Sluiten

Camping BelleRive in Montfrin

Camping BelleRive

Camping Belle-Rive is 2.5 ha groot en zeer bosrijk. De 100 plaatsen liggen in de schaduw van o.a. eikenbomen, en liggen langs de oever van de river de Gardon. Men is verzekerd van rust, en het is een ideale plek om te ontspannen met familie of vrienden.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping BelleRive ★★★
  • Cours Antelme
   30490 - Montfrin
   Frankrijk
   Departement: Gard

   Tel: +33 466572079 /
  • Aantal plaatsen: 100  / Hoogte: 14 m
   Afstand vanaf Utrecht:1130 km,
   waarvan 1101 km snelweg.
   GPS coördinaten: 43.88033 / 4.58812
   (43° 52' 49.2'' N    4° 35' 17.2'' O)

  Faciliteiten:

  • Wifi beschikbaar
  • Rivier
  • Wasmachine beschikbaar
  • Huisdieren toegestaan
   True
  • Verhuur van accommodatie
  • Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan
  • BBQ toegestaan
  • Laadpaal

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
8
7
Hoogste
8
7
Gemiddeld
8.0
7.0

* over de jaren 2021 en later.
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping BelleRive

Camping BelleRive
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ruimte, rust en een rivier.

Brood is niet op de camping maar in het dorpje te halen. 2 boulangeries.

Ruimte en rust. Genieten van de natuur en de rivier. Fijn als je eens een andere taal wilt spreken. Zeer gemêleerd gezelschap. Toiletten en douches zijn oké. Het bereiken van de rivier is wel wat lastig. Er zijn genoeg zon en schaduwplekken. Veel huisjes en achteraan ligt het campingterrein. Je kan vooraan heerlijk eten voor een leuke prijs.
Fam. De Buck - Terneuzen  10-06-2022
Plaats mening
Mening nr: 71230
Datum: 10-06-2022
Fam. De Buck - Terneuzen 
april - juni 2022
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 7| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Ruimte, rust en een rivier.

Brood is niet op de camping maar in het dorpje te halen. 2 boulangeries.

Ruimte en rust. Genieten van de natuur en de rivier. Fijn als je eens een andere taal wilt spreken. Zeer gemêleerd gezelschap. Toiletten en douches zijn oké. Het bereiken van de rivier is wel wat lastig. Er zijn genoeg zon en schaduwplekken. Veel huisjes en achteraan ligt het campingterrein. Je kan vooraan heerlijk eten voor een leuke prijs.
Mening nr: 61126
Datum: 29-05-2014
Mevr. Prunella - sliedrecht 
april - juni 2014
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Hygiëne sanitair: 8| Faciliteiten: 6| Comfort: 6| Prijs/Kwaliteit: 6|

Algemene beoordeling

Mooi nieuw en schoon sanitair. Mooie natuur. Veel vogels.

Veel lelijke huisjes op camping. Teveel naar verhouding. 4 zg lodgetenten.

