Sluiten

Camping Les Aubépines in Le Crotoy

Camping Les Aubépines

Camping Les Aubépines in Le Crotoy is een verzorgde camping met verwarmd openluchtzwembad en een overdekt zwembad met waterspeeltuin. In de zomermaanden is er animatie voor jong en oud. Er is voldoende te beleven: er is een fitnessgedeelte, jeu de boulesbaan en een voetbalveld.

Even een paar baantjes trekken in het zwembad, uitrusten op een luie ligstoel of ontspannen kijken naar de voorstelling van de kinderen. Op de fiets naar Crotoy, de leuke kleine haven met de vissershuisjes, mooie villa’s, restaurants en winkeltjes. Camping Les Aubépines is een ideaal vertrekpunt om de Somme baai te verkennen, zowel op de fiets als te voet.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
9
7
Hoogste
9
7
Gemiddeld
9.0
7.0

* over de jaren 2021 en later.
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Les Aubépines

Camping Les Aubépines
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ligging.Mooie groene camping, die er goed verzorgd bij ligt.mooie staanplaatsen.mooie zwembaden

De warm watervoorziening laat te wensen over.

Een prima plek om te genieten van het mooie landschap. Natuur is geweldig. Veel fietsmogelijkheden. De camping ziet er verzorgd uit. mooie zwembaden en elke dag vers brood. Het sanitair kan renovatie gebruiken. Elke dag problemen met de warm watervoorziening. Zeer koud water of veel te heet water bij de douche of afwasbakken. De stortbak voor chemisch toilet is in een sanitaire ruimte. Niet erg praktisch. Al met al voor ons toch een aanrader.
Dhr. de Theije - Hulst  23-09-2021
Plaats mening
Mening nr: 70933
Datum: 23-09-2021
Dhr. de Theije - Hulst 
september - oktober 2021
Senioren
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 10| Accomodatie/plaats: 9| Leiding van camping: 9| Omgeving: 10|

Algemene beoordeling

Ligging.Mooie groene camping, die er goed verzorgd bij ligt.mooie staanplaatsen.mooie zwembaden

De warm watervoorziening laat te wensen over.

Een prima plek om te genieten van het mooie landschap. Natuur is geweldig. Veel fietsmogelijkheden. De camping ziet er verzorgd uit. mooie zwembaden en elke dag vers brood. Het sanitair kan renovatie gebruiken. Elke dag problemen met de warm watervoorziening. Zeer koud water of veel te heet water bij de douche of afwasbakken. De stortbak voor chemisch toilet is in een sanitaire ruimte. Niet erg praktisch. Al met al voor ons toch een aanrader.
Mening nr: 69511
Datum: 08-09-2019
Mevr. Vereecken - Hulst 
september - oktober 2019
Senioren
Algemene indruk: 9| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 9| Leiding van camping: 9| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Mooie, schone camping. Veel privacy

geen

We hadden een stacaravan gehuurd. Deze was brandschoon, goede bedden en compleet. Zeer goed restaurant. Winkeltje met broodservice.,. Het sanitair op de camping hebben we niet gebruikt. Een schitterende omgeving. Veel fietsmogelijkheden, door prachtige natuur. Jammer dat veel mensen dit mooie stuk Frankrijk voorbij rijden.
Mening nr: 65495
Datum: 07-08-2016
Mevr. jeannet1 - Badhoevedorp 
®  
juli - augustus 2016
(Echt)paar
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 5| Ontvangst: 6| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 6| Comfort: 6| Leiding van camping: 5| Animatie/Activiteiten: 7| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 5|

