Sluiten

Capfun Vakantiepark Le Zagarella in Longeville sur Mer

Capfun Vakantiepark Le Zagarella

Vakantiepark Le Zagarella is een vakantiepark met alleen verhuurmogelijkheden.

Le Zagarella ligt op 1300m afstand van het strand. Op het park zelf is er buitenzwembad met een glijbaan, een jacuzzi, een peuterbadje met een glijbaan voor de kleintjes, het ludieke Pirateneiland met 3 glijbanen en een overdekt zwembad.

Capfun Vakantiepark Le Zagarella ★★★★
Le Rocher, Route de la Tranche
85560 - Longeville sur Mer
Frankrijk
Departement: Vendee
Tel: +33 251333060
Afstand vanaf Utrecht: 937 km,
waarvan 880 km snelweg.
GPS coördinaten: 46.40431 / -1.48849
(46° 24' 15.5'' N    1° 29' 18.6'' W)
Aantal plaatsen: 313  / Hoogte: 7 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Overdektzwembad Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Capfun Vakantiepark Le Zagarella
Laatste mening

Algemene beoordeling

Misschien raar om te plaatsen maar we zijn het 1e jaar geweest dat Zagarella open ging. Dat is ong. 18jaar geleden, daarna nog een keer geweest, 5 jaar later. Het was een heerlijke rustige camping om met je eigen tent/caravan te staan , maar dat is nu niet meer! Dus als je met je eigen huisje gaat moet je hier niet zijn, er staan alleen maar chalets en stacaravans! Echt zonde van de camping maar goed, als je iets huurt is het er mooi. Naar het strand kun je fietsen of met de auto, niet aan te lopen.
Fam. petra  14-07-2009
Plaats mening
Mening nr: 45120
Datum: 14-07-2009
Fam. petra 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Misschien raar om te plaatsen maar we zijn het 1e jaar geweest dat Zagarella open ging. Dat is ong. 18jaar geleden, daarna nog een keer geweest, 5 jaar later. Het was een heerlijke rustige camping om met je eigen tent/caravan te staan , maar dat is nu niet meer! Dus als je met je eigen huisje gaat moet je hier niet zijn, er staan alleen maar chalets en stacaravans! Echt zonde van de camping maar goed, als je iets huurt is het er mooi. Naar het strand kun je fietsen of met de auto, niet aan te lopen.
Mening nr: 45094
Datum: 12-07-2009
Fam. Heerder 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

De caravans die tussen ons in stonden vonden het heel gezellig. Deze mensen kwamen soms al voor de 2e en 3e keer. Dat er hier mensen klagen over 'niet gezellig' , zegt dus meer over hun dan over de camping.
Mening nr: 43138
Datum: 23-09-2008
Fam. Evelien 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wat een leuke camping is dit ! Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Onze kinderen praten er nog over en willen volgend jaar weer. Zagarella is een echte familie camping. Alles is gericht op de kinderen. Mooi zwembad, speeltuin met springkussen. Animatie in het frans en engels in een gezellige bar. Wij hadden een plaats gehuurd via Vrij uit. Et zijn niet zoveel camping plaatsen ( er zijn veel Mobile Homes), maar voor ons is dat geen probleem. Sanitair was goed. Het werd regelmatig schoongemaakt ( 2/3 keer per dag). Personeel in de receptie en de bar erg vriendelijk. Op de receptie is een persoon die Nederlands spreekt.
Mening nr: 42336
Datum: 22-08-2008
Fam. fam Evers 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Geen camping maar een park met veel verhuur van zg mobil homes. 20% Kampeerplek of nog minder. Plaatsen kris/kras door elkaar bij vaste huisjes. Koud water regelmatig met douchen. Geen plek om terug te keren, stomme polsbandjes van het kamp waar je zit. Absoluut geen succes. Stranden zijn wel mooi.
Mening nr: 37064
Datum: 31-08-2007
Fam. Fam de Boer 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij, familie met drie kinderen zijn net terug van 2 weken Zagarella. Wij hebben een leuke vakantie gehad. We stonden met onze eigen caravan op een mooie ruime plek. Bij ' ons' sanitairblok ( N°1) was wel een speciale plek voor de chemische toiletten, met een slang om de boel schoon te spoelen. Ook hebben we altijd warm water gehad in de douches. Wij hebben het als heel fijn ervaren dat het sanitair blok s'avonds dicht gaat. Vorig jaar stonden we op een camping waar 'savonds en 's nacht veel jongeren rondhingen in de toiletgebouwen. Van lawaai 's avonds en 'snachts hebben we ook geen last gehad. Er is security op de camping die regelmatig een ronde doen. Hellas was het dit jaar niet zo mooi weer. Wij komen al 7 jaar in de Vendée en dit was het eerste ' slechte jaar'. Er hangt een gezellige sfeer op de camping, met een goede mix van verschillende nationaliteiten. Het viel ons op dat het personeel uitermate vriendelijk is. Er is een nederlandse persoon op de receptie , maar de anderen spreken allemaal goed engels.Leuke animatie ook. Voor ons in Zagarella in Longeville een camping waar we graag nog een keer naar toegaan, want onze kinderen hebben een geweldige tijd gehad.
Mening nr: 37037
Datum: 30-08-2007
Fam. van der Weele 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

