Sluiten

Camping U Prunelli in Porticcio

Camping U Prunelli
Camping U Prunelli ligt op 10 minuten van Ajaccio, 2km van prachtige fijne zandstranden, in een gevarieerde beboste schaduwrijke omgeving. De omgeving biedt diverse recreatieve bezigheden.
Camping U Prunelli ★★★★
Pont du Prunelli
20166 - Porticcio
Frankrijk
Departement: Corsica
Tel: +33 495251923
Afstand vanaf Utrecht: 1501 km,
waarvan 1316 km snelweg.
GPS coördinaten: 41.91080 / 8.82421
(41° 54' 38.9'' N    8° 49' 27.2'' O)
Aantal plaatsen: 200  / Hoogte: 6 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Rivier Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan Gehele jaar open
Camping U Prunelli
Laatste mening

Algemene beoordeling

Wij hebben tijdens onze rondreis 1 nacht op deze camping gestaan. Het is een mooie camping! Prachtig zwembad en mooie plekjes (mag jezelf uitkiezen). Het sanitairblok is groot, veel douches en toiletten. De ene douche is mooier dan de andere. Ik denk dat het recent gerenoveerd is. Wij betaalde 52 euro per nacht (4 pers + caravan+electriciteit), best prijzig. Maar goed wij vonden het wel een mooie camping!
Fam. De Groot  30-08-2011
Plaats mening
Mening nr: 55088
Datum: 30-08-2011
Fam. De Groot 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben tijdens onze rondreis 1 nacht op deze camping gestaan. Het is een mooie camping! Prachtig zwembad en mooie plekjes (mag jezelf uitkiezen). Het sanitairblok is groot, veel douches en toiletten. De ene douche is mooier dan de andere. Ik denk dat het recent gerenoveerd is. Wij betaalde 52 euro per nacht (4 pers + caravan+electriciteit), best prijzig. Maar goed wij vonden het wel een mooie camping!
Mening nr: 54297
Datum: 10-08-2011
Fam. van Kooten 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Erg mooie camping met grotendeels ruime, schaduwrijke plaatsen en een prachtig zwembad. Helaas wel Italiaanse prijzen, voor ons met 4 personen en tent zonder electriciteit al 45 euro p.n., het kan hier dus aardig oplopen als je wat langer verblijft. Toen wij er stonden waren er juist veel Nederlanders, maar ook wel Fransen, Italianen en Duitsers. Bijzonder vervelend waren de talrijke muggen die ons op dagenlang najeukende beten tracteerden. 's Avonds lange broeken en/of antimuggenmiddel smeren daarom geen overbodige luxe. Al met al toch geen spijt van ons verblijf van 4 dagen op deze camping.
Mening nr: 51315
Datum: 20-08-2010
Fam. Rik van den Berg 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Viersterren is veel te ruim bedeeld voor deze camping. Plekken die je zelf kan uitzoeken zijn redelijk. Mooiste deel vd camping is zwembad, maar daar hadden wij niet zo veel belangstelling voor, met stranden overal om je heen. Restaurant is ook goed. Geen animatie, weinig Nederlanders. Sanitair was dramatisch. Slecht aangelegd en nauwelijks schoongehouden. Niet altijd warm water. Ajaccio, Pointe de la Parata, en het nabijgelegen Minaccia-strand vonden we de moeite waard, verder geen hele leuke omgeving. Porticcio zelf is karakterloze badplaats. Vreselijk dure camping: met 1 grote en 1 kleine tent betaalden we voor 4 personen ruim 60 euro per nacht. Je kan (zoals op meer Cors. campings) alleen cash betalen.
Mening nr: 47395
Datum: 24-08-2009
Fam. Franse 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Deze camping zegt een 4 sterren camping te zijn, maar die zijn ze beslist niet waard. Het voordeel van de camping is dat je dichtbij Ajaccio zit en ook het zwembad ziet er goed uit en is lekker om in te zwemmen. Het nadeel is dat het sanitair er rommelig en oud uitziet en wij hebben er nog nooit iemand zien schoonmaken. De camping is zeker vooraan erg stoffig en wordt af en toe met een tuinslang bespoten om dat wat te verminderen... leuk als daar net je tent staat, onze tent zat daarna vol met moddervlekken. Wij hebben ook meegemaakt dat er een grote boomtak afbrak boven op een tent. Gelukkig zaten er op dat moment geen mensen in. De eigenaar vond het niet nodig om te komen kijken, die zat volgens de medewerkers van de camping elke avond aangeschoten in de bar. Ook hebben we 2 dagen zonder stroom gezeten, leuk als je net inkopen hebt gedaan en de koeling vol zit. Op zich is hier allemaal overheen te komen, maar niet voor het geld dat je voor deze camping neer moet tellen. Wij hebben een betere camping gezien op Corsica, met 3 sterren!