Algemene beoordeling

Overdekt zwembad en kinder water speeltuin

Lawaai

Rumoerige camping met veel stacaravans en weinig plaatsen voor passanten. Plaatsen zijn normaal van afmeting. Waterpunt op de plek. Afgescheiden door hoge heggen. Zwembad binnen en buiten, binnen ook een waterspeeltuin voor de kleintjes. Animatie aanwezig. Brood op bestelling. Klein winkeltje. Zeer zakelijke receptie, spreken wel Engels. Nieuw restaurant met bar. Tot 's avonds laat is het rumoerig op de camping, blaffende honden en schreeuwende kinderen. Ook auto 's reden af en aan, slagboom gaat pas laat dicht. Voor ons een tegenvallende ervaring.
Mening nr: 51683
Datum: 29-08-2010
Fam. kuiper.c 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Negen dagen op deze camping geweest en wij vinden de 8,3 die de anwb deze camping geeft en de drie sterren een beetje te veel van het goede. Het sanitair is niets op aan te merken. Het zwembad is klein maar wel schoon. Wij hadden een standplaats buiten de camping op een incidenteel veld wat wij overgens niet erg vonden (alle ruimte). De standplaatsen op de camping zelf zijn kleinere plaatsen tussen stacaravans. Dit is zeker geen slechte camping, maar ook geen camping om met jeugd of kleine kinderen heen te gaan, er is gewoon niets te beleven. Leuke camping voor een paar dagen voor fietsers en rustzoekers of als uitvalbasis om de omgeving te ontdekken. .
Mening nr: 48965
Datum: 05-04-2010
Fam. Johan den Boer 
april - juni 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Alle voorafgaande meningen gelezen. Iedereen heeft wel een beetje gelijk. Wij (echtpaar) waren hier 3 nachten eind mei 2009. Inderdaad, de hond van de campingbaas doet nog steeds zijn behoefte in de laantjes. Maar er loopt nu periodiek een mannetje met veger en blik om het e.e.a. op te ruimen. De baai is mooi, maar dus geen strand zoals eerder gezegd. Het is een heerlijke omgeving voor rustzoekers MET fietsen. Zonder fiets hadden wij na drie dagen en alles bezocht te hebben het ook wel weer gezien. Zijn doorgetrokken, mede vanwege mindere weersomstandigheden. Sanitair was in die periode schoon, warme douches en warm afwaswater. De grindpaden en het niet extroverte personeel zijn zeer herkenbaar. Tot slot, men probeert je een staanplaats toe te wijzen. Probeer duidelijk te maken dat je eerst zelf gaat kijken en kies dan voor een mooie, grote plek. Die zijn er met haagjes en aardig wat privacy.
Mening nr: 48049
Datum: 16-09-2009
Mevr. Nadine 
september - oktober 2009
Algemene indruk: 6|

