Sluiten

Camping La Cascade in Meyrueis

Camping La Cascade

Camping la Cascade ligt aan de oevers van de rivier de la Jonte, met een uitzicht op het Causse Méjean,in het Parc National des Cévennes, in het departement Lozere, in een beschermde omgeving ( Unesco). 

Men kan diverse uitstapjes maken naar Meyrueis, Les gorges de la Jonte, Le causse méjean etc

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping La Cascade

Camping La Cascade
Laatste mening

Algemene beoordeling

Goed verzorgde camping met prima sanitair. Ligt mooi en natuurlijk gelegen. Op de camping kunnen je patat halen of eten in het restaurant. 3 km van de camping ligt een leuk dorp met bakker, kleine supermarkten en een grote souvenirs winkel waar ze leuke dingen verkopen.
Fam. Daido - Rotterdam  03-06-2019
Plaats mening
Mening nr: 68835
Datum: 03-06-2019
Fam. Daido - Rotterdam 
®  
april - juni 2019
(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Omgeving: 9|

Algemene beoordeling

Goed verzorgde camping met prima sanitair. Ligt mooi en natuurlijk gelegen. Op de camping kunnen je patat halen of eten in het restaurant. 3 km van de camping ligt een leuk dorp met bakker, kleine supermarkten en een grote souvenirs winkel waar ze leuke dingen verkopen.
Mening nr: 65770
Datum: 28-08-2016
Dhr. Johan (webmaster) - - 
®  
juli - augustus 2016
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 63491
Datum: 22-06-2015
Fam. Pauwels - Schelle 
april - juni 2015
(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 10| Ontvangst: 9| Leiding van camping: 9| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Ruimte, uitzicht, hartelijkheid

bereikbaarheid van winkels voor groenten en fruit

Zeer mooi gelegen camping. De beheerders (Anne-Marie en Jean-Noël) doen alles om het gasten naar hun zin te maken. Ze spreken Frans en Engels. Ze beschikken over verschillende wandelingen in de buurt en geven graag tips ivm de bezienswaardigheden in de omgeving. Wie houdt van rust in de natuur en graag gaat wandelen komt hier helemaal aan zijn trekken. 's Ochtends kan je opgeven of je 's avonds wil komen eten (Anne-Marie bereidt een eenvoudig, maar zeer lekker 3-gangenmenu).
Mening nr: 58525
Datum: 17-12-2012
Fam. Bernadette 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hartelijke beheerders. Mooie ruime kampeerplaatsen. rust. Prachtig uitzicht. Iedere avond kudde schapen de bergen in. 2 cascades, lekker eten, maar men moet zelf borden en bestek mee nemen. Maar misschien 2013 een echt restaurant. Fossielen gevonden aan de overkant van de camping.
Mening nr: 56684
Datum: 16-07-2012
Mevr. m 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Minpunten: De huurhuisjes - blokhutten - staan midden in het voorste veld, daarom heen een kring van kampeerplaatsen. De huisjes staan ook nog eens dicht op elkaar (ong. 2 meter tussenruimte). Weinig buitenruimte (alleen een veranda). De eerste rij kijkt uit op de bergen, de tweede en derde kijken uit op de voortste rijen. Weinig privacy. Om 22.45 gaat het licht in het sanitairblok uit. Er loopt een doorgaande weg langs de camping , overdag nogal veel verkeer. Pluspunten: Zicht op de bergen. Ruime plaatsen op het achterste veld ( plaatsen aan de rand hebben een behoorlijk deel vd dag schaduw). Wandelen, (roof-)vogels kijken, Stilte 's nachts. Broodservice, hapjes en drankjes, wifi.
Mening nr: 56406
Datum: 28-06-2012
Dhr. R. van Dongen 
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Rustige camping met zeer behulpzame eigenaars. Goed sanitair met altijd warm water. Brood op bestelling en verder andere hapjes en maaltijden te bestellen. Je kijkt uit op de wanden van de gorges van de rivier. Warme gemeenschappelijke ruimte met veel boeken en informatie over de streek en een uitgebreid apkket aan wandelroutes. Tijdens ons verblijf was er een heel evenement i.v.m. het uitzetten van drie jonge gieren. Mooie omgeving en vanaf de camping loop je zo de bergen in.
Mening nr: 53804
Datum: 30-07-2011
Fam. van der Graaf 
april - juni 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Heerlijke, natuurvriendelijke en mooi gelegen camping voor rustzoekers. Op het voorste veld zijn redelijk wat schaduwrijke plekken. Zeer ruime plaatsen maar weinig schaduwrijke plekken op het achterste veld. Het water is niet diep genoeg om te zwemmen maar wel zeer geschikt voor (kleine) kinderen. Vriendelijke eigenaars.
Mening nr: 26904
Datum: 02-07-2006
Mevr. Lyda Nugter 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Zeer verzorgd terrein met een mooi uitzicht en vriendelijke eigenaren. Sanitair was voldoende maar ook niet meer dan dat. Drie toiletten voor dames en heren, lauw afwaswater, de douches waren wel prima. Dat het e.e.a. niet altijd schoon was lag niet zozeer aan de eigenaren alswel aan de (mannelijke)gasten zelf. Ook was het voor sommigen het even met een trekker de douche drogen te veel moeite. Op de camping kan je brood bestellen maar verder is er niets te verkrijgen. Camping ligt ongeveer drie km van Meyrueis, een leuk stadje met gezellige restaurantjes (terrassen buiten). Mooie omgeving, leuk gebied om te wandelen, 's nachts wel een beetje fris. De weg naar de camping toe is hier en daar wel wat smal.
Mening nr: 6485
Datum: 12-08-2003
Mevr. Y.M. Versteegh-Inia 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een leuke camping in een mooie omgeving. Camping heeft erg weinig schaduw-plekken en de zwemgelegenheid bij de waterval is m.n. voor kinderen tot een jaar of 10. Het is een zeer gastvrije camping.