Sluiten

Camping L'île des Trois Rois in Les Andelys

Camping L'île des Trois Rois

Camping L'île des Trois Rois ligt op 1 uur van Parijs en op een half uur van Rouen, aan de Seine en een eigen meertje, met schaduwrijke staanplaatsen in een mooi groene omgeving, waar mogelijkheden zijn om te wandelen, fietsen, vissen etc.

Camping L'île des Trois Rois ★★★
1, Rue Gilles Nicole
27700 - Les Andelys
Frankrijk
Departement: Eure
Tel: +33 232542379 / +33 252560290
Afstand vanaf Utrecht: 538 km,
waarvan 490 km snelweg.
GPS coördinaten: 49.23262 / 1.39827
(49° 13' 57.4'' N    1° 23' 53.8'' O)
Aantal plaatsen: 300  / Hoogte: 11 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Meer Rivier Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping L'île des Trois Rois
Laatste mening

Algemene beoordeling

We hadden een prachtige (schaduw)plek aan de Seine. Bijna alle plaatsen zijn zeer ruim.

De verkeersweg langs de camping gaf soms wel geluidsoverlast.

We stonden hier in de Covidzomer. Daardoor was het erg rustig op de camping en hadden we ruime keuze aan plaatsen.Er zijn best wel veel plaatsen zonder schaduw, dan was het in deze weken niet gemakkelijk geweest. Een plek pal aan de Seine is een unicum natuurlijk!
Dhr. Jaap Braaksma - Sliedrecht  21-08-2020
Plaats mening

Meningen over Camping L'île des Trois Rois

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
9
9
Hoogste
9
9
Gemiddeld
9.0
9.0
* over de jaren 2020 en later.
Mening nr: 70100
Datum: 21-08-2020
Dhr. Jaap Braaksma - Sliedrecht 
®  
juli - augustus 2020
Gezin met tieners
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 9| Leiding van camping: 9| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 6|

Algemene beoordeling

We hadden een prachtige (schaduw)plek aan de Seine. Bijna alle plaatsen zijn zeer ruim.

De verkeersweg langs de camping gaf soms wel geluidsoverlast.

We stonden hier in de Covidzomer. Daardoor was het erg rustig op de camping en hadden we ruime keuze aan plaatsen.Er zijn best wel veel plaatsen zonder schaduw, dan was het in deze weken niet gemakkelijk geweest. Een plek pal aan de Seine is een unicum natuurlijk!
Mening nr: 62085
Datum: 12-08-2014
Fam. vd zijden - haren 
juli - augustus 2014
(Echt)paar
Algemene indruk: 5| Hygiëne sanitair: 3| Faciliteiten: 6| Comfort: 5| Prijs/Kwaliteit: 3|

Algemene beoordeling

Ligging

Sanitair, te hoge prijs.

