Sluiten

Camping du Lion d'Angers in Le Lion d'Angers

Camping du Lion d'Angers

Ontdek Anjou Bleu, zijn weelderige omgeving, zijn opwindende erfgoed en zijn rustgevende landschappen! Een dynamisch en veelzijdig gebied, waar aan activiteiten geen gebrek is: ontdekking van wijngaarden, vissen op de rivier, boottochten, kanoën, bezoeken aan kastelen en karaktervolle dorpen...Mis de essentie niet, zoals Terra Botanica, Angers, of de blauwe mijn. Het is ook een paardensportgebied, waar jaarlijks de Mondial du Lion wordt gehouden.

Op zoek naar rust en stilte? Ideaal gelegen aan de rand van een rivier, is camping Lion d’Angers de ideale plek voor een ontspannen vakantie. Geniet van een onvergetelijke vakantie in een bosrijke omgeving in het hart van een uitzonderlijk natuurgebied! Stap op de fiets en verken de omgeving via de talrijke fietsroutes en groene wegen die door de regio lopen, zoals de Vélofrancette. Het Isle Briand Departmental Park trekt elk jaar veel vakantiegangers, een echte ruimte voor ontspanning en vrije tijd midden in de natuur, erg populair bij wandelaars en sportliefhebbers. Mis de beroemde Puy du Fou niet, het beroemde pretpark, op 1u30 van de camping!

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping du Lion d'Angers

Camping du Lion d'Angers
Laatste mening
Er zijn helaas nog geen meningen over deze camping geplaatst. Heeft u in de afgelopen 3 jaar op deze camping gekampeerd, wilt u dan zo vriendelijk zijn om een mening te plaatsen?

Plaats mening