Mening nr: 43276
Datum: 07-10-2008
Fam. Bekhof 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtige camping, met zeer ruime plekken. Je mag zelf je plek uitzoeken. Heel relaxed. Veel schaduwplekken en een aantal plekken hebben idd voorzieningen als een bbq of picknicktafel of waterkraan. 's Avonds weinig verlichting en erg rustig. Perfect. Drie prachtige zwembaden in een luxe en weelderige omgeving van houten ligstoelen en bamboe. Er zijn alleen twee nadelen verbonden aan deze camping: Het bedienend personeel in het restaurant hebben wij als uiterst sacherijnig ervaren, wat je eetlust zeker niet ten goede komt. Daarnaast is het erg jammer dat de camping aan een drukke doorgaande weg ligt. Helaas hebben wij in juli ervaren dat brommers, sirenes en auto's eigenlijk de hele nacht door herrie kunnen maken. Gelukkig niet elke nacht, maar het was voor ons wel de reden om na 10 dagen toch van deze camping te vertrekken met onze twee dochters van 5 en 7. Erg jammer, want verder vonden wij het echt een perfecte camping, ook met prima onderhouden sanitair. De camping zelf is heerlijk rustig, ook 's avonds. Er is geen animatie. Maar je ondervindt echt veel hinder van het verkeer. Temeer omdat de camping vlakbij een rotonde ligt, dus 's avonds en 's nachts is het blijkbaar heel spannend om op je allerhardst over die rotonde te jakkeren. Wij stonden ongeveer op het midden vd camping, maar blijkbaar niet ver genoeg om het niet te horen.
Mening nr: 37627
Datum: 26-09-2007
Mevr. Katrien 
september - oktober 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Periode 08/9/2007-17/9/2007. Zeer goede camping. Uitstekende ligging voor met de auto. Voor de camping is er een bushalte met in september iets beperkte uren , maar in de zomervakantie regelmatige uren naar de stad Ajaccio of andersom naar Porticcio-Verghia. Is niet openbaar vervoer dus je moet ter plekke op de bus betalen (casanova cars). De camping ligt bij een iets drukkere baan , wat zijn voor- en nadelen heeft. Voordelen dat je overal snel naar toe kunt , nadeel is geluid v/d auto's maar tegen de avond valt dit weg sinds er dan bijna geen verkeerd meer rijdt. De camping op zich : grote staanplaatsen , met houten banken en tafel waar zeker zitplaats is voor 4 man , barbeque aan de plaats zelf en ruimte genoeg om de auto mee op de plaats te zetten. Sanitair is voldoende , geen overdreven luxe, voldoende douche, maar dus wel wasbak met spiegel , verlichting, warmte regelaar. Is ook een winkeltje aan waar je brood, drinken, koekjes, chips, wijn,.... kunt kopen en waar ze geen overdreven winst op nemen zoals bij andere campings wel het geval is . Het restaurant is prima . Je kan er o.a pizza ( +/- 9 euro), vlees( rond +/- 13euro ), ijsjes, pannenkoeken,... eten en voor hetgeen je krijgt dit zeker goedkoop is ! .Er zijn 3 zwembaden : 1 groot diep zwembad , 1 klein zwembad voor de kleine kinderen , 1 groot ondiep zwembad. Overal zijn er teaken ligstoelen, stoelen en tafels. De mensen zelf zijn ook bereid vb we konden frigo's huren , maar deze waren defect. Dus hebben ze ons een ijskast aan onze plaats komen brengen met verlengdraad !! Kortom , de beste camping en zeker een aanrader om een paar dagen te blijven !!

Campingtips in de buurt