Een gemiddelde gemeente camping heeft sanitair beter voor elkaar. Daar betaal je 12 euro hier waren we 28 kwijt voor één nachtje.
Mening nr: 59881
Datum: 08-08-2013
Mevr. Hetty 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Leuke camping aan de Seine waar grote boten langsvaren . Uitzicht op kasteel ruïne die 's avonds mooi verlicht werd . Toen wij er waren begin augustus stond er 's morgens een paar uur een kraam waar je brood en gebak kon kopen . Sanitair is wat verouderd maar wel redelijk schoon . Bij de heren maar 1 normale wc voor de rest hang wc's . Bij de dames wel allemaal normale wc's . Omgeving vonden we mooi , krijtrotsen langs de Seine .Rouen heeft hele mooie oude binnenstad en ook Vernon is een leuk stadje om te bezoeken .
Mening nr: 56402
Datum: 28-06-2012
Dhr. J.Strijbosch 
april - juni 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooi gelegen camping aan de oever van de Seine. Vanaf veel plaatsen heb je uitzicht op de rivier én op de ru?ne van het hoog gelegen kasteel én op de mooie krijtrotsen (les Falaises des Andelys). De ontvangst was adequaat en vriendelijk. We konden zelf een plaats uitzoeken. De toiletten en douches waren gedateerd, maar meestal wel schoon. Het water om te douchen en af te wassen was warm genoeg. Er is geen broodservice bij de receptie; je moet dus elke ochtend in het dorpje zelf het brood gaan halen (ca 1 km). Er is een Intermarché en een Carrefour in het grote Andelys. Op de gehele camping is WIFI beschikbaar, maar het is niet inbegrepen in de prijs. Het is zelfs duur in vergelijking met andere campings, wij betaalden 11 euro voor 120 minuten. De wandelingen naar het kasteel en die langs de krijtrotsen zijn de moeite waard.
Mening nr: 55072
Datum: 29-08-2011
Dhr. herja 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Op onze terugreis vanuit Bretagne hier de eerste overnachting. En direct maar een nacht extra gebleven. Vriendelijke ontvangst, scherpe prijs, zeer ruime plek (aangekoppeld zelfs mogelijk) leuk zwembad en terras. De keuken vonden wij niet zoals eerder superlatief. De pizza's waren prima maar de menu's (volgens meerdere gasten) matig. Het sanitair was niet nieuw maar wel acceptabel. De omgeving is zeer verrassend, krijtrotsen, kasteel, Rouen etc. Als kort verblijf zeer zeker een aanrader. Reserveren eind aug. was niet nodig. Seine plekken waren om 14.00 wel vol.
Mening nr: 53971
Datum: 03-08-2011
Fam. guido van gaver 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer mooie camping, zeer ruime plaatsen. In een straal van 25km veel te bezoeken. Wij komen zeker nog terug camping. Beslist een ster meer waard.
Mening nr: 53024
Datum: 29-05-2011
Mevr. Sonja 
april - juni 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Camping doet prettig aan door hoge bomen en lage heggen ter markering van de ruime plaatsen. Een aantal plaatsen liggen direct langs de Seine. Geweldig al die (Seine)aken die langs je caravan tuffen. De dame bij de receptie is efficient en vriendelijk. Het sanitair is oud, maar schoon. Er is een verwarmd zwembad met apart kleuterbad met rondom ligbedden en uitzicht over de Seine. Ook heb je een prachtig zicht op de ruïne van het kasteel Gaillard dat Richard Leeuwenhart aan het einde van de 11e eeuw heeft gebouwd. Naast het zwembad is het camping restaurant met een beperkt aantal gerechten. Wij hebben er twee keer uitstekend gegeten in de 3 dagen dat wij er waren. En dat wil wat zeggen. Er is geen winkel en ook geen broodservice. Bakker is 7 minuten lopen langs de oever van de Seine. Giverny met de tuinen van Monet is een kwartier rijden. Kosten Wifi: 1 dag 9 euro; 2 dagen 13 en 3 dagen18,-. euro.
Mening nr: 40002
Datum: 23-07-2008
Fam. f.P.Nijland 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Op terugreis naar Nederland deze camping bezocht en drie nachten gebleven. Kregen een plek aan de Seine vooraan op de camping; een plek waar je al het scheepvaartverkeer voorbij kunt zien gaan. Het is een grote camping met altijd wel plaats; er is weinig tot geen beschutting. Sanitair is wat verouderd, maar er is altijd warm water. Op de camping is alleen een broodautomaat, in het dorp op zo'n 10-15 lopen een bakker; in het 'grote Andelys' zijn enkele supermarkten. Wel op de camping een 'restaurant', zwembad. Omgeving: landschap met veel akkerbouw; mooie route langs de Seine naar Rouen [ zeer de moeite waard!]. Korting met CCI 5%.
Mening nr: 39127
Datum: 06-06-2008