Camping heeft aardige nieuwe eigenaar die heel positief is. De camping heeft mooi nieuw sanitair. Groot pluspunt!! Camping heeft o.i. teveel huisjes en campinggedeelte valt ' in het niet' daardoor.
Mening nr: 56979
Datum: 30-07-2012
Fam. vdM 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Wij hebben in de maand juli een week op deze camping gestaan. Bij toeval. Omdat we zo nodig 'op de bonnefooi' moesten gaan bleek bij aankomst, dat het helemaal nog niet zo eenvoudig is om alsnog een staanplaats voor minimaal een week te vinden. Althans niet in de regio, waar wij gezocht hebben. Camping Belle-Rive bleek nog wel een plekje te hebben voor de gewenste periode. De bijzonderheden: -Zowel ruime als krappe plaatsen met of zonder elektriciteit - Veel tot geen schaduw - Soms gras, soms niet - Vanaf de camping toegang tot de rivier - Buiten de camping is het gemeentelijk zwembad. Moet gewoon toegang voor betaald worden. Heeft dus geen afspraken met de camping. - Doorgangscamping - Camping staat ongeveeer voor de helft vol met houten huisjes die men nog aan het opknappen is. - Sanitair is volgens de Franse en Duitse versie van de website gerenoveerd. Die renovatie bestond uit een dunne lik paarse verf op waterbasis. Het sanitair is dus oud en vervallen. Wordt regelmatig (maar slecht) schoongemaakt. Zeer matige waterdruk. - Tappunten en spoelbakken op de camping zijn dagelijks verstopt en ronduit smerig. - Geen stortbak/spoelinstallatie voor chemisch toilet - Morsig aandoende eetgelegenheid met bijbehorend terras. Eten is niet onsmakelijk. - Onlangs weer een nieuwe eigenaar. Deze heeft de prijzen drastisch verhoogd. Voorbeeld: caravan+auto, electriciteit man,vrouw + 2 kinderen ouder dan 7 jaar in een bijzettent, in het hoogseizoen: EUR 48,50 (incl. BTW) Zie de website van de camping. Onze conclusie: Voor EUR 20,00 per nacht zou je het hier met bovengenoemd gezinnetje best een dag of twee uit kunnen houden. Ons zult u hier in ieder geval niet meer tegenkomen.
Mening nr: 55158
Datum: 02-09-2011
Fam. Vv 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Camping ligt aardig bij een rustig dorp. Alle dagen (op 1 na) koude douche. Sanitair onfris en flink aan verbouwing cq verfje tou. Plaasten lijken op een knolleveld. Wel mooie ligging. vrij prijzig , 20.00 per dag. Vinden wij t niet waard!!
Mening nr: 54565
Datum: 15-08-2011
Fam. Jelijn 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Rustige camping met mooie grote plekken, er zijn ook wel kleinere maar de eigenaar denkt goed mee als je door/aangeeft waar je mee komt. Wij kwamen op de bonnefooi begin aug. hier terecht en kregen een plattegrondje mee met alle vrije plaatsen erop. Zo konden we zelf kiezen voor een grotere zonnige plek of juist een schaduwrijke. Achteraan stonden her en der tussen de bomen of aan het water ook nog tentjes verspreid zonder electra.Strandje aan de rivier stelt inderdaad niet heel veel voor maar voor onze kinderen groot genoeg om watervallen en modderkastelen te bouwen. Er is wel een grote ligweide bij het strandje. Rivier is een brede, langzaam stromende rivier, wel snel diep voor kleine kinderen. Brood avond ervoor op de camping te bestellen en anders loop je zo het dorpje in met bakkertjes en een klein groente/slagerswinkeltje. Geen restaurantje. Grote intermarche aan de rand van het dorp. Zwembad (open van 10-12 en 15-19u) naast de camping tegen laag tarief (1,30/1,90) te bezoeken. Op de camping is een barretje/terras waar je ook kunt eten. Keus uit pizza's, diverse plates, desserts. Niet duur maar wel lekker. Op een aantal avonden was er live muziek, stopte tussen 22-22.30u. Daarna heerlijk stil. Er loopt regelmatig een "oppasser" over het terrein. Na een wolkbreuk kwamen de mensen van de camping langs om te vragen of alles nog goed ging en droog was, een erg fijn gevoel! Sanitair wel iets opgeknapt met een likje verf maar regelmatig verstoppingen. Gelukkig kwam eigenaar deze wel steeds oplossen. Koud/lauw water voor douchen en afwassen. Was eigenlijk enige minpuntje.
Mening nr: 53119
Datum: 14-06-2011
Fam. markus 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij gaan dit jaar voor de vijfde keer naar deze camping, heerlijk van de rust genieten en je kan vanaf de camping heel erge leuke dagtripjes maken. De sfeer op de camping is heel erg relaxed. Je kan er brood en croisantjes voor de volgende dag bestellen en in het dorpj zelf zitten ook goede bakkers, een grote supermarkt aan de rand van het dorp en op dinsdagmorgen is er markt. Het dorpje ligt op loopafstand. Voor mensen die niet in de rivier willen zwemmen lopen zo van de camping het gemeente zwembad in. De arena ligt tegenover de camping. Volgens Mevr. Nathalie worden honden niet toegelaten, onze hond van vier en een half jaar oud is van harte welkom op deze camping. De plaatsen zijn er ruim er erg schaduwrijk. Wij hopen er nog vaak te mogen vertoeven.
Mening nr: 52425
Datum: 16-11-2010
Mevr. Nathalie 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Reeds 2 x (2007 en 2009) op deze rustige camping verbleven. Ligt direct aan de rivier en heeft een grasveldje waar je kan zonnen. De toegang naar de rivier is vrij klein zodat je amper kan passeren als er spelende kinderen aan de rand zitten maar dat vonden wij geen bezwaar. Het sanitair is ok , niet luxe maar schoon. Er heerst rust na 23u en er is een goede mix van nederlanders, belgen en fransen. De plaatsen aan de rivier zijn de mooiste. Wij mochten zelf een plek uitkiezen. Er is geen campingwinkel enkel een afhaal bar. Geen camping om met kinderen te bezoeken die animatie willen want er is niks.Honden niet toegelaten. Het ligt op loopafstand van het schattige dorpje Montfrin waar er 3 bakkertjes zijn die overheerlijk brood en viennoiserie verkopen. Ook is er 1x per week een pizzabakker op het dorpsplein. Grote supermarkt net buiten dorp, 5 min. rijden. Ligt naast een soort arena waar we de traditie van loslopende jonge stieren hebben meegemaakt. Erg leuk en authentiek ! Er heerst een erg relaxte dorpssfeer in Montfrin en er zijn zelfs 2 bars met terrrasje. Op een en half uurtje rijden naar Avignon en Nimes . Perfect voor daguitstapjes dus! Wij komen hier zeker nog eens terug.
Mening nr: 45689
Datum: 01-08-2009
Dhr. Johan (webmaster) 
®  

Algemene beoordeling

Sinds juni 2009 heeft deze camping met veel ruimte en schaduw, direct aan de rivier de Gardon en naast het gemeentezwembad, een nieuwe eigenaar. De eigenaar heeft plannen om de camping op te knappen, vooral het sanitair. Op 1 augustus 2009 waren er nog plaatsen aan de rivier vrij. De camping ligt vlak bij het centrum van Montfrin.