Sluiten

Capfun Camping Le Boucanet in Le Grau du Roi

Capfun Camping Le Boucanet

Camping Le Boucanet is een 4-sterren camping van 7,5 hectare in de Camargue tussen Grau du Roi en Grande Motte, gelegen aan de kust met direct toegang tot een zandstrand. Het is een familiecamping waar een ontspannen sfeer heerst, op 25 km van Montpellier.

Camping Le Boucanet ligt niet alleen gunstig direct aan zee, de camping beschikt ook over een fantastisch zwembadcomplex: een origineel ontworpen zwembad, rieten parasols, rotswaterpartijen en een aantal nieuwe attracties zoals een overdekt en verwarmd zwembad van 70 vierkante meter, een kinderbad, een spa en kronkelige waterglijbanen met meerdere pistes die uitkomen in opvangbassins.

Capfun Camping Le Boucanet ★★★★
Route de Carnon BP 206
30240 - Le Grau du Roi
Frankrijk
Departement: Gard
Tel: +33 466514148
Afstand vanaf Utrecht: 1187 km,
waarvan 1146 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.55446 / 4.10720
(43° 33' 16.1'' N    4° 6' 25.9'' O)
Aantal plaatsen: 449  / Hoogte: 3 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Overdektzwembad Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Capfun Camping Le Boucanet
Laatste mening

Algemene beoordeling

Direct aan het strand en dichtbij een stadje

Slechte WiFi

Het is een echt Franse camping en ligt direct aan het strand, het stadje is op loopafstand. De mobile homes zijn klein maar prima te doen, je slaapt er alleen, wij hadden havana top presta met vaatwasser en airco. Mooie grote koelkast en diepvries. De Wifi is echt slecht, bij de receptie en bij het restaurant gaat het redelijk en is het gratis voor een half uur. 2 jaar achter elkaar er geweest. Nu weer tijd voor wat anders.
Mevr. janine27 - Hoogeveen  15-01-2017
Plaats mening
Mening nr: 66249
Datum: 15-01-2017
Mevr. janine27 - Hoogeveen 
®  
juli - augustus 2016
Gezin met tieners
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Leiding van camping: 9| Animatie/Activiteiten: 6| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Direct aan het strand en dichtbij een stadje

Slechte WiFi

Het is een echt Franse camping en ligt direct aan het strand, het stadje is op loopafstand. De mobile homes zijn klein maar prima te doen, je slaapt er alleen, wij hadden havana top presta met vaatwasser en airco. Mooie grote koelkast en diepvries. De Wifi is echt slecht, bij de receptie en bij het restaurant gaat het redelijk en is het gratis voor een half uur. 2 jaar achter elkaar er geweest. Nu weer tijd voor wat anders.
Mening nr: 65962
Datum: 19-09-2016
Mevr. lce - Den Haag 
juli - augustus 2016
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 8| Animatie/Activiteiten: 7| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Locatie: de huisjes pal aan het strand waren fantastisch!

Animatie voor kinderen alleen in het Frans. Wifi alleen bij receptie of restaurant