de verhouding mob.homes en kampeerplaatsen is echt bijna 70-30. Er is een mix van engelsen en fransen alles staat door elkaar, wel gezellig. Zwembadwater is kouder dan het zeewater, en aan ligbedden moet je soms een nummertje trekken.... De toiletgebouwen gaan om 22.30 uur dicht dus douchen is er dan niet meer bij. Doordat er geen avondklok op de camping is ingesteld kun je wat last hebben van wat "lawaai"van de andere gasten. Het (warme)douche water is er niet de geheledag. Het vreemste op de camping wat ontbrak waren stortplaatsen voor je chemischtoiletje, deze moesten in de normale toiletten geleegd worden, en het doorspoelen bij de wasbakken waar jeje sóchtends weer staat te scheren of te wassen. De kampeerplekken zijn niet overal even groot waardoor gasten met een flinke bungalow-tent eerst de plek maar eens moeten bekijken, de camping leiding is wel aardig en behulpzaam, en kunnen zeer goed engels in verhouding tot de rest van de fransen... Waterkraantjes zijn wel in overvloede aanwezig, en in het restaurant op de camping kun je zeer goede pizza's en en flinke portie patat krijgen, de kampwinkel heeft idd het hoognodige. Als het weer dus meezit kun je hier aardig vertoeven, dan moet het wel min. 26 graden zijn zeker voor hwet zwembad. wij zouden hier niet meer heen gaan, het wordt in het vervolg min. 100km vanaf utrecht naar het zuiden, het weer is te onvoorspelbaar,de kans op regen en veel bewolking is groot, en een kacheltje mee is geen overbodige luxe.
Mening nr: 36177
Datum: 16-08-2007
Mevr. rachel 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Zagarella is geen camping maar een huisjespark. Wij kwamen aan op 1 augustus en zagen tot onze schrik dat we met onze caravan tussen de huisjes/mobilehomes werden gezet. Onze kinderen hebben het gelukkig naar hun zin gehad en wij hebben 16 dagen stralend weer gehad, dat maakt een hoop goed, maar ik let wel de volgende keer op als ik wat boek, want dit is niet leuk. Volgens ons is het zo dat de plekken waar ze geen huisje neer kunnen zetten dat is dan nog voor een tent/caravan. Het personeel is aardig, de douches en toiletten kunnen beter. Geen camping waar wij nog eens komen.
Mening nr: 34956
Datum: 04-08-2007
Fam. deBert 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hadden voor 2½ week een sta-plaats gereserveerd, maar zijn de tweede dag naar een andere camping gegaan. Zagarella is namelijk geen camping voor campeerders met eigen tent of caravan! Van de 300 plaatsen zijn er slechts 60 toerplaatsen en die liggen dan nog her en der verspreid tussen alle huisjes en stacaravans. Niet gezellig dus, bovendien kregen wij een plaats vooraan op de camping waar dus alles en iedereen voorbij komt. Verder is de camping wel van alle gemakken voorzien. Schoon sanitair (logisch want wordt weing gebruikt), winkel waar alles te koop is. Vriendelijk receptie waar goed Engels en ook Nederlands gesproken wordt. Het zwembad ziet er mooi uit, maar is niet verwarmd en dus erg koud aan het begin van het seizoen. Het speelveld ligt aan de overkant van de weg, bereikbaar door een tunneltje onder de weg door. Kortom het is een drukke camping waar het, als je iets huurt, misschien best leuk is, maar voor ons was het niks! O ja, nog één klein minpuntje; je krijgt een plastic bandje rond je pols met Zagarella erop zodat iedereen kan zien dat je daar vandaan komt. Leuk, 3 weken zo'n stom bandje.
Mening nr: 34891
Datum: 03-08-2007
Fam. Fam. van Rijt 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9|

Algemene beoordeling

Ondanks het wat minder goed weer wat we de afgelopen jaren wel hebben gehad, hebben we ons uitstekend vermaakt op deze camping. We hadden een mobile-home rechtstreeks geboekt die bij aankomst er netjes uitzag. De leukste camping die we tot op heden in de Vendee hebben gehad en hebben dus gelijk weer een optie voor volgend jaar genomen. Onze kinderen in de leeftijd van 1 1/2 tot en met 10 jaar hebben het ontzettend naar hun zin gehad. Ze wilden niets liever dan op de camping blijven om met hun vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Van alle gemakken voor zowel jong als oud voorzien. Een goede mix van Franse, Nederlandse en Engelsen. Goede animatie, uiterlijk en voorzieningen. Personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam. Doen hun best om zich ook verstaanbaar te maken in het Engels alhoewel we met de Nederlandse bedrijfsleidster het ons gemakkelijker af ging. We verheugen ons weer op volgend jaar.
Mening nr: 31735
Datum: 05-11-2006
Mevr. Fam van de Berg 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn in juli 2006 op camping Zagarella geweest met onze kinderen van 11 en 13 jaar oud En we hebben een hele leuke vakantie gehad. We hadden een mooie ( nieuwe stacaravan gehuurd). Er is een leuk zwembad met een glijbaan. Animatie was ook leuk. Voor ieder wat wils. Er is goede mix van fransen, engelsen, ieren en nederlanders op de camping. De beheerders ( ik geloof dat ze nieuw zijn) en het personeel in de bar waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ik denk dat we hier nog zeker een keertje naar toegaan. O ja ik vergeet het belangrijkste. De camping ligt op ongeveer 1 km van het strand.
Mening nr: 23163
Datum: 26-08-2005
Mevr. HoNeY 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