Algemene beoordeling

Zwaar tegenvallen... Geen restaurant of barretje, zwembad valt veel kleiner uit dan op de foto, speelhal is buiten in een schuur. Nee, voor ons was het duidelijk ??n keer, maar nooit meer. Wij zijn ook een dag eerder vertrokken, want buiten het seizoen (na 31 augustus) is alles uitgestorven daar, zelfs een aantal restaurants in Le Crotoy waren dicht. De baai... Tja, er stond geen druppel water in. Jammer dus, want hier vonden we maar weinig aan. Misschien ideaal voor midden in de zomer en voor mensen die lekker teruggetrokken willen genieten van de natuur, maar voor ons dus niet meer...
Mening nr: 46409
Datum: 10-08-2009
Fam. Lecrotoy 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Dit jaar 2 weken geweest in de zomer. De camping was deels een tegenvaller. vooral voor mijn kinderen (6 en 2) was er weinig te beleven. ER is geen Normale speeltuin. een oude glijbaan uit het jaar nul. En een nadeel voor kinderen met een fiets. Er is alleen maar grindpad dus fietsen voor de kids kan niet. We waren van de meninge uitgegaan, maar dat viel dus tegen.Het sanitair was ook niet echt propor.Geen wc brillen en altijd wc papier op. Maar de douchjes waren dan wel weer lekker. Qua animatie vond ik het ook niet echt wat . Er was niet een bar of restaurantje om je lekker terug te trekken. alles werd buiten gedaan. Er zijn mense die het niet erg vinden. maar dit vonden wij dus niks .Het personeel vond ik ook niet echt 1 van de vriendelijkste. Als mijn kind een ijsje wou moest ze half uur wachten.en e spraken geen engels. Wat ook niet klopt is dat je kilometer van het strand zit,. nee de baai is dat. Maar goed. even de leukse dingen opnoemen. De baai is schitterderd. Ook Le crotoy is een leuk plaatsje. En voor het echte strand moet je naar Quend plage gaan. en FordMahon plage. En de krijtrotsen zijn ook mooi om te zien. Maar voor de camping nee ik zou er met mijn kinderen niet meer heen gaan.
Mening nr: 38874
Datum: 10-05-2008
Fam. fam Haagsma 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug gekeerd van de meivakantie en hebben het zeer naar onze zin gehad op Les Aubépines. Het weer werkte natuurlijk ook geweldig mee. Prima camping om te vertoeven voor een korte vakantie, met een verwarmd zwembad (niet al te groot, maar voldoende om af te koelen. Wij hadden een stacaravan gehuurd voor zes personen en deze was van alle gemakken voorzien, met fijne matrassen om op te slapen (beter dan die van onszelf) en er was zelfs een vaatwasser. Het enige nadeel was het slot van de caravan die kapot was en dat niet gerepareerd werd. We losten dat zelf op door belangrijke spullen bij ons te houden of in de auto te doen. Er was ook een stenen barbeque. Omgeving is intressant en veel te doen. Er is de baai, mooie stranden, duinen en krijtrotsen, leuke plaatsjes in de buurt. We hebben strandwandelingen gemaakt, gezwommen in de zee, gefietst in de omgeving, de krijtrotsen bekeken bij Le Treport en geluierd op de camping. Minpunt er was niet een echte ontmoetingsplek voor de jeugd, er was wel een tafeltennistafel maar die stond afgelegen in een schuur. Er was wel weer een leuk voetbalveldje, maar daar was het gras weer te hoog.
Mening nr: 38633
Datum: 13-03-2008
Mevr. P.Joosen 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Bij aankomst viel de camping mij een beetje tegen, de plaatjes op internet zijn wel duidelijk met een vertekenende lens gemaakt. De dame aan de receptie was niet de allervriendelijkste persoonlijkheid. Zij reed in haar golfkarretje voor ons uit en voor we het goed en wel wisten, was ze al weer gevlogen, ons achterlatend met 2 plekken waarvan we niet wisten welke nou voor ons was.Dus hebben we zelf maar gekozen. De caravanplaatsen waren met heggen afgesschermd, de tentplaatsen moesten het met een miezerig boompje doen. We werden ergens achterin de camping op een droog stukje grasveld geplaatst. Achteraf was dit wel (vonden wij) een van de leukste plaatsen omdat het aan een weiland grensde, waar onze dochter (6) lekker kon ravotten. Zwembad was klein maar leuk, wel een hele onvriendelijke badmeesteres. Voor de Franse kindjes had ze alle tijd en plezier, maar zodra ze doorhad dat het kind niet Frans was, kon ze maar amper voor het kind een glimlach op haar mond toveren. En dan steeds dat snerpende fluitje......wat steeds harder en agressiever klonk op het moment dat je kind niet meteen doorhad dat het voor hem/haar bedoeld was. Het winkeltje was goed uitgerust, alle spoedeisende artikelen waren wel voor handen. Broodvoorziening in de ochtend was goed geregeld, kon ik door mijn dochter laten halen en met een briefje voor de andere ochtend weer bestellen. Wat wel tegenviel, is dat we voor het dagelijks laten invriezen van 2 koelelementen (we hadden geen stroom op onze plaats) moesten betalen. Als uitvalsbasis redelijk, Le Crotoy zelf stelt niks voor. Weinig vertier,''s avonds geen echte uitgaans of terrasjesboulevard. Wel mooie plaatsjes in de omgeving. Als strand kozen wij steeds voor het nabijgelegen Fort Mahon plage, wat op zo'n kleine 10 autominuutjes gelegen was. Mooi strand, een echt badplaatsje met leuke winkeltjes.... Sanitair was prima, schoon en onderhouden. Samenvattend, een camping die veelal op Fransen is gericht, wel wat Nederlanders en Engselen gezien. Weinig sfeer, weinig aanspraak. Voor ons niet echt een camping om naar terug te gaan.
Mening nr: 36543
Datum: 21-08-2007
Fam. Sonja en Willem Broer 
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prima camping, maar zoals bij iedere camping valt er altijd wel iets te klagen. Ik begrijp de klachten over de loslopende hond van de camping-eigeneer niet voorzover het gaat om de € 1,50 per dag die de campinggast moet betalen voor zijn hond. Moet de campingeigenaar dan ook € 1,50 betalen, en aan wie????? Wij komen hier graag en hopen er nog vaak te komen.
Mening nr: 27265
Datum: 17-07-2006
Mevr. Marianne  
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