Wij verbleven in een havanna top presta bord de mer, pal aan zee. Dat was een unieke ervaring! Huisje was modern, schoon en compleet (airco, 3 slaapkamers, vaatwasser, tv, moderne badkamer). Camping beschikte ook over een mooi zwembad met glijbanen. Camping is wel een overwegend Franse (80%) camping, maar kinderen maakten toch snel (NL) vriendjes. Er waren ook 2 mooie voetbalkooien en een grote speeltuin met ridderthema. Animatie 's avonds is luidruchtig als je huisje daar in de buurt zit, wij hadden er geen last van en vonden het ook niet de moeite waard (niveau: volwassenen die de Macarena dansen). Er is een snackbar, bar, restaurant (goed eten) en redelijk uitgebreide supermarkt. Camping biedt overwegend verhuuraccomodaties aan. Er zijn nog wel staplaatsen maar die zien er krap uit en liggen niet mooi. Bovendien staat iedereen met de achterant van de tent/caravan aan de wegkant wat een ongezellige aanblik geeft. Iedereen bouwt alles helemaal dicht. Als ik met een tent/caravan zou kamperen zou ik hier niet naartoe gaan. Je kan lopend naar La Grande Motte en naar Le Grau du Roi is het 10 minuutjes rijden. Aigues Mortes is ook een leuk plaatsje. Verder vinden wij de dorpjes minder interessant/gezellig dan aan de Cote d'Azur. Als wij terug zouden gaan dan zouden wij zeker weer voor een strandhuisje kiezen.
Mening nr: 59223
Datum: 08-07-2013
Fam. Els Hout 
april - juni 2013
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Midden juni een ruime week met onze tent op deze camping doorgebracht. Ons plek was inderdaad net zo zanderig als het strand zelf maar aangezien dit in de ANWB gids vermeld stond hadden we onze houten haringen bij. Bijkomend voordeel, de grond was heel zacht aan onze voeten. Slechts een paar dagen last van fikse wind gehad, maar dit is de camping natuurlijk niet aan te rekenen. Het achterste sanitair gebouw had heet water, de douches waren regelbaar en de toiletten (helaas zonder bril) spoelen goed door . Al was het voorseizoen, het zwembad was erg druk. Twee wifispots waar het internet redelijk snel was. Het restaurant vonden we niet heel bijzonder maar de winkel heeft een ruim assortiment. De camping zelf is niet heel bijzonder maar voor ons zat de meerwaarde hem in de directe toegang naar het strand en de omgeving.
Mening nr: 57526
Datum: 13-08-2012
Fam. Jo Kanters 
april - juni 2012
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Deze zandbak zullen we NOOIT meer aandoen..... De plaatsen zijn in het zand, waar je wel in komt met je camper / caravan, maar nooit meer uitkomt zonder hulp van de camping ! Veel muggen in de Camarque en DUS OOK op de camping. Lekker buiten zitten is er 's avonds dan ook niet bij. Als het waait, is het een zandstraal-vakantie. Het bleek ook geen camping, maar een "luxe" parkeerplaats, want iedereen zorgt ervoor dat zijn auto, camper, caravan met minimaal één zijde op het asfalt staat om weer uit de zandbak te kunnen wegkomen....! Resultaat: je kunt bijna niet door deze foutparkeers heenkomen...Ook hebben we vrijwel NOOIT met warm water kunnen douchen / afwassen. Klagen hielp niet.
Mening nr: 54817
Datum: 21-08-2011
Fam. JolandaV 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Bij aankomst konden we nog niet in onze accomodatie. Vandaar de auto voor de camping op de parkeerplaats gezet. Helaas is ingebroken in de auto, geen leuke start van de vakantie. Achteraf hoorden we dat dit vaker voorkwam. De camping was verder prima, de maisonette die we gehuurd hadden ook. Het zwembad is helaas geen 1.70 meer maar juist afgelopen winter ondieper gemaakt. Jammer vonden wij. De zee en zandstrand prachtig, het is een smal stukje strand maar voldoende voor de campinggasten. We hebben hier een erg leuke vakantie gehad.
Mening nr: 52541
Datum: 03-01-2011
Fam. Vd Boogaart 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Het is een erg leuke en gezellige camping, zijn er 4 jaar geweest. Grote groep Nederlandse jongeren van de leeftijd 15 t/m 20 jaar. Op loopafstand een leuk dorpje ( La Grande Motte ) met gezellige restaurantjes en leuke winkels. De camping ligt direct aan de zee, dit is zeker een pluspunt, heerlijk! Leuk zwembad, maar niet al te groot. Dit is vooral leuk met kleine kinderen (glijbaan, peuterbad etc). Restaurant is prima om te eten. Winkeltje is ook prima, niet erg uitgebreid maar ideaal voor kleine dingen die je vergeten bent in de grote supermarkt! Het brood in de camping winkel is prima, aan het einde van de middag word er nieuw brood gebakken, dus voor het avond eten is het heerlijk vers. Bewaking rijdt/loopt 's avonds rond, let goed op of de jeugd stil is en geen rommel maakt op het strand. De douches zijn prima, niet altijd even warm. Terwijl het water in de wastafels vaak te warm is. Wat ons betreft mogen de wc's wat vaker schoongemaakt worden. Het gebouw is echter wel afgelopen zomer gerenoveerd, en zijn er een aantal wc's bijgekomen. Zo zijn er dus ruim voldoende douches en toiletten. Je staat bijna nooit in de rij te wachten. Elk jaar komen er meer huisjes bij, dit is jammer voor de kampeerders. Wij denken ook dat er uiteindelijk alleen maar huisjes komen. Met name in juli zijn er veel Nederlanders en in augustus zijn er veel Fransen. Verder is het een gezellige en leuke camping om heen te gaan! Wij hebben er leuke jaren gehad!
Mening nr: 51858
Datum: 04-09-2010