Dhr. frank 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Grote camping. Achterin staan stacaravans van franse vaste gasten met daartussen de verhuuraccomodaties. In het weekend druk, door de week volledig verlaten. Na 23:00 uur heerste hier totale rust. Rest van de camping paar prachtige kampeerplekken aan de Seine verder een groot veld met hier en daar wat bomen, dus niet al te veel schaduw. Een deel van de plaatsen is afgescheiden met hegjes en een deel is een groot open veld. Alle plaatsen zeer groot en ik kreeg de indruk ook overal stroom. Kampeerders voor het merendeel Nederlanders en Britten die allemaal vooraan op de camping stonden. In totaal 4 sanitairgebouwen, diverse waterpunten op het terrein, een boulodrome, speelplaats met zand, bar-restaurant en een zwembad met pierebad. Zwembad is dermate klein dat in het hoogseizoen dit mijns inziens volledig overbevolkt zou raken, ware het niet dat op 5 minuten lopen het gemeentezwembad in dat geval uitkomst biedt. Restaurant hoogst smakelijke hapjes uit eigen keuken voor leuke prijs. Ontvangst allervriendelijkst door eigenaresse en haar zoon, praten een aardig woordje Engels. Zelden zoveel info bij een receptie gezien als hier. Slagboom open van 07:00 uur tot 22:00 uur, receptie open van 09:00 uur tot 18:00 uur. Later aankomen was niet echt een probleem, telefoonnummer op de voordeur van de receptie bellen en men zorgt ervoor dat je gewoon de camping op kan. Dorp Les Andelys vlakbij, bakker en restaurants op 10 minuten lopen. Op de camping staat ook een broodautomaat. Een Vival ook op 10 minuten lopen. Champion op 20 minuten lopen. Naast camping overigens restaurant Auberge du Pont, waar je ook prima kan ontbijten.
Mening nr: 37787
Datum: 10-10-2007
Mevr. leni oskam 
september - oktober 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Dit jaar hebben we 12 dagen op deze camping gestaan. We hadden een hele grote plaats aan het water met vrij uitzicht op de Seine waar allerlei soorten boten voorbij kwamen, van duwboten, plezierboten, école de bateau en roeiers voorbijkwamen. Sanitair is wel goed maar verdient wel een lik verf. Restaurant was toen wij er waren (eind aug./begin sept.) niet meer open maar geen nood aan de overkant bevindt zich een perfect restaurantje (Auberge du Pont) waar je heerlijk kunt eten. Het is hele grote camping maar door de uitgestrekheid ervan heb je er niet zo'n erg in. Met onze ACSI pas waren we ruim ? 4,-- per dag goedkoper uit. Omgeving leent zich goed voor fietsen, maar er zijn wel hellingen, langs de Seine fietsen is ook heel plezierig.
Mening nr: 28103
Datum: 01-08-2006
Dhr. F. Bloemsma 
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Mooi gelegen camping langs de Seine. Zeer grote plaatsen maar weinig schaduw. Goede doortrekkerscamping. Vriendelijk personeel en het is duidelijk te merken dat er een nieuwe beheerder is. Het restaurant heeft beperkt maar smakelijke gerechten op de kaart staan en volgend jaar hebben ze ook een klein zwembad. Het sanitair is echt aan vervanging toe en het is niet te hopen dat de camping vol is want dan zijn de twee toiletgebouwtjes absoluut onvoldoende.
Mening nr: 20205
Datum: 30-07-2005
Mevr. Familie de Dreu 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Een leuke camping waar wij een plekje aan de Seine kregen waar de boten bijna door je voortent varen! Het sanitair is aan vervanging toe maar als wij het goed hebben begrepen wordt dit vervangen. Ook waren ze bezig met de bouw van 2 zwembaden. Bij de receptie waren ze vriendelijk en gemoedelijk. Ook wij beklommen de weg naar het Chateau. Mijn man is het gelukt (met zoon van 3 achterop) en heet geen Lance! (Hij fietst wel!) Een leuke camping voor allerlei uitstapjes bijv. tuinen van Claude Monet in Giverny. Heel dichtbij is er een leuk zwembad en iets verderop ligt Tolysland, een springkussenpretpark. Heel leuk voor de iets kleinere kinderen.
Mening nr: 18096
Datum: 18-04-2005
Dhr. André 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Les trois rois in les Andelys is een prima plekje om een nacht te staan als je op doorrreis bent, eenvoudig en simpel. Caravans en tenten staan door elkaar en je mag de auto bij je plek neerzetten. Er zijn geen activiteiten, je moet er wel op uit. Ik vond de receptie niet heel vriendelijk. Er zijn verschillende sanitairgebouwtjes, de nieuwe zijn frisser dan de oude. Kortom niks mis mee maar ook niet super. Als je er bent vergeet dan vooral niet naar de ruïne van Chateau Gaillard te rijden (hoog op de rotsen zichtbaar vanaf de camping), erg indrukwekkend. Dit enorme kasteel uit de 11e eeuw was het domein van Richard Leeuwenhart. Let op, de weg ernaartoe stijgt soms wel 14% en is dus niet geschikt om te fietsen, tenzij je Lance Armstrong heet..

Campingtips in de buurt