Sluiten

Camping Naturiste Village du Bosc in Octon

Camping Naturiste Village du Bosc

Camping Naturiste Le Village du Bosc biedt voor kinderen een veilige speelomgeving in de volle natuur.

De camping heeft een panoramisch uitzicht over het Lac du Salagou.

Camping Naturiste Village du Bosc ★★
5, Chemin de Ricazouls
34800 - Octon
Frankrijk
Departement: Herault
Tel: +33 467960737 / +33 618014626
Afstand vanaf Utrecht: 1177 km,
waarvan 1149 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.65984 / 3.32100
(43° 39' 35.4'' N    3° 19' 15.6'' O)
Aantal plaatsen: 80  / Hoogte: 192 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Rivier Buitenzwembad Naturistencamping Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie
Camping Naturiste Village du Bosc
Laatste mening

Algemene beoordeling

Schaduw

Mooie camping met royale, schaduwrijke plekken en lekker zwembad, uitgebreid naturistisch wandelen mogelijk.
Fam. Peter van Het Hurktoilet, Frankrijkgids - Dordrecht  08-08-2016
Plaats mening
Mening nr: 65506
Datum: 08-08-2016
Fam. Peter van Het Hurktoilet, Frankrijkgids - Dordrecht 
juli - augustus 2016
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 7| Animatie/Activiteiten: 7| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Schaduw

Mooie camping met royale, schaduwrijke plekken en lekker zwembad, uitgebreid naturistisch wandelen mogelijk.
Mening nr: 46865
Datum: 16-08-2009
Fam. Fam. Le Pair 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

In 1998 waren we voor het eerst op de camping, wat ons toen verliefd maakte was de rust. Nu elf jaar later is dat niet veranderd. Dit jaar kwamen wij er voor de zesde maal. Er zijn inde tussentijd wel wat dingen veranderd, zoals het winkeltje beneden weg en brood bij Nina en Pierres huis/terras. De BBQ een paar jaar geleden veranderd en extra brandblussers en/of brandslangen aangebracht. Allemaal verbeteringen dus die veel geld kosten en niet aan andere dingen besteed kunnen worden. Waar wij dan ook helemaal geen moeite mee hebben. BEHOUD DE RUST, wij rijden wel een paar km naar de winkel. Sanitair ook goed en perfect schoon, wel anders meegemaakt op andere campings. Het zwembad maakt het tenslotte helemaal af. Water gevoed door de bron met weinig chloor en verwarmd door de zon door een simpele zwarte slang. Een aanrader. Onze kinderen 5,8 en 11 jaar willen volgend jaar graag weer terug naar deze camping. Een groter compliment kunnen ze niet geven. Geweldig dus.
Mening nr: 45265
Datum: 21-07-2009
Fam. Kuiper 
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Fantastische camping op een schitterende plaats. Wij waren hier nu voor de vierde keer en hebben in tegenstelling tot andere gebieden hier niet het deja vu gevoel. Beheerdersechtpaar is ondertussen gewisseld, dochter beheert het nu maar Pierre en Nina zijn ook nog steeds aanwezig en ze zijn allen zeer behulpzaam. Verder worden de rusttijden gerespecteerd en zijn de gezamelijke maaltijden een gezellige aanrader. Camping lijkt wat gedateerd maar is het in onze ogen niet en er wordt volop aan nieuwe voorzieningen gewerkt. Alles wordt prima schoongehouden! De natuur is geweldig en de omgeving biedt voor iedereen wel iets. Aanrader!!!
Mening nr: 35594
Datum: 10-08-2007
Fam. Rietveld 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een rustige en vriendelijke camping, met mooie ruime plaatsen. En een prachtig uitzicht. Schitterend en schoon sanitair. Heerlijke douches. Jammer dat er geen winkeltje meer is, de SuperU in Lodève is de dichtstbijzijnde supermarkt. Ook lijkt het terrein hier en daar wat verwaarloosd, bijvoorbeeld de speeltuin. Maar onze dochter van zes heeft zich wel uitstekend vermaakt. Vooral in het zwembad en op de trampolines en met de andere kinderen. De gezamenlijke maaltijd op zaterdagavond was bijzonder gezellig, met muziek en lekker eten en de campingbaas die langs de tafels liep met een emmer wijn en een soeplepel.
Mening nr: 9541
Datum: 02-02-2004
Dhr. Pol Coeck 
april - juni 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mijn eerste fam.bezoek in van 1980 met echtgenote en vier kinderen; het was het opstarten van het terrein en ik herrinner me goedn bij lijn aankomst dat ik tegen mijn echtgenote zij: hier blijf ik niet. Maar die zaterdagavond was er barbeque en gezellig dansen en/of samen zijn. Wij waren de enige Belgen en nederlandstaligen, de anderen waren Fransen. Voor ons was dat geen enkel probleem, maar de gezelligheid die er was was enorm en zo zijn we er DRIE WEKEN GEBLEVEN in een formidabele stemming. Ik heb het terrein weten groeiën en uit breiden, ik heb de chalets weten bouwen (en geholpen). De kinderen van Pierre en Nina waren nog klein en vrienden van onze kinderen. Ik heb meegeholpen het terras rondom het zwembad ook de vroegere waterleiding naar source St. Pierre enz. Ik heb het terrein altijd weten groeiën en verbeteren na een onderbreking van 2 jaar gaan we terug en ook mijn kinderen verlangen er naar eens terug tegaan de herrinneringen blijven er. Voor mij en mijn echtgenote zal het nu de 18 maal zijn dat we er verlof op doorbrengen (P.S. we zijn verschillende maal met het Paasverlof geweest) en hebben ook veel andere terreinen bezocht. In ieder geval het is ons hart die spreekt en enkele jaren zonder Village du Boscis moeilijk. Op heden hebben wij nog altijd vrienden waar we nog contact mee hebben van het eerste en twede jaar. Als echte naturist loont het zeker de moeite er minstens enkel dagen te verblijven. PROFICIAT AAN PIERRE, NINA EN DE KINDEREN.
Mening nr: 7121
Datum: 26-08-2003
Dhr. J.A. Onderstal 

Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Joop en Ine: Een franse camping met veel nederlanders, veel rust mooie uitzichten over bergen en dalen en niet te vergeten het meer en de roest bruine grond de ruime plaatsen met met hier en daar wat boompjes met en zonder fruit of vruchten met daarbij een heerlijke frise heldere zwembad en het winkeltje van alles en nog wat en de bistro en bar,en de gemakelijke omgeving voor uitstapjes en beziens waardigheden van natuur en historie in de directe omgeving.Waarbij er door de beheeders fiets tochten wandelingen en andere evanementen als tafeltenis boules spel of kanovaren of zeilen enz. Het jammer van alles is dat ik alleen moeilijk frans spreek en Luck en Pierre en de andere geen nederlands maar ja ik kom er met handen en voeten en engels cq duits altijd wel uit, de warme franse mentaliteit staat me dan wel weer bij. Hellas zijn wij er in 2003 niet geweest maar dat veranderd snel.In de meeste gevallen dat wij er waren was dat tussen mei en augustus door de jaren heen.

Campingtips in de buurt