Fam. van Beek 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Deze week eerder terug gekomen van Boucanet. Er werd verteld dat de animatie tot 1 sept duurde, maar na het laatste weekend van augustus was er niks meer te doen. Erg jammer !! Van onze caravan schrokken we: zo klein! Wel heerlijk was het terras voor de caravan. Maar helaas met buren die de tv buiten zetten en nog eens keihard was het 's avonds niet erg rustig. Deze mensen hielden ons ook tot half drie 's nachts uit onze slaap en van de bewaking kwam geen enkele keer een waarschuwing dat het stil moest zijn. Erg slordig. De bedden zijn vreselijk!! Het voordeel dat ze aan het strand zitten is een pre, maar het zwembad is meteen 1.60 diep. Kleine kinderen hebben dus of een heel klein kikkerbadje of niks. De bakker en supermarkt is ook niet veel. Stokbrood is 's middags al slap. Erg jammer want de camping zelf ziet er erg gezellig uit.
Mening nr: 48444
Datum: 10-11-2009
Fam. Nijhuis 
september - oktober 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Dit jaar voor de 5e keer op Le Boucanet gestaan gedurende de maand September. Waar je 5 jaar geleden nog met een caravan aan de waterlijn kon staan, worden deze plekken steeds meer ingenomen door de mobilhomes. Er zijn er nog een 25-tal. Deze zullen, naar info van de receptie, ook in de komende twee a drie jaar worden ingenomen door deze homes. Dat betekent dat er een muur van hout gaat ontstaan, waardoor kamperen op de tweede rij totaal oninteressant gaat worden. Je uitzicht is weg. Doordat er steeds meer mobilhomes komen (de verhouding is nu al 50/50 voor mobilhomes en vrije plekken) zal steeds minder aandacht naar de toiletgebouwen gaan. Dit jaar zagen we al dat een van de vier gebouwen op 1 september dicht ging, terwijl alle kampeerplekken nagenoeg bezet waren. De gebouwen die nog open waren, hadden helaas zeer veel hurktoiletten. Dat de normale toiletten door het veelvuldig gebruik minder schoon als normaal waren, mag niet als vreemd worden beschouwd.. Wij hebben de receptie regelmatig op de toestand gewezen. Er werd dan ook wel schoongemaakt, maar de frequentie ging niet omhoog. Na twee keer klagen vonden wij het helaas wel goed. Dan maar naar het andere eind van de camping, daar bleef het nog een beetje op peil. De algemene toestand van de camping wordt helaas slechter. De afhaalbalie en het restaurant gaan half september dicht en de bar gaat de derde week van september op slot. Met ingang van 2010 is de camping geen lid meer van de Camping Cheque organisatie. Men heeft het blijkbaar niet meer zo nodig als in de beginfase van de CC toen slechts een klein deel van de camping bezet was. Maar ja, dat is het resultaat van det beleid van een organisatie als Franceloc, veel mobilhomes en weinig kampeerders cq hoge omzetten en weinig werk met andere zaken. Wij gaan in ieder geval op zoek naar iets nieuws!
Mening nr: 46054
Datum: 07-08-2009
Fam. Versteeg 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben ontzettend genoten van onze vakantie op Le Boucanet. Wij hebben geboekt via VDF en dat is goed bevallen. Er is niemand van VDF aanwezig op de camping dus alles loopt via de receptie. Ideaal het strand zo dicht bij, s'morgens naar het strand en tegen de avond weer terug en je laat gewoon de spulletjes staan als je bij de caravan wilt lunchen. Als je van vissen houd neem dan de hengel mee want er valt nog best wel wat te vangen en de visjes zijn ook nog erg lekker op de BBQ. Ook zijn er vol op krabben aanwezig waar de kinderen een hoop lol mee beleven. Wij hebben geen problemen gehad met het personeel, ze doen gewoon goed hun werk en ze hoeven van mij ook niet overdreven vriendelijk te zijn. Bij de receptie spreken ze een aardig woordje engels dus ook dat ging goed. De mevrouw van de strandbar is erg aardig en spreekt goed engels en zelfs een beetje nederlands. In het seizoen zijn er redelijk veel nederlanders op de camping en dat is best wel gezellig, ook voor de kids. Niets vernomen over diefstal op de camping, maar je moet uiteraard altijd wel allert op je spullen zijn, dat moet je in Nederland ook. De bedden zijn inderdaad niet erg comfortabel want de veren zorgen er voor dat er af en toe een ledemaat afgekneld wordt zodat je wakker wordt met een slapende arm. Geen rugpijn gehad. Wij bevelen deze camping van harte aan bij de strandliefhebber.
Mening nr: 43629
Datum: 09-12-2008
Mevr. F. Beeftink 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hallo, ook wij hebben op deze camping gestaan! Met onze twee zoons van 5 en 7 jaar is het zwembad en het strand op steenworp afstand een aanwinst! Wij hebben alleen de bediening in de afhaalwinkel als in de broodwinkel als in het restaurant als een drama ervaren.... een ieder werkt alleen voor het geld en geeft je geen enkel moment het gevoel dat je op vakantie bent en de leukste weken van je jaar aan het invullen bent.... heel jammer! Verder vonden wij het erg jammer dat je niet van de camping zo een dorpje in kunt wandelen, je leeft echt tussen twee dorpjes in. Dit is voor ons voor een volgende camping een criterium! Dat is toch wel erg gezellig! Verder stonden wij vast aan het strand met onze eigen tent en hebben we totaal geen geluid gehoord van de animatie of wat anders, een perfecte plek wat dat betreft ... alleen de brandende zon gaf wat behoefte aan een paar bomen met wat schaduw.... Het sanitair is daar in tegen absoluut prima, je weet dat op een camping een aantal keren per dag wordt schoon gespoten en ja dat zand dat blijft als je dicht aan zee staat....helaas dat is een camping!!!
Mening nr: 40856
Datum: 04-08-2008
Fam. Piket 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