heeyy.. Wij sijn er dit jaar gweest met me vadr en vriendin met me sus.. WAS EGT SUPR !! WAre veel jongeren .. omdat we zo laat ware nog maar paar nederlanders maar evengoed veel lol gehad .. We hadde al snel een groep waar we goed meej op konde sgiete.. leuke camping.. veel te doen .. ook savonds !! leuk zwembad..Alleen t strand wat er bij in buurt lach beeetje keizelig haha maarja kwou tog al neij naar t strand want de camping was veel te leuk.. jammr dak volgend jaarn iej meer me me oudrs op vakntie mag :p andrs ging i kzckr trug .. want dan zag i kiedreen weer Au revoir :p:p
Mening nr: 13760
Datum: 12-08-2004
Dhr. fam solingen 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Fantastische tijd gehad op zagarella. Enthiousiast animatieteam, bijzonder vriendelijke eigenaars en personeel. Hebben direct voor volgend jaar geboekt. Mooi zwembad(ook binnenbad). Goede mix van campinggasten(engel, iers, frans, nederlands). Veel animatie en sport en speltoernooien. Wij en onze jongens(6 en 10) hebben genoten. Onze plek had weinig schaduw maar dat hebben we zelf verzorgd. Goede security op camping. Overzichtelijk zwembad waar we altijd wel een bedje konden vinden. Je kon met de animaties punten sparen en daarmee t-shirts, caps etc kopen, heel leuk. Een aanrader voor mensen die van zon, zee en gezelligheid houden.
Mening nr: 8350
Datum: 18-11-2003
Mevr. A.van Limborgh 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ik ben er, met man en zoon van 6 jaar, via Canvas Hollidays 10 dagen geweest. Ons viel de camping tegen. Wij hadden een bungalowtent op een kleine plaats zonder schaduw!! Terwijl we vorig jaar een heel hete zomer hadden. Het zwembad is klein en gaat pas om 10.00 uur open. De speeltuin grenst aan het zwembad wat bij de ingang van de camping ligt en waar je geen toezicht op hebt. Wij konden onze zoon daar niet laten spelen. Het is een drukke camping qua auto-verkeer en daardoor onveilig om je kind te laten spelen op de paden [tennissen, fietsen]. De Hoopi Club is op een plaats aan de overkant van de camping en je kan er komen via een tunnel die onder een drukke weg loopt. De leiding, overigens een lieve meid, sprak alleen engels en dat vond onze zoon niet leuk en wilde daardoor niet naar de club. Het sanitair sluit van 22.00 tot 8.00 uur !!!!!!! Er zou ergens een toilet moeten zijn waar je dan gebruik van kon maken. Reden zou zijn dat de jeugd in de sanitair ruimte zou gaan 'hangen' en geluidsoverlast zou veroorzaken. Je moet een behoorlijk stuk lopen met je vuilnis om het kwijt te kunnen. Het wordt niet opgehaald. Er waren een paar, jonge, couriers die al het werk dat ze hadden maar nauwlijks aankonden! Ze waren wel erg behulpzaam. Absoluut niet aan te raden als je jonge kinderen hebt. Er is weinig schaduw en kleine plaatsen voor de tenten, nauwlijks speelgelegenheid en onveilig. Hij was in 2003 nieuw in de gids en ik had echt de indruk dat canvas de laatste, slechte plaatsen had. Er heerst ook geen gemoedelijke sfeer op de camping. Wordt vrnl bezocht door Engelsen en Ieren.
Mening nr: 7894
Datum: 04-10-2003
Mevr. c.eevenaar 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We komen al 9 jaar op deze camping. Geen mega grote camping. Ongeveer 300/350 plaatsen. Goede camping, personeel spreekt allemaal goed tot redelijk goed engels. Mooi zwembad en ook een binnenbad. Erg makkelijk bij slechter weer. Er is een gym en er wordt in het seizoen van alles georganiseerd. Er zijn niet zo heel veel losse plaatsen, enkele vaste plaatsen, wat eigen plaatsen met een caravan of chalet en de rest wordt gebruikt door b.v. keykamp, eurosites etc. De bezetting bestaat voornamelijk uit engelse en ieren. Maar ook fransen en nederlanders zijn altijd aanwezig. Dit jaar weer heel veel nederlanders. Het leuke van deze camping is dat heel veel mensen, net als wij, ieder jaar weer terug komen. Dus de jeugd heeft heel snel weer een leuke vriendenkring opgebouwd. Voor ons echt een topcamping.