Sluiten

Camping Au Prairie d'Or in Pionnat

Camping Au Prairie d'Or

Camping Au Prairie d'Or heeft ca 5 caravanplaatsen van ruime afmetingen met prachtig uitzicht. Deze mini camping is van mei tot en met september geopend voor caravans. Als u geen Electra nodig hebt mag ook elders een plekje uitgezocht worden.

Voor campers zijn er 3 verharde plaatsen.

Het sanitair wordt op biologische wijze verwerkt. Het legen van een cassette toilet kan alleen mits er gebruik is gemaakt van biologisch afbreekbare toilet vloeistof. Douches, toiletten, elektra en water ter plaatse beschikbaar

Bij Au Prairie D’Or kunt u niet alleen heerlijk verblijven maar ook heerlijk dineren!  Chef-kok Jankees Hink staat voor u klaar om de lekkerste gerechten te bereiden. Ze gebruiken enkel Franse producten en daarnaast zoveel mogelijk uit eigen tuin. Dit resulteert in uiterst smaakvolle gerechten die op eerlijke wijze geproduceerd zijn. Chef Kees heeft bij zeer gerenommeerde bedrijven als chef-kok gewerkt en is nu bij Au Prairie D’Or heerlijk aan het kokkerellen en aan het genieten van het Franse leven. Wat wil je nog meer!!

Bij uw overnachting in de B&B zit ontbijt inbegrepen. Wilt u ook dineren dan kunt u uw plek aan tafel reserveren. Wilt u met andere gasten tegelijk aan tafel of liever apart met uw eigen gezelschap, het kan allemaal.

Bent u met caravan of camper, dan kunnen ze ook bij u aan tafel het diner serveren. Uit eten bij uw eigen caravan, hoe leuk is dat!

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping Au Prairie d'Or
  • 2 La Grande Balyete
   23140 - Pionnat
   Frankrijk
   Departement: Creuse

   Tel: +33 622155385 /
  • Aantal plaatsen: 5  / Hoogte: 449 m
   Afstand vanaf Utrecht:822 km,
   waarvan 730 km snelweg.
   GPS coördinaten: 46.14637 / 2.04759
   (46° 8' 46.9'' N    2° 2' 51.3'' O)

  Faciliteiten:

  • Buitenzwembad
  • Nederlands/Vlaamse beheer
  • Verhuur van accommodatie
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Au Prairie d'Or

Camping Au Prairie d'Or
Laatste mening
Er zijn helaas nog geen meningen over deze camping geplaatst. Heeft u in de afgelopen 3 jaar op deze camping gekampeerd, wilt u dan zo vriendelijk zijn om een mening te plaatsen?

Plaats mening

  Campingtips in de buurt