martin en Marga van Eeten Doorzwin 2820 1788KS Den Helder
Mening nr: 38028
Datum: 23-11-2007
Dhr. Matter 

Algemene beoordeling

Ik ben de eigenaar van de camping. Wij aanvaarden de kritiek wanneer zij worden gerechtvaardigd. De verkoop van het brood komt direct door de bakker tot stand. Aan de toegang van onze sanitaire voorzieningen wordt hij aangegeven: ' ' buitenkant de vuile schoenen ''. De uren van vertrek van een verhuren worden van 9 uur om 11 uur te kennen gegeven. Het verhuren moet zeer schoon gemaakt worden. Het is rechtvaardig een betrekking van respect wederzijds.
Mening nr: 37890
Datum: 26-10-2007
Fam. H. van der Woude 
september - oktober 2007
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

We zijn kampeerdes die van rust houden en daarvoor ook deze camping hadden uitgezocht. Vanuit dat oogpunt voldoet de camping uitstekend!. Ook de omgeving is best aardig. Wat zonder meer tegenvalt zijn de eigenaren, die voeren nagenoeg niets uit. Als het regent hangt er een bordje bij de WC of je je schoenen uit wilt doen. (anders moeten ze schoonmaken). Brood reserveren kan niet (teveel moeite) Melk bij de koffie (een extra keer lopen!) kost 1,- extra. Nadat we ons gehuurde huisje echt! goed hadden schoongemaakt zijn ze met een loep door het huisje gegaan en konden we fluiten naar onze borg. (De normale final schoonmaak tussen twee huurders was geen taak voor hun). Tot slot konden we niet om 07.00 uur vertrekken omdat ze zo vroeg nog geen tijd hadden om het huisje te inspecteren.
Mening nr: 27220
Datum: 15-07-2006
Mevr. H. Klaster 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Mooie camping, met goede voorzieningen. Veel plekken waar je met je tent of caravan in de schaduw kan staan. Winketjes (met nederlandse kranten) en goede slager op loopafstand. In het dorp een mooie informatiecentrum van het streek (nieuw). Enkele nadelen, de beheerder heeft een snackbar, restaurant, bar, maar is al om 19.00 uur dicht. De volgende ochtend is de receptie pas weer om 9.00 uur geopend. Best shit dus, als je wat wil in de avond wat wil happen of 's-morgens vroeg weg wil. De bakker is er maar kort, precies om 8.30 uur, dus vroeg uit de veren. Rennen dus. Verder veel groepen op de camping (eerste twee weken van juli). De beheerder gooit pas meer douches en toilletgroepen open als er klachten komen. Verder lijkt hij/zij niet veel te doen, een vriendelijk vertrekgroet kon er niet vanaf. Jammer. Nu ik thuis ben mis ik wel de gezellige bellen van de koeien, iedere koe een eigen bel om de nek. Prachtig al deze verschillende bellen en klokken en het klinkt nog niet eens zo gek.
Mening nr: 20776
Datum: 05-08-2005
Dhr. K. Puister 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping, niet al te groot (100 plaatsen). Meerje vlakbij (ca 150 m. lopen) is ideaal om in te zwemmen (met bewaking) of in te vissen. De Fransen zijn 's avonds inderdaad af en toe wat lang rumoerig, maar dat zal wel in de aard van het land liggen. De eigenaar/beheerder is erg vriendelijk en spreekt zeer goed Engels. De bakker komt elke ochtend (behalve woensdag) langs met verse broodjes. De omgeving is echt een waanzinnig mooi gebied, vele grotten, watervallen en andere mooie lokaties.
Mening nr: 15414
Datum: 31-08-2004
Mevr. van noorloos 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Het is een mooie niet te grote camping. Heel veel te zien in de omgeving, bronnen,watervallen, mooie natuur. Mogelijkheid tot veel watersporten ook heel leuk canyoning. Jammer dat er niet op gelet wordt dat het na 10 uur rustig moet zijn op de camping. Het blijft vrij lang rumoerig, schreeuwende franse en hollandse kinderen. Heel mooi sanitair met altijd genoeg warm water. Heerlijk meer naast de camping, denk wel aan waterschoen want het is allemaal kiezel. In het dorp, ongeveer tien minuten lopen, is een bakker, slager en een supermarkt waar je alles kunt krijgen.
Mening nr: 9167
Datum: 14-01-2004
Mevr. siny 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Zeer vriendelijke beheerders. Schoon sanitair. Mooie wandelomgeving. Heerlijk zwemwater. Viswater volop. Mogelijkheid tot het maken van een huifkartocht. Heel kindvriendelijk.

  Campingtips in de buurt