De camping is goed verzorgd, veel bloemen en planten. Het sanitairgebeuren (heerlijke douches) : alles keurig netjes. Het zwembad is ook oke, misschien in het hoogseizoen aan de kleine kant. De plekken zijn ruim genoeg , omringd met heggen. De plekken voor de niet vaste gasten liggen bijna allemaal bij de ingang, zodat je de hele camping langs je heen krijgt, meerdere keren per dag. Hoewel sommigen dat misschien juist wel leuk vinden. Wij zijn hier in juni 4 dagen geweest. Blijkbaar werd de camping tip-top in orde gemaakt voor het hoogseizoen want het was een herrie van jewelste. Getimmer, er werd een nieuw snack (?) huisje gemaakt. Ook werden alle heggen gesnoeid, wij waren 's ochtends om half tien gevlucht omdat ze onze heggen kwamen doen, maar toen we 's middags om half vijf terugkwamen waren ze nog/alweer op onze plek bezig. De mosselwagens rijden op weg naar strand ook om 6, 7 uur 's morgens vroeg voorbij. Kortom, wij vonden het geen rustige camping. De omgeving is goed te verkennen per fiets. Bij de receptie zijn fietsroutes te verkrijgen. Le Crotoy is een leuk dorpje op 3 km afstand. Op weg daarheen kom je langs een natuurgebied. We hebben in het "etang" daar zelfs bevers gezien. Je komt de camping op met een pasje voor de slagboom. Prima. Alleen een minpunt vinden wij dat je niet om half acht 's ochtends, zodra de slagbomen gaan "werken", kunt vertrekken vanaf deze camping. Je kunt n.l. het pasje pas inleveren op de dag van vertrek zelf en krijgt dan pas je borg van 40 Euro retour. Alleen gaat de receptie pas om negen uur open !!!
Mening nr: 27016
Datum: 06-07-2006
Mevr. Amber 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Het is een goed verzorgde camping, alleen er was vrij weinig animatie, hij was er wel hoor. Het waren eigenlijk alleen fransen, en bij de receptie werd voor geen meter engels gesproken, hoewel dat wel stond aangegeven. Het strand was ook wat verder weg dan aangegeven, je liep er zo'n 30 min. over. Wat ook eerder was vertelt: wij moeten betalen voor honden, en de "campinghond" liep gewoon rustig rond, bij de andere mensen+honden die dat niet allemaal prettig vonden. Over heel de camping hingen poepzakjes voor de honden, wij moesten het opruimen, terwijl de "campinghond" zijn behoefte vrolijk voor jouw caravan deed!
Mening nr: 24709
Datum: 06-11-2005
Mevr. Lenie Groenier 

Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Camping met erg veel vaste plaatsen. De toeristische plaatsen veelal omgeven door hoge hagen (beetje opgesloten gevoel. Wij waren hier eind oktober/1e november een paar dagen. Helaas tegenover camping een natuurgebied waar de Franse nationale sport uitbundig bedreven wordt: vanaf ca.07.00 tot donker constant schieten van honderd(en) jagers. Je werd er gek van. De hagelkorrels vlogen zelfs een keer tegen onze luifel en auto. Dus in de natijd (jachtseizoen) zeker niet rustig gelegen.. De camping zag er schoon en opgeruimd uit. Goede warme douches. Prima gelegen voor het maken van fietstochten of wandelingen langs het strand: 2 km; Crotoy 3 km. Je kan hier terecht met de ACSI-campingcard, voor meer dan 3 amp moet bijbetaald worden. Alhoewel de eigen hond (een scheet van een retriever: Utah), los over het terrein loopt, moet de gast wel 1,50 voor zijn(extra) hond betalen, tja van wie zal dat poepje zijn? Een beetje onlogisch. Wij gaan er dus niet meer heen.
Mening nr: 13415
Datum: 10-08-2004
Mevr. scheffers-dix 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Camping met veel vaste staanplaatsen. Ligt goed voor fietsers die rond en langs de baai willen fietsen. Geen vertier voor kinderen.
Mening nr: 9303
Datum: 19-01-2004
Dhr. fred van aalst 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

De camping heeft veel vaste plaatsen. Vooraan en aan de zijkant zijn plekken voor tenten en caravan. Deze plekken zijn afgezet met haagjes, wat een opgesloten gevoel geeft. Er is voor kleine kinderen niets te doen. Voor grotere kinderen zijn er avonden met veel herrie. Zorg dat je niet vooraan staat. Het is een plek en daar is veel mee gezegd.