Sluiten

Camping Rives des Corbières in Leucate

Camping Rives des Corbières

Camping Rives des Corbières ligt in de buurt van het strand in Port Leucate. Ideaal gelegen voor een vakantie met het gezin tussen de Middellandse Zee en de Salses, en is op 150 m van het zandstrand, en men is ook binnen 10 minuten lopen bij de jachthaven en de winkels.

De omgeving biedt een divers aanbod van activiteiten zoals watersporten, wandelen, mountainbiken ...

Camping Rives des Corbières ★★★
Rue de La Jonquière
11370 - Leucate
Frankrijk
Departement: Aude
Tel: +33 468114310 / +33 468409031
Afstand vanaf Utrecht: 1291 km,
waarvan 1255 km snelweg.
GPS coördinaten: 42.84810 / 3.04170
(42° 50' 53.2'' N    3° 2' 30.1'' O)
Aantal plaatsen: 262  / Hoogte: 3 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Rives des Corbières
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ruime plaats

Receptie en dus toegang tussen 12.00 en 14.00 uur gesloten

Wij kwamen rond 13.00 uur aan en moesten voor de ingang wachten totdat de receptie openging om 14.00 uur. De afhandeling ging wel vlot en mochten zelf een plaats uitzoeken. Sanitair is oud en word wel goed schoongehouden. Op loopafstand van het strand met wat horecagelegenheden. Als doorreiscamping wel geschikt, niet voor een langer verblijf.
Dhr. Henk - Alkmaar  31-05-2017
Plaats mening
Mening nr: 66397
Datum: 31-05-2017
Dhr. Henk - Alkmaar 
april - juni 2017
Senioren
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 7| Accomodatie/plaats: 7| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Ruime plaats

Receptie en dus toegang tussen 12.00 en 14.00 uur gesloten

Wij kwamen rond 13.00 uur aan en moesten voor de ingang wachten totdat de receptie openging om 14.00 uur. De afhandeling ging wel vlot en mochten zelf een plaats uitzoeken. Sanitair is oud en word wel goed schoongehouden. Op loopafstand van het strand met wat horecagelegenheden. Als doorreiscamping wel geschikt, niet voor een langer verblijf.
Mening nr: 26334
Datum: 16-05-2006
Dhr. Wim Smit 

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben vakantie gevierd op deze camping in 2004 en 2005. Ook dit jaar hebben wij een plaats gereserveerd op deze camping. De camping ligt bijna aan het strand, winkels (Lidl) en boulevard op 5 minuten fietsen. Ideaal voor ons. Het personeel van de camping vinden wij heel vriendelijk. Als je je normaal gedraagt, kun je alle kanten met ze op. Het sanitair wordt volgens ons drie keer daags schoongemaakt en voldoet prima. Huisdieren zijn ook toegestaan. dus wat willen we nog meer voor die prijs. De camping is nl. heel goedkoop. Het is onbegrijpelijk dat de camping niet meer in de brochure van Vrij-Uit staat.
Mening nr: 15297
Datum: 29-08-2004
Dhr. Familie Woudenberg 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 6|

Algemene beoordeling

Onvangst bij receptie was niet aardig. De geboekte stacaravan mocht beslist niet eerder dan 14.00 uur bezocht worden terwijl de caravan de avond ervoor al leeg stond. Ook hadden wij een baby mee maar er werd geen uitzondering gemaakt. Uitchecken was ook een probleem; uiterlijk 20.00 uur en niet later terwijl het voor ons zo veel makkelijker was geweest om na 21.00 uur te vertrekken. En .. een dame van de receptie woonde nota bene achter de receptie op de camping!!! Er is weliswaar een supermarkt maar deze kunnen ze net zo goed sluiten; weinig assortiment en beperkte openingstijden. 's Avonds veel overlast van de bar/kantine soms wel tot na middernacht. Bij het zwembad gelden strikte regels; niet rennen en plonsen/duiken in het bad, geen eten+drinken nuttigen. Tevens praktisch geen schaduw om het zwembad. De stacaravans (welke wij geboekt hadden) waren prima voor elkaar; compleet ingericht, goed stromend koud én warm water. Over het sanitair op de camping dus geen mening omdat wij onze 'eigen' sanitair tijdens ons bezoek hadden. Op de camping hebben wij slechts 6 NL-kentekens kunnen ontdekken en het jammere was dat iedereen ook nog verspreid stond. De afstand naar het strand is perfect en de afstand naar het dorp is iets van 15min. lopen. Het plaatsje (+ camping) wordt vnl. bezocht door de Fransen zelf waardoor het personeel naast Frans praktisch geen andere taal beheerst.
Mening nr: 7891
Datum: 03-10-2003
Dhr. fam Hartman 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

De staanplaatsen voor een caravan zijn niet bijzonder groot, we kregen een plaats toegewezen die te klein was. We hebben getracht een grotere plaats te krijgen maar dit was niet mogelijk. Maar door takken van bomen te hebben verwijdert was het net mogelijk. De medewerkers van de camping hebben wel hun uiterte best gedaan om een andere plaats te vinden maar door de reserveringen was dit niet mogelijk of we moesten een keer verplaatsen. De camping is erg zanderig, dat merk je goed bij wat wind. Van orde en parkeerbeleid hebben ze op deze camping niet gehoort. We hebben gezien dat op één plaats 3 caravans en de bijbehorende auto's stonden links en recht geparkeert. Daar waren de hollandse buren niet erg blij mee. Het is een typische franse arbeiders camping met veel vaste plaatsen, met weinig schaduw rond het zwembad. De huisjes bij het zwembad staan in de volle zon. De camping winkel stelt niet voor, het zwembad is leuk en er mag veel (symphatieke badmeesters). Het sanitair is redelijk, erg veel hurktoiletten. Gezien de prijs krijg je een redelijke kwaliteit maar verwacht er niet te veel van.
Mening nr: 7309
Datum: 30-08-2003
Dhr. Peters 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Als 'overnachtingscamping ' is deze camping zeer geschikt. Soms kan idd de bar-kantine wat nachtrust verstoren. Het meest ergerden we ons aan de nog altijd aanwezige franse hurktoiletten. Alleen aan het zwembad waren enkele modernere europese toiletten.
Mening nr: 6415
Datum: 11-08-2003
Dhr. scheffer 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke camping de zee ligt op prima loopafstand. Het sanitaire had beter gekund. Zwembad is prima. Voor een strandcamping is de prijs zeer goed. De plaatsen op de camping liggen algemeen halfschaduw. Deze zommer zijn wij er 4 weken geweest.
Mening nr: 2928
Datum: 06-01-2003
Dhr. hilko odink 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een camping met veel vaste seizoenplaatsen, verhuur van caravans ed. De kampeerplekken liggen niet in de schaduw en helaas voor ons aan de verkeerde kant i.v.m de overlast van de zeer luidemuziek vanuit de kantine. We zijn best wel wat gewend maar dit overtrof alles. De zee lag op een loopafstand van 10 min. Maar de oversteek naar zee aan de doorgaande weg het dorp in was minimaal (onoverzichtelijk in een bocht door de heggen)kortom weinig veilig. Afstand van camping tot dorp(winkelpromenade) was met stevig tempo 30 min. Een echt vissersdorp met veel terrassen envertier ´s avonds. Het zwembad was in onze periode meerder malen gesloten ivm een defect.

Campingtips in de buurt