We zijn net terug van een 3 weekse vakantie, waarvan 2 weken op camping Le Boucanet. Het is een mooie camping met een prachtig zwembad! Dichter bij het strand kun je niet zitten dan hier. Je zit vlakbij La Grande Motte waar het gezellige centrum lokt met de restaurantjes,winkels en er is veel vertier. La grau du roi is een prachig vissersplaatsje om te bezoeken en dan heb je nog Aigus Mortus vlakbij om te bezichtigen met zijn oude vestingmuur. Kortom genoeg om je te vermaken. We hadden via VDF een stacaravan gehuurd die prachtig is maar je kan ook rechtstreeks via de camping boeken. Wij gaan zeker volgend jaar weer!!! Er is wel twee kanttekeningen te plaatsen, namelijk de plekken voor tourcaravans, die zijn erg klein en de animatie is over de hele camping te horen tot een uur of half twaalf. Maar toch zeer aantrekkelijke camping alles bij elkaar.
Mening nr: 39101
Datum: 31-05-2008
Fam. Ton en Astrid 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij komen hier al 17 jaar. Het is nog steeds genieten als wij de camping oprijden. De ligging van de camping is uitstekend. Op het strand is het gezellig druk. Wij hebben hier heel veel bekenden aan over gehouden. En onze franse buurtjes begroeten ons altijd zeer hartelijk. Wij blijven komen omdat je nergens zo lekker kan genieten van de zon zee en strand.
Mening nr: 37761
Datum: 08-10-2007
Mevr. Kos 
september - oktober 2007
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

We hebben de eerste twee weken van september een mobile home gehuurd ivm onze twee kleintjes (jongste 3 maanden). De periode september is ons in dit geval goed bevallen. Twee weken zon! Wel een paar dagen de Mistral wind gehad en dat is vervelend. In dit gebied is de kans groot dat je te maken hebt met deze wind. Dan is deze strandcamping niet fijn. Al dat zand! Zwembad was verwarmd, helaas het kleine kinderbadje niet. Uiteraard geen 'last' gehad van de animatie, want dit was al afgelopen. Een ideale camping (vooral die mobile home) voor (jonge) kinderen. Strand en zwembad in de buurt, wat wil je als ouders nog meer. De omgeving vinden wij niet zo spannend, geen mooie natuur en naastgelegen dorpjes zijn erg toeristisch en lijken op Zandvoort. Niet veel bijzonders wat ons betreft.
Mening nr: 37207
Datum: 03-09-2007
Mevr. Irmgard 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Komend vanaf een Eurotopcamping in Spanje, hebben we nog een midweekje op Le Boucanet gestaan met onze caravan. Zoals anderen ook melden: inderdaad één grote zandbak! Vanaf de camping loop je (via een trap over de rotspartijen) wél zo het strand op. Wij hadden een plek die wat verder van het strand lag, dus ietsje minder zanderig maar helaas was die plek wel aan de kleine kant (ca 75m2). De douches waren óf te koud of te heet, en als je de enige bent die aan het douchen is, lijkt het wel een hogedrukspuit!!! Er is een kleine supermarkt aanwezig voor de hoognodige boodschappen. Ik was wél onder de indruk van de beachvilla's; hele mooie (luxe) houten strandbungalows direct aan het strand/zee. Ze zijn blijkbaar zó nieuw dat ze nog niet eens op Internet staan! Leuke stadjes en grote supermarkten in de omgeving. Kamperen op Le Boucanet is in het hoogseizoen net zo duur als bijvoorbeeld strandcamping Las Dunas in Spanje, maar bij de laatste krijg je voor dat zelfde geld HEEL veel meer comfort (eigen kraan en afvoer), grasplaats van 100m2, schoon en nieuw sanitair. Met andere woorden: Le Boucanet vraagt naar mijn idee te veel geld voor wat ze te bieden hebben....
Mening nr: 36956
Datum: 28-08-2007
Fam. Verschuren 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij zochten een camping voor 2 nachtjes, liefst dicht bij het strand zodat de kinderen er zelfstandig heen/terug konden. Nou, dat kan hier. Er was nog een plekje vrij....in de zandbak. Maar met twee koepeltentjes en een gaatjesmat ertussen, auto op een randje hard zand van het pad, ging het prima. Heerlijk, zo dicht bij zee hebben we nog nooit gezeten. Mooi strand. Het zwembad was ook erg mooi. Het sanitair was wat minder, weinig gewone toiletten maar voor 3 dagen was het best. Campingwinkel redelijk. Le Grau du Roi is een leuk vissersplaatsje waar je kunt flaneren en lekker eten in een van de vele restaurantjes, ook aan het haventje. Aigues Mortes is een historische stad, bezoek aan muren en torens is leuk. Voor de rest vind ik het achterland daar niet zo geweldig maar als we volgend jaar weer voor een paar dagen een strandcamping zoeken komt le Boucanet zeker in beeld.
Mening nr: 36933
Datum: 27-08-2007
Dhr. Ben 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Dit jaar 9 dagen op deze camping gestaan. We hadden in januari 2007 geboekt en toen de keuze uit slechts enkele plaatsen. Direct aan het strand leek ons geen goed idee omdat je dan de gehele dag samen de de strandgangers zit, maar dat bleek in de praktijk anders. We hadden graag op een strandplaats gestaan omdat dit grote plekken zijn en je dmv een rotsblokken wand afgeschermd bent van het strand. Pluspunten: 1) Direct aan een schoon, zand strand. 2) Mooi zwembad, foto’s op de site zoals altijd met een groothoeklens genomen. 3) Winkel met ruime sortering. 4) Goed sanitair. Minpunten: 1) Zand, zand en nog eens zand. 2) Zeer kleine plaatsen mede doordat een caravan of vouwwagen maar op twee manieren op de plaats kan/mag staan. 3) Laantjes camping met auto voor de plek. 4) Veel “we komen hier al 4 jaar” campinggasten. We hebben hier een goede vakantie gehad, maar verwacht niet dat we hier snel terug komen. De plekken zijn echt TE klein.
Mening nr: 34942
Datum: 04-08-2007
Fam. Rob 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke camping. We hebben met de vouwwagen een grote plaats toegewezen gekregen (hoogseizoen, niet veel meer beschikbaar) maar die plaats was zodanig groot( klein) dat de luifel er net aan kon, en dan hield het wel op, of de vouwwagen moest zo neergezet worden dat hij de hele dag pal in de zon stond. Staanplaats was in het lossen strandzand, dus de 4x4 moest eraan te pas komen om de auto+vouwwagen eruit te trekken. Dat gebeurde overigens netjes, en zonder problemen EN kosteloos (ik heb verhalen gehoord dat je 25 euro moet betalen) Sanitair was redelijk, twee zit-toiletten per gebouw, de rest hurk-toiletten. Werden paar keer per dag schoongemaakt. Zwembad is perfect, wel wat koud, zeker het baby-badje. Toegang direct op het strand, vanuit de hele camping maar een klein stukje wandelen. Helaas (voor ons, maar wie er van houdt heeft geluk) is ook op deze camping animatie in het hoogseizoen. Gelukkig viel het wel mee met het lawaai, en hield het op tijd op (24:00) Kinderen werden ook leuk betrokken (dansjes op de zomerhit van 2007) . Animatie voor de kinderen alleen frans/engels. Wij gaan er waarschijnlijk nog wel terug om een stacaravan te huren, maar niet voor een kampeerplaats.
Mening nr: 31986
Datum: 21-12-2006
Dhr. Richard Talaksuru 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik ga dit jaar weer heen om te genieten van de rust. Vorig jaar voor het eerst geweest. Geen schreeuwerige camping. Leuke animatie. Echt genieten!! Goddelijke stad in de nabijheid, nl Montpellier. Geweldig plein, met veel straatmuziekanten.
Mening nr: 26597
Datum: 12-06-2006
Dhr. H.van Surksum 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Mooi gelegen camping aan het strand,tussen 2 geheel verschillende plaatsen(Le Grande Mott, Luxe appartementen en Le Grau le Roi,Historisch stadje). De meeste voorzieningen op de camping aanwezig zoals een kleine supermarkt, restaurant , afhaalcenter, tennisbaan (in niet al te beste staat) bar en buiten en binnen zwembad. Geschikte omgeving om te fietsen (niet overal fietspaden) maar over het algemeen vlak. De staanplaatsen zijn in het mulle zand. Bij wind geeft dat veel overlast van stof enz. Sanitaire voorzieningen kunnen beter, te veel voetstaptoiletten, alles gemengd, slecht tegelwerk op de vloer.
Mening nr: 25777
Datum: 12-03-2006
Dhr. Patrick van Meenen 
april - juni 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn geweest in de periode mei/juni 2003 en zaten in een tent van VDF. Wij hadden toen een zoon van 4 en eentje van 9 maanden en waren eigenlijk voor het eerst aan het kamperen. Het strand, de andere gasten en de mensen van de camping zelf zijn ons heel goed bevallen. Voor de kinderen is het er geweldig, het zandstrand, het zwembad en natuurlijk de speeltuin zijn absolute pluspunten. Het enige vervelende wat ik me kan herinneren is het koude douchewater maar ook daar is weer een mouw aan te passen. Wij hebben heel vaak tegen elkaar gezegd als we weer eens toe waren aan een korte vakantie van zullen we even naar Boucanet rijden voor een weekje. Heerlijk was dat geluid van de rollende zee als je voor de tent zat in de avonduren. Dit jaar gaat het weer gebeuren en ik ben het hele jaar aan het aftellen.

Campingtips